Karımı siktiğimde... Her zaman onun kulağına... ne kadar fahişe olduğunu... ağzında iki sik ve bir sürü sperm varken sikilmesi gerektiğini söylerim... ne kadar heyecanlıydı bundan yararlanıyor... ama arkadaşım hakkında konuşmaya başladı... (o çok güzel) onların yüzlerine nasıl boşalacağım... bazıları beni emiyor... bazıları da yalıyor... onu bir şekilde bize davet etmemiz gerekiyor (bunların hepsi seks sırasında oluyor) her ikisinin de tam bir fahişe olduğu... tüm bunlar onu çılgınca heyecanlandırıyor... ağzına sokmak neredeyse her zaman ikna etmeyi gerektiriyor ve yüzüne boşalmak konusunda. Sadece birkaç kez oldu - vardiyamdan döndüm (ebeveynlerle birlikte yaşıyorduk) Gerçekten onun ağzına boşalmak istedim... beni arabaya bindirdi ve onu kapıya götürdü... işte orada. doğrudan ağzına soktu... onu ağzından kabaca becerdi ve kalın ve sıcak geldi... spermin hala şafttan aşağı aktığını hatırlıyorum... ve emmeye devam etti ve ürkmedi bile ... ağzında bir heyecanla geldiğim tek zaman... Konudan biraz uzaklaştım))... bu yüzden onu gerçekten arkadaşımla sikmek istiyorum (gerçekten)... ve o sonra hepsi, onu umursamıyorum... sanki... çünkü diğer kız arkadaşlarım hakkında bu çeşitlilik yöntemini uygulamaya başladığımda... skandallar olabilirdi... 8 yıldır evliydim... kimse yaptı mı? benzer arzularınız var ve bununla nasıl başa çıktınız... bu arada eşim bana ondan bahsetti... kocasıyla yatakta
istediğini elde edemediğini söyledi.. .
Karımı siktiğimde... Her zaman onun kulağına... ne kadar fahişe olduğunu... ağzında iki sik ve bir sürü sperm varken sikilmesi gerektiğini söylerim... ne kadar heyecanlıydı bundan yararlanıyor... ama arkadaşım hakkında konuşmaya başladı... (o çok güzel) onların yüzlerine nasıl boşalacağım... bazıları beni emiyor... bazıları da yalıyor... onu bir şekilde bize davet etmemiz gerekiyor (bunların hepsi seks sırasında oluyor) her ikisinin de tam bir fahişe olduğu... tüm bunlar onu çılgınca heyecanlandırıyor... ağzına sokmak neredeyse her zaman ikna etmeyi gerektiriyor ve yüzüne boşalmak konusunda. Sadece birkaç kez oldu - vardiyamdan döndüm (ebeveynlerle birlikte yaşıyorduk) Gerçekten onun ağzına boşalmak istedim... beni arabaya bindirdi ve onu kapıya götürdü... işte orada. doğrudan ağzına soktu... onu ağzından kabaca becerdi ve kalın ve sıcak geldi... spermin hala şafttan aşağı aktığını hatırlıyorum... ve emmeye devam etti ve ürkmedi bile ... ağzında bir heyecanla geldiğim tek zaman... Konudan biraz uzaklaştım))... bu yüzden onu gerçekten arkadaşımla sikmek istiyorum (gerçekten)... ve o sonra hepsi, onu umursamıyorum... sanki... çünkü diğer kız arkadaşlarım hakkında bu çeşitlilik yöntemini uygulamaya başladığımda... skandallar olabilirdi... 8 yıldır evliydim... kimse yaptı mı? benzer arzularınız var ve bununla nasıl başa çıktınız... bu arada eşim bana ondan bahsetti... kocasıyla yatakta istediğini elde edemediğini söyledi.. .
Eşimin kız arkadaşından hoşlanıyorum, eşime senin kız arkadaşını istediğimi söylüyorum, ikinizi de aynı anda gerçekten istiyorum ama eşim aynı fikirde değil. ve arkadaşı bizi ziyarete geliyor,...
Last post
Kim kadın arkadaş istemez ki? Ben de rüyamda herkesi görüyorum ve onlar ziyarete geldiğinde, önce karımın, sonra da onların karımın önünde olduğunu hayal ediyorum.
Kayıt olmadan sadece bu bölümde konu oluşturabilirsiniz. Hikayem gerçek. Düzenli olarak gruplar halinde buluşuyoruz (ben eşimle, o da onunkiyle) Her zaman yan yana oturuyoruz (bunun kimsenin...
Nisan ayında bir düğünde sarhoş oldum ve kocamın arkadaşıyla yattım (akrabalarımla aynı köyde akrabaları olduğu ortaya çıktı). Ondan sonra birçok kez rüyamda seviştiğimizi gördüm. Ancak bu yalnızca...
Last post
Olumsuz! Hiçbir şeyi aydınlatmamıza gerek yok! Toplama kampı fırınlarına giden ince sütunlarla bitiyor...