Büyükanneyle seks
-
- Potansiyel seks nesnesi
Büyükanneyle seks
17 yaşındayım, büyükannemle yaşıyorum, büyükannem duştayken sürekli 31 çekiyorum, dün onu gözetlediğim için beni yaktı, bana bağırmaya başladı, ne yapıyorsun, ben senin büyükannenim , Ben zaten senin için çok yaşlıyım, her zaman onun duşta yaptığı gibi mastürbasyon yaptığını ve gerçekten memelerle oynamak istediğimi söyledim ve büyükannem beni itti ama ben çoktan kararımı vermiştim. Büyükanne ağlamaya başladı ve bu bir günah, beni rahat bırak, diyerek vajinama uzandım ve yalamaya başladım ve büyükanne ayağa kalkıp ağladı ve torununun oraya gidemeyeceğini söyledi ama ben çoktan gitmiştim. dur.
Köpek stili yaptı ve amına girdi, amına boşalıp boşalamayacağını sordu, büyükanne hayır dedi ve sürekli ağladı, kıçına boşaldı, ne kadar güzel olduğunu ve duracağını söyledi ağlayarak ondan gerçekten hoşlandığımı, özellikle de göğüslerinin 4 numara olduğunu ve odasına gittim.
30 dakika sonra büyükannem geldi ve bunun ilk ve son sefer olduğunu söyledi, ben de hayır, artık her gün olacak dedim, gözyaşlarına boğuldu ve odasına koştu
Onu ne kadar sakinleştirsem de hep ağlıyor.
Artık eve her zaman istediğim gibi çıplak dönüyorum ve o da zaten bunun nedenini kabullenmiş durumda
Bir keresinde onu kıçından ikna etmiştim, gerçekten hoşuma gitmişti, o çok sıkı ve sen de yapabilirsin göte boşalmak
Köpek stili yaptı ve amına girdi, amına boşalıp boşalamayacağını sordu, büyükanne hayır dedi ve sürekli ağladı, kıçına boşaldı, ne kadar güzel olduğunu ve duracağını söyledi ağlayarak ondan gerçekten hoşlandığımı, özellikle de göğüslerinin 4 numara olduğunu ve odasına gittim.
30 dakika sonra büyükannem geldi ve bunun ilk ve son sefer olduğunu söyledi, ben de hayır, artık her gün olacak dedim, gözyaşlarına boğuldu ve odasına koştu
Artık eve her zaman istediğim gibi çıplak dönüyorum ve o da zaten bunun nedenini kabullenmiş durumda
Bir keresinde onu kıçından ikna etmiştim, gerçekten hoşuma gitmişti, o çok sıkı ve sen de yapabilirsin göte boşalmak
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Orientation: heteroseksüel
-
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
Yanıt: Büyükanne
ilginç bir hikaye ve en önemlisi inandırıcı - dün senin ona mastürbasyon yaptığını söyledi ve şimdi zaten kendini ölçtü ve hatta veriyor kıçına kadar! Bravo sonra, bravo! Hans Christian Anderson sinirli bir şekilde sigara içiyor..Ensest: ↑18 Sep 2021, 17:02 17 yaşındayım, büyükannemle yaşıyorum, büyükannem duştayken sürekli mastürbasyon yapıyorum, dün onu gözetlediğim için beni yaktı, bana bağırmaya başladı, ne yapıyorsun, ben’ ben senin büyükannenim, ben zaten senin için çok yaşlıyım, duşta hep onun gibi mastürbasyon yaptığını ve gerçekten memelerle oynamak istediğimi söyledim ve göğüsleri yalamaya başladım büyükanne beni itti ama ben çoktan kararımı vermiştim büyükanne ağlamaya başladı ve bu günahtır beni rahat bırak demeye başladım amıma uzandım ve zaten akıyordu yalamaya başladım ve büyükanne ayağa kalktı ve ağladı torununun oraya gidemeyeceğini söylüyor ama beni durduramadı.
O koydu onu köpek stilinde yaptı ve amına girdi, amına boşalıp boşalamayacağını sordu, büyükanne hayır dedi ve her zaman ağladı, kıçına boşaldı, ne kadar güzel olduğunu ve ağlamayı bırakacağını ve benim için gerçekten önemli olduğunu söyledi Özellikle 4 beden göğüslerini beğendim ve odama gittim.
Bir keresinde onu kıçından ikna ettim, gerçekten hoşuma gitti, o kadar sıkı ki ve sen de boşalabilirsin kıçından

- These users thanked the author Romantik for the post (total 4):
- Nikk, Kırk beşinci, Evgeniy-Spb, Vit123
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
-
- Nirvana’dayım
Ve büyükannesini, büyükannesi olmadan becermek zorunda kaldı! Sadece bir sirk sanatçısı!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Babalar, belki yakın gelecekte büyüyüp bilimkurgu yazarı olur ve siz onu çürütüyorsunuz)))
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Nikk, Shompol34
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
-
- Nirvana’dayım
En azından aynı Alec...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- şefkatli, Kırk beşinci
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
Ben de yaz için köye geldiğimde büyükbabam yakınlarda olmasına rağmen büyükannemi her zaman gerçekten istedim ama uzun zamandır yanında değildi. Kendini yıkarken ve amıyla uğraşırken onu gözetlemeyi seviyordum ve banyodan çıkmasına yardım ederken, sanki şans eseriymiş gibi elimi her zaman kalçalarının ve tüylü kasıklarının üzerinde gezdiriyordum. dikkat etmedi ama yaklaşmasına da izin vermedi. Sık sık sandalyede uyuyakaldı ve bu sırada uyanacağından korkmadan bacaklarımın arasına dokunabiliyordum çünkü uykusuzluk çekiyorsa sık sık uyku hapı alıyordu. O zamanlar 72 yaşındaydı ve ben 15 yaşındaydım, şişman değildim, büyük sarkık göğüslerim vardı. Çocukluğumda sandalyede uyurken onları kullandım ve spermlerin düşmesine izin verdim ve o da uyumadan edemedi. uyuyordu. Daha sonra uyurken kendini ona sürtüyor ve sonunda saçlarını inceliyordu. Bir gece gizlice yanına geldiğimi hatırlıyorum, çok horluyordu, bu yüzden üstüne çıkıp içine girdim, bu benim ilk seferimdi ve kelimenin tam anlamıyla bir dakika sonra onun içine girdim, ama görünüşe göre o kadar heyecanlanmıştım ki Bitirdim, onu tutkuyla öpmeye karar verdim ve uyandı, hemen üzerinden atladım ve o kaçtı ve sonra ne olduğunu anlamadı, muhtemelen sabah hatırlamadığı için, hala korkuyordum büyükbabama söylerdi ama kısa süre sonra öldü... Benim için şok oldu, büyükannemi çok sevdim ve o artık gittiğinde annemi seks için baştan çıkaramıyorum
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Büyükanneyi sikmek ne kadar utanç verici
- These users thanked the author Bozorova Feruza for the post:
- İskoç
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
-
- Nirvana’dayım
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Başka bir genç=wanker fantezileri hakkında yazmaya karar verdi. Arkadaşlar, Yazarlar Birliği’ne üye olmanız gerekirdi. ve fantastik hikayeler yaz.
-
vit123, her yerde her şey bağlantılar aracılığıyla gerçekleşir. Hem yazarlar hem de aktörler. Hiç kimse Bağlantısız Yazarlar Birliği’ne girmeyecek, oyunculuk bölümüne de girmeyecek.
Kadınların oyunculuk becerileri o kadar iyi ki Stanislavsky buna inanır. Ama adam kayırma olmadığı için oyuncu olamıyorlar.
Kadınların oyunculuk becerileri o kadar iyi ki Stanislavsky buna inanır. Ama adam kayırma olmadığı için oyuncu olamıyorlar.
-
Ve Ustinova, ilk kitabı altı ay boyunca yazdığını itiraf etti (90’lı yılların başında araştırma enstitüsünde işten çıkarıldıktan sonra). Bu ne anlama geliyor?: - Eğer kocası geçimini sağlamasaydı, maaşı tek başına iki kişiye yetmeseydi yazar olurdu. Şu anda o da, araştırma enstitülerinden işten çıkarılanların çoğu gibi, en iyi ihtimalle bir temizlikçi ya da mekik işçisi olurdu. Temizlikçi kadın Ustinova’nın kitap yazmaya vakti olmayacaktı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
Re: büyükannemle seks
büyükannemle[/url] yoktu ama erotik anlar yaşandı. 6 yaşındayken annem beni köye annesinin yanında yaşamam için gönderdi. büyükannemle yattım kulübede üçüncü bir yatağın olmaması nedeniyle. Daha doğrusu sobanın arkasındaydı ama orada yatak yoktu ve uyumak rahatsızdı, karyola üzerinde veya yerde uyumayı da sevmiyordum. Büyükanne gerçek bir Rus köylü kadınıydı - kısa boylu, sade tatlı yüzlü, dolgun ve iri, güzel göğüslü. Ben şortla yattım, o da altında hiçbir şey olmayan bir gecelik giymişti. Vücuduna olan ilgimi doğal bir şekilde algıladı ve sorularımı sakince yanıtladı. Yatmadan önce yaptığımız bir konuşmayı hatırlıyorum. Ona göğüslerinin neden bu kadar büyük olduğunu sordum. Eskiden daha büyük olduklarını ve sütle dolu olduklarını söyledi. Altı çocuk doğurdu, beşi hayatta kaldı. Benim ilgim herhangi bir cinsel ima içermeyen basit bir meraktı. Bu yüzden boşboğaz sorulara cevap vermekten çekinmedi. Ertesi yıl mastürbasyon yapmaya başladım ve bir sonraki ziyaretimde köyün yaşlı kızları tarafından “taciz edildim”. İlgilenirseniz yazın, size ayrıntıları anlatacağım.
15 saat 13 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Şehrin çocuğu yerel genç kızlar arasında büyük ilgi uyandırdı. Bu ilgi sadece insani değil aynı zamanda cinseldi. Güzel bir gün, üç kız kardeşten oluşan bir grup beni evlerine davet etti. Yaklaşık 8 ila 13 yaşlarındaydılar. Loş bir odada yere eski bir battaniye serdiler, hepimiz üzerine uzandık. "Sikişmek"ten bahsederken (seks kelimesini bilmiyorlardı), beni külotuma kadar soydular ve kendilerini kısmen teşhir ettiler. Birlikte ve sırayla beni elleriyle nasıl okşadıklarını ve sonra bana nasıl öpüşüleceğini öğretmeye başladıklarını hatırlıyorum. Çok geçmeden en büyüğü külotuma girdi ve hızla dikleşen küçük penisimi okşamaya başladı. Bu zamana kadar kız kardeşlerin neredeyse hiç kıyafeti yoktu - ikisi külotlarına kadar soyulmuştu ve en büyüğü tamamen soyulmuştu. Bacaklarımın arasına uzanıp aletimi ağzına aldı. Özellikle hoş hislerim yoktu. Her şey çok tuhaf ve sıradışıydı. Kendimi suçlu hissettim ve büyükannemin beni aramaya başlayabileceğinden endişelendim. Ve böylece oldu. Çıplak çocuklarla dolu sığınağımızı keşfetti. Elinde bir sopayla beni eve kadar kovaladı. Ben kızgınlıktan ağladım ve o hem güldü hem de küfretti.
15 saat 13 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Şehrin çocuğu yerel genç kızlar arasında büyük ilgi uyandırdı. Bu ilgi sadece insani değil aynı zamanda cinseldi. Güzel bir gün, üç kız kardeşten oluşan bir grup beni evlerine davet etti. Yaklaşık 8 ila 13 yaşlarındaydılar. Loş bir odada yere eski bir battaniye serdiler, hepimiz üzerine uzandık. "Sikişmek"ten bahsederken (seks kelimesini bilmiyorlardı), beni külotuma kadar soydular ve kendilerini kısmen teşhir ettiler. Birlikte ve sırayla beni elleriyle nasıl okşadıklarını ve sonra bana nasıl öpüşüleceğini öğretmeye başladıklarını hatırlıyorum. Çok geçmeden en büyüğü külotuma girdi ve hızla dikleşen küçük penisimi okşamaya başladı. Bu zamana kadar kız kardeşlerin neredeyse hiç kıyafeti yoktu - ikisi külotlarına kadar soyulmuştu ve en büyüğü tamamen soyulmuştu. Bacaklarımın arasına uzanıp aletimi ağzına aldı. Özellikle hoş hislerim yoktu. Her şey çok tuhaf ve sıradışıydı. Kendimi suçlu hissettim ve büyükannemin beni aramaya başlayabileceğinden endişelendim. Ve böylece oldu. Çıplak çocuklarla dolu sığınağımızı keşfetti. Elinde bir sopayla beni eve kadar kovaladı. Ben kızgınlıktan ağladım ve o hem güldü hem de küfretti.
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
Re: büyükannemle seks
Bundan başka ilginç bir şey yoktu. Bölüm unutuldu ve ben çocuklarla oyun oynamaya geçtim. Hayır olmasına rağmen küçük bir hikaye daha vardı. Kızı bana amını göstermeye ikna ettim. Benimkini ona göstermem şartıyla kabul etti. İkna etmek uzun zaman aldı, yaklaşık 20 dakika;) Terk edilmiş küçük bir bahçede karşılıklı striptiz yapıldı. Küçük yırtığı üzerimde güçlü bir etki bırakmadı ama çocukluğumuzdaki merakımızı giderdi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies