Güneyli erkekler ve Rus kızları
-
Автор темыDasha
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 6 months
Güneyli erkekler ve Rus kızları
16 yaşında Kafkasyalılardan ıslanmak ve "Rusichka" veya "Slav" lakapları takmak normal mi?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Orientation: heteroseksüel
Re: Güneyli erkekler ve Rus kızları
Kadınlar her şeyden ıslanırlar. Bu, bedenin fiziğiyle ilgili değil, kafadaki hayal gücüyle ilgili bir sorundur.
- These users thanked the author Ketzer for the post (total 2):
- Sibiryak89, Süleyman
-
Автор темыDasha
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
Toplumsal davranış vardır, cinsiyet davranışı vardır. Sanırım endişeniz sosyal davranış alanında, yani arzunuzun yine kafanızda olan ahlaki standartlarla çelişkisinde yatıyor. Cinsiyet davranışı, özellikle de libido, sizi bu tür erkeklere tepki vermeye yönlendirir. İç çatışma. Yetkili bir görüşe sahip hiç kimsenin sizi yargılayamayacağı, ancak size teşekkür etmeyeceği de bir pozisyon alın. Doğanız ve libidonuz dahilinde tepki verirsiniz. Bunu kınayan herkes klinik bir aptaldır. Nadir durumlarda cinsel tepkiler bize bağlıdır. Bunlar yaşam deneyimimizin ve kalıtımın bir aşamasındaki bir üründür. Belki daha iyisi için.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Erkek gibi giyiniyorlar ve hatta ve sakallı. Tabii bizim oğlanlar bazen pembe sweatshirtler ve taşlı spor ayakkabılarla çok tatlı görünüyorlar ama kelimeden hiç heyecan duymuyorlar.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Sibiryak89, Süleyman
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
16 yaşında her şeyden ıslanırlar, fantezi uzandığında ıslanırsın
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Geçit
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 10 months
Kafkasyalılar arasında daha yaygın olan acımasız ve cesur erkeklerden etkileniyorsanız, bu gerçek bir kadın olduğunuz, her şeyin yolunda olduğu, her bakımdan sağlıklı olduğunuz anlamına gelir. Sorun değil, endişelenmeyin, sadece kendinize karşı dürüst olun, kendinize değer verin ve kendinizi boşa harcamayın. Artı, bir Kafkasyalıya aşık olmadan önce, size bir tavsiyede bulunacağım: sizinle bir aile kurup kuramayacağını hemen kıyıda tartışın, reddederse ve sürüklenip devam ederse onu ebeveynleriyle tanıştırmayı isteyin. türlü bahaneler, bil ki bir gün annesi ve babası ona evlenmesini söyleyecek ve sen ya metresin olarak kalacaksın ya da ondan ayrılacaksın.
- These users thanked the author Süleyman for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Ben de Kafkasyalıları seviyorum. Sakallarıyla saygın görünüyorlar. Hepsinin kısa olması üzücü ama uzun boylu erkekleri seviyorum.
Ben zaten 16 yaşında evlendim. Her nasılsa kimseye ıslanmayı neyin normal kıldığını ve neyin normalleştirmediğini sormadım)))Sibiryak89: ↑14 Dec 2022, 15:2616 yaşında ıslanıyorlar hayal gücünüzün düştüğü ve ıslandığınız her şeyden16 yaşında Kafkasyalılardan ıslanmak ve "Rusichka" veya "Slav" lakaplarıyla ıslanmak normal mi?![]()
Ben de Kafkasyalıları seviyorum. Sakallarıyla saygın görünüyorlar. Hepsinin kısa olması üzücü ama uzun boylu erkekleri seviyorum.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Süleyman, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
Marinka, Marisha, bu arada, açık tam tersine, nadiren zayıfım, uzun boylu beyazlarla tanıştım. Sana göre düşük olan ne? 180’in altında mı?
-
- Nirvana’dayım
Muhtemelen kendimi doğru ifade edemedim. Muhtemelen kısa değiller ama ortalamalar. İdeallerime uymuyorlar.
Ama nasıl bir mizaçları var) Hepsi ateşli, yanabilirsin)
Tüm Kafkasyalı arkadaşlarım benden biraz daha uzundu. Sanırım bu maksimum 175 cm. Ben 185 cm’den itibaren erkeklerden hoşlanıyorum.
Muhtemelen kendimi doğru ifade edemedim. Muhtemelen kısa değiller ama ortalamalar. İdeallerime uymuyorlar.
Ama nasıl bir mizaçları var) Hepsi ateşli, yanabilirsin)
-
- Sürtünmeler
Marinka, ben de aynı şeyden bahsediyorum Boyumun 177 olduğunu düşünürsek benden uzun kızlarla nadiren tanışıyorum. Bu bir zevk meselesi, tabii ki minyon ve ince kızlardan hoşlanıyorum, çünkü sekste hükmetmeyi ve istediğimi, istediğim yerde ve istediğim şekilde yapmayı seviyorum, ama tabii ki sadece kız bundan hoşlanıyorsa. Ve benim için 150 ila 165 arası bir kızın meyve suyudur, ancak bilgeliğin dediği gibi bir kızın yatay pozisyondaki bacaklarının uzunluğu önemli değil 
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Evet, çok fazla uzunları yok, ortalama boydalar ama bunu gelişmiş kaslarla, tanıdığım türden sporcularla telafi ediyorlar
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Geçit
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views