Anal
-
Автор темыTempy_Brennan
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Anal
Üç kişi oral seks yaptı, daha doğrusu üçü sırayla beni besledi, açıkçası hoşuma gitti ama şu ana kadar sadece kendi deliğim var (sipariş üzerine) ve bunu düzenli olarak ısıtıyorum elbette. Onu canlı olarak içeri almak istiyorum. Genel olarak denemediğiniz sürece anlayamazsınız. Benim fikrim buna değer.
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Anal
Ben böyle görüyorum.
Eğer genç bir adamsanız bu şekilde düşünmeniz ve denemeniz normal. 12-14 yaşlarımdayken bir arkadaşımla bir deneyimim oldu. Birkaç yıl boyunca birbirlerini emdiler ve mastürbasyon yaptılar. Zamanla ortadan kayboldu. Artık bunların hepsinin güçlü heyecandan kaynaklandığını anlıyorum. Erkeklerden hoşlanmıyorum, bir erkekle seks yapma fikrinden oldukça tiksiniyorum ama karımla anal yapmayı seviyorum. Bana bağlandığında ve bundan hoşlandığında.
Eğer 20-25 yaş üzerindeyseniz büyük ihtimalle bir çekim vardır. Büyük olasılıkla bu da normaldir. Emmek istiyorsan em, kıçına sokmak istiyorsan devam et. Daha önce anal yapmadıysanız denemeye değer (bunu partneriniz olmadan, yapay penisle de yapabilirsiniz).
Eğer genç bir adamsanız bu şekilde düşünmeniz ve denemeniz normal. 12-14 yaşlarımdayken bir arkadaşımla bir deneyimim oldu. Birkaç yıl boyunca birbirlerini emdiler ve mastürbasyon yaptılar. Zamanla ortadan kayboldu. Artık bunların hepsinin güçlü heyecandan kaynaklandığını anlıyorum. Erkeklerden hoşlanmıyorum, bir erkekle seks yapma fikrinden oldukça tiksiniyorum ama karımla anal yapmayı seviyorum. Bana bağlandığında ve bundan hoşlandığında.
Eğer 20-25 yaş üzerindeyseniz büyük ihtimalle bir çekim vardır. Büyük olasılıkla bu da normaldir. Emmek istiyorsan em, kıçına sokmak istiyorsan devam et. Daha önce anal yapmadıysanız denemeye değer (bunu partneriniz olmadan, yapay penisle de yapabilirsiniz).
- These users thanked the author Güneş for the post:
- Stepan Rodnoy
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post