Anal

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Tempy_Brennan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 107
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Anal

Unread post by Tempy_Brennan »

Bir erkek oral seks yapıp kendini kıçına teslim etmeli mi? Bu nedir?
Niko13
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Anal

Unread post by Niko13 »

Üç kişi oral seks yaptı, daha doğrusu üçü sırayla beni besledi, açıkçası hoşuma gitti ama şu ana kadar sadece kendi deliğim var (sipariş üzerine) ve bunu düzenli olarak ısıtıyorum elbette. Onu canlı olarak içeri almak istiyorum. Genel olarak denemediğiniz sürece anlayamazsınız. Benim fikrim buna değer.
Güneş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anal

Unread post by Güneş »

Ben böyle görüyorum.
Eğer genç bir adamsanız bu şekilde düşünmeniz ve denemeniz normal. 12-14 yaşlarımdayken bir arkadaşımla bir deneyimim oldu. Birkaç yıl boyunca birbirlerini emdiler ve mastürbasyon yaptılar. Zamanla ortadan kayboldu. Artık bunların hepsinin güçlü heyecandan kaynaklandığını anlıyorum. Erkeklerden hoşlanmıyorum, bir erkekle seks yapma fikrinden oldukça tiksiniyorum ama karımla anal yapmayı seviyorum. Bana bağlandığında ve bundan hoşlandığında.
Eğer 20-25 yaş üzerindeyseniz büyük ihtimalle bir çekim vardır. Büyük olasılıkla bu da normaldir. Emmek istiyorsan em, kıçına sokmak istiyorsan devam et. Daha önce anal yapmadıysanız denemeye değer (bunu partneriniz olmadan, yapay penisle de yapabilirsiniz).
These users thanked the author Güneş for the post:
Stepan Rodnoy
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”