Anneme beni heyecanlandırdığını itiraf ettim!!
-
Автор темыDikinSan
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Anneme beni heyecanlandırdığını itiraf ettim!!
Annemle yalnız yaşıyoruz, ben 29 yaşındayım, o 59 yaşında, bir keresinde yazın külotsuz dolaşırken bornozunun altındaki amına birkaç kez bakmıştım. Bir yıl önce duştan sonra ya da kıyafetlerini değiştirirken, evin içinde sutyensiz dolaşıyordu. Bir yıl önce duştan sonra kendini havluyla kurularken anahtar deliğinden gözetlemiştim. kanepedeydim (masanın biraz altındaydım) ve göğüslerini okşamaya başladım ve şakacı bir şekilde güzel göğüsleri olduğunu söyledi ve o sırada ben sessizce konuştuğumda aletim bir taş gibi ayağa kalktı ve uyluğunun üzerine sıkıca yaslandı. diye fısıldadım, bluzumun altına sokacağım sırada elimi çekti ve uyuduğumu sanıp uykumda heyecanlandığını söyledi/
ardından birkaç kez fantezilerinden bahsetti ama o hiç tepki vermiyor/ama tuhaf davranmaya başladı/özellikle birkaç kez şortla veya çıplak yürümeye başladım, yüzmeye gitmek veya kıyafet değiştirmek gibi, sık sık kasık bölgesine bakmaya başladı/neo hiç kası yok gibi görünüyor ya da ilişkisini iyi gizliyor.
Onun bazı özel şeyleri kabul etmesini istiyorum, böylece beni mastürbasyon yapabilir ya da mastürbasyonumu izleyebilir, onu yalamak istiyorum kedi ve içimden bir ses yakında bir şeyler olacağını söylüyor.
Burada benzer deneyime sahip anneler veya oğullar var mı?
Annemle yalnız yaşıyoruz, ben 29 yaşındayım, o 59 yaşında, bir keresinde yazın külotsuz dolaşırken bornozunun altındaki amına birkaç kez bakmıştım. Bir yıl önce duştan sonra ya da kıyafetlerini değiştirirken, evin içinde sutyensiz dolaşıyordu. Bir yıl önce duştan sonra kendini havluyla kurularken anahtar deliğinden gözetlemiştim. kanepedeydim (masanın biraz altındaydım) ve göğüslerini okşamaya başladım ve şakacı bir şekilde güzel göğüsleri olduğunu söyledi ve o sırada ben sessizce konuştuğumda aletim bir taş gibi ayağa kalktı ve uyluğunun üzerine sıkıca yaslandı. diye fısıldadım, bluzumun altına sokacağım sırada elimi çekti ve uyuduğumu sanıp uykumda heyecanlandığını söyledi/
ardından birkaç kez fantezilerinden bahsetti ama o hiç tepki vermiyor/ama tuhaf davranmaya başladı/özellikle birkaç kez şortla veya çıplak yürümeye başladım, yüzmeye gitmek veya kıyafet değiştirmek gibi, sık sık kasık bölgesine bakmaya başladı/neo hiç kası yok gibi görünüyor ya da ilişkisini iyi gizliyor.
Onun bazı özel şeyleri kabul etmesini istiyorum, böylece beni mastürbasyon yapabilir ya da mastürbasyonumu izleyebilir, onu yalamak istiyorum kedi ve içimden bir ses yakında bir şeyler olacağını söylüyor.
Burada benzer deneyime sahip anneler veya oğullar var mı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 2 years 11 months
Re: Anneme beni heyecanlandırdığını itiraf ettim!!
Ve yol boyunca tırpanlı ve sessiz ölü insanlar var... - Saçmalık!
- These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 3):
- Tatlım, Piero, Mart
-
Автор темыDikinSan
- İlgi gösteriliyor
Mongoose, saçma olabilecek tek şey şu ki bir şey mümkündür, geri kalan her şey doğrudur
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
Hayır hayır hayır, bir şey söylemeye bile çalışma! Bu gramer hatalarının canı cehenneme, ama en azından önce yazınıza karar verin, bunu ona şakacı bir şekilde mi yoksa fısıldayarak mı söylediniz???? Peki nasıl oldu da senin yatağına geldi? - Şakacı bir şekilde ona söyledin, heyecanlandın ve o senin uyuduğunu sandı! Fantezi değil, absürtlüğün tiyatrosu! Tekrar yazıp yeni bir yorumla izleyiciye sunmayı düşünmenizi rica ediyorum!

- These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 3):
- Kırk beşinci, Tolyan, Ötesinden Gelen Şehvet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Bu "livchik" bu forumdaki çeşitli erotik yazıların eski bir katılımcısıdır.
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
- Piero
-
Автор темыDikinSan
- İlgi gösteriliyor
Mongoose ve bunu yapmadığımı şimdi nasıl kanıtlayabilirim? bunu aklına gelmedi mi?
17 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
şakacı bir şekilde yani şaka yollu, gülümseyerek ama sessizce fısıltıyla yatağıma uzanıp televizyon izliyorum. Çok saçma göründüğüne katılıyorum, kendim tekrar okuyunca her şeyi çok yüzeysel ve kafa karıştırıcı bir şekilde sunduğumu anlıyorum, birçok şeyi kaçırmışım
17 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
şakacı bir şekilde yani şaka yollu, gülümseyerek ama sessizce fısıltıyla yatağıma uzanıp televizyon izliyorum. Çok saçma göründüğüne katılıyorum, kendim tekrar okuyunca her şeyi çok yüzeysel ve kafa karıştırıcı bir şekilde sunduğumu anlıyorum, birçok şeyi kaçırmışım
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 6 months
DikinSan, Peki ya Rusça diliniz? Görünüşe göre Moğol ya da Buryatsınız...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Tek bir şey söyleyeceğim: yetişkinlere yönelik filmler için konu pasteri senaryoları yazmayın
. Konu zayıf ve ilgi çekici değil, çok ilkel. Bahsettiğiniz şekilde olmuyor

-
Автор темыDikinSan
- İlgi gösteriliyor
ikisi de değil ama ben Rus değilim ve bu yüzden hatalar var
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
Hiçbir şey olmayacak. Uzun zamandır bir şeyler bana söylüyor ama bu hiç iyi değil.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post