Kadınlar kendisinden çok daha genç erkeklerle seks ister mi?
-
Автор темыAlex7515
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kadınlar kendisinden çok daha genç erkeklerle seks ister mi?
Fikrinizi paylaşın, kadınlar kendilerinden çok daha genç erkeklerle seks ister mi? Örneğin bir kadın 40-45 yaşlarında, bir erkek ise 20-25 yaşındadır. Yoksa kadınların aslında böyle fantezileri ve arzuları yok mu?
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kadınlar kendisinden daha genç erkeklerle seks ister mi?
benimkinin en genç sevgilisi karımdan sadece altı yaş küçüktü ve geri kalanlar bizden biraz daha yaşlı veya daha gençti
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Söyleyeceğim gibi, bu kesin bir konu değil. Daha doğrusu farklı yaşlarda farklı algılanır.
-
Автор темыAlex7515
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
Tania, şimdi senden çok daha genç bir erkekle seks yapmak istemez misin?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Tamamen benim görüşüm evet, olgun kızlar gençlerle seks ister
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 6 months
Henüz o kadar yaşlı değilim sanırım. Bunun daha sonra olacağını tamamen kabul etmeme rağmen - gözlerimin önünde bile yeterince örnek var...
Ama genel olarak bu ilginç bir konu! Kendisi nispeten küçük olmasına rağmen, akranlarına ve daha sonra 12-13 yaşlarından itibaren daha büyüklere ilgi duyuyor. Daha sonra bile - yaşlı insanlara bile, ancak şimdi ilgi biraz daha yaşlı insanlar veya akranları tarafından uyandırılıyor. Muhtemelen bir çeşit salıncak!
Yani bebeklere elli dolardan fazla bile indirim yapabilirsiniz...
Ama genel olarak bu ilginç bir konu! Kendisi nispeten küçük olmasına rağmen, akranlarına ve daha sonra 12-13 yaşlarından itibaren daha büyüklere ilgi duyuyor. Daha sonra bile - yaşlı insanlara bile, ancak şimdi ilgi biraz daha yaşlı insanlar veya akranları tarafından uyandırılıyor. Muhtemelen bir çeşit salıncak!

-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Tam olarak değil. Ama kadınların kadın algısı için gençlerin ilgisine ihtiyaçları var! Ve böylece tüm kızlar, genç kadınlar ve kadınlar doğal ve genetik olarak kendinden büyük erkeklere ilgi duyar; hiç kimse hangi yaşta olursa olsun “anne” olmak istemez.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 6 months
n Herkesi ne kadar sikerseniz sikin, imza atmayın)) 50’den fazla kişinin askerleri görmek için kışlaya koştuğu durumları biliyorum
- These users thanked the author Tatlı biber for the post:
- Alex7515
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
Bence her şey gibi bu da oldukça kişisel

- These users thanked the author petr.sidorov for the post:
- Tatlı biber
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Belki de bu, kadınlar arasındaki talep eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Genç ve yakışıklı olanların daha yaşlı erkekleri seçme şansı vardır, ancak çirkin olanların sadece aynı yaştaki insanları veya akranları olmayan gençleri vardır ve bir kadın yaşlandığında aynı yaştaki veya daha büyük erkekler seçilebilir. basitçe buna sahip değilim ve sahip olanlar ayıklanıyor, bu yüzden beni hangi deliğe soktuklarını umursamayan gençlere bir kez daha bakmam gerekiyor.
Ya da psikolojik travma.
Ya da psikolojik travma.
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Bunlar zaten sadece sekse ihtiyaç duyan düşmüş kadınlar :)Tatlı biber: ↑07 Dec 2022, 00:16 Herkesi ne kadar sikerseniz becerin, imzalamayın)) 50’den fazla kişinin kışlaya, askerlerin yanına koştuğu durumları biliyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 2 years 10 months
Sadece bu kadınların akranları onlara iltifat etmeyi bırakıyor. Bu aynı zamanda kocalar için de geçerlidir. Ve genç adam bunu sokmak arzusuyla kulağına tatlı sözler söylüyor
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Bilmiyorum, kime bağlı. Şahsen ben yaşlı erkekleri tercih ederim... Ve üvey babam annemden beş yaş küçük. Bu herkesin kişisel tercihidir)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Orientation: biseksüel
Benimki ise tam tersine gençleri dikkate bile almıyor. Partnerin hem tecrübeli hem de güvenilir olması gerektiğini söylüyor ki bu da gençlerde yok.
- These users thanked the author Kayfolov for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Peki hangi yaşta açıkça daha genç bir vücut istediniz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Evet, şu anda olan da tam olarak bu. Ve dürüst olmak gerekirse, bunu uzun zamandır düşünüyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years
Bu herkese göre değişir, herkesin farklı arzuları vardır))
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 9 months
İzlenimleriniz neler ve ne kadar gençsiniz?)
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 5 months
21 yaşındaki adamın kendisi de düzenli toplantılar için kendisinden çok daha yaşlı bir kadın arıyor.
Şu ana kadar arama başarı ile taçlandırılmadı.
Sonuçları çıkarın.
Şu ana kadar arama başarı ile taçlandırılmadı.
Sonuçları çıkarın.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 10 months
Loş odaya girdiğimizde yarı çıplak kadın seksodrom kanepesinde göğüsleri çıplak bir şekilde yatıyordu. Parmağıyla işaret edip ayağa kalktı ve havlusunu çıkardı. Onu hayal kırıklığına uğrattım ve eşim onunla göz göze gelerek iletişim kurmaya başladı. Daha sonra öpüşmeye başladılar ve ben de onların sırtını ve altını okşadım. Karısı bir elini alıp bacaklarının arasını okşamak için indirdi, diğer eliyle de kıçına sarıldı. Arkasından ona yaslanıp nefesimle boynunu okşadım. Karısı ısınan penisini aldı ve okşamaya başladı. Karısını giderek daha alçaktan öptü. Ta ki sonunda ağzını onun amına koyana kadar. Eşim bana nelere dikkat etmem gerektiğini gösterdi. Sonra onu kaldırdı, penisini ağzıyla hafifçe okşadı ve kendi içine soktu. Genç adam çabuk bitirdi. Spermi emdim ve bir öpücükle sperm alışverişinde bulundum. Eşimin içine soktuğum penisi tekrar ayağa kalktı. Daha sonra karısı onu sırt üstü yatırıp sikine binmeye başladı. Sonra bir tutkuyla penisin ve kıçın üzerine oturdu. O onun kıçına girdi ve ben de onun ağzına girdim. Daha sonra uzanıp şarap içtik ve devam ettik.
Eşim penislerimizi okşadı. Daha sonra sikimin üzerine oturdu ve ona kıçıma girmesini söyledi. Ve böylece sona erdik.
Bir sevgili edindik. Reşit olduğu gün bekaretini kaybetti. Annem ondan bize yardım etmesini istedi. Ondan önce sadece konuşuyorduk. Daha sonra doğum gününde saunada rahatladık. Eşim ve ben, genç bir adam ve annesi, erkek arkadaşıyla birlikte. Annem ve erkek arkadaşı bizi nazikçe bırakıp eve gittiler. Ve genç adamın karısı gözlerini kıstı ve çekiciliğini vurguladı. Daha sonra durulamak için onunla birlikte gittik. Daha sonra eşimin onu beklediğini söyledi. Her şeyin yolunda gitmesi için yakınlarda kalıp yardım etmek istedi. Elini tuttum ve aletimi de onunla birlikte götürdüm. Saazal, seksin sınırsız olacağını söylüyor. Kendi başına kalktı. Göz göze gelip onu dudaklarından öptüm ve gittik.
Loş odaya girdiğimizde yarı çıplak kadın seksodrom kanepesinde göğüsleri çıplak bir şekilde yatıyordu. Parmağıyla işaret edip ayağa kalktı ve havlusunu çıkardı. Onu hayal kırıklığına uğrattım ve eşim onunla göz göze gelerek iletişim kurmaya başladı. Daha sonra öpüşmeye başladılar ve ben de onların sırtını ve altını okşadım. Karısı bir elini alıp bacaklarının arasını okşamak için indirdi, diğer eliyle de kıçına sarıldı. Arkasından ona yaslanıp nefesimle boynunu okşadım. Karısı ısınan penisini aldı ve okşamaya başladı. Karısını giderek daha alçaktan öptü. Ta ki sonunda ağzını onun amına koyana kadar. Eşim bana nelere dikkat etmem gerektiğini gösterdi. Sonra onu kaldırdı, penisini ağzıyla hafifçe okşadı ve kendi içine soktu. Genç adam çabuk bitirdi. Spermi emdim ve bir öpücükle sperm alışverişinde bulundum. Eşimin içine soktuğum penisi tekrar ayağa kalktı. Daha sonra karısı onu sırt üstü yatırıp sikine binmeye başladı. Sonra bir tutkuyla penisin ve kıçın üzerine oturdu. O onun kıçına girdi ve ben de onun ağzına girdim. Daha sonra uzanıp şarap içtik ve devam ettik.
Eşim penislerimizi okşadı. Daha sonra sikimin üzerine oturdu ve ona kıçıma girmesini söyledi. Ve böylece sona erdik.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post