Konu seks olduğunda bir erkeğin sahip olduğu tuhaf fetişler. Yoksa kendimi mi kandırıyorum?
-
Автор темыPolina.N
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Konu seks olduğunda bir erkeğin sahip olduğu tuhaf fetişler. Yoksa kendimi mi kandırıyorum?
Adamın tuhaf fetişleri var sekste. Yoksa bu normal mi ve ben kendimi mi kandırıyorum? İlk yakınlaşmamızdan önce bana ilk seksimi nasıl ve kaç yaşında yaptığımı sordu. Aptalca ona ilk seksin kansız ve fazla acısız geçtiğini söyledim. Sonra şu anki MCH ile seks yaptık. Ve itirazlarıma rağmen sikini mümkün olduğu kadar derine sokmaya çalıştı. Sonra gece boyunca yalnızca dört kez çok derinlere nüfuz etmeyi başardığı için aslında içimde olmadığından şikayet etti. Ve hala bakireyim, çünkü derinlerde çok derin cinsel ilişkiyi engelleyen bir tür yüzüğüm var. Bir dahaki sefere tüm cinsel eylemler çok derindi. Ancak bazı pozisyonlarda benim için biraz acı vericiydi. Ve en sevmediğim şey, nasıl çığlık attığımı ve acıdan dişlerimi sıktığımı hatırlamasındaki şehvetti. Evet ve kendi deyimiyle içimdeki bu yüzüğü koparamadığı için hala hayal kırıklığı yaşıyor. Kanımı ve gözyaşlarımı görmedi. Ve hala gerçekten seks yapmadığımızı iddia ediyor, çünkü ilk gece sadece dört tane çok derin cinsel ilişki gerçekleşti. "Ama ikinci gece her şey çok derindi" dediğimde, "Ama ilk seferinde sana pek ilgi duymadım. İkinci gece de doyamadım. Yani hâlâ bakirsin. ". Ve kanımı ve gözyaşlarımı almak için başka ne bulacağını bilmiyor. Soru: Bu davranış bir erkek için normal midir? Partnerlerim oldu ama yatakta ilk kez böyle bir davranışla karşılaşıyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Orientation: biseksüel
Re: Bir erkeğin seks konusunda sahip olduğu tuhaf fetişler. Yoksa kendimi mi kandırıyorum?
Elbette bu konuyu onunla konuşmayı deneyebilirsin. Konuyu açın ve onu baskıyı yavaşlatmaya ikna etmeye çalışın" vb. Ancak büyük olasılıkla bu sizin için olumlu bir sonuç vermeyecektir.
Pek iyi değil. Ondan ayrılmak senin için daha iyi, sonuçta sekste her iki partner için de zevk önemlidir. Görünüşe göre onun ilgileri sana zevk değil, daha çok acı getiriyor.
Elbette bu konuyu onunla konuşmayı deneyebilirsin. Konuyu açın ve onu baskıyı yavaşlatmaya ikna etmeye çalışın" vb. Ancak büyük olasılıkla bu sizin için olumlu bir sonuç vermeyecektir.
- These users thanked the author BayanSonbahar for the post (total 4):
- İsveç125, zincirler, Juravl, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bir erkeğin seks konusunda sahip olduğu tuhaf fetişler. Yoksa kendimi mi kandırıyorum?
Ne diyebilirim ki: "Kazak’a karşı sabırlı ol - ataman olacaksın!" veya ona artık bakire olmadığını söyle (itiraf et)!
Ya bu hikayeyi sen uydurdun ya da kanı fark etmedin (sizin bekaretiniz bozulduğunda - sarhoş bir halde salyaları akıyordu). Çünkü kızların bekaretini ağrısız ve kanamadan kaybetmeleri gerçekçi değildir. Kızlar bunu ciddiye alıyor!
Bu yüzüğü kırana kadar seninle sikişecek (ki bu zaten Görünüşe göre bir bakire tarafından tahrik edildiği için kızlık zarını yırtmıştı ve çok tahrik olmuştu.Ve hala bakireyim, çünkü derinlerde çok derin cinsel ilişkiyi engelleyen bir çeşit yüzük var. Bir dahaki sefere tüm cinsel eylemler çok derindi. Ancak bazı pozisyonlarda benim için biraz acı vericiydi. Ve en sevmediğim şey, nasıl çığlık attığımı ve acıdan dişlerimi sıktığımı hatırlamasındaki şehvetti. Evet ve kendi deyimiyle içimdeki bu yüzüğü koparamadığı için hala hayal kırıklığı yaşıyor. Kanımı ve gözyaşlarımı görmedi. Ve hala gerçekten seks yapmadığımızı iddia ediyor, çünkü ilk gece sadece dört tane çok derin cinsel ilişki gerçekleşti. "Ama ikinci gece her şey çok derindi" dediğimde, "Ama ilk seferinde sana pek ilgi duymadım. İkinci gece de doyamadım. Yani hâlâ bakirsin. ". Ve kanımı ve gözyaşlarımı almak için başka ne bulacağını bilmiyor. Soru: Bu davranış bir erkek için normal midir? Partnerlerim oldu ama yatakta böyle bir davranışla ilk kez karşılaşıyorum.
Ne diyebilirim ki: "Kazak’a karşı sabırlı ol - ataman olacaksın!" veya ona artık bakire olmadığını söyle (itiraf et)!
-
Автор темыPolina.N
5 dakika 11 saniye sonra gönderilir:
Gerilebilir kızlık zarı diye bir şey var. Hangi uzanır ve yırtılmaz. Bu konuyla ilgili tıbbi makaleleri ve kadın forumlarını okuyun. Kan olmadan ve fazla acı olmadan kızlık zarının bozulması o kadar da nadir bir olay değildir. İki arkadaşımda da bu durum vardı. Ve ilk seks sırasında tamamen ayıktım. Sonuçta konu kadın fizyolojisi olduğunda erkekler tamamen cahildir. Yorumunuz beni buna bir kez daha ikna etti. Peki bunun kadın açısından sorumlulukla ne alakası var, hiç anlamıyorum? Ve ona inanırsan, benim MCH’min hiç bakireleri olmadı.
5 dakika 11 saniye sonra gönderilir:
Yani, erkeğimin BDSM’ye eğilimi mi var?Sonbahar Hanımı: ↑30 Nov 2022, 15:46 Pek iyi değil. Ondan ayrılmak senin için daha iyi, sonuçta sekste her iki partner için de zevk önemlidir. Görünüşe göre onun ilgileri sana zevk değil, daha çok acı getiriyor.
-
- Orgazm!
Eğer sorumluluğu anlamadıysanız sizin adınıza üzülüyorum! İşte sen bir PROFAN’sın!
Erkeklerin kadın bedenine ve onlarla bağlantılı her şeye saygısız olduğu açık. Amerika keşfedildi! Korkuyorum! Peki söyle o zaman, böyle bir kızlık zarın var mı? Esnemek mi? Yoksa bir şeyleri mi kaçırıyorsun? Sorunuzu buraya yazdınız, tüm detayları tam olarak anlatmadınız ve burada bir şeyler hayal edip icat etmemizi mi istiyorsunuz?

Eğer sorumluluğu anlamadıysanız sizin adınıza üzülüyorum! İşte sen bir PROFAN’sın!

-
Автор темыPolina.N
Debauchee: ↑30 Nov 2022, 19:00 Erkeklerin kadın bedenine ve onunla bağlantılı her şeye saygısız olduğu açıktır. Amerika keşfedildi! Korkuyorum! Peki söyle o zaman, böyle bir kızlık zarın var mı? Esnemek mi? Yoksa bir şeyleri mi kaçırıyorsun? Sorunuzu buraya yazdınız, tüm detayları tam olarak anlatmadınız ve burada bir şeyler hayal edip icat etmemizi mi istiyorsunuz?
Eğer sorumluluğu anlamadıysanız sizin adınıza üzülüyorum! İşte bir PROFAN’sınız!
Gerilebilir bir kızlık zarım var. İlk sekste kanamanın sorumluluğun ne alakası var?Debauchee: ↑30 Nov 2022, 19:00 Erkeklerin kadın bedenine ve onlarla bağlantılı her şeye saygısız olduğu açıktır. Amerika keşfedildi! Korkuyorum! Peki söyle o zaman, böyle bir kızlık zarın var mı? Esnemek mi? Yoksa bir şeyleri mi kaçırıyorsun? Sorunuzu buraya yazdınız, tüm detayları tam olarak anlatmadınız ve burada bir şeyler hayal edip icat etmemizi mi istiyorsunuz?
Eğer sorumluluğu anlamadıysanız sizin adınıza üzülüyorum! İşte meslekten olmayan birisiniz!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Polina.N,
Evet, kızların bazen yalnızca doğum sırasında kırılan çok esnek kızlık zarları olur. Tek sen değilsin...
Ve bu adama bulaşmasan iyi olur. Metninize göre o bir aptal! Ve hatta iddialarla! Ömür boyu bu acıyı yaşayacaksın. Ne için?
Evet, kızların bazen yalnızca doğum sırasında kırılan çok esnek kızlık zarları olur. Tek sen değilsin...
Ve bu adama bulaşmasan iyi olur. Metninize göre o bir aptal! Ve hatta iddialarla! Ömür boyu bu acıyı yaşayacaksın. Ne için?
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 8 months
Kızlık zarınız, ilk seksinizin nasıl olduğu vb. hakkında hiçbir şey söyleyemem. Ama bir şeyi kesin olarak söyleyebilirim. Erkek arkadaşınız seks sırasında size zarar vermeye çalışıyorsa ve bundan hoşlanmıyorsanız, ondan ayrılmalısınız. Aksi takdirde siz ona kanı gösterene kadar sakinleşmeyecektir. Ama sonra başka bir neden bulacak, ya analda bir sorun var, ya da oral seks aynı değil ve bunu boğazınızın daha derinlerine itmeye çalışacak.. Karar size kalmış, ama erkek arkadaşınız bunu yapmazsa zevk getir, ondan ayrılmalısın.
-
Автор темыPolina.N
5 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Akıllıca ve faydalı cevabınız için çok teşekkür ederim. Evet, gerçekten de tuhaflıkları olan bir adam ortaya çıkıyor. Ve eğer cinsel yaşamın en başında ortaya çıkarlarsa, durum daha da kötüleşecektir.
5 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Evet, seks ve ilişkilerin diğer yönleri bende oldukça olumsuz duygular uyandırıyor. Ve bazen MCH beni bile korkutuyor. Ve bu sadece başlangıç.dva2dva: ↑30 Nov 2022, 20:42 Kızlık zarınız, ilk seksinizin nasıl olduğu vb. hakkında hiçbir şey söyleyemem. Ama bir şeyi kesin olarak söyleyebilirim. Erkek arkadaşınız seks sırasında size zarar vermeye çalışıyorsa ve bundan hoşlanmıyorsanız, ondan ayrılmalısınız. Aksi takdirde siz ona kanı gösterene kadar sakinleşmeyecektir. Ama sonra başka bir neden bulacak, ya analda bir sorun var, ya da oral seks aynı değil ve bunu boğazınızın daha derinlerine itmeye çalışacak.. Karar size kalmış, ama erkek arkadaşınız bunu yapmazsa zevk getiriyor, onunla durmalısın.
-
- Orgazm!
Bu yüzden kızların doğaları gereği bekaretini bozmayı sorumlu bir şekilde üstlendiklerinde yanılıyor muyum? Ve her durumda fark edecekler - kan, acı vb. hissedecekler...
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Evet, seks ve ilişkilerin diğer yönleri bende oldukça olumsuz duygular uyandırıyor. Ve bazen MCH beni bile korkutuyor. Ve bu sadece başlangıç.
[/quote]
Ve şu soruyu soruyorsunuz: Kendinizi aldatıyor musunuz?
Soruyu kendinize cevaplayın - buna ihtiyacınız var mı? Böyle bir ilişki mi? Peki beklenti nedir?
Genel olarak ilişkiler, özellikle de başlangıç aşamasında, memnun etmeli ve zevk getirmelidir. Ve bunun seksten ya da sadece yürümekten ya da yan yana olmaktan önemi yok. Sonuçta, gelecekte coşku geçer, duygular donuklaşır, geriye en azından saygı, alışkanlık, belki aşk kalır, ama farklı, ilk aylardakiyle aynı değil.. Ve eğer genç adamınız sizi zaten korkutuyorsa. başlıyoruz, sonra gelecekte ne olacağını hayal edin? Muhtemelen en zararsız şey, sizi hesaba katmamaları ve saygı duymamalarıdır. Kötü şeyler yazmayacağım. Öyleyse kendinize şu soruyu sorun: bu gerekli mi?
[/quote]
Ve şu soruyu soruyorsunuz: Kendinizi aldatıyor musunuz?
Soruyu kendinize cevaplayın - buna ihtiyacınız var mı? Böyle bir ilişki mi? Peki beklenti nedir?
Genel olarak ilişkiler, özellikle de başlangıç aşamasında, memnun etmeli ve zevk getirmelidir. Ve bunun seksten ya da sadece yürümekten ya da yan yana olmaktan önemi yok. Sonuçta, gelecekte coşku geçer, duygular donuklaşır, geriye en azından saygı, alışkanlık, belki aşk kalır, ama farklı, ilk aylardakiyle aynı değil.. Ve eğer genç adamınız sizi zaten korkutuyorsa. başlıyoruz, sonra gelecekte ne olacağını hayal edin? Muhtemelen en zararsız şey, sizi hesaba katmamaları ve saygı duymamalarıdır. Kötü şeyler yazmayacağım. Öyleyse kendinize şu soruyu sorun: bu gerekli mi?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188

Kızlık zarı yırtılmadan nasıl hamile kalınır? Göbek deliğinden mi?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Ne saçmalık, uydurulmuş bir hikayeye benziyor ya da adam bilgisiz bir adam.))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 3 months
Çoğu erkek, özellikle de genç olanlar, konu seks olduğunda aptaldır. Evet, bir fetişi var - ne kadar güçlü bir penise sahip olduğunu göstermek için, aksi takdirde Tanrı korusun, kız bunu anlamayacak veya takdir etmeyecektir. Ve gerçekten de sizin anatominize göre çok büyük veya çok uzun bir penise sahip olması mümkündür. Çok büyük her zaman iyi değildir. Ve eğer bu sopayı nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız, o zaman bu genellikle tehlikeli bir işkence aracıdır. Bu durumda, seks konusunda deneyimli bir erkek, bir kadının bu kadar derin bir penetrasyondan ne kadar hoşlandığını soracaktır veya bunu fark edecektir (bu genel olarak son derece nadirdir). Kızlar genellikle acı ve rahatsızlık hissettiklerini söylemekten utanırlar. Partnerini üzmekten korkuyorlar, “Ben bir şekilde farklıyım” kompleksine sahipler. Ve muflon anın tadını çıkarmaya devam ediyor ve inlemenin ve dudaklarını ısırmanın kız arkadaşının tutkusunun ve vızıltısının bir tezahürü olduğunu düşünüyor. Evet, birçok insan öyle düşünüyor! Onlar da bununla gurur duyuyorlar.
Burada her şeyin tam olarak aynı olmadığını ya da hiç de sandığı gibi olmadığını yumuşak ve ince bir dille söylemekten çekinmemek gerekiyor. Genç bir adama, bir kadını at hareketleri olmadan da tatmin edebileceğini söyleyin. Gururunu incitmemeye çalışın; erkekler narin güller gibi savunmasızdır. Rahat ve keyifli pozları ve hareketleri bir arada arayın. Seks aynı zamanda yaratıcılık ve arayışta sabırdır. Ancak acıya ve rahatsızlığa tahammül etmeyin. İyi şanlar!
Burada her şeyin tam olarak aynı olmadığını ya da hiç de sandığı gibi olmadığını yumuşak ve ince bir dille söylemekten çekinmemek gerekiyor. Genç bir adama, bir kadını at hareketleri olmadan da tatmin edebileceğini söyleyin. Gururunu incitmemeye çalışın; erkekler narin güller gibi savunmasızdır. Rahat ve keyifli pozları ve hareketleri bir arada arayın. Seks aynı zamanda yaratıcılık ve arayışta sabırdır. Ancak acıya ve rahatsızlığa tahammül etmeyin. İyi şanlar!
-
- heyecanlanıyorum
Daha doğrusu, "havalı bir maça olmak" için manik bir istek duyuyor. Ve onun zihninde bu, kadınları sikiyle olabildiğince derin ve sert bir şekilde sikmek. Ve bunun bir kadın için her zaman zevk getirmediğini, tam tersini anlamıyor.
Belki de bazı kompleksler ve "borçlu" görünme korkusu da bunda etkili olabilir.
Hayır, BDSM temasında her şey biraz farklı, gerçi şu anda evet Yukarıda anlatılan durum ilk bakışta buna "ipuçları" veriyor.
Daha doğrusu, "havalı bir maça olmak" için manik bir istek duyuyor. Ve onun zihninde bu, kadınları sikiyle olabildiğince derin ve sert bir şekilde sikmek. Ve bunun bir kadın için her zaman zevk getirmediğini, tam tersini anlamıyor.
Belki de bazı kompleksler ve "borçlu" görünme korkusu da bunda etkili olabilir.
Last edited by BayanSonbahar on 01 Dec 2022, 12:04, edited 1 time in total.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
Daha çok bir komplekse benziyor. Gerçekleşmemiş fanteziler. Rahatsız oluyorsan bırak onu.) O dünyadaki son adam değil

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 9 months
Bence ondan ayrılmaya değer, ilk defa çok fazla karışıklık var. Ve atlayışlar senin için biraz korkutucu.
-
Автор темыPolina.N
7 dakika 13 saniye sonra gönderilir:
İlişki yalnızca ilk haftada, henüz seks olmadığında neşe getirdi. Ve ilk yakınlaşma ve tuhaf fetişlerinden sonra ilişki oldukça rahatsız edici bir hal aldı.dva2dva: ↑30 Nov 2022, 21:57 Ve soruyu soruyorsunuz, kendinizi aldatıyor musunuz?
Genel olarak ilişkiler, özellikle de başlangıç aşamasında, memnun etmeli ve zevk getirmelidir. Ve bunun seksten ya da sadece yürümekten ya da yan yana olmaktan önemi yok. Sonuçta, gelecekte coşku geçer, duygular donuklaşır, geriye en azından saygı, alışkanlık, belki aşk kalır, ama farklı, ilk aylardakiyle aynı değil.. Ve eğer genç adamınız sizi zaten korkutuyorsa. başlıyoruz, sonra gelecekte ne olacağını hayal edin? Muhtemelen en zararsız şey, sizi hesaba katmamaları ve saygı duymamalarıdır. Kötü şeyler yazmayacağım. O halde kendinize şu soruyu sorun: bu gerekli mi?
7 dakika 13 saniye sonra gönderilir:
Evet, kızlık zarının dışarıda olduğunu ne kadar açıklasam da hâlâ o bir şeyi yırtmak istiyor... derinlerde bir yerde. Aksi halde başarılı olursa hastaneye kaldırılabilirim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 6 months
Belki benim gibi... Benim de bekaretim bozuldu dördüncü adam tarafından...Polina.N: ↑30 Nov 2022, 15:37 Man tuhaf fetişlersekste. Yoksa bu normal mi ve ben kendimi mi kandırıyorum? İlk yakınlaşmamızdan önce bana ilk seksimi nasıl ve kaç yaşında yaptığımı sordu. Aptalca ona ilk seksin kansız ve fazla acısız geçtiğini söyledim. Sonra şu anki MCH ile seks yaptık. Ve itirazlarıma rağmen sikini mümkün olduğu kadar derine sokmaya çalıştı. Sonra gece boyunca yalnızca dört kez çok derinlere nüfuz etmeyi başardığı için aslında içimde olmadığından şikayet etti. Ve hala bakireyim, çünkü derinlerde çok derin cinsel ilişkiyi engelleyen bir tür yüzüğüm var. Bir dahaki sefere tüm cinsel eylemler çok derindi. Ancak bazı pozisyonlarda benim için biraz acı vericiydi. Ve en sevmediğim şey, nasıl çığlık attığımı ve acıdan dişlerimi sıktığımı hatırlamasındaki şehvetti. Evet ve kendi deyimiyle içimdeki bu yüzüğü koparamadığı için hala hayal kırıklığı yaşıyor. Kanımı ve gözyaşlarımı görmedi. Ve hala gerçekten seks yapmadığımızı iddia ediyor, çünkü ilk gece sadece dört tane çok derin cinsel ilişki gerçekleşti. "Ama ikinci gece her şey çok derindi" dediğimde, "Ama ilk seferinde sana pek ilgi duymadım. İkinci gece de doyamadım. Yani hâlâ bakirsin. ". Ve kanımı ve gözyaşlarımı almak için başka ne bulacağını bilmiyor. Soru: Bu davranış bir erkek için normal midir? Partnerlerim oldu ama ilk kez yatakta böyle bir davranışla karşılaşıyorum.

-
Автор темыPolina.N
Mucizeler ve hepsi bu. Ve yukarıda yorumlardaki adam, kızın ilk seks sırasında kanamaması durumunda sarhoş olduğu ve hiçbir şey fark etmediği için konuya sorumsuzca yaklaştığını iddia ediyor. Ancak ilk seks kansız olamaz. İşte bu kadar sorumsuzuz. :)lanaaas341: ↑01 Dec 2022, 13:31 Belki benim gibi....Benim de bekaretim ancak dördüncü adam tarafından bozuldu...
-
- heyecanlanıyorum
Görünüşe göre çocuk "orada" her şeyin nasıl çalıştığını anlamıyor - sorun değil. Ancak açıklamanızı dinlememesi ve tek haklının kendisi olduğuna inanması üzücü. Onunla ilişkinin sana iyi bir şey getireceğini sanmıyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 6 months
Bunlar mucize değil! Bu fizyoloji...Polina.N: ↑01 Dec 2022, 13:36n nMucizeler ve hepsi bu. Ve yukarıda yorumlardaki adam, kızın ilk seks sırasında kanamaması durumunda sarhoş olduğu ve hiçbir şey fark etmediği için konuya sorumsuzca yaklaştığını iddia ediyor. Ancak ilk seks kansız olamaz. İşte bu kadar sorumsuzuz.lanaaas341: ↑01 Dec 2022, 13:31 Belki benim gibi....Benim de bekaretim ancak dördüncü adam tarafından bozuldu...![]()
-
Автор темыPolina.N
9 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Bu arada, "oğlan" kırk dört yaşında yaşında. İki kez evlendi ve birçok ilişkisi oldu. Ancak, penisinin kelimenin tam anlamıyla delindiği çok deneyimli partnerleri olduğu doğru. Hala uzun ve dolgunlardı. Belki bunun da bir etkisi olabilir.Lady Autumn: ↑01 Dec 2022, 13:36 Görünüşe göre çocuk "orada" her şeyin nasıl çalıştığını anlamıyor; sorun değil. Ancak açıklamanızı dinlememesi ve tek haklının kendisi olduğuna inanması üzücü. Onunla ilişkinin sana iyi bir şey getireceğini düşünmüyorum.
9 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Belki de gerçekleşmemiş fantezilerden ibarettir. Hiç bakire olmamıştı. Tam tersine her şeyi ortak olan çok deneyimli ortaklar vardı.Bu daha çok komplekslere benziyor. Gerçekleşmemiş fanteziler. Eğer ondan rahatsızsan bırak onu.) O dünyadaki son adam değil
-
- heyecanlanıyorum
Karar vermek elbette size kalmış, ancak böyle bir durumda, ne olduğunu açıklamaya yönelik onca girişimden sonra ve neden "yanlış", terliklerini kaybetmekten kaçayım... Seksin zevk vermediği bir ilişkiye neden ihtiyaç duyuyorsunuz?
Buna oldukça alışabilirim, evet. Özellikle de ortakları beğendiyse. Bu yüzden sizin de beğeneceğinizi kafama koydum.
Karar vermek elbette size kalmış, ancak böyle bir durumda, ne olduğunu açıklamaya yönelik onca girişimden sonra ve neden "yanlış", terliklerini kaybetmekten kaçayım... Seksin zevk vermediği bir ilişkiye neden ihtiyaç duyuyorsunuz?
Last edited by BayanSonbahar on 01 Dec 2022, 14:02, edited 1 time in total.
-
Автор темыPolina.N
5 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Komik olan şey onun zaten çok orta yaşlı olması. Ve onu herhangi bir şeye ikna etmenin de bir anlamı yok.Vartislav: ↑01 Dec 2022, 02:25 Çoğu erkek, özellikle de genç olanlar, konu seks olduğunda aptaldır. Evet, bir fetişi var - ne kadar güçlü bir penise sahip olduğunu göstermek için, aksi takdirde Tanrı korusun, kız bunu anlamayacak veya takdir etmeyecektir. Ve gerçekten de sizin anatominize göre çok büyük veya çok uzun bir penise sahip olması mümkündür. Çok büyük her zaman iyi değildir. Ve eğer bu sopayı nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız, o zaman bu genellikle tehlikeli bir işkence aracıdır. Bu durumda, seks konusunda deneyimli bir erkek, bir kadının bu kadar derin bir penetrasyondan ne kadar hoşlandığını soracaktır veya bunu fark edecektir (bu genel olarak son derece nadirdir). Kızlar genellikle acı ve rahatsızlık hissettiklerini söylemekten utanırlar. Partnerini üzmekten korkuyorlar, “Ben bir şekilde farklıyım” kompleksine sahipler. Ve muflon anın tadını çıkarmaya devam ediyor ve inlemenin ve dudaklarını ısırmanın kız arkadaşının tutkusunun ve vızıltısının bir tezahürü olduğunu düşünüyor. Evet, birçok insan öyle düşünüyor! Onlar da bununla gurur duyuyorlar.
Burada her şeyin tam olarak aynı olmadığını ya da hiç de sandığı gibi olmadığını yumuşak ve ince bir dille söylemekten çekinmemek gerekiyor. Genç bir adama, bir kadını at hareketleri olmadan da tatmin edebileceğini söyleyin. Gururunu incitmemeye çalışın; erkekler narin güller gibi savunmasızdır. Rahat ve keyifli pozları ve hareketleri bir arada arayın. Seks aynı zamanda yaratıcılık ve arayışta sabırdır. Ancak acıya ve rahatsızlığa tahammül etmeyin. İyi şanslar!
5 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Buna oldukça alışabilirim, evet. Özellikle de ortakları beğendiyse. Bu yüzden sizin de beğeneceğinizi kafama koydum.
Karar vermek elbette size kalmış, ancak böyle bir durumda, ne olduğunu açıklamaya yönelik onca girişimden sonra ve neden "yanlış", terliklerini kaybetmekten kaçacaktım...
Evet, özellikle de sorunlarımız sadece bunlarla ilgili olmadığı için seks.Leydi Sonbahar: ↑01 Dec 2022, 13:59 Buna oldukça alışabilirim, evet. Özellikle de ortakları beğendiyse. Bu yüzden sizin de beğeneceğinizi kafama koydum.
Karar vermek elbette size kalmış, ancak böyle bir durumda, ne olduğunu açıklamaya yönelik onca girişimden sonra ve neden "yanlış", terliklerini kaybetmekten kaçardım...
-
- heyecanlanıyorum
Polina.N, özellikle yalnızca sekste ayrılmak daha iyidir. Umarım senin için her şey yolunda gider ve sadece seks için değil, normal bir partner ortaya çıkar :)
-
Автор темыPolina.N
6 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Bir zamanlar sınıf arkadaşım, penetrasyon olmadan sevişerek hamile kalmayı başardı. Kızlık zarında adet kanının dışarı çıkışı için bir delik bulunur. Pek çok tam teşekküllü cinsel ilişkiden sonra bile kızlık zarı kolayca gerilebilir. Ve yorumlara bakılırsa tek kişi ben değilim. Yani gergin ve hatta sağlam (sınıf arkadaşımın durumunda olduğu gibi) bir kızlık zarıyla hamile kalabilirsiniz.
6 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Çok teşekkür ederim!Lady Autumn: ↑01 Dec 2022, 14:10 Polina.N, özellikle sadece sekste sorun yoksa ayrılmak daha iyidir. Umarım senin için her şey yolunda gider ve sadece seks için değil, normal bir partner ortaya çıkar
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 3 months
Genç değilseniz durum umutsuz. Bu konuda bir şey bilmediğini itiraf etmekten utanacaktır. Seni suçlamaya başlayacak.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post