Eski sevgilinle seks

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
EKB ile Sergey
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Eski sevgilinle seks

Unread post by EKB ile Sergey »

Geçenlerde eski sevgilim bir gece geç saatlerde bana mesaj attı. Gerçekten şaşırdım. Bir aydan fazladır ondan haber alamadığım için.
Şimdi gelip gelemeyeceğini sordum, benimle bir işi vardı. Gel dedim.
Şimdi kanepemde oturuyoruz ve bana erkek arkadaşıyla sorunları olduğunu ve onunla tartıştığını söylüyor. Ona her şeyin onlar için yoluna gireceğini söyledim. Ve bana mümkün olan her şekilde güvence verdi.
Sonra kişisel olarak nasıl olduğumu sordu, ben de her şeyin yolunda olduğunu söyledim, bazen ziyarete gittiğim bir kız var.
Sonra tuhaf bir sessizlik oldu ve bir süre sonra ev yapımı şortumu indirip yere inmeye başladı, ben ne diyeceğimi bilemedim, bana baktı ve bana bir bakış atmaya başladı. oral seks. Elbette buna karşı bir şey söylemedim ama o kadar beklenmedik bir durumdu ki bir anlığına şaşkına döndüm.
En tuhafı da oral seksten pek hoşlanmıyordu ama burada bunu büyük bir zevkle yaptı, elimi başına koydum ve onu kendime daha sert bastırmaya başladım çünkü boşalmak istiyordum.
br/> Bir süre sonra beni getirdi ve her şeyi sevdiğim gibi güzelce yaptı, yani iyi bir kız gibi her şeyi yuttu. Daha sonra kalktı, yanıma oturdu ve biz sessiz kaldık. Sonra ona gideceğini ve erken kalkmam gerektiğini söyledim. Ve onu kapıya kadar geçirdi.
Birkaç gün sonra onu aradım ve akşam bir süre ziyarete gelmek isteyip istemediğini sordum.
Ve genel olarak her şey yeniden oldu!
Sadece bu sefer, ilk başta onu becerdim.
Ve bu haftada birkaç kez devam ediyor. Artık bir kız arkadaşım var gibi görünüyor ve eski sevgilim bir şekilde benim için heyecanlanıyor. Şimdilik bakalım bundan sonra ne olacak.
These users thanked the author EKB ile Sergey for the post (total 2):
gynecologist_homegrown, Fargal94
Kolyan Kedisi
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Eski sevgiliyle seks

Unread post by Kolyan Kedisi »

Eski sevgilileri sikmek bir zevk! Neyi ve nasıl olduğunu zaten biliyorsun! Üstelik seni tanıdıkları için müdahale ediyorlar ve yabancılarla olmaktansa seninle birlikte olmak onlar için daha kolay.
Ben de benzer bir şey yaşadım, sadece eski sevgilime kızmıştım ve fırsat ortaya çıkınca onu böldüm. üç arasında. Garip bir duyguydu, ondan hoşlanıyor gibiydim ve sonra arkadaşlarımın ona nasıl bir fahişe gibi davrandığını gördüm. Yine de pişman değilim. O zamanlar onunla çok eğlenmiştik, bundan sonra bir daha ortaya çıkmayacağını düşünmüştüm. Ama yanılmışım, onunla daha sonra tanıştık. Bazen sadece birkaç satır yazılır. Ve bir şeyin tekrarlanmasına aldırış etmediğini anlıyorum, ben de öyle.
Bu yüzden yolları barışçıl bir şekilde ayırmak daha iyi. Aniden geçmişi hatırlamak istersiniz)
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vitalizm »

Gittiğinde, git. Eski sevgilinle seks mi yapıyorsun? Elbette mümkün, elbette hoş. Ama sadece seks. Birlikte hayat yok!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Vitalism: 06 Sep 2021, 22:48 Gittiğinizde gidin. Eski sevgilinle seks mi yapıyorsun? Elbette mümkün, elbette hoş. Ama sadece seks. Birlikte hayat yok!
Kimin umrunda! Her şey çok bireysel!
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

niqk: 06 Sep 2021, 22:52 Her şey çok kişisel!
Seçenekler nelerdir?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Vitalism: 06 Sep 2021, 22:55
niqk: 06 Sep 2021, 22:52 Her şey çok kişisel!
Seçenekler nelerdir?
Tükenmez! Çiftler için toplantılar, çiftler için toplantılar, gruplar için toplantılar...
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

niqk: 06 Sep 2021, 22:57 Çiftler halinde toplantılar, çiftler halinde toplantılar, gruplar halinde toplantılar...
Ahh.. Elbette! destekliyorum!!
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

True2105: 06 Sep 2021, 23:23 Sikişmeye devam edin, bu kadar
[/quoteBu, boşanma prosedürünü tamamlamamış bir kişi tarafından yazılmış olabilir...
Автор темы
EKB ile Sergey
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by EKB ile Sergey »

Şu anda eski sevgilimle neler olduğunu bilmiyorum. Ama o bana doğru koşmaya devam ediyor. Ve şimdi biraz küstah olmama izin veriyorum. Yani sürekli onu sikmem dışında, bazen bana oral seks yapıyorum ve o gidiyor ve en ilginç olanı da bunu umursamaması. Bazen ben de onun ağzından sikiyorum, o da bana itaat ediyor ve bundan hoşlanıyormuş gibi hissediyor. Bunu daha önce fark etmemiştim. Yani geliyor, beni sözlü olarak tatmin ediyor ve gidiyor. Doğrusunu söylemek gerekirse bu benim için çok uygun ve tatmin edici. Zaten kendi kız arkadaşım olduğu için fazladan aşka ihtiyacım yok ve başka biriyle zaman kaybetmem. Rahat.
Bunun ne kadar süreceğini bilmiyorum ama kendisi bana geldiğinde buluşacağım.
These users thanked the author EKB ile Sergey for the post:
seksforumu_
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

...................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 23:45, edited 1 time in total.
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Ivan62: 07 Sep 2021, 15:13 Ve sizin de aynı uygun yardıma ihtiyacınız olacak.
Kişisel konular hakkında biraz: Başka birini buldum, benden boşandım, gayri resmi olarak başka biriyle evlendim , doğurdu, kavga etti, kaçtı. Çocuğumla yalnız kaldım, doğum iznindeydim (parasız okudum) ve ebeveyn yardımı olmadan. Yardım istedim. Peki kim ne yapacaktı?
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

..................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 23:45, edited 1 time in total.
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Ivan62: 07 Sep 2021, 16:23 Fakat kredi söz konusu olduğunda bu zaten daha ilgi çekici.
Bu eylemlerden yalnızca banka yararlanacak. Ben farklı yaptım. Doğum iznini bitirip işine geri dönene kadar omzunu ödünç verdi. Seks hakkında: oldu, ancak yalnızca onun isteği üzerine. Ve bu arada, evliyken olduğundan daha tatlı. Bu tatlılığın sebebini bilmiyorum, karakterler aynı, pozlar değişmemiş gibi...
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

.................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 23:44, edited 1 time in total.
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Ivan62: 07 Sep 2021, 16:48 Ben böyle şeyleri sanki birisi size Kalaş’tan ateş etmiş gibi algılıyorum
benim durumumda bu “Kalaş”a pankreasın yani iltihabı deniyordu. Hiçbir şey... iyileşti ve iyileşti...
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

.....................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 23:43, edited 1 time in total.
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Peki, en yakınınız size ihanet ettiğinde bu herkes için hoş bir durum değildir (ister erkek ister kadın olun), bu deneyimler iltihaplanmaya neden olmuştur. Şimdi her şey yolunda!
alex1994
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 97
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by alex1994 »

Sergey EKB ile: 03 Sep 2021, 16:56 Geçenlerde gece geç saatlerde eski sevgilim yazdı. Gerçekten şaşırdım. Bir aydan fazladır ondan haber alamadığım için.
Benimle bir ilgisi varsa şimdi gelip gelemeyeceğini sordum. Gel dedim.
Benim için de aynısı geçerli. Ayrıldıktan ve bir erkek arkadaşı olduktan sonra, onunla bir yıl boyunca periyodik olarak seks yaptık. Adamı sevdiğini söyledi ama benimle dalga geçti çünkü... Onu sekste tamamen tatmin ediyorum
These users thanked the author alex1994 for the post:
Fargal94
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 3 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Bir denizkızı »

Erkeği bir boynuzlu adam ve ona her şeyi anlatıyor, hatta bunu gizlice filme çekiyor
These users thanked the author Bir denizkızı for the post:
Sokolov
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”