Karınızı oğlunuzla seks yapmaya nasıl ikna edersiniz?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Eşinizi oğlunuzla ilişkiye nasıl ikna edersiniz?
İşte şakacılar)). İnsanlar tavsiye istiyor ama siz laf kalabalığı yapıyorsunuz.
Yine de ne soru - cevap böyle)))

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Sizce cevaplarla gerçekten ilgileniyor mu? ?Evgenii-SPb: ↑05 Oct 2021, 20:19 İşte şakacılar)). İnsanlar tavsiye istiyor ama siz laf kalabalığı yapıyorsunuz.Peki cevap hangi sorunun cevabı)))
-
- En güçlü orgazm!
Onun mesajlarına tepki veriyorsunuz.niqk: ↑05 Oct 2021, 20:34Sizce cevaplarla gerçekten ilgileniyor mu? nEvgenii-SPb: ↑05 Oct 2021, 20:19 İşte şakacılar)). İnsanlar tavsiye istiyor ama siz laf kalabalığı yapıyorsunuz.Yine de cevap hangi sorunun cevabı)))
-
- Nirvana’dayım
Eğer bu bir tepki...Evgenii-SPb: ↑05 Oct 2021, 20:37Onun mesajlarına tepki veriyorsunuz.niqk: ↑05 Oct 2021, 20:34Sizce cevaplarla gerçekten ilgileniyor mu? nEvgenii-SPb: ↑05 Oct 2021, 20:19 İşte jokerler)). İnsanlar tavsiye istiyor ama siz laf kalabalığı yapıyorsunuz.Yine de cevap hangi sorunun cevabı)))
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Registered for: 3 years 10 months
Kocamın, oğullarımızın bana nasıl inlediğini izlemesini gerçekten isterdim, böylece bana öğretebilirdi..... Onlara zaten yetişkin yaşamını öğrettiğimi ona itiraf etmekten korkuyorum.
- These users thanked the author Bez Tormozov for the post (total 7):
- Boynuzlar, DEF#1, Maşa12, kaptan63, Endişeli, milletvekili92, Vincent
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Eğer anne iyi sebeplerden dolayı aynı fikirde değilse, geriye sadece kötü sebepler kalır, onu sarhoş etmek ve sarhoş annesinden faydalanarak onu aptalca sikmeye zorlamak kalır.
-
- En güçlü orgazm!
Peki bu ne olacak? Bir oyuncak bebekle, duyarsız bir vücutla, tüm ilişkilerini bitirmek istediğin biriyle seks mi yapıyorsun? Belki başka bir şey bulmamız gerekir?
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Ensest sürtük
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Evgenii-SPb, yazar teknik yönlerle ilgileniyor ahlaki değil. Her ne kadar konunun kendisine bakarsanız, bu tamamen ahlak dışıdır. Karşılıklı bir anlaşma yoksa aptal sert güç kalır. Bu, yalvarmaktan, gevezelik etmekten vb. çok daha büyük bir etki yaratacaktır. Bunu kendi tecrübelerimden biliyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Şiddet iyi bir şeye yol açmaz. Annesini becerdi, sonra ne oldu? İlmiğe ilk tırmananlardan hangisi olacak? Her şey olabilir. Başkasının ruhu karanlıktır. Onu daha da mı çok sevecek? İlişkiler güçlenecek mi? Daha mı mutlu olacak ve onu yalnız bırakacak mı? Düşünmelisiniz, sonra ne olacak? Şehvet ortadan kalkacak ama korku ömür boyu kalacak. Lanet olsun biliyor musun, her şey bireyseldir. Karşılıklılık ve karşılıklı arzunun hala gerekli olduğunu düşünüyorum.Frodo: ↑08 Oct 2021, 11:50 Evgenii-SPb, yazar ahlaki olanlarla değil, teknik yönlerle ilgileniyorlar. Her ne kadar konunun kendisine bakarsanız, bu tamamen ahlak dışıdır. Karşılıklı bir anlaşma yoksa aptal sert güç kalır. Bu, yalvarmaktan, gevezelik etmekten vb. çok daha büyük bir etki yaratacaktır. Bunu kendi tecrübelerimden biliyorum.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- 6996, Ensest sürtük
-
- Total posts: 23
Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var (başka bir şehirde yaşıyor, bazen ziyarete geliyor), bazen onu nasıl becerebileceğini de hayal ediyorum. Eşim ENSEST konusuna ilgi duyduğumu biliyor. Ona gençliğimde annemi nasıl gözetlediğimi, sarhoşken onu nasıl okşadığımı anlattım. Eşim bazen Dima’nın (oğlunun adı bu) bacaklarını okşamasına izin verdiğimi söyleyerek şaka yapıyor. Hayal ettikçe başım ağrıyor...

- These users thanked the author eğitici for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Orientation: biseksüel
garip sorular. Sık sık kızlarını nasıl ikna edeceklerini tartışıyorlar. Eşinizi size ve kızınıza izin vermesi için nasıl ikna edersiniz.
Bunun basit bir cevabı olamaz.
Aileyi iyi tanımalısınız. Karakterleri, ilişkileri vb.
Bu tür konularda şımartmak yardım etmekten çok daha zordur.
Fakat bir seçenek olarak, onun cinsiyetinizi görmesine ihtiyacınız var, böylece eşiniz de onun ne gördüğünü bilecektir. Sarsılmanız tavsiye edilir. Eğer eş aynı anda tekme atmıyor, aksine daha güçlü akmaya başlıyorsa ağzına vermeye çalışsın.
Bunun basit bir cevabı olamaz.
Aileyi iyi tanımalısınız. Karakterleri, ilişkileri vb.
Bu tür konularda şımartmak yardım etmekten çok daha zordur.
Fakat bir seçenek olarak, onun cinsiyetinizi görmesine ihtiyacınız var, böylece eşiniz de onun ne gördüğünü bilecektir. Sarsılmanız tavsiye edilir. Eğer eş aynı anda tekme atmıyor, aksine daha güçlü akmaya başlıyorsa ağzına vermeye çalışsın.
- These users thanked the author bir peri for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
İlk korktuğum an, kocamla seks yaparken oğlumun bana mastürbasyon yaptığını gördüğüm zamandı. Sonra bu beni gerçekten tahrik etti
- These users thanked the author Anne for the post (total 6):
- Tolkala, annem adam yaptı, Sibiryak89, Boynuzlar, kaptan63, Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
Aynı anda açıkça mastürbasyon mu yaptı yoksa görünmez olmaya mı çalıştı?
-
- Sürtünmeler
Evgenii-SPb, elbette görünmez
- These users thanked the author Anne for the post:
- annem adam yaptı
-
- En güçlü orgazm!
-
- Sürtünmeler
Eğer gelip bana mastürbasyon yapmaya başlasaydı muhtemelen onu taburcu ederdim. Ve sanki kimse bir şey görmüyormuş gibi görünüyor
-
- En güçlü orgazm!

57 saniye sonra gönderildi:
Kendin ne yapardın? ?
Sanki Rusça yazıyorsun ama hiçbir şey net değil

57 saniye sonra gönderildi:
Kendin ne yapardın? ?
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Kırk beşinci, Luhansk
-
- Sürtünmeler
Üzgünüm, açıkta bana mastürbasyon yaparsa onu kemerle kırbaçladım
-
- En güçlü orgazm!
Seni kemerle dövmek için çok geç değil mi?
Anladım. Teşekkür ederim.
Seni kemerle dövmek için çok geç değil mi?
-
- Sürtünmeler
O anda henüz çok geç değildi. Şimdi onun bunu yapmasını izlemekten ve ona yardım etmekten mutluyum
- These users thanked the author Anne for the post (total 4):
- Nikk, Tolkala, annem adam yaptı, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 3 years 9 months
Siz de farklı şekillerde yardımcı olabilirsiniz. Başlamak, bariyeri geçmek ve sonra ellerinizden ağzınızı kullanmaya veya ağzınızı kendinize sokmaya geçmek zor, bence daha kolay olacak
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 2):
- İvannavi, Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
Глубоко.
-
- Nirvana’dayım
Böyle bir anneye sahip olmak ne kadar güzel!!! Sana inanılmaz derecede minnettar olmalı!

-
- Sürtünmeler
Çok minnettarım ve ben de öyle
- These users thanked the author Anne for the post (total 4):
- Evgeniy-Spb, Nikk, annem adam yaptı, SergeiKa
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
Ya da duyunca annemin tek başına mastürbasyon yaptığından şüphelendim, yakalayamadım ama duysam
Kolya gibi, kendime dokunduğunda beni daha sert sik, bana mastürbasyon yaptığını anlardım
ama bu çok kötü.
Onları tahmin edemesen de o bir tane aldı hemen kız geldi, bazen ziyarete geldi, o da bir başkasının tanıtımını yaptı,
birlikte büyüdük, sonra denemek istedim. Ayrıca yatakta bir meslektaşıyla birlikte yatarken
işte uyuduğunu ve rüyasında bizim yatakta olduğumuzu ve benim onu sıktığımı gördüğünü itiraf etti
bu da büyük ihtimalle onunla seks yapmak istediği anlamına geliyor ben, ama asla açıkça söylemedim.
Ve bana %99 vermeyeceklerinden emindim, ama bunun gerçek olduğu ortaya çıktı, yani ne tür bir kız olduğunu bilmiyorsun, ya da kadın, seni ve mastürbasyon yapanları düşünüyor ve senin aldığını zannediyorlar, anlaşılamıyor.
6 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
tanıştılar, sonuç olarak o 5-10 yıl oğlunun metresiydi ve kız kardeşi de diyelim ki çoktan almıştı hamile,
kardeşinden, acaba 10 yıl içinde pes edip buluşmak mı isteyecekler, yoksa arzu galip gelecek mi,
özellikle yasak bir şey olursa, tabii ki öyle düşünüyorum. Akrabaların
kaçmasına karar veriyorlar ve sonra diyelim ki annem içmeye geliyor ya da kız kardeşim, o zaman sanırım yeniden çıkmaya başlayacaklar.
Ben de öyle düşündüm, eğer bir arkadaşım olsaydı Ablam, annemle olan sevgime baktım ama hayallerim var.
Ben de bunun bir nevi yasak olduğuna dair kendi düşüncemi okumak isterim. ama içime girmesi ne kadar iyi olurdu.
Ya da duyunca annemin tek başına mastürbasyon yaptığından şüphelendim, yakalayamadım ama duysam
Kolya gibi, kendime dokunduğunda beni daha sert sik, bana mastürbasyon yaptığını anlardım
ama bu çok kötü.
Onları tahmin edemesen de o bir tane aldı hemen kız geldi, bazen ziyarete geldi, o da bir başkasının tanıtımını yaptı,
birlikte büyüdük, sonra denemek istedim. Ayrıca yatakta bir meslektaşıyla birlikte yatarken
işte uyuduğunu ve rüyasında bizim yatakta olduğumuzu ve benim onu sıktığımı gördüğünü itiraf etti
bu da büyük ihtimalle onunla seks yapmak istediği anlamına geliyor ben, ama asla açıkça söylemedim.
Ve bana %99 vermeyeceklerinden emindim, ama bunun gerçek olduğu ortaya çıktı, yani ne tür bir kız olduğunu bilmiyorsun, ya da kadın, seni ve mastürbasyon yapanları düşünüyor ve senin aldığını zannediyorlar, anlaşılamıyor.
6 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Ben de aynı şeyi düşündüm, diyelim ki bir erkek çocuk doğurdu ve onu terk etti ya da verdi bir erkek çocuk doğurdu, baba da bir kız çocuğu doğurdu diyelim
tanıştılar, sonuç olarak o 5-10 yıl oğlunun metresiydi ve kız kardeşi de diyelim ki çoktan almıştı hamile,
kardeşinden, acaba 10 yıl içinde pes edip buluşmak mı isteyecekler, yoksa arzu galip gelecek mi,
özellikle yasak bir şey olursa, tabii ki öyle düşünüyorum. Akrabaların
kaçmasına karar veriyorlar ve sonra diyelim ki annem içmeye geliyor ya da kız kardeşim, o zaman sanırım yeniden çıkmaya başlayacaklar.
Ben de öyle düşündüm, eğer bir arkadaşım olsaydı Ablam, annemle olan sevgime baktım ama hayallerim var.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Belki üçlü yapmak istersin, üçlü. Bir annenin oğlunun vajinasına nasıl verdiğini ve bir babanın onu anal bölgesine nasıl koyduğunu veya tam tersini hayal ediyorum. Ya da belki her ikisi de vajinaya yerleştirilmiştir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 114
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Peki, bir seçenek olarak bunu yapabilirsiniz:
Ondan bir dilek kazanın ve seks sırasında gözlerini bağlamasını ve kulaklarına kulak tıkacı takmasını dileyin. Ve köpek stiline koyun, oğlunuzu duş alması için önceden uyarın ve onu odaya davet edin; oğlunuz annesiyle izleyecek veya oynayacaktır.
Ya da nasıl bir baba, eşinizle seks yaparken oğlunu odaya davet edin ve onu annesinin ağzına sokmasına izin verin.
Diğer bir seçenek de karınızı çarmıha germek ve gözlerini bağlamak ve oğlunuzun içeri girmesine izin vermektir, eğer oğul annesini isterse, o zaman kendisi onunla oynamaya başlayacaktır, ancak karısı yolu bilmiyor.
Belki biraz sert olabilir ama bunu düşünmedim çünkü [url=viewtopic.php?t=5031">karım kendisi onunla seks yapmak istiyor ve hatta bir planı var. Seks yaptığının videosunu çekip bilgisayara bırakacağız. Ayrıca “anne-oğul ensest” sekmelerini de bırakıp, o mastürbasyon yapıp karısının vücudunu ona vermesini bekleyeceğiz.
Ondan bir dilek kazanın ve seks sırasında gözlerini bağlamasını ve kulaklarına kulak tıkacı takmasını dileyin. Ve köpek stiline koyun, oğlunuzu duş alması için önceden uyarın ve onu odaya davet edin; oğlunuz annesiyle izleyecek veya oynayacaktır.
Ya da nasıl bir baba, eşinizle seks yaparken oğlunu odaya davet edin ve onu annesinin ağzına sokmasına izin verin.
Diğer bir seçenek de karınızı çarmıha germek ve gözlerini bağlamak ve oğlunuzun içeri girmesine izin vermektir, eğer oğul annesini isterse, o zaman kendisi onunla oynamaya başlayacaktır, ancak karısı yolu bilmiyor.
Belki biraz sert olabilir ama bunu düşünmedim çünkü [url=viewtopic.php?t=5031">karım kendisi onunla seks yapmak istiyor ve hatta bir planı var. Seks yaptığının videosunu çekip bilgisayara bırakacağız. Ayrıca “anne-oğul ensest” sekmelerini de bırakıp, o mastürbasyon yapıp karısının vücudunu ona vermesini bekleyeceğiz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 114
- Registered for: 2 years 11 months
Başka bir seçenek, eğer sizinki sert seksten hoşlanıyorsa, o zaman bir zorba olabilir ve oğlunuzun önünde kaba bir şekilde soyunabilirsiniz. Benimki bunu kabaca seviyor ve eğer bunu yapmakta ısrar edersen direnmeyecektir. Ve eğer yumuşak bir şekilde seviyorsa, ona alkol verin ve onu külotsuz bir şekilde yatağa yatırın, oğlunuzu arayın ve ona annesini nasıl becereceğini açıklayın.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Benim fikrim, eğer eş istemiyorsa ikna işe yaramaz. Ancak eğer böyle bir arzusu varsa, üçlü gruplar halinde bile seks oldukça mümkündür.
MFM ensest en özgür olanlar içindir. Çift penetrasyon ve en ahlaksız fanteziler hayata geçirildi.
MFM ensest en özgür olanlar içindir. Çift penetrasyon ve en ahlaksız fanteziler hayata geçirildi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Sürtünmeler
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 165
- Registered for: 4 years 6 months
-
- Total posts: 14
- Registered for: 3 years 8 months
Sadece anne-oğul oynamak ve bunun fantezilerinizde kalmasına izin vermek daha iyidir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
Evet, ayrıca biseksüellik unsurları da var...Flex: ↑23 Jul 2022, 03:19 Ensest MFM en özgür olanlar içindir. Çift penetrasyon ve hayata geçirilen en ahlaksız fanteziler.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
- Registered for: 2 years 7 months
Yazar, siz de oğlunuza karşı herhangi bir çekim hissetmiyor musunuz? Uyuyan birine oral seks yapmayı denediniz mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-