[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: QUOTE line 8 and r in Entity, line: 14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Premature end of data in tag r line 1 in Entity, line: 14 Yoldan geçenlerin gözü önünde onu göğsünden bıçakladı. Mahkeme 42 yaşındaki Moskovalıyı eski karısını öldürmekten suçlu buldu - Page 4 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Fakat kötü olanlar daha iyi organize olmuşlardır!!!
1 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Tanya: ↑18 Jan 2024, 23:02
Elbette her şey değil.. Zina yapıyorum ve bazen bir koca arzuluyorum.. başkasınınkini.. Öyle günahlarım var ki ben aziz değilim, günah işliyorum ve tövbe ediyorum. ama burada değil, şimdi değil, yine de çok geç olacak.
4 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Strecoza:18 Jan 2024, 13:42
Kasıtlı vahşi cinayet için yalnızca 7 yıl verdiler. İnsan hayatının hiçbir değerinin olmadığı ortaya çıktı.
Hayır, bu sadece mahkemenin hukuka uygun olarak böyle bir kararı göz önünde bulundurarak verdiği anlamına geliyor Kendisi (mahkeme) tarafından bilinen tüm gerçekler, tatminsiz yumuşaklık/şiddet konusunda her zaman mahkeme kararına itiraz etme hakkına sahiptir.
Daha nazik insanlar var. !! ! [/quote]Fakat kötü olanlar daha iyi organize olmuşlardır!!!
[size=85][color=green]1 dakika 33 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote=Tanya post_id=322858 time=1705608131 user_id=22919] Elbette her şey değil.. Zina yapıyorum ve bazen bir koca arzuluyorum.. başkasınınkini.. Öyle günahlarım var ki ben aziz değilim, günah işliyorum ve tövbe ediyorum. ama burada değil, şimdi değil, yine de çok geç olacak.
[size=85][color=green]4 dakika 8 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Strecoza post_id=322335 time=1705574537 user_id=15698] Kasıtlı vahşi cinayet için yalnızca 7 yıl verdiler. İnsan hayatının hiçbir değerinin olmadığı ortaya çıktı. [/quote]Hayır, bu sadece mahkemenin hukuka uygun olarak böyle bir kararı göz önünde bulundurarak verdiği anlamına geliyor Kendisi (mahkeme) tarafından bilinen tüm gerçekler, tatminsiz yumuşaklık/şiddet konusunda her zaman mahkeme kararına itiraz etme hakkına sahiptir.
Watchman: ↑19 Jan 2024, 12:13
Hayır, bu sadece mahkemenin kanuna uygun olarak, kendisi (mahkeme) tarafından bilinen tüm gerçekleri dikkate alarak böyle bir karar verdiği anlamına gelir; hoşgörü/ciddiyetten memnun olmayanların her zaman temyiz hakkı vardır. mahkeme kararı.
))) Açıkladığınız için teşekkür ederim, yoksa bilmiyordum. Ancak konu bununla hiç ilgili değil ve siz bunu çok iyi anlıyorsunuz.
[quote=Watchman post_id=323063 time=1705655598 user_id=20514] Hayır, bu sadece mahkemenin kanuna uygun olarak, kendisi (mahkeme) tarafından bilinen tüm gerçekleri dikkate alarak böyle bir karar verdiği anlamına gelir; hoşgörü/ciddiyetten memnun olmayanların her zaman temyiz hakkı vardır. mahkeme kararı. [/quote]
))) Açıkladığınız için teşekkür ederim, yoksa bilmiyordum. Ancak konu bununla hiç ilgili değil ve siz bunu çok iyi anlıyorsunuz.
Hayır, bu sadece mahkemenin kanuna uygun olarak kendisi (mahkeme) tarafından bilinen tüm gerçekleri dikkate alarak böyle bir karar verdiği anlamına gelir; hoşgörüden/ciddiyetten memnun olmayanlar her zaman mahkeme kararına itiraz etme hakkı.
))) Açıkladığın için teşekkürler, yoksa bilmiyordum. Sadece konu bununla ilgili değil ve sen bunu gayet iyi anlıyorsun.
Lütfen, özellikle de bilmiyorsan. ))
Peki ya? Öldürmek neden kötüdür? Yani evet öyle.
Sana çok az şey verdiler mi? Belki de planya bir çare olmasa da.
[quote=Strecoza post_id=323078 time=1705655752 user_id=15698] [quote=Watchman post_id=323063 time=1705655598 user_id= 20514] Hayır, bu sadece mahkemenin kanuna uygun olarak kendisi (mahkeme) tarafından bilinen tüm gerçekleri dikkate alarak böyle bir karar verdiği anlamına gelir; hoşgörüden/ciddiyetten memnun olmayanlar her zaman mahkeme kararına itiraz etme hakkı. [/quote]
))) Açıkladığın için teşekkürler, yoksa bilmiyordum. Sadece konu bununla ilgili değil ve sen bunu gayet iyi anlıyorsun. [/quote]Lütfen, özellikle de bilmiyorsan. )) Peki ya? Öldürmek neden kötüdür? Yani evet öyle. Sana çok az şey verdiler mi? Belki de planya bir çare olmasa da.
[quote=Strecoza post_id=322977 time=1705644579 user_id=15698] SSCB’de yaşamıyordum. [/quote] O halde SSCB’den neye dayanarak bahsediyorsunuz? Zaten karşılaştırıyorsun. [quote=Strecoza post_id=322977 time=1705644579 user_id=15698] SSCB’de daha fazla insan vardı ama daha az cinayet vardı. [/quote]
Hayır, bu sadece mahkemenin yasaya uygun olarak böyle bir karar verdiği anlamına gelir Bir karar, kendisi (mahkeme) tarafından bilinen tüm gerçekleri dikkate alarak, memnuniyetsiz yumuşaklık/ciddilik nedeniyle her zaman mahkeme kararına itiraz etme hakkına sahiptir.
))) Açıkladığınız için teşekkür ederim, yoksa bilmiyordum. Sadece konu bununla ilgili değil ve sen bunu gayet iyi anlıyorsun.
Lütfen, özellikle de bilmiyorsan. ))
Peki ya? Öldürmek neden kötüdür? Yani evet öyle.
Sana çok az şey verdiler mi? Belki de, sanıldığı gibi planya bir tatil yeri olmasa da.
Tatil yeri olup olmaması önemli değil. Katil hayattaydı ve bu adil değil. Serbest bırakıldığında gerçek bir tehdit oluşturacak ve bu çok tehlikeli. Bu terim, özellikle henüz parmaklıklar ardında olmayanlar için özü itibarıyla kısadır ve bu, cezasızlık yanılsaması yaratır; bu, böyle bir cezanın, öldürmeye karar veren bir kişiyi durdurmayacağı anlamına gelir.
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=aleksandrovich.dmitriy post_id=323099 time=1705657336 user_id= 22978] [quote=Strecoza post_id=322977 time =1705644579 user_id=15698] SSCB’de yaşamıyordum. [/quote] O halde SSCB’den neye dayanarak bahsediyorsunuz? Zaten karşılaştırıyorsun. [quote=Strecoza post_id=322977 time=1705644579 user_id=15698] SSCB’de daha fazla insan vardı ama daha az cinayet vardı. [/quote] [/quote] n Bana örnek olarak SSCB’yi verdiler ve ben de hemen Google’da istatistiksel verilere baktım ve bu verilere dayanarak bir cevap yazdım.
[size=85 ][color=green]3 dakika 57 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Watchman post_id=323086 time=1705656164 user_id=20514] [quote=Strecoza post_id=323078 time=1705655752 user_id=15698] [quote=Watchman post_id=323063 time=1705655598 user_id=20514] Hayır, bu sadece mahkemenin yasaya uygun olarak böyle bir karar verdiği anlamına gelir Bir karar, kendisi (mahkeme) tarafından bilinen tüm gerçekleri dikkate alarak, memnuniyetsiz yumuşaklık/ciddilik nedeniyle her zaman mahkeme kararına itiraz etme hakkına sahiptir. [/quote]
))) Açıkladığınız için teşekkür ederim, yoksa bilmiyordum. Sadece konu bununla ilgili değil ve sen bunu gayet iyi anlıyorsun. [/quote]Lütfen, özellikle de bilmiyorsan. )) Peki ya? Öldürmek neden kötüdür? Yani evet öyle. Sana çok az şey verdiler mi? Belki de, sanıldığı gibi planya bir tatil yeri olmasa da. [/quote]
Tatil yeri olup olmaması önemli değil. Katil hayattaydı ve bu adil değil. Serbest bırakıldığında gerçek bir tehdit oluşturacak ve bu çok tehlikeli. Bu terim, özellikle henüz parmaklıklar ardında olmayanlar için özü itibarıyla kısadır ve bu, cezasızlık yanılsaması yaratır; bu, böyle bir cezanın, öldürmeye karar veren bir kişiyi durdurmayacağı anlamına gelir.
Yumuşaklık/şiddetten memnun olmayanların her zaman mahkemenin kararına itiraz etme hakkı vardır.
Yumuşaklıktan memnun değilim! Nereye itiraz edilir? Erkek mantığınıza göre hakaret ettiyseniz hakaretle karşılık verin. Eğer yüzüme vurursan, bana karşılık ver. Yeterli güç yok mu? Sümüğünü sil ve git. Eğer hayattan mahrum kalsaydınız - ?????????
These users thanked the author Natalie for the post:
[quote=Watchman post_id=323063 time=1705655598 user_id=20514] Yumuşaklık/şiddetten memnun olmayanların her zaman mahkemenin kararına itiraz etme hakkı vardır. [/quote] Yumuşaklıktan memnun değilim! Nereye itiraz edilir? Erkek mantığınıza göre hakaret ettiyseniz hakaretle karşılık verin. Eğer yüzüme vurursan, bana karşılık ver. Yeterli güç yok mu? Sümüğünü sil ve git. Eğer hayattan mahrum kalsaydınız - ?????????
Strecoza: ↑18 Jan 2024, 22:55
SSCB’de daha fazla insan vardı ama daha az cinayet işlendi. Peki ya 7 emir? Her şeyi yerine getiriyor musun?
Ben de SSCB’nin sonunu gördüm ve o zaman bile küçüktüm. . Ama bana öyle geliyor ki, muhtemelen daha az cinayet yoktu, diğer pek çok şey gibi (felaketler, büyük kazalar vb.) Basitçe gizlenmişlerdi. Yalnızca gizlenemeyen en yankı uyandıran vakalar ve herhangi bir günlük olay zirveye çıktı, yalnızca katılımcılar ve ilgili yetkililer bunu biliyordu. Evet, o zaman muhtemelen silahlara erişim daha azdı, çünkü cinayetlerin çoğu mutfak bıçaklarıyla işleniyor; bunun için namluya gerek yok.
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 3):
[quote=Strecoza post_id=322856 time=1705607723 user_id=15698] SSCB’de daha fazla insan vardı ama daha az cinayet işlendi. Peki ya 7 emir? Her şeyi yerine getiriyor musun? [/quote]Ben de SSCB’nin sonunu gördüm ve o zaman bile küçüktüm. . Ama bana öyle geliyor ki, muhtemelen daha az cinayet yoktu, diğer pek çok şey gibi (felaketler, büyük kazalar vb.) Basitçe gizlenmişlerdi. Yalnızca gizlenemeyen en yankı uyandıran vakalar ve herhangi bir günlük olay zirveye çıktı, yalnızca katılımcılar ve ilgili yetkililer bunu biliyordu. Evet, o zaman muhtemelen silahlara erişim daha azdı, çünkü cinayetlerin çoğu mutfak bıçaklarıyla işleniyor; bunun için namluya gerek yok.
Strecoza: ↑19 Jan 2024, 12:46
Bana örnek olarak SSCB’yi verdiler ve ben de hemen Google’da istatistiksel verilere baktım ve bu verilere dayanarak bir cevap yazdım.
peki güvenmem genel olarak istatistikler.
Planlarını %200 gerçekleştiren kişi değil, mevcut planı düzenleyen kişi değil.
Şimdi SSCB’ye karşı öyle bir sallanma ve aşağılama var ki, şimdinin o zamandan daha iyi olduğunu söylüyorlar.
İnanmazdım. Gözlerine inan!
Fakat Devlet İstatistik Komitesi’ne göre buradaki herkes kırmızı havyar yiyor ve kulübelerde yaşıyor.
[quote=Strecoza post_id=323103 time=1705657588 user_id=15698] Bana örnek olarak SSCB’yi verdiler ve ben de hemen Google’da istatistiksel verilere baktım ve bu verilere dayanarak bir cevap yazdım. [/quote]peki güvenmem genel olarak istatistikler. Planlarını %200 gerçekleştiren kişi değil, mevcut planı düzenleyen kişi değil. Şimdi SSCB’ye karşı öyle bir sallanma ve aşağılama var ki, şimdinin o zamandan daha iyi olduğunu söylüyorlar. İnanmazdım. Gözlerine inan! Fakat Devlet İstatistik Komitesi’ne göre buradaki herkes kırmızı havyar yiyor ve kulübelerde yaşıyor.
[quote=aleksandrovich.dmitriy post_id=323135 time=1705660897 user_id= 22978] nasıl bileyim? Keşke. [/quote] ama burada tarihten bahsetmiyoruz. Kişisel seçiminiz hakkında. Elinizde Themis’in terazisi ve adaletin kılıcı var mı? Kararın nedir?
[quote=Natalie post_id=323146 time=1705661813 user_id=22339] Elinizde Themis’in terazisi ve adaletin kılıcı var mı? Kararınız nedir? [/quote] Yaşadığım veya yaşayacağım ülkenin Ceza Kanunu uyarınca
[quote=aleksandrovich.dmitriy post_id=323147 time=1705661930 user_id= 22978] [quote=Natalie post_id=323146 time =1705661813 user_id=22339] Ellerinizde Themis’in terazisi ve adaletin kılıcı var mı? Kararınız nedir? [/quote] Ülkenin Ceza Kanunu’na göre [/quote] ve orada, 5’ten hayata kadar cehennem! Hikayeyi siz de duydunuz. Bir seçim yap!
Yapmayacağım.
İlişkileriyle ilgili hikayeyi duymadım, okumadım veya görmedim.
Sadece cinayeti biliyorum ama onu bunu yapmaya neyin ittiğini bilmiyorum. Hiçbir tıbbi rapor sunulmadı.
Biliyor musun, sanki bir adam tavuk çalmış ve onu idam etmeye karar vermişler gibi. Neden yaptı, umurumda değil, idam edin.
Gerekçeleri bulun ve ardından karar verin.
[quote=Natalie post_id=323150 time=1705662172 user_id=22339] Bir seçim yapın! [/quote] Yapmayacağım. İlişkileriyle ilgili hikayeyi duymadım, okumadım veya görmedim. Sadece cinayeti biliyorum ama onu bunu yapmaya neyin ittiğini bilmiyorum. Hiçbir tıbbi rapor sunulmadı. Biliyor musun, sanki bir adam tavuk çalmış ve onu idam etmeye karar vermişler gibi. Neden yaptı, umurumda değil, idam edin. Gerekçeleri bulun ve ardından karar verin.
Bu olayda zarar gören taraf siz misiniz? Öyleyse yüksek mahkemeyle iletişime geçin!
51 saniye sonra gönderildi: n
Natalie: ↑19 Jan 2024, 13:14
Ya annen olsaydı? Kız kardeş mi, kız kardeş mi?
Peki ya bu senin oğlun, baban, kocansa?
3 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: ↑19 Jan 2024, 12:50
Bu terim doğası gereği kısadır, özellikle henüz parmaklıklar ardında olmayanlar için
Evet???? Büyük olasılıkla, tecrübeli bakıcılar için bu süre uzun değildir... gerçi bunun bir planlayıcı olduğu düşünülürse... ve özellikle de ilk hamle yapanlar için değil.
[quote=Natalie post_id=323107 time=1705657862 user_id=22339] Yumuşaklığından memnun değilim! Nereye itiraz edilmeli? [/quote]Bu olayda zarar gören taraf siz misiniz? Öyleyse yüksek mahkemeyle iletişime geçin!
[size=85][color=green]51 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=Natalie post_id=323115 time=1705659258 user_id=22339] Ya annen olsaydı? Kız kardeş mi, kız kardeş mi? [/quote]Peki ya bu senin oğlun, baban, kocansa?
[size=85][color=green]3 dakika 37 saniye sonra gönderildi:[/ color ][/size] [quote=Strecoza post_id=323103 time=1705657825 user_id=15698] Bu terim doğası gereği kısadır, özellikle henüz parmaklıklar ardında olmayanlar için [/quote]Evet???? Büyük olasılıkla, tecrübeli bakıcılar için bu süre uzun değildir... gerçi bunun bir planlayıcı olduğu düşünülürse... ve özellikle de ilk hamle yapanlar için değil.
Watchman: ↑19 Jan 2024, 14:31
Evet ???? Büyük olasılıkla bu süre deneyimli bakıcılar için uzun değildir... gerçi bunun bir planya olduğu ve özellikle de ilk hamle yapanlar için güvenli olmadığı düşünülürse.
Sana sabıka kaydını sorduğumu ve sabıka kaydının olmadığını yazdığını söyleyeceğim. Peki neden buraya yazıyorsunuz, orada ne var ve nasıl?
6 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
aleksandrovich.dmitriy: ↑19 Jan 2024, 14:08
Biliyor musun, sanki bir adam tavuk çalmış ve onu idam etmeye karar vermişler gibi
n
Buradaki konu tavuk hırsızlığı değil, insan öldürmek. Ve bu, tartıştıkları ve kocanın bıçağı kaptığı aile içi bir çatışma değil. Ah, kasıtlı, planlı bir cinayet. Katil, karısı işten çıktığında birkaç saat boyunca onu bekliyordu.
Hiçbir şey bunu haklı gösteremez.
[quote=Watchman post_id=323161 time=1705663914 user_id=20514] Evet ???? Büyük olasılıkla bu süre deneyimli bakıcılar için uzun değildir... gerçi bunun bir planya olduğu ve özellikle de ilk hamle yapanlar için güvenli olmadığı düşünülürse. [/quote]
Sana sabıka kaydını sorduğumu ve sabıka kaydının olmadığını yazdığını söyleyeceğim. Peki neden buraya yazıyorsunuz, orada ne var ve nasıl?
[size=85][color=green]6 dakika 35 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=aleksandrovich.dmitriy post_id= 323153 time=1705662511 user_id=22978] Biliyor musun, sanki bir adam tavuk çalmış ve onu idam etmeye karar vermişler gibi [/quote] n Buradaki konu tavuk hırsızlığı değil, insan öldürmek. Ve bu, tartıştıkları ve kocanın bıçağı kaptığı aile içi bir çatışma değil. Ah, kasıtlı, planlı bir cinayet. Katil, karısı işten çıktığında birkaç saat boyunca onu bekliyordu. Hiçbir şey bunu haklı gösteremez.
Evet ???? Büyük olasılıkla bu süre deneyimli bakıcılar için uzun değildir... gerçi bunun bir planya olduğu ve özellikle de ilk hamle yapanlar için güvenli olmadığı düşünülürse.
Çok fazla kişisel deneyiminiz var mı? Yoksa burada uygulanan en yüksek sosyal koruma önlemlerinin geniş bir listesi olan cinayetler ve infazlar yüzünden iflas mı edeceksiniz?
[quote=Strecoza post_id=323168 time=1705664590 user_id=15698] [quote=Watchman post_id=323161 time=1705663914 user_id= 20514] Evet ???? Büyük olasılıkla bu süre deneyimli bakıcılar için uzun değildir... gerçi bunun bir planya olduğu ve özellikle de ilk hamle yapanlar için güvenli olmadığı düşünülürse. [/quote]
Sana sabıka kaydını sorduğumu ve sabıka kaydının olmadığını yazdığını söyleyeceğim. Peki neden buraya yazıyorsunuz, orada ne var ve nasıl? [/quote]Çok fazla kişisel deneyiminiz var mı? Yoksa burada uygulanan en yüksek sosyal koruma önlemlerinin geniş bir listesi olan cinayetler ve infazlar yüzünden iflas mı edeceksiniz?
Watchman: ↑19 Jan 2024, 14:31
Evet???? Büyük olasılıkla bu süre deneyimli bakıcılar için uzun değildir... gerçi bunun bir planya olduğu ve özellikle de ilk hamle yapanlar için güvenli olmadığı düşünülürse.
Çok fazla kişisel deneyiminiz var mı? Yoksa burada uygulanan cinayetler ve infazlar nedeniyle iflas mı ediyorsunuz?
Dün haberleri okudum ve öfkeliydi. Okuduğum kadarıyla bu tür cinayetlere 10 yıl bile vermiyorlar. Her ne kadar bu tür karakterler için infaz yapılmalı.
[quote=Watchman post_id=323173 time=1705665124 user_id=20514] [quote=Strecoza post_id=323168 time=1705664590 user_id= 15698] [quote=Watchman post_id=323161 time =1705663914 user_id=20514] Evet???? Büyük olasılıkla bu süre deneyimli bakıcılar için uzun değildir... gerçi bunun bir planya olduğu ve özellikle de ilk hamle yapanlar için güvenli olmadığı düşünülürse. [/quote]
Sana sabıka kaydını sorduğumu ve sabıka kaydının olmadığını yazdığını söyleyeceğim. Peki neden buraya yazıyorsunuz, orada ne var ve nasıl? [/quote]Çok fazla kişisel deneyiminiz var mı? Yoksa burada uygulanan cinayetler ve infazlar nedeniyle iflas mı ediyorsunuz? [/quote]
Dün haberleri okudum ve öfkeliydi. Okuduğum kadarıyla bu tür cinayetlere 10 yıl bile vermiyorlar. Her ne kadar bu tür karakterler için infaz yapılmalı.
Strecoza: ↑19 Jan 2024, 14:43
Size sabıka kaydınızı sordum ve sabıka kaydınız olmadığını yazdınız. Peki neden buraya yazıyorsunuz, orada ne var ve nasıl?
Çok fazla kişisel deneyiminiz var mı? Yoksa burada uygulanan cinayetler ve infazlar nedeniyle iflas mı ediyorsunuz?
Dün haberleri okudum ve öfkeliydi. Okuduğum kadarıyla bu tür cinayetlere 10 yıl bile vermiyorlar. Ancak bu tür karakterler için infazın olması gerekir.
Ve tüm arka planı bilmeden yargılamaya cüret edemem.
Size sabıka kaydınızı sordum ve sabıka kaydınız olmadığını yazdınız. Peki neden buraya yazıyorsunuz, orada ne var ve nasıl? [/quote]Çok fazla kişisel deneyiminiz var mı? Yoksa burada uygulanan cinayetler ve infazlar nedeniyle iflas mı ediyorsunuz? [/quote]
Dün haberleri okudum ve öfkeliydi. Okuduğum kadarıyla bu tür cinayetlere 10 yıl bile vermiyorlar. Ancak bu tür karakterler için infazın olması gerekir. [/quote]Ve tüm arka planı bilmeden yargılamaya cüret edemem.
Strecoza: ↑19 Jan 2024, 14:49
Burada konu tavuk çalmak değil, insan öldürmektir. Ve bu, tartıştıkları ve kocanın bıçağı kaptığı aile içi bir çatışma değil. Ah, kasıtlı, planlı bir cinayet. Katil, karısı işten çıktığında birkaç saat boyunca onu bekliyordu.
Tavuk konusuna gelince, işte böyle Kınama ve idam etme, idam etme, idam etme arzunuzu görüyorum!
Peki sizce sadece mutfak mı? Görünüşe göre M ve F arasındaki ilişki zaten gündelik hayat.
Cinayet zaten günlük yaşamın bir sonucudur. Veya bazı eylemlere duyulan kızgınlığın bir sonucu.
[quote=Strecoza post_id=323168 time=1705664985 user_id=15698] Burada konu tavuk çalmak değil, insan öldürmektir. Ve bu, tartıştıkları ve kocanın bıçağı kaptığı aile içi bir çatışma değil. Ah, kasıtlı, planlı bir cinayet. Katil, karısı işten çıktığında birkaç saat boyunca onu bekliyordu. Hiçbir şey bunu haklı gösteremez. [/quote] Tavuk konusuna gelince, işte böyle Kınama ve idam etme, idam etme, idam etme arzunuzu görüyorum! Peki sizce sadece mutfak mı? Görünüşe göre M ve F arasındaki ilişki zaten gündelik hayat. Cinayet zaten günlük yaşamın bir sonucudur. Veya bazı eylemlere duyulan kızgınlığın bir sonucu.
Strecoza: ↑19 Jan 2024, 14:49
Buradaki konu tavuk çalmak değil, insan öldürmek. Ve bu, tartıştıkları ve kocanın bıçağı kaptığı aile içi bir çatışma değil. Ah, kasıtlı, planlı bir cinayet. Katil, karısı işten çıktığında birkaç saat boyunca onu bekliyordu.
Tavuk konusuna gelince, işte böyle Kınama ve idam etme, idam etme, idam etme arzunuzu görüyorum!
Peki sizce sadece mutfak mı? Görünüşe göre M ve F arasındaki ilişki zaten gündelik hayat.
Cinayet zaten günlük yaşamın bir sonucudur. Veya bir davranıştan dolayı duyulan kızgınlığın bir sonucu.
Peki, bir insanı kırgınlık yüzünden öldürebileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Peki, bir insanı öldüren bir kişiyi de öldüremezsiniz?
Tek bir şeyi anlamıyorum. Günlük hayatta başlarına ne geldiyse 5 yıl önce boşandılar. Herkesin kendi hayatı vardır. O kimseyi öldürmedi. Ama onu öldürdü. Ve....
Bir şey yüzünden öldürülmüş olabilirdi ama ona kesinlikle izin verilmedi
Neden? Açıklayabilirsiniz ama tavuklar olmadan.
İki kişiyiz. Kimseyi öldürmeyen ama öldürülen biri. Ve öldüren başka biri ama kendisi öldürülemez. Neden?
Watchman: ↑19 Jan 2024, 14:52
Dün haberleri okudum ve öfkeliydi. Okuduğum kadarıyla bu tür cinayetlere 10 yıl bile vermiyorlar. Gerçi bu tür karakterler için yürütmenin olması gerekir.
Fakat tüm arka planı bilmeden yargılamaya cüret edemem.
Yani, size göre uğruna insan öldürebilecek şeyler var, değil mi?
[quote=aleksandrovich.dmitriy post_id=323182 time=1705665738 user_id= 22978] [quote=Strecoza post_id=323168 time =1705664985 user_id=15698] Buradaki konu tavuk çalmak değil, insan öldürmek. Ve bu, tartıştıkları ve kocanın bıçağı kaptığı aile içi bir çatışma değil. Ah, kasıtlı, planlı bir cinayet. Katil, karısı işten çıktığında birkaç saat boyunca onu bekliyordu. Hiçbir şey bunu haklı gösteremez. [/quote] Tavuk konusuna gelince, işte böyle Kınama ve idam etme, idam etme, idam etme arzunuzu görüyorum! Peki sizce sadece mutfak mı? Görünüşe göre M ve F arasındaki ilişki zaten gündelik hayat. Cinayet zaten günlük yaşamın bir sonucudur. Veya bir davranıştan dolayı duyulan kızgınlığın bir sonucu. [/quote]
Peki, bir insanı kırgınlık yüzünden öldürebileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Peki, bir insanı öldüren bir kişiyi de öldüremezsiniz? Tek bir şeyi anlamıyorum. Günlük hayatta başlarına ne geldiyse 5 yıl önce boşandılar. Herkesin kendi hayatı vardır. O kimseyi öldürmedi. Ama onu öldürdü. Ve.... Bir şey yüzünden öldürülmüş olabilirdi ama ona kesinlikle izin verilmedi Neden? Açıklayabilirsiniz ama tavuklar olmadan. İki kişiyiz. Kimseyi öldürmeyen ama öldürülen biri. Ve öldüren başka biri ama kendisi öldürülemez. Neden?
[size=85][ color=green]1 dakika 1 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Bekçi post_id=323179 time=1705665375 user_id=20514] n[quote=Strecoza post_id=323176 time=1705665228 user_id=15698] [quote=Watchman post_id=323173 time=1705665124 user_id =20514] Çok fazla kişisel deneyiminiz var mı? Yoksa burada uygulanan cinayetler ve infazlar nedeniyle iflas mı ediyorsunuz? [/quote]
Dün haberleri okudum ve öfkeliydi. Okuduğum kadarıyla bu tür cinayetlere 10 yıl bile vermiyorlar. Gerçi bu tür karakterler için yürütmenin olması gerekir. [/quote]Fakat tüm arka planı bilmeden yargılamaya cüret edemem. [/quote]
Yani, size göre uğruna insan öldürebilecek şeyler var, değil mi?
aleksandrovich.dmitriy: ↑19 Jan 2024, 15:27
Cinayetten toplumun sorumlu olduğunu düşünmediniz.
Bu tür cinayetler cezasızlıktan kaynaklanıyor. Dün benzer davalardaki idam kararını okumuş olsalardı pek çok kişi iyi düşünebilirdi.
Onu öldürmekle tehdit ettiğinde hapisten korkmadığını, öldüreceğini yazmıştı. ve zaman ayırın. Hiçbir şey olmayacağını biliyordu, vurulacağını bilseydi cinayet yaşanmazdı. Durup sakinleşirdim.
[quote=aleksandrovich.dmitriy post_id=323195 time=1705667276 user_id= 22978] Cinayetten toplumun sorumlu olduğunu düşünmediniz. [/quote]
Bu tür cinayetler cezasızlıktan kaynaklanıyor. Dün benzer davalardaki idam kararını okumuş olsalardı pek çok kişi iyi düşünebilirdi. Onu öldürmekle tehdit ettiğinde hapisten korkmadığını, öldüreceğini yazmıştı. ve zaman ayırın. Hiçbir şey olmayacağını biliyordu, vurulacağını bilseydi cinayet yaşanmazdı. Durup sakinleşirdim.
[quote=aleksandrovich.dmitriy post_id=323205 time=1705668334 user_id= 22978] [quote=Strecoza post_id=323198 time =1705667576 user_id=15698] Durup sakinleşirdim [/quote] Hayır. Kendisinin canına karşılık kendi canını verirdi.
Yine önkoşullar, tehditler vardı. Ve toplumun umrunda değil. Polisler ihtiyatlı değildi; arkadaşları hem onu hem de onu uzaklaştırdılar. Sonuç [/quote]
Polisin elinde bu sorunları çözebilecek bir araç yok. Canını vermezdi. Bu tür insanlar ancak öldürebilir ve ölmekten korkarlar.
Strecoza: ↑19 Jan 2024, 15:56
Böyle insanlar ancak öldürebilir ve ölmekten korkarlar.
Bu tamamen senin fikrin.
Çekim olayı Chikatillo’nun çocukları öldürmesine engel olmadı. Golovkin çocukları öldürdüğü için.
Ted Bundy, John Wayne
Hiçbiri ölüm cezasıyla durdurulamadı
[quote=Strecoza post_id=323215 time=1705669008 user_id=15698] Böyle insanlar ancak öldürebilir ve ölmekten korkarlar. [/quote] Bu tamamen senin fikrin. Çekim olayı Chikatillo’nun çocukları öldürmesine engel olmadı. Golovkin çocukları öldürdüğü için. Ted Bundy, John Wayne Hiçbiri ölüm cezasıyla durdurulamadı
Chikatilo’nun canına kıymamasını istediği bir video var. Bu tek başına ölüm cezasının getirilmesine değerdi. Böylece katil yaşlılığa kadar sessizce yaşamayacak, her gıcırdayan kapı ve koridordaki ayak seslerinden, cezayı infaz etmeye geldiklerinden korkarak ürkecekti.
Chikatilo’nun canına kıymamasını istediği bir video var. Bu tek başına ölüm cezasının getirilmesine değerdi. Böylece katil yaşlılığa kadar sessizce yaşamayacak, her gıcırdayan kapı ve koridordaki ayak seslerinden, cezayı infaz etmeye geldiklerinden korkarak ürkecekti.
Şiddetle tehdit eden yetersiz bir kişinin cinayetten sorumlu olması yalnızca toplumdur. taciz nesnesine 300 metre yaklaşmama emri verilmelidir. Bu salağın bileğinde bir bilezik var ve eski sevgilisinin telefonunda bu delinin ne kadar uzakta olduğunu gösteren bir uygulama var. O zaman hiçbir şey olmazdı. Ancak toplum yardım etmedi. Ancak potansiyel kurbanları kurtarmak ve bu suçluyu cezalandırmak mümkündür. Genelde böyle çılgın insanların benimle aynı sokakta yürümesine karşıyım.
[quote=aleksandrovich.dmitriy post_id=323195 time=1705667276 user_id= 22978] cinayetin sorumlusu toplumdur. [/quote] Şiddetle tehdit eden yetersiz bir kişinin cinayetten sorumlu olması yalnızca toplumdur. taciz nesnesine 300 metre yaklaşmama emri verilmelidir. Bu salağın bileğinde bir bilezik var ve eski sevgilisinin telefonunda bu delinin ne kadar uzakta olduğunu gösteren bir uygulama var. O zaman hiçbir şey olmazdı. Ancak toplum yardım etmedi. Ancak potansiyel kurbanları kurtarmak ve bu suçluyu cezalandırmak mümkündür. Genelde böyle çılgın insanların benimle aynı sokakta yürümesine karşıyım.
Kenneth Eugene Smith iki gün önce nitrojen gazıyla idam edildi. Karısını öldürmek suçundan idam cezasına çarptırıldı. Ve cinayetin üzerinden 30 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen bu yaratığın intihar etmeye niyeti yoktu.
İdam cezasını geri vermenin zamanı geldi. Yaratıklar normal insanlar arasında yaşamamalı ve prensip olarak yaşamamalıdırlar.
Kenneth Eugene Smith iki gün önce nitrojen gazıyla idam edildi. Karısını öldürmek suçundan idam cezasına çarptırıldı. Ve cinayetin üzerinden 30 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen bu yaratığın intihar etmeye niyeti yoktu. İdam cezasını geri vermenin zamanı geldi. Yaratıklar normal insanlar arasında yaşamamalı ve prensip olarak yaşamamalıdırlar.
Tanyushka: ↑18 Jan 2024, 21:46
Sürekli bir iletişim vardı, belki bir şey talep ediyordu, daha doğrusu bu cinayete yol açıyordu. Demek istediğim bu. Bu konuda oldukça bilgim var, 9 yıl icra memuru olarak çalıştım,
Bir tür ev hizmetçisi olduğu ortaya çıktı. şiddet, dolayısıyla süre daha kısa.
[quote=Tanyushka post_id=322800 time=1705603600 user_id=22919] Sürekli bir iletişim vardı, belki bir şey talep ediyordu, daha doğrusu bu cinayete yol açıyordu. Demek istediğim bu. Bu konuda oldukça bilgim var, 9 yıl icra memuru olarak çalıştım, [/quote] Bir tür ev hizmetçisi olduğu ortaya çıktı. şiddet, dolayısıyla süre daha kısa.
onun tarafında sürekli bir iletişim vardı, belki bir şey talep etti, büyük ihtimalle cinayete yol açıyordu. Demek istediğim bu. Bu konuda oldukça bilgim var, 9 yıl icra memuru olarak çalıştım,
Bir tür ev hizmetçisi olduğu ortaya çıktı. şiddet, dolayısıyla süre daha kısa.
Aile içi şiddet, bir kocanın karısıyla veya bir kadının kocasıyla kavga etmesi ve bu süreçte tartışarak bıçak saplıyorlar. Boşanmanın üzerinden 6 yıl geçtikten sonra kocası cinayete hazırlanıyor, işyerinin yakınında birkaç saat onu bekliyor... Bu kasıtlı bir cinayettir. SSCB’de böyle bir cinayet için ölüm cezası vardı.
[quote=VARG_ post_id=329393 time=1706551857 user_id=22702] [quote=Tanyushka post_id=322800 time=1705603600 user_id= 22919] onun tarafında sürekli bir iletişim vardı, belki bir şey talep etti, büyük ihtimalle cinayete yol açıyordu. Demek istediğim bu. Bu konuda oldukça bilgim var, 9 yıl icra memuru olarak çalıştım, [/quote] Bir tür ev hizmetçisi olduğu ortaya çıktı. şiddet, dolayısıyla süre daha kısa. [/quote]
Aile içi şiddet, bir kocanın karısıyla veya bir kadının kocasıyla kavga etmesi ve bu süreçte tartışarak bıçak saplıyorlar. Boşanmanın üzerinden 6 yıl geçtikten sonra kocası cinayete hazırlanıyor, işyerinin yakınında birkaç saat onu bekliyor... Bu kasıtlı bir cinayettir. SSCB’de böyle bir cinayet için ölüm cezası vardı.
Strecoza: ↑29 Jan 2024, 21:15
Boşanmanın üzerinden 6 yıl geçtikten sonra kocası cinayete hazırlanıyor, iş yerinin yakınında saatlerce onu bekliyor... Bu planlı bir cinayettir. SSCB’de böyle bir cinayet için ölüm cezası vardı.
Neden sürekli boşanmanın üzerinden kaç yıl geçtiğini yazıyorsunuz? Ortak bir çocuğun varlığı olmasaydı bu geçerli olurdu. Dürüst olmak gerekirse, pek çok skandal, histerik nafaka kadınına dayanamadım, adam bundan o kadar yoruldu ki, boşandı ama bu onlara yetmiyor, icra memurlarına gidiyorlar, şikayet yazıyorlar, evlerinin mallarını kazıyorlar. eski ve bazen onlara yaşayacak bir yer vermeyin. Bunca yıldır onu öldürme fikrini tasarladığını sana düşündüren ne? Ya da belki her şey daha basitti... ve bir gün önce ona artık oğlunu görmesine izin vermeyeceğini ve yeni aletinin artık oğlunun babası olacağını söylemişti ve... adam öfkesini kaybetmişti.
[quote=Strecoza post_id=329397 time=1706552143 user_id=15698] Boşanmanın üzerinden 6 yıl geçtikten sonra kocası cinayete hazırlanıyor, iş yerinin yakınında saatlerce onu bekliyor... Bu planlı bir cinayettir. SSCB’de böyle bir cinayet için ölüm cezası vardı. [/quote] Neden sürekli boşanmanın üzerinden kaç yıl geçtiğini yazıyorsunuz? Ortak bir çocuğun varlığı olmasaydı bu geçerli olurdu. Dürüst olmak gerekirse, pek çok skandal, histerik nafaka kadınına dayanamadım, adam bundan o kadar yoruldu ki, boşandı ama bu onlara yetmiyor, icra memurlarına gidiyorlar, şikayet yazıyorlar, evlerinin mallarını kazıyorlar. eski ve bazen onlara yaşayacak bir yer vermeyin. Bunca yıldır onu öldürme fikrini tasarladığını sana düşündüren ne? Ya da belki her şey daha basitti... ve bir gün önce ona artık oğlunu görmesine izin vermeyeceğini ve yeni aletinin artık oğlunun babası olacağını söylemişti ve... adam öfkesini kaybetmişti.
Boşanmanın üzerinden 6 yıl geçtikten sonra koca, cinayete hazırlanıyor, iş yerinin yakınında birkaç saat boyunca onu bekliyor... Bu kasıtlı bir cinayettir. SSCB’de böyle bir cinayet için ölüm cezası vardı.
Neden sürekli boşanmanın üzerinden kaç yıl geçtiğini yazıyorsunuz? Ortak bir çocuğun varlığı olmasaydı bu geçerli olurdu. Dürüst olmak gerekirse, pek çok skandal, histerik nafaka kadınına dayanamadım, adam bundan o kadar yoruldu ki, boşandı ama bu onlara yetmiyor, icra memurlarına gidiyorlar, şikayet yazıyorlar, evlerinin mallarını kazıyorlar. eski ve bazen onlara yaşayacak bir yer vermeyin. Bunca yıldır onu öldürme fikrini tasarladığını sana düşündüren ne? Ya da belki her şey daha basitti.. ve bir gün önce ona artık oğlunu görmesine izin vermeyeceğini ve yeni aletinin artık oğlunun babası olacağını söylemişti ve... bu adamın aklını başından almıştı.
O gün sana bu vakayı okumanı tavsiye etmiştim ama bunun yerine sürekli bir şeyler buluyorsun. Birincisi ve ikincisi, ne olursa olsun insanları öldüremezsiniz ve eğer öldürürseniz öldürülmeye hazırlıklı olmalısınız.
Onlar, sizin deyiminizle, kulelerini yıkıyorlar. , bu yıkılmış kule ateş etmeli.
[quote=Tanyushka post_id=329402 time=1706552645 user_id=22919] [quote=Strecoza post_id=329397 time=1706552143 user_id= 15698] Boşanmanın üzerinden 6 yıl geçtikten sonra koca, cinayete hazırlanıyor, iş yerinin yakınında birkaç saat boyunca onu bekliyor... Bu kasıtlı bir cinayettir. SSCB’de böyle bir cinayet için ölüm cezası vardı. [/quote] Neden sürekli boşanmanın üzerinden kaç yıl geçtiğini yazıyorsunuz? Ortak bir çocuğun varlığı olmasaydı bu geçerli olurdu. Dürüst olmak gerekirse, pek çok skandal, histerik nafaka kadınına dayanamadım, adam bundan o kadar yoruldu ki, boşandı ama bu onlara yetmiyor, icra memurlarına gidiyorlar, şikayet yazıyorlar, evlerinin mallarını kazıyorlar. eski ve bazen onlara yaşayacak bir yer vermeyin. Bunca yıldır onu öldürme fikrini tasarladığını sana düşündüren ne? Ya da belki her şey daha basitti.. ve bir gün önce ona artık oğlunu görmesine izin vermeyeceğini ve yeni aletinin artık oğlunun babası olacağını söylemişti ve... bu adamın aklını başından almıştı. [/quote]
O gün sana bu vakayı okumanı tavsiye etmiştim ama bunun yerine sürekli bir şeyler buluyorsun. Birincisi ve ikincisi, ne olursa olsun insanları öldüremezsiniz ve eğer öldürürseniz öldürülmeye hazırlıklı olmalısınız. Onlar, sizin deyiminizle, kulelerini yıkıyorlar. , bu yıkılmış kule ateş etmeli.
Strecoza, biliyorsunuz, 15 yıldan fazla bir süre önce oradaydı Bir sürücüydü, açıkça hatalı olan bir otobüsü kullanıyordu, bir günden fazla bir süre boyunca uykusuz araba kullanıyordu... karşıdan gelen trafiğe doğru arabayı sürüyordu ve kuzenimi küçük oğlu ve kocasıyla birlikte asfalta yuvarlamıştı... kafa kafaya çarpıştı, otobüs arabaya çarptı ve tamamen ezdi... Savcı 5 yıl istedi..mahkeme 6 yıl verdi..Ve o adama üzülüyorum..Ve artık onun ölmesini istemiyorum. Ve ne güzel ki ülkemizde idam cezası yok. Bu kadar zalim olamazsınız. Tekrar ediyorum, bırakın nasıl yazabileceklerini, olayın tüm ayrıntılarını bilmiyoruz... Sanki bir çitin üzerine yazılmış ve orada yakacak odun varmış gibi.
These users thanked the author Tanya for the post:
[ref=#bf0000]Strecoza[/ref], biliyorsunuz, 15 yıldan fazla bir süre önce oradaydı Bir sürücüydü, açıkça hatalı olan bir otobüsü kullanıyordu, bir günden fazla bir süre boyunca uykusuz araba kullanıyordu... karşıdan gelen trafiğe doğru arabayı sürüyordu ve kuzenimi küçük oğlu ve kocasıyla birlikte asfalta yuvarlamıştı... kafa kafaya çarpıştı, otobüs arabaya çarptı ve tamamen ezdi... Savcı 5 yıl istedi..mahkeme 6 yıl verdi..Ve o adama üzülüyorum..Ve artık onun ölmesini istemiyorum. Ve ne güzel ki ülkemizde idam cezası yok. Bu kadar zalim olamazsınız. Tekrar ediyorum, bırakın nasıl yazabileceklerini, olayın tüm ayrıntılarını bilmiyoruz... Sanki bir çitin üzerine yazılmış ve orada yakacak odun varmış gibi.
Tanyushka: ↑29 Jan 2024, 21:47Strecoza, biliyorsun, zaten 15 yıldan fazla bir süre önce, bir sürücü, bariz bir şekilde arızalı bir otobüsü kullanıyor, bir günden fazla bir süre boyunca uykusuz araç kullanıyor... karşıdan gelen trafiğe çıktı ve kuzenimi, küçük oğlu ve kocasıyla birlikte asfalta yuvarladı... kafa kafaya gitti çarpışma, otobüs arabanın üzerinden geçti ve tamamen ezdi. Savcı 5 yıl istedi... mahkeme 6 yıl verdi... Ve o adama üzülüyorum... Ve ölmesini istemiyorum.
Ülkemizde idam cezasının olmaması iyi bir şey. Bu kadar zalim olamazsınız. Tekrar ediyorum, bırakın nasıl yazabileceklerini, davanın tüm ayrıntılarını bilmiyoruz... Sanki bir çitin üzerine yazılmış ve orada yakacak odun varmış gibi.
Bir otobüs şoförü ile karısını öldürmek niyetiyle bekleyen ve öldürülen bir katili karşılaştırmayın.
Last edited by Venüs on 29 Jan 2024, 22:24, edited 1 time in total.
[quote=Tanyushka post_id=329408 time=1706554079 user_id=22919] [ref=#bf0000]Strecoza[/ref], biliyorsun, zaten 15 yıldan fazla bir süre önce, bir sürücü, bariz bir şekilde arızalı bir otobüsü kullanıyor, bir günden fazla bir süre boyunca uykusuz araç kullanıyor... karşıdan gelen trafiğe çıktı ve kuzenimi, küçük oğlu ve kocasıyla birlikte asfalta yuvarladı... kafa kafaya gitti çarpışma, otobüs arabanın üzerinden geçti ve tamamen ezdi. Savcı 5 yıl istedi... mahkeme 6 yıl verdi... Ve o adama üzülüyorum... Ve ölmesini istemiyorum. Ülkemizde idam cezasının olmaması iyi bir şey. Bu kadar zalim olamazsınız. Tekrar ediyorum, bırakın nasıl yazabileceklerini, davanın tüm ayrıntılarını bilmiyoruz... Sanki bir çitin üzerine yazılmış ve orada yakacak odun varmış gibi. [/quote]
Bir otobüs şoförü ile karısını öldürmek niyetiyle bekleyen ve öldürülen bir katili karşılaştırmayın.
Tanyushka: ↑29 Jan 2024, 21:47
hatalı olduğu belli olan bir otobüsü kullanmak, bir günden fazla süredir uykusuz bir şekilde direksiyon başında durmak... Karşıdan gelen trafiğe doğru arabamı sürdüm ve kuzenimi, küçük oğlu ve kocasıyla birlikte asfalta yuvarladım... kafa- Çarpışma anında otobüs arabanın üzerinden geçti ve tamamen
Size içtenlikle sempati duyuyorum. Ama bunun aynı şey olmadığını anladınız mı?
Bir kaza, bir tesadüf ve kasıtlı bir cinayet!. İnatçılıktan mı tartışıyorsunuz?
[quote=Tanyushka post_id=329408 time=1706554079 user_id=22919] hatalı olduğu belli olan bir otobüsü kullanmak, bir günden fazla süredir uykusuz bir şekilde direksiyon başında durmak... Karşıdan gelen trafiğe doğru arabamı sürdüm ve kuzenimi, küçük oğlu ve kocasıyla birlikte asfalta yuvarladım... kafa- Çarpışma anında otobüs arabanın üzerinden geçti ve tamamen [/quote] Size içtenlikle sempati duyuyorum. Ama bunun aynı şey olmadığını anladınız mı? Bir kaza, bir tesadüf ve kasıtlı bir cinayet!. İnatçılıktan mı tartışıyorsunuz?
bir günden fazla bir süredir uykusuz bir şekilde direksiyon başındayken kusurlu olduğu belli olan bir otobüs kullanıyordum.. Karşıdan gelen trafiğe doğru sürdüm ve kuzenimi, küçük oğlu ve kocasıyla birlikte asfalta yuvarladım.. a kafa kafaya çarpışma, otobüs arabalarının üzerinden geçti ve tamamen
Seni içtenlikle anlıyorum. Ama bunun aynı şey olmadığını anladınız mı?
Bir kaza, bir tesadüf ve kasıtlı bir cinayet!. İnatçılıktan mı tartışıyorsunuz?
Şimdi size bunun nasıl olduğunu açıklayacağım. Bu konudaki adamlar katil rolünü deniyorlar, peki ya asıl noktaya getirilip öldürülmeleri gerekiyorsa ve uzun süre oturmamak için hepsi çok insancıl. Tanya’nın bir oğlu var ve büyük ihtimalle onun bir karısı olacağını düşünüyor ve Allah korusun, onu öldürecek ve şimdi hapishanede çürüyecek... Kimse sevdiklerinin onun yerinde olabileceğini düşünmüyor. katilin kurbanın yakınları ya da kendisi. O zaman 6 yıl uzun bir süre demeyecekler...
[quote=Natalie post_id=329411 time=1706554585 user_id=22339] [quote=Tanyushka post_id=329408 time=1706554079 user_id= 22919] bir günden fazla bir süredir uykusuz bir şekilde direksiyon başındayken kusurlu olduğu belli olan bir otobüs kullanıyordum.. Karşıdan gelen trafiğe doğru sürdüm ve kuzenimi, küçük oğlu ve kocasıyla birlikte asfalta yuvarladım.. a kafa kafaya çarpışma, otobüs arabalarının üzerinden geçti ve tamamen [/quote] Seni içtenlikle anlıyorum. Ama bunun aynı şey olmadığını anladınız mı? Bir kaza, bir tesadüf ve kasıtlı bir cinayet!. İnatçılıktan mı tartışıyorsunuz? [/quote]
Şimdi size bunun nasıl olduğunu açıklayacağım. Bu konudaki adamlar katil rolünü deniyorlar, peki ya asıl noktaya getirilip öldürülmeleri gerekiyorsa ve uzun süre oturmamak için hepsi çok insancıl. Tanya’nın bir oğlu var ve büyük ihtimalle onun bir karısı olacağını düşünüyor ve Allah korusun, onu öldürecek ve şimdi hapishanede çürüyecek... Kimse sevdiklerinin onun yerinde olabileceğini düşünmüyor. katilin kurbanın yakınları ya da kendisi. O zaman 6 yıl uzun bir süre demeyecekler...
Kızlar ben katilleri haklı çıkarmıyorum, cezaevinde olmalılar. Prensipte idam cezasına karşıyım! Ve eğer çocuğumu öldürürlerse Allah korusun, katilin ölmesini dilemiyorum ve asla istemeyeceğim. Tanrım, benim şehrimde ne kadar korkunç suçların işlendiğini bir bilseydin. insanlar cezaevindeydi ve biliyorum, çocukluğumdan beri bu vakaları okudum, babam beni zorladı... o zamanlar bölgedeki özel birimin başındaydı ve hem çocuk hem de kadın cinayetleri vardı. 2 veya daha fazla ve o zamanlar SSCB’de idam edilmediler.
Kızlar ben katilleri haklı çıkarmıyorum, cezaevinde olmalılar. Prensipte idam cezasına karşıyım! Ve eğer çocuğumu öldürürlerse Allah korusun, katilin ölmesini dilemiyorum ve asla istemeyeceğim. Tanrım, benim şehrimde ne kadar korkunç suçların işlendiğini bir bilseydin. insanlar cezaevindeydi ve biliyorum, çocukluğumdan beri bu vakaları okudum, babam beni zorladı... o zamanlar bölgedeki özel birimin başındaydı ve hem çocuk hem de kadın cinayetleri vardı. 2 veya daha fazla ve o zamanlar SSCB’de idam edilmediler.
Tanyushka: ↑29 Jan 2024, 22:15
Kızlar, katilleri haklı çıkarmıyorum, onların cezaevinde olması gerekiyor. Prensipte idam cezasına karşıyım! Ve eğer çocuğumu öldürürlerse Allah korusun, katilin ölmesini dilemiyorum ve asla istemeyeceğim. Tanrım, benim şehrimde ne kadar korkunç suçların işlendiğini bir bilseydin. insanlar cezaevindeydi ve biliyorum, çocukluğumdan beri bu vakaları okudum, babam beni zorladı... o zamanlar bölgedeki özel birimin başındaydı ve hem çocuk hem de kadın cinayetleri vardı. .2 veya daha fazlası ve o zamanlar SSCB’de idam edilmemişlerdi..
Bu doğru değil. İnsanları öldüremezsiniz, eğer öldürüyorlarsa neden onlar için üzülüyorsunuz? Ne için?
[quote=Tanyushka post_id=329417 time=1706555748 user_id=22919] Kızlar, katilleri haklı çıkarmıyorum, onların cezaevinde olması gerekiyor. Prensipte idam cezasına karşıyım! Ve eğer çocuğumu öldürürlerse Allah korusun, katilin ölmesini dilemiyorum ve asla istemeyeceğim. Tanrım, benim şehrimde ne kadar korkunç suçların işlendiğini bir bilseydin. insanlar cezaevindeydi ve biliyorum, çocukluğumdan beri bu vakaları okudum, babam beni zorladı... o zamanlar bölgedeki özel birimin başındaydı ve hem çocuk hem de kadın cinayetleri vardı. .2 veya daha fazlası ve o zamanlar SSCB’de idam edilmemişlerdi.. [/quote]
Bu doğru değil. İnsanları öldüremezsiniz, eğer öldürüyorlarsa neden onlar için üzülüyorsunuz? Ne için?
Yanında 3-7 yaşlarında bir çocuk varken bir kocanın karısını köpek stiline sokup sikmesi normal mi? Şahsen siz ne düşünüyorsunuz? Çünkü internette bu tür pek çok video var?
Last post
Yanında 3-7 yaş arası bir çocuk varken bir kocanın karısını köpek stiline sokup sikmesi normal mi? Kişisel olarak siz ne düşünüyorsunuz? Çünkü internette bu tür çok sayıda video var
Neden böyle bir...
Anne, 11 yaşındaki oğlu ile 25 yaşındaki Anna arasındaki aşk ilişkisini fark etti ve hemen polise başvurdu. Daha sonra öğrenildiği üzere, öğretmen çocuğun cinsel organına dokundu, onu dudaklarından...
Last post
umurumda değil..değiştirdiler..komik görünmekten korktun mu?)
ve ayrıca bu da..bir alt-onorşist..))
nHayır. Resmi aktarmak istedim ama nereden geldiğini değil. Bugün pek dikkatli değilim, bu nedenle...