Net
Yoldan geçenlerin gözü önünde onu göğsünden bıçakladı. Mahkeme 42 yaşındaki Moskovalıyı eski karısını öldürmekten suçlu buldu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Cevap: Yoldan geçenlerin gözü önünde bıçağı göğsüne sapladı. Mahkeme 42 yaşındaki Moskovalıyı eski karısını öldürmekten suçlu buldu
Hımm... Mizah anlayışın oldukça zayıf... Öyle oluyor...

-
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
Cevap: Yoldan geçenlerin gözü önünde bıçağı göğsüne sapladı. Mahkeme 42 yaşındaki Moskovalıyı eski karısını öldürmekten suçlu buldu
Üstelik senin de dilin bağlı, zavallı adam.. .
-
- Sürtünmeler
Başka bir şey yok, hayır.
Öldürülen kadına üzülmüyorum, bu onun kaderi, bir sorun olması muhtemel ama hikayenin tamamını bilmiyoruz.
Bir böceğin yalnızca kendi gerçeği olduğu ve kimsenin ona karşı çıkmaya cesaret edemeyeceği, herkesin onun fikrini desteklemesi gerektiği zaten belirtilmişti. Eğer onun fikrine katılıyorsanız, onun mutluluğu alışılagelmişin dışındadır.
Ama eğer onun yorumu 16 yaşında
az bir çocuk doğurduğuysa, o zaman bu kadına karşı hiçbir şeyim yok.
Gazetecilik haberlerini abartan insanlara üzülmüyorum. Çünkü pek bir hikayeleri yok.
Büyükannenin evden tahliye edildiğini söyleyecekler ama aslında büyükanne ölen bir komşunun arazisini işgal etmiş, yataklarını kiraya vermiş ve vergi ödemiyor.
Peki bir kadın bir erkeği öldürdüğünde o bir yaratık değil mi? HAYIR? Yusufçuk, bu farklı mı?
Bir fotoğraf buldum, bakın! Artık pamuk şeker yemiyor.
Peki ya öldürülen çocuklar? A? Yazın kiraz yemezler.
Ve öldürülen adamlar bira içmeyecek.
İnsanlar için üzülüyorum, her biri kendine göre.
Fakat duygularını şımartan insanlardan NEFRET EDİYORUM!
Şehirde her gün bu haberlerden biri var.
Ve eğer yaratık hakkındaysa, aşağıda haberlerden bir kesit var.
Çocuk izin vericiye geçti. Arkadaşımın “meslektaşı”nın çocuğuydu. Ve bu yeni yıldan önce oldu.
Sadece çocuklar, aile, arkadaşlar ve kediler için üzülüyorum.
Ama çocukların sayısı daha fazla çünkü onlar hayat konusundaki bilgisizlikleri nedeniyle yetişkinlere güveniyorlar ve bu nedenle daha fazla acı çekiyorlar. Üstelik savunmasızlar.
Ama yetişkin yabancılara hiç acımıyorum, üzgünüm.
Herkes için üzülürsem sevgilime hiçbir şeyim kalmaz)
Bana sordun, ben de sana cevap verdim.
Öldürülen kadına üzülmüyorum, bu onun kaderi, bir sorun olması muhtemel ama hikayenin tamamını bilmiyoruz.
Bir böceğin yalnızca kendi gerçeği olduğu ve kimsenin ona karşı çıkmaya cesaret edemeyeceği, herkesin onun fikrini desteklemesi gerektiği zaten belirtilmişti. Eğer onun fikrine katılıyorsanız, onun mutluluğu alışılagelmişin dışındadır.
Gazetecilik haberlerini abartan insanlara üzülmüyorum. Çünkü pek bir hikayeleri yok.
Büyükannenin evden tahliye edildiğini söyleyecekler ama aslında büyükanne ölen bir komşunun arazisini işgal etmiş, yataklarını kiraya vermiş ve vergi ödemiyor.
Peki bir kadın bir erkeği öldürdüğünde o bir yaratık değil mi? HAYIR? Yusufçuk, bu farklı mı?
Çocuk izin vericiye geçti. Arkadaşımın “meslektaşı”nın çocuğuydu. Ve bu yeni yıldan önce oldu.
Sanırım böyle bir yaratık benim çocuğumun canını alırsa guguk kuşum da ölür. canının alınmasını emret.N
’de yabancı lüks bir araba kullanan bir kadın, bir çocuğu ezerek öldürdü.
Normalde genç bir yayayla çarpışma... Daha önce bildirilen vakanın ölümcül olduğu ortaya çıktı. Sekiz yaşında bir çocuk öldü.
Ama çocukların sayısı daha fazla çünkü onlar hayat konusundaki bilgisizlikleri nedeniyle yetişkinlere güveniyorlar ve bu nedenle daha fazla acı çekiyorlar. Üstelik savunmasızlar.
Herkes için üzülürsem sevgilime hiçbir şeyim kalmaz)
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
4 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Sakin ol :cat1:Kalyaev: ↑18 Jan 2024, 20:18Sen bana sordun, ben de sana cevap verdim.
Çocuk izin vericiye geçti. Arkadaşımın “meslektaşı”nın çocuğuydu. Ve bu yeni yıldan önce oldu.Sanırım böyle bir yaratık benim çocuğumun canını alırsa guguk kuşum da ölür. canının alınmasını emret.N
’de yabancı lüks bir araba kullanan bir kadın, bir çocuğu ezerek öldürdü.
Normalde genç bir yayayla çarpışma... Daha önce bildirilen vakanın ölümcül olduğu ortaya çıktı. Sekiz yaşında bir çocuk öldü.
Herkes için üzülürsem kendime hiçbir şeyim kalmaz)
4 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Onun dili bağlı değil, sadece aptal. Bu durumda bu bir hakaret değil, zihinsel gelişiminin bir değerlendirmesidir.
Last edited by Venüs on 18 Jan 2024, 20:31, edited 1 time in total.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Akıllıca bir şeyler yazabilir misin?Kalyaev: ↑18 Jan 2024, 20:29Ahaha)Sakin ol, histerik : cat1:Kalyaev: ↑18 Jan 2024, 20:18 Siz bana sordunuz, ben de size cevap verdim.
Çocuk izin vericiye geçti. Arkadaşımın “meslektaşı”nın çocuğuydu. Ve bu yeni yıldan önce oldu. Sanırım böyle bir yaratık benim çocuğumun canını alırsa, guguk kuşum da onun canının alınmasını emreder.
Herkes için üzülürsem kendime hiçbir şeyim kalmaz)
4 dakika 56 saniye sonra gönderildi: nOnun dili bağlı değil ama sadece bir aptal. Bu durumda bu bir hakaret değil, zihinsel gelişiminin bir değerlendirmesidir.Ayrıca senin de dilin bağlı, zavallı adam...
Cehenneme git, böcek) n

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
Neden? Ne için? Sebepler neler? :bilinmiyor:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kahretsin, zaten buraya sıçmayı başardın)
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
4 dakika 32 saniye sonra gönderilir:
))) Karakter tamamen yetersiz. Belki PND’ye kayıtlı veya henüz kayıtlı değil ama yakında olacak.
4 dakika 32 saniye sonra gönderilir:
Bu haber eski değil. Bugün haber kaynağında okudum. İlgileniyorsanız ayrıntıları Google’da arayın. Cinayetin ve insanların hemen koşmaya başladığına dair bir video var ama artık çok geçti. Piç, eski karısını yalnızca kalbinden ve boynundan bıçaklamakla kalmadı, aynı zamanda düştüğünde yüzüne de tekme attı. İşten ayrıldı ve birkaç saat boyunca onu orada bekliyordu.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Registered for: 1 year 6 months
Tamamen insani bir bakış açısından bakıldığında, kadın için üzülüyorum. Ancak! İnsanları kendimiz seçiyoruz, onlardan canavarları kendimiz yaratıyoruz. Kocasından dayak yiyen bir kadın bana asla acımamıştır ve acımayacaktır çünkü her zaman bir çıkış yolu vardır. kuzenim agresif bir ucubeyle evlendi, içki içti ve hulk oldu... kodlandı... bir araba için para biriktirdiler ve bir gün bir alım satım anlaşmasına gitti, sarhoş ve çöpün içinde geri döndü... her şeyi anladı ve sessizce balkona gitti.. Aklından küçük bir televizyon aldı, o zamanlar hala ağırdı ve ona fırlattı... kafasını kırdı, bir ay hastanede kaldı , dava açtı... ama insani mahkememiz bunun bir aile meselesi olduğunu söyleyerek ona birkaç ay bile süre vermedi. Ama kız kardeşimin kendisine yaklaşmasını yasaklayan bir mahkeme kararı var. Evet evet Rusya’da bir duruşmamız vardı. Tehdit etti, bağırdı, tehditlerle aradı ve sonunda sakinleşti. Neden bahsediyorum? Ve kadınların kendilerinin hulkları için üzülüp barışa gitmeleri gerçeğine gelince... çıkarlarını savunmazlar ve saldırganlık eğilimlerini bilerek çoğu zaman eski sevgilileriyle iletişim kurmaya ve küfretmeye çalışırlar. Mahkeme tamamen normal bir süre verdi, elbette çok daha fazlasının verilmesi gerekiyordu ama idam cezası verilmedi. Saldırganlığın ortadan kaldırılamayacağına inanıyorum. Ben suçu ne olursa olsun idam cezasına karşıyım. Mahkumlar ve garsonlara gelince... her hikayenin hüzünlü bir sonu yoktur. Cezaevinde günahlarının farkına varıp normal insanlar gibi serbest bırakılan insanlar var. Pek çok örnek biliyorum, şahsen böyle iki adam tanıyorum... örnek aile babası.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Bu konuda eşlerin beş yıldır boşanmış. Birlikte yaşamadılar ve kendisi de herhangi bir dayak yemedi. Uzun zaman önce boşandım.Tanyushka: ↑18 Jan 2024, 21:01 Tamamen insani düzeyde, kadın için üzülüyorum. Ancak! İnsanları kendimiz seçiyoruz, onlardan canavarları kendimiz yaratıyoruz. Kocasından dayak yiyen bir kadın bana asla acımamıştır ve acımayacaktır çünkü her zaman bir çıkış yolu vardır. kuzenim agresif bir ucubeyle evlendi, içki içti ve hulk oldu... kodlandı... bir araba için para biriktirdiler ve bir gün bir alım satım anlaşmasına gitti, sarhoş ve çöpün içinde geri döndü... her şeyi anladı ve sessizce balkona gitti.. Aklından küçük bir televizyon aldı, o zamanlar hala ağırdı ve ona fırlattı... kafasını kırdı, bir ay hastanede kaldı , dava açtı... ama insani mahkememiz bunun bir aile meselesi olduğunu söyleyerek ona birkaç ay bile süre vermedi. Ama kız kardeşimin kendisine yaklaşmasını yasaklayan bir mahkeme kararı var. Evet evet Rusya’da bir duruşmamız vardı. Tehdit etti, bağırdı, tehditlerle aradı ve sonunda sakinleşti. Neden bahsediyorum? Ve kadınların kendilerinin hulkları için üzülüp barışa gitmeleri gerçeğine gelince... çıkarlarını savunmazlar ve saldırganlık eğilimlerini bilerek çoğu zaman eski sevgilileriyle iletişim kurmaya ve küfretmeye çalışırlar. Mahkeme tamamen normal bir süre verdi, elbette çok daha fazlasının verilmesi gerekiyordu ama idam cezası verilmedi. Saldırganlığın ortadan kaldırılamayacağına inanıyorum. Ben suçu ne olursa olsun idam cezasına karşıyım. Mahkumlar ve garsonlara gelince... her hikayenin hüzünlü bir sonu yoktur. Cezaevinde günahlarının farkına varıp normal insanlar gibi serbest bırakılan insanlar var. Pek çok örnek biliyorum, şahsen böyle iki adam tanıyorum... örnek aile babası.
-
- Nirvana’dayım
Kalyaev, hmm... Zor bir vaka.. Görünüşe göre Dragonfly ile iletişime geçmelisin. Kendisi iyi bir doktor.
Ya beyninizi geliştirmenize yardımcı olursa?
Ya beyninizi geliştirmenize yardımcı olursa?
-
- Sürtünmeler
Böceği takip edin ve geride kalmayın)
-
- Nirvana’dayım
Kalyaev, gülünç olma - sen bıktım... sessizce...
-
- En güçlü orgazm!
Bu kadını tanımıyoruz...belki de her şeyi bildiğimiz için üzülürüz. adam için mi?
-
- Nirvana’dayım
Öyleyse sessiz ol... Sadece bir paçavra... Akıllı sanacaksın...
-
- Nirvana’dayım
Ne olursa olsun, bıçak hiçbir durumdan çıkış yolu değildir...
-
- Sürtünmeler
Dikkatiniz dağılmasın, berbat) elipsler bunu ifade ediyor)
- These users thanked the author Kalyaev for the post:
- seksforumu_
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
Dragonfly, mahkemeler kural olarak kasıtlı cinayet için çok daha fazlasını verir, bu nedenle büyük olasılıkla onun tarafında sürekli bir iletişim vardı, belki bir şey talep etti, büyük olasılıkla cinayete yol açıyordu. Demek istediğim bu. Ben bu işi az çok biliyorum, 9 yıl icra memuru olarak çalıştım.
-
- En güçlü orgazm!
Bir seçenek olarak kadınlar genellikle erkeğin de sinirleri, duyguları ve hisleri olduğunu ve onun da erkek olduğunu hesaba katmazlar. kırılabilir
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Bu bir dava değil. eski dava. Bugünkü haber akışında. Bugünün haberleri. Okuyun, orada her şey ayrıntılı olarak anlatılıyor. Onun fotoğrafları ve cinayetin videosu var. Ve kasa malzemelerinin ayrıntıları. Hiçbir şey talep etmedi. Daha yeni boşandılar çünkü adam başka birini buldu ve oğluyla birlikte yaşadı ve artık bir erkeği vardı ve bu onu kızdırmaya başladı. Onu defalarca tehdit etti ve ardından genel olarak onu öldüreceğini söyledi. Kendin okusan iyi olur. Ya da bugünkü NTV haberinden bir video var. Şuraya bak.Tanyushka: ↑18 Jan 2024, 21:46 Yusufçuk, mahkemeler kural olarak kasıtlı cinayet için çok daha fazlasını veriyor, bu nedenle büyük olasılıkla onun tarafında sürekli bir iletişim vardı, belki bir şey talep etti, büyük olasılıkla cinayete yol açıyordu. Demek istediğim buydu. Bu konuda oldukça bilgim var, 9 yıl icra memuru olarak çalıştım.
-
- Nirvana’dayım
Tanya, vay be!!! Peki PORN forumuna nasıl girdin?!
-
- Penetrasyon
8 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Uzun zaman önceydi... 1992’den 2001’e kadar, ama eski polis yok ... ve icra mahkemesi de öyle. Ve 2009’dan beri bu tür forumlardayım..
8 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Yani bakın... Annesinin yanında kalan sıradan bir oğul var. Başkasını buldu, ya oğlunu babasına düşman etti, ya nafaka konusunda anlaşmazlık çıktı, ya da çocuğun terk edilmesini istedi. Böyle anneleri ne kadar çok gördüğümü bir bilseniz... hatta babayı çocuğu görmeye mecbur bırakan bir mahkeme kararı bile vardı, ben bir aptal gibi babayı bu kararı uygulamaya zorlamak zorunda kaldım, o o zamanlar o kadar sinirliydi ki, iş gezilerine çıkmıştı ve gidemedi, o günlerde mahkeme karar verdi ve eski sevgilisini benim önümde bu şekilde tehdit etti... Ve burada tekrar ediyorum, gerçek koşulları bilmiyoruz. Kıskançlıktan dolayı 5 yıl sonra birdenbire öldüremezsin. Cinayeti hiçbir şekilde tasvip etmiyorum! Azaltma olmaksızın kasıtlı suçlara 9 yıl ve üzeri ceza verdiklerini yazıyorum, ancak bu davada 7 yıl, mahkemenin çok az verecek bir şey bulduğu anlamına geliyor. Hiç kimse davanın tüm materyallerini ve kararın tamamını internete koymayacak; gazeteciler çoğu zaman tamamen güvenilir bir şekilde yazmıyor. Bir şeyi tekrar ediyorum: İnsanların hayatına Allah’tan başka kimse karar veremez ve bizim bir katilin bile ölmesini dilemeye hakkımız yoktur.Strecoza: ↑18 Jan 2024, 21:52 Bu eski bir durum değil. Bugünkü haber akışında. Bugünün haberleri. Okuyun, orada her şey ayrıntılı olarak anlatılıyor. Onun fotoğrafları ve cinayetin videosu var. Ve kasa malzemelerinin ayrıntıları. Hiçbir şey talep etmedi. Daha yeni boşandılar çünkü adam başka birini buldu ve oğluyla birlikte yaşadı ve artık bir erkeği vardı ve bu onu kızdırmaya başladı. Onu defalarca tehdit etti ve ardından genel olarak onu öldüreceğini söyledi. Kendin okusan iyi olur. Ya da bugünkü NTV haberinden bir video var. Şuraya bakın.
-
- En güçlü orgazm!
bazen gazeteciler ya abartı olsun diye ya da sipariş vermek için yazarlar ve haberlerin kişisel tercih meselesi olduğuna inanmak
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Öldürebilirler. Üstelik normal insanlar ama katilleri öldüremez miyiz?
Şu anki vakamızda katil 42 yaşında, 50’ye kadar serbest bırakılacak ve rahatlıkla birkaç ceza daha çekebilecek. Onu birkaç kez öldürün, sonra emekli olacak.
Yeni yıldan önce bir cinayet işledik, oradaki adam genelde 22, sizin dediğiniz gibi ona 9 yıl verseler bile, o zaman 31 yaşında tahliye olacak ve genel olarak ele alırsak bu tür yasalar şiddeti teşvik ediyor. Nafaka istiyorlar, niye ödeyesiniz, gidip öldürsünler, dokuz yıl otursanız böyle olur. Kaba bir şekilde beni öldüreceklerini söylediler.
Geçen yıl Moskova bölgesinde bir cinayet yaşandı, orada bir kadın köpeğini gezdirirken bir açıklama yaptı ve adam bu yüzden onu öldürdü. Birbirlerini hiç tanımıyorlardı.
Bir inceleme yaptım geçen yıl erkekler Zaten cinayet suçundan hapis yatmıştı, sadece iki hafta önce dışarı çıktı ve ikinci kez öldürdü.Tanyushka: ↑18 Jan 2024, 22:03Uzun zaman önceydi... 1992’den 2001’e kadar, ama eski polis yok ... ve icra mahkemesi de öyle. Ve 2009’dan beri bu tür forumlardayım..Tanyushka, vay!!! Peki PORN forumuna nasıl girdin?!
8 dakika 47 saniye sonra gönderildi:Yani bakın... Annesinin yanında kalan sıradan bir oğul var. Başkasını buldu, ya oğlunu babasına düşman etti, ya nafaka konusunda anlaşmazlık çıktı, ya da çocuğun terk edilmesini istedi. Böyle anneleri ne kadar çok gördüğümü bir bilseniz... hatta babayı çocuğu görmeye mecbur bırakan bir mahkeme kararı bile vardı, ben bir aptal gibi babayı bu kararı uygulamaya zorlamak zorunda kaldım, o o zamanlar o kadar sinirliydi ki, iş gezilerine çıkmıştı ve gidemedi, o günlerde mahkeme karar verdi ve eski sevgilisini benim önümde bu şekilde tehdit etti... Ve burada tekrar ediyorum, gerçek koşulları bilmiyoruz. Kıskançlıktan dolayı 5 yıl sonra birdenbire öldüremezsin. Cinayeti hiçbir şekilde tasvip etmiyorum! Azaltma olmaksızın kasıtlı suçlara 9 yıl ve üzeri ceza verdiklerini yazıyorum, ancak bu davada 7 yıl, mahkemenin çok az verecek bir şey bulduğu anlamına geliyor. Hiç kimse davanın tüm materyallerini ve kararın tamamını internete koymayacak; gazeteciler çoğu zaman tamamen güvenilir bir şekilde yazmıyor. Tekrar ediyorum, insanların hayatına Allah’tan başka kimse karar veremez ve bizim bir katilin bile ölmesini dilemeye hakkımız yok.Strecoza: ↑18 Jan 2024, 21:52 Bu eski bir durum değil. Bugünkü haber akışında. Bugünün haberleri. Okuyun, orada her şey ayrıntılı olarak anlatılıyor. Onun fotoğrafları ve cinayetin videosu var. Ve kasa malzemelerinin ayrıntıları. Hiçbir şey talep etmedi. Daha yeni boşandılar çünkü adam başka birini buldu ve oğluyla birlikte yaşadı ve artık bir erkeği vardı ve bu onu kızdırmaya başladı. Onu defalarca tehdit etti ve ardından genel olarak onu öldüreceğini söyledi. Kendin okusan iyi olur. Ya da bugünkü NTV haberinden bir video var. Şuraya bakın.
Öldürebilirler. Üstelik normal insanlar ama katilleri öldüremez miyiz?
Şu anki vakamızda katil 42 yaşında, 50’ye kadar serbest bırakılacak ve rahatlıkla birkaç ceza daha çekebilecek. Onu birkaç kez öldürün, sonra emekli olacak.
Yeni yıldan önce bir cinayet işledik, oradaki adam genelde 22, sizin dediğiniz gibi ona 9 yıl verseler bile, o zaman 31 yaşında tahliye olacak ve genel olarak ele alırsak bu tür yasalar şiddeti teşvik ediyor. Nafaka istiyorlar, niye ödeyesiniz, gidip öldürsünler, dokuz yıl otursanız böyle olur. Kaba bir şekilde beni öldüreceklerini söylediler.
Geçen yıl Moskova bölgesinde bir cinayet yaşandı, orada bir kadın köpeğini gezdirirken bir açıklama yaptı ve adam bu yüzden onu öldürdü. Birbirlerini hiç tanımıyorlardı.
-
- Penetrasyon
Yusufçuk ama cinayet için idam cezasının gerekli olduğunu düşünüyor musun? İnsanların böyle bir yargılama yapma hakkının olmadığını, katillerin her zaman yeniden öldürmediğini biliyor musunuz? Ölüm cezasına moratoryumun olması o kadar iyi ki...
Mahkemede çalışmaya başladığımda. daha sonra ilk başta mahkeme oturumlarının sekreteriydi ve yüksek mahkeme yargıcıyla birlikte birden fazla mahkeme oturumunda hazır bulundu. Bizim mahkememizde o zaman idam cezası verdiler ve bazı cezaları infaz etmeyi başardılar... o yüksek yargıcın şu anda nerede olduğunu biliyor musunuz? Neredeyse 20 yıldır manastırda yaşıyor... Tanrı görevini üstlendiği için Tanrı’dan kendisini affetmesini diler.
Mahkemede çalışmaya başladığımda. daha sonra ilk başta mahkeme oturumlarının sekreteriydi ve yüksek mahkeme yargıcıyla birlikte birden fazla mahkeme oturumunda hazır bulundu. Bizim mahkememizde o zaman idam cezası verdiler ve bazı cezaları infaz etmeyi başardılar... o yüksek yargıcın şu anda nerede olduğunu biliyor musunuz? Neredeyse 20 yıldır manastırda yaşıyor... Tanrı görevini üstlendiği için Tanrı’dan kendisini affetmesini diler.
-
- En güçlü orgazm!
"- Söyle bana: öldürmek iyi mi kötü mü?
- Kötü.
- Bir çocuğa saldıran kaplanı öldürmek iyi mi kötü mü?
- İyi .
— Kimin için iyidir: bir çocuk için mi yoksa bir kaplan ve yavruları için mi?"
- Kötü.
- Bir çocuğa saldıran kaplanı öldürmek iyi mi kötü mü?
- İyi .
— Kimin için iyidir: bir çocuk için mi yoksa bir kaplan ve yavruları için mi?"

-
- Nirvana’dayım
Tanyushka, yani katiller için üzülmeli miyiz? Onu alaşağı ettiler, zavallı şey, biliyorsun. Ve o buna dayanamadı.
Dayanamadı - bir, iki, üç kez... Ve kurbanları için üzülüyorum. Ölenlerin yakınlarına üzülüyorum. Katiller herkesin gözü önünde idam edilmiş olsaydı, büyük olasılıkla başkaları bıçağı ele geçirmeyecekti. Ve daha az kurban olurdu...
Dayanamadı - bir, iki, üç kez... Ve kurbanları için üzülüyorum. Ölenlerin yakınlarına üzülüyorum. Katiller herkesin gözü önünde idam edilmiş olsaydı, büyük olasılıkla başkaları bıçağı ele geçirmeyecekti. Ve daha az kurban olurdu...
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Ayrıca moratoryumun olmasının iyi bir şey olduğunu düşündü. Eski insan hakları aktivistinin hayatta olup olmadığını bilmiyorum ama kızının katilleri zaten hapis yattı ve serbest bırakıldı. Özgürlüğe, vicdan rahatlığıyla
Ve hakkında konu çıkacak olan katil de huzur içinde yaşayacak ve bu hiç adil değil.
Bir yerlerdeydim Geçenlerde ülkemizde bir insan hakları savunucumuzun olduğunu okudum. Oradaydı, idam cezasının geri getirilmesiyle ilgili konuşmalarımızda her zaman ateşli bir muhalifti. Cezaevlerine gitti. O kadar aktif ve pozitif ki ardından kızı ve kocası öldürüldü. Çok genç. Bir yere gidiyorlardı, geceyi geçirmek için durdular ve orada arabada ölü bulundular. Bunun ardından insan hakları savunucularından ayrıldı ve idam cezasının geri getirilmesi için bir dilekçe yazdı.Tanyushka: ↑18 Jan 2024, 22:26 Yusufçuk ama sizce cinayet için idam cezası gerekli mi? İnsanların böyle bir yargılama yapma hakkının olmadığını, katillerin her zaman yeniden öldürmediğini biliyor musunuz? Ölüm cezasına moratoryumun olması o kadar iyi ki...
Mahkemede çalışmaya başladığımda. daha sonra ilk başta mahkeme oturumlarının sekreteriydi ve yüksek mahkeme yargıcıyla birlikte birden fazla mahkeme oturumunda hazır bulundu. Bizim mahkememizde o zaman idam cezası verdiler ve bazı cezaları infaz etmeyi başardılar... o yüksek yargıcın şu anda nerede olduğunu biliyor musunuz? Neredeyse 20 yıldır manastırda yaşıyor. Tanrı’nın işlevini üstlendiği için Tanrı’dan kendisini affetmesini diliyor.
Ayrıca moratoryumun olmasının iyi bir şey olduğunu düşündü. Eski insan hakları aktivistinin hayatta olup olmadığını bilmiyorum ama kızının katilleri zaten hapis yattı ve serbest bırakıldı. Özgürlüğe, vicdan rahatlığıyla
Ve hakkında konu çıkacak olan katil de huzur içinde yaşayacak ve bu hiç adil değil.
-
- Penetrasyon
Peki katillere kim acıyor? Katile acımaktan değil, öldürmeyeceksin emrinden bahsediyorum.. Göze göz kuralı işe yarasaydı, o zaman dünya gerçekten nazik ve kabarık olurdu ama insanlığın tüm varlığı konuşuyor tam tersi. zulüm yalnızca zulmü doğurur. Çünkü SSCB’de idam cezası vardı. Ne yazık ki şimdi olduğundan daha az cinayet işlendi. Cinayetlerin nedenleri farklıdır ve tüm katiller cezalandırılmalı, ancak müebbet hapis cezasına maruz bırakılmamalıdır.
Adalet konusuna gelince... bu ceza kanunuyla ilgili değil, ceza verirken mahkeme hukuka göre yönlendirilir. Çünkü adalet herkes için farklıdır... ve kanun da herkes için farklıdır.
Adalet konusuna gelince... bu ceza kanunuyla ilgili değil, ceza verirken mahkeme hukuka göre yönlendirilir. Çünkü adalet herkes için farklıdır... ve kanun da herkes için farklıdır.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
İstatistiklere bakın. SSCB’de daha fazla insan vardı ama daha az cinayet işlendi. Peki, 7 emir var, hepsini yerine getiriyor musun?Tanyushka: ↑18 Jan 2024, 22:43 Peki katillere kim üzülüyor? Katile acımaktan değil, öldürmeyeceksin emrinden bahsediyorum.. Göze göz kuralı işe yarasaydı, o zaman dünya gerçekten nazik ve kabarık olurdu ama insanlığın tüm varlığı konuşuyor tam tersi. zulüm yalnızca zulmü doğurur. Çünkü SSCB’de idam cezası vardı. Ne yazık ki şimdi olduğundan daha az cinayet işlendi. Cinayetlerin nedenleri farklıdır ve tüm katiller cezalandırılmalı, ancak müebbet hapis cezasına maruz bırakılmamalıdır.
Adalet konusuna gelince... bu ceza kanunuyla ilgili değil, ceza verirken mahkeme hukuka göre yönlendirilir. , çünkü adalet herkes için farklıdır... ve hukuk da herkes için farklıdır.
-
- Penetrasyon
Elbette hepsi değil.. Zina yapıyorum ve bazen de koca arzuluyorum.. başkasınınkini.. öyle günahlarım var yani aziz değilim, günah işleyip tövbe ediyorum..

-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Bu konu, cezanın suça karşılık gelip gelmediğini tahmin etmek için sadece bir bahaneydi. Suçluyu sonuna kadar cezalandırıyor mu? Hem suçlunun kendisi hem de çevresindekiler için cinayetlerin önlenmesine hizmet edebilir mi ki, cezanın ağır ve ciddi olacağını anlasınlar. 7 yıl ciddi bir süre değil. İdam değilse 4 yıl hapis cezası gelsin. Öyle ki genç bir katilin bile nüksetme, hayattan keyif alma şansı kalmasın
Görüyorsunuz, bu emirler yedi ölümcül günahtır. Hiçbiri, az ya da çok. Yedisinin de ciddiyeti aynı.
Bu konu, cezanın suça karşılık gelip gelmediğini tahmin etmek için sadece bir bahaneydi. Suçluyu sonuna kadar cezalandırıyor mu? Hem suçlunun kendisi hem de çevresindekiler için cinayetlerin önlenmesine hizmet edebilir mi ki, cezanın ağır ve ciddi olacağını anlasınlar. 7 yıl ciddi bir süre değil. İdam değilse 4 yıl hapis cezası gelsin. Öyle ki genç bir katilin bile nüksetme, hayattan keyif alma şansı kalmasın
-
- Penetrasyon
Strecoza, bak, zaten sakinleştin ve yaptın Ölümcül infazları arzulamayın.. Aferin. Evet, bazen ciddi suçlara verdiğimiz cezalar çok ağır olmuyor, bazen de tam tersine, tamamen önemsiz suçlara 10 yıl veya daha fazla veriyorlar... Ama asıl mesele şu ki, her insanın tövbe etme, ıslah etme ve düzelme şansı vardır. öldürülmemek.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Bu yukarıda kırk yıl kadar yazıldı. Amerika’da bir adama cinayetten bu kadar para verdiler. Ayrıca prensipte iyi bir ceza. Bu potansiyel bir katili durdurabilir ve eğer bunu yapmazsa hapiste çürüyecektir. Katilimiz hızla ortaya çıkacak ve başkasınınkini almış olsa da bu hayattan keyif almaya devam edecek.
Hayır, ben idam cezasından yanayım. Cinayetin CCTV kameraları önünde ve çok sayıda tanığın önünde işlendiği günümüz gibi durumlarda idam cezası cesaretle uygulanabilir, ancak cezayı infaz etmeden önce tövbe edilir. Tek bir dua bildiğini sanmıyorum.Tanyushka: ↑18 Jan 2024, 23:19 Strecoza, bakın, şunu yaptınız: zaten sakinleştin ve ölüm cezasını istemiyorsun.. aferin. Evet, bazen ciddi suçlara verdiğimiz cezalar çok ağır olmuyor, bazen de tam tersine, tamamen önemsiz suçlara 10 yıl veya daha fazla veriyorlar... Ama asıl mesele şu ki, her insanın tövbe etme, ıslah etme ve düzelme şansı vardır. öldürülmemeli.
Bu yukarıda kırk yıl kadar yazıldı. Amerika’da bir adama cinayetten bu kadar para verdiler. Ayrıca prensipte iyi bir ceza. Bu potansiyel bir katili durdurabilir ve eğer bunu yapmazsa hapiste çürüyecektir. Katilimiz hızla ortaya çıkacak ve başkasınınkini almış olsa da bu hayattan keyif almaya devam edecek.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
Vatandaşların ülkelerinde her şeyin harika olduğu ve herkesin parlak bir geleceğe doğru ilerlediği konusunda bilgilendirilmesi gerekiyor.
Daha az cinayet ve nefret yoktu. Bu konuda herhangi bir tanıtım yapılmadı.
Sadece yerel gazetede şöyle bir kaç satır
"Vatandaş N., Vatandaş K’ya kütük ile vurdu. "
Ve 80’li ve 90’lı yılların sonunda, neler oluyordu?
SSCB propaganda çalışmasının benzersizliği, felaketleri gizleme becerisiydi. Felaketi kulaktan kulağa ya da ünlü bir kişinin ölüp ölmediğini öğrendiler.
Vatandaşların ülkelerinde her şeyin harika olduğu ve herkesin parlak bir geleceğe doğru ilerlediği konusunda bilgilendirilmesi gerekiyor.
Ve 80’li ve 90’lı yılların sonunda, neler oluyordu?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Konu geçen yıl yaşanan bir cinayet ve bu davanın kararı dün açıklandı. Cümle yapılanla hiç uyuşmuyor. Kısa bir süre önce bir adamın karısını yakmasıyla ilgili bir karar çıktı. Ona 5 yıl verdiler. Bu kadar üzücü olmasaydı komik olurdu.
SSCB’de yaşamadım. SSCB doğduğunda artık yoktu. Evet, Almanya’da doğdum ve okuldan önce orada yaşadım, dolayısıyla 90’lı yılları Rusya’da yaşamadım, yaşasaydım bile o zamanlar hala küçük olurdum. Bu yüzden SSCB ve 90’lı yıllar ile karşılaştırmalar duyduğumda hiçbir sorun yaşamıyorum. Burada ve şimdi yaşıyorum. M.Ö. 90’da, 1917’de, M.Ö. 1812’de ve Taş Devri’nde durumun kötü olduğunu anlıyorum. Ama konu bugüne dair.aleksandrovich.dmitriy: ↑19 Jan 2024, 04:51SSCB propaganda çalışmasının benzersizliği, felaketleri gizleme becerisiydi. Felaketi kulaktan kulağa ya da ünlü bir kişinin ölüp ölmediğini öğrendiler.
Ve 80’li ve 90’lı yılların sonunda, neler oluyordu.
Konu geçen yıl yaşanan bir cinayet ve bu davanın kararı dün açıklandı. Cümle yapılanla hiç uyuşmuyor. Kısa bir süre önce bir adamın karısını yakmasıyla ilgili bir karar çıktı. Ona 5 yıl verdiler. Bu kadar üzücü olmasaydı komik olurdu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 282 Views
-
Last post by eduard.novikov
-
- 3 Replies