Kamyonet yapmıyorum.
Ama erotik maceraları seviyorum.
Arkadaşım ve ben birçok geziye çıktık, kızlarla tanıştık ve sorunu doğada "yerinde" çözmeye çalıştık.
Dokuz denemeden üçü başarılı oldu. Görünüşe göre ilk yılda.
Yani ilk birkaç kız bize her şeyi gösterdi, her şeyi filme aldı ama biz onlara sıralarına göre güçlü bir şey ikram ettik. Söylemeliyim ki, biz kendimiz için içmiyoruz, sadece gruplar halinde ve sonra dikkatli bir şekilde.
Uzun süre sıkıldılar, doğrudan pantolonumuza boşalmak zorunda kaldık.
Sonra diğer ikisini parkın derinliklerine götürdük ve onlar beni tişörtlerinin altına sokup iyice altına girene kadar, boşalacağımı söyledim, dedi, gidip boşalacağım, Sanya’nın nasıl bittiğini görmedim kendisininkiyle.
Ama başka bir çift fazladan para ödemek zorunda kaldı, ama işte onların göğüslerine geldik ve Sanya onların berbat olacağını hayal etti.
Sonra ne oldu, telefon numaraları, anlamında bir numara verdiler bize.
Birincileri telefonlarını kapattı yani çağrılarımıza cevap vermediler, yani telefonlar çalışıyordu ama numaralarımızı gördüler, ikinciler genelde bize verdi telefon numaraları ve üçüncüsü, biri benimle buluşmayı kabul etti, diğeri Sashka’ya her şey için söz verdi ama hiçbir şey.
Ayrıca reklamımı metro yakınında dağıtan biriyle de şanslıydım. , Yakınlardaki bir parka gitmesini önerdim ve biraz daha para kazanmak isteyip istemediğini sordum, ben bu kızı zaten gerçekten sevdim, elimle çalışması anlamında..(1500, bir "seans"ta üç kez -500) ruble)
Doğru, ilk başta bir kez oldu ve hepsi bu, sonra bu uzun oturum için tam olarak buluştuk, sonra Simka ona cevap vermedi..
Ertesi yıl yine dürüstçe konuştuk kızlara davrandı, onlara “ilk ve son kez nasıl” diye teklif etti ve eğer tekrar isterlerse aynen olduğu gibi, tenha bir yerde tuvaletlerini yapıp bize her şeyi göstermelerini izledik. Ve kesinlikle ilk defa, ücretsiz.
İlk seferden sonra fazladan para vermeye karar verdik ve bunu aynı anda bir çiftle yaptık, neredeyse onları suladık, sadece canlarını acıttık. biraz, sonra da onların gözlerinin önünde bitirdik.
Dahası, üçüncüsünde her şeye dokunduktan sonra onlara aletlerimizle hafif dokunuşlar ve hatta öpücüklerle bir şeyler yapma fırsatı verdik ve dördüncüsünde temiz havada anal vardı, beşincisinde ise sadece uygun bir yer bulamadık.
Kural olarak bundan sonra bizi aramadılar, ancak iki kişi tekrar buluşmak istedi ama çok istediler, diğer ikisi tuhaf bir şey istedi, bütün gün meşguldüler Zamanında bizim için ilk gelenler genellikle gençti, diğerleri ise punklardı, bizi pek heyecanlandırmadılar.
Macera istiyorsanız kişisel mesajla yazın, her şey belli. Klasik gerekli değildir. Artık yalnızım ve bu izolasyon içinde evde oturmaktan sıkıldım.
--
Doğada klasik olmayan seks
-
Автор темыPetrotaran
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 5 years
- Orientation: heteroseksüel
Doğada klasik olmayan seks
- These users thanked the author Petrotaran for the post:
- gynecologist_homegrown
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Registered for: 5 years
- Orientation: biseksüel
Re: Doğada klasik olmayan seks
Hımmm! Kimse kaçmadı.

- These users thanked the author Tanuşka for the post:
- gynecologist_homegrown
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ve konu harika, gerçekten çok havalı)
- These users thanked the author aleksandr.nikolaev for the post:
- Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 2 years 10 months
nEn azından bu şekilde, bir ara ben de bundan memnundumPetrotaran: ↑23 Apr 2020, 18:15 Yani ilk birkaç kız bize her şeyi gösterdi, her şeyi filme aldı ama biz onlara sıralarına göre güçlü bir şey ikram ettik. Söylemeliyim ki, biz kendimiz için içmiyoruz, sadece gruplar halinde ve sonra dikkatlice içiyoruz.
Uzun süre sıkıldılar, doğrudan pantolonumuza boşalmak zorunda kaldık.
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
- Cidden
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post