[quote=Yura67 post_id=96228 time=1659728142 user_id=9061] o zaman neden boş konular? [/quote] Sebep yok. Yazarlar eğleniyor çünkü gerçek hayatta duygu ve olaylardan yoksunlar. n [size=85][color=green]Gönderildi 8 dakika 29 saniye sonra:[/color][/size] [quote=Vadosss post_id=95814 time=1659609990 user_id=8960] çıkarmaya çalışacağım ve mümkün olduğu kadar çabuk yayınlayın, gecikmeyin. [/quote] Birisi fotoğraf çekmek istedi (bir eliyle tamam işareti yapar, diğer elinde kelebek uyarıcısı vardır) diğer) Zaten abartıldınız mı?
[quote=Crazycock post_id=96284 time=1659761965 user_id=8946] Zaten çok mu istiyordunuz? [/quote] Hayır, çok fazla istemiyordum, sadece fotoğraf çekmeye henüz zamanım olmadı.
[quote=Vadosss post_id=96226 time=1659727440 user_id=8960] Eğer eşcinsel değilseniz, eşcinsel kulübüne gitmezsiniz. Yani sonuç açık.)))) [/quote] Ben her alanda aktif biriyim. Normal erotik fotoğraflar olacak mı? Veya bitiş.
[quote=Hammer post_id=96650 time=1659864189 user_id=7679] Ben aktif ve çok yönlü biriyim. Normal erotik fotoğraflar olacak mı? Veya bitiş. [/quote] Fotoğraflar olacak, normal fotoğraflar. Henüz bitirmedik, henüz zamanımız yok. Hızlı bir şekilde deneyeceğim.
bu onun şu anda gündemde olduğu anlamına geliyor. Eşinize olan ilginizi paraya çevirmeye çalışın ancak ineklerin açgözlü ve kıskanç insanlar olduğunu unutmayın. Ücretsiz ayrıcalıklar istiyorlar ama hayatta her şeyin bedelini ödemek zorundasınız.
These users thanked the author Çekiç for the post:
:wink: bu onun şu anda gündemde olduğu anlamına geliyor. Eşinize olan ilginizi paraya çevirmeye çalışın ancak ineklerin açgözlü ve kıskanç insanlar olduğunu unutmayın. Ücretsiz ayrıcalıklar istiyorlar ama hayatta her şeyin bedelini ödemek zorundasınız.
Vadosss: ↑08 Aug 2022, 11:58
İşte bu kadar, kelebek ve tamam, istendiği gibi.
Teşekkür ederim saygıdeğer, şimdi bir telgraf kanalı oluşturuyorsunuz, hayranlar ve sponsorlar oraya geliyor. Forumlara bir bağlantı gönderirseniz, size gerçek bir kız kanalı örneğinin bağlantısını göndereceğim.
Last edited by Çılgın horoz on 08 Aug 2022, 13:35, edited 1 time in total.
[quote=Vadosss post_id=96906 time=1659949088 user_id=8960] İşte bu kadar, kelebek ve tamam, istendiği gibi. [/quote] Teşekkür ederim saygıdeğer, şimdi bir telgraf kanalı oluşturuyorsunuz, hayranlar ve sponsorlar oraya geliyor. Forumlara bir bağlantı gönderirseniz, size gerçek bir kız kanalı örneğinin bağlantısını göndereceğim.
Hammer: ↑05 Aug 2022, 22:09
Cidden bunun sana ait olduğunu mu düşünüyorsun? Peki ortalama bir kadının mastürbasyon sitesinde mastürbasyon yapanların onayına ihtiyacı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ya da kocasını ve diyelim ki sevgilisini sevmesi onun için yeterli. Böyle bir siteyi kullananların fikirleri pek umurunda değil.
Ne aptallık! Madem bu kadar utangaçsın, neden burayı unuttun? Teşhircilik ve boynuzlanmayı duydunuz mu? Bu tür sitelerde sıradan ortalamalar yoktur.
[quote=Hammer post_id=96224 time=1659726541 user_id=7679] Cidden bunun sana ait olduğunu mu düşünüyorsun? Peki ortalama bir kadının mastürbasyon sitesinde mastürbasyon yapanların onayına ihtiyacı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ya da kocasını ve diyelim ki sevgilisini sevmesi onun için yeterli. Böyle bir siteyi kullananların fikirleri pek umurunda değil. [/quote] Ne aptallık! Madem bu kadar utangaçsın, neden burayı unuttun? Teşhircilik ve boynuzlanmayı duydunuz mu? Bu tür sitelerde sıradan ortalamalar yoktur.
[quote=Helgardmo post_id=96937 time=1659953313 user_id=9166] Bu tür sitelerde sıradan ortalamalar yok. [/quote] Yazar karısının mütevazı olduğunu yazmış ama bunun üzerinde çalışıyorlar.
sıradan biri gibi değil, ne yazacağımı bile bilmiyorum, kadın kadın gibidir ama şapkayı beğendim, fiyatı ne kadar? Muhtemelen bunlardan birini alacağım
Bunları beğendin mi?
These users thanked the author temiz for the post (total 3):
sıradan biri gibi değil, ne yazacağımı bile bilmiyorum, kadın kadın gibidir ama şapkayı beğendim, fiyatı ne kadar? Muhtemelen bunlardan birini alacağım Bunları beğendin mi?
[quote="Ufa adamı" post_id=100110 time=1660642936 user_id=3168] İlk fotoğrafların sahte olduğu çok açık [/quote] Tam olarak hangileri? Sahte ürünlerle ilgili sorun zaten tartışıldı ve kelebeğin fotoğraflarıyla doğrulandı.
[quote=Kran74 post_id=100747 time=1660817738 user_id=8690] böylece değiştirebiliriz) [/quote] https:// postimg .cc/Cz31Gk8p https://postimg.cc/MM6XcwQc nYeni başlayanlar için, böylece en azından bir gözle))
Sib: ↑21 Aug 2022, 18:06
Karınıza birkaç gün verin
Neden birkaç gün?
Böyle seks devleri için, onun almaya başlaması yeterli spor ayakkabılarını çıkardı ve devlerin işi bitti. Ve kendi tarafında uyu.
Aksi takdirde benden birkaç günlüğüne değil, sadece bir kereliğine eş isterdin. Ama seninle uğraşmak isteyen kimse olmadığından, kocandan karısını ikna etmesini, acımasını ve ona vermesini istemelisin. Aksi takdirde bakire olarak ölecektir. Ve kadınlar gözleme kağıtları ve saçmalıklarla ilgilenmiyor.
Ve kimse değerlendirme için birkaç güne ihtiyaç duyan uzmanların değerlendirmelerini davet etmiyor.))))
Eğer bu tür uzmanlar bir güzellik yarışmasını değerlendiriyorsa, Evet, Her yarışmacı için birkaç günlük bir süre olsaydı, Bayan Güzellik yaşı nedeniyle yarışmadan hemen sonra emekli olacaktı.
))))
These users thanked the author Vados for the post (total 2):
[quote=Sib post_id=101678 time=1661094374 user_id=9706] Karınıza birkaç gün verin [/quote] Neden birkaç gün? Böyle seks devleri için, onun almaya başlaması yeterli spor ayakkabılarını çıkardı ve devlerin işi bitti. Ve kendi tarafında uyu. Aksi takdirde benden birkaç günlüğüne değil, sadece bir kereliğine eş isterdin. Ama seninle uğraşmak isteyen kimse olmadığından, kocandan karısını ikna etmesini, acımasını ve ona vermesini istemelisin. Aksi takdirde bakire olarak ölecektir. Ve kadınlar gözleme kağıtları ve saçmalıklarla ilgilenmiyor. Ve kimse değerlendirme için birkaç güne ihtiyaç duyan uzmanların değerlendirmelerini davet etmiyor.)))) Eğer bu tür uzmanlar bir güzellik yarışmasını değerlendiriyorsa, Evet, Her yarışmacı için birkaç günlük bir süre olsaydı, Bayan Güzellik yaşı nedeniyle yarışmadan hemen sonra emekli olacaktı. ))))
Kırgınım... Ah evet. Karınızı halka açık, çıplak, pozlar verdikten sonra ne istediniz? Tamam, biz orada sapıkız, vs. Ama her konuda çok haklısın ve iyi huylusun. Eşinizin sanal waffle teklifiyle reddedilmesi canınızı mı sıktı? Tamam, yani onu düşüren ben değildim, sen kendindin. Edep ve edep kısmına girersek sen karısını rezil eden bir şeytansın. Onun çıplak köpek stilini yayınlayın, bizim için sevindirici... Siz artık değerli olanınızın peşinde değilsiniz, bu yüzden onu ahlaki bir boynuzlamayla mı bitiriyorsunuz? Buna karşı değilim, bir dahaki sefere kuleyi açın ve farklı tepkilere hazırlıklı olun. Bu konuyu silmek daha iyidir, aksi takdirde zayıf, kırılgan, çocuksu ruhunuz buna uzun süre dayanamaz. Adios.
5 dakika 49 saniye sonra gönderildi: Ne tuhaf bir yoldaş. Çıplak kızılderilisini herkesin görmesi için sergiliyor ve herkesle tartışıyor. Karısının onurunu savunmak... Cuckold Swing sandığınız kadar korkutucu değil. Ama bu senin değil.... Onun,,, karısı, seninle ya da senin önünde kavga ettiklerinde,,,,, gevezelik edecekler ve sen sadece bunu değil, yüksek sesle duyacaksınız... O halde düşünün, buna ihtiyacınız var mı? Aksi halde, kalp, Corvalol ve tahta bir kutu...
These users thanked the author kardeş for the post (total 2):
Kırgınım... Ah evet. Karınızı halka açık, çıplak, pozlar verdikten sonra ne istediniz? Tamam, biz orada sapıkız, vs. Ama her konuda çok haklısın ve iyi huylusun. Eşinizin sanal waffle teklifiyle reddedilmesi canınızı mı sıktı? Tamam, yani onu düşüren ben değildim, sen kendindin. Edep ve edep kısmına girersek sen karısını rezil eden bir şeytansın. Onun çıplak köpek stilini yayınlayın, bizim için sevindirici... Siz artık değerli olanınızın peşinde değilsiniz, bu yüzden onu ahlaki bir boynuzlamayla mı bitiriyorsunuz? Buna karşı değilim, bir dahaki sefere kuleyi açın ve farklı tepkilere hazırlıklı olun. Bu konuyu silmek daha iyidir, aksi takdirde zayıf, kırılgan, çocuksu ruhunuz buna uzun süre dayanamaz. Adios.
[size=85][ color=green]5 dakika 49 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Ne tuhaf bir yoldaş. Çıplak kızılderilisini herkesin görmesi için sergiliyor ve herkesle tartışıyor. Karısının onurunu savunmak... Cuckold Swing sandığınız kadar korkutucu değil. Ama bu senin değil.... Onun,,, karısı, seninle ya da senin önünde kavga ettiklerinde,,,,, gevezelik edecekler ve sen sadece bunu değil, yüksek sesle duyacaksınız... O halde düşünün, buna ihtiyacınız var mı? Aksi halde, kalp, Corvalol ve tahta bir kutu...😁
Ha! Çocuklar! Seks partisi izinsiz kitlesel bir olay olarak kabul edilir mi, edilmez mi?😂
Tamamen kişisel amaçlarla ilgileniyorum çünkü bu yasayı çiğniyor, hoşuma gitmiyor ama sikişmeyi gerçekten...
Last post
Elbette sadece kültürel bir etkinlik olarak değerlendiriliyor. :m0571:
Cehennemden gelen kötü ruhlara mastürbasyon yapmayı seviyorum ve onlarla yeryüzünde seks yapmayı hayal ediyorum, ama sadece rüyalarımda, çünkü insan şeytanlarla şaka yapamaz. Bu cinsel bir sapkınlık...
Last post
Kulağa alışılmadık geliyor elbette ama heyecan verici olduğu için bunun bir tür sapkınlık olduğunu düşünmüyorum. Herkes istediği şeye sallıyor. Bazı insanlar bez bebeklerle ve uçaklarla evlenmek...
Ben mutfakta oturuyordum, eşim telefonla konuşuyordu ve o da çöpü çıkarmaya gitti.
Yaklaşık 20-25 dakika geçti, mağazanın penceresinden onu aramaya gittim. onu bir erkekle öpüşürken gördüm, onları...
Eşim ve ben MFM’yi genç bir adamla denemeye karar verdik. Gerçekten gelmedi ve utandı. Penis kalın ya da çok büyük olmasa da bir sopa gibi dışarı çıkmıştı. Eşim kıçını açığa çıkararak beni emmeye...
Last post
Kız arkadaşım ve ben bunu birkaç yıl önce denedik ve bu onun isteğiydi, benim değil. Uzun zamandır zihinsel olarak buna hazırlanıyordum...