Çocuğunuzu yanınızda denize götürmeye değer mi?
-
Автор темыNatalya Şkatova
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Çocuğunuzu yanınızda denize götürmeye değer mi?
Altı ay önce bir arkadaşlık sitesinde bir adamla sohbet etmeye başladım. Bana sürekli iltifat ediyor, benim için şiir yazıyor, psikolojik olarak zorlandığımda bana yardım ediyor. Dün beni iki haftalığına Loo’ya davet etti. Kabul ettim ama o kategorik olarak oğlumun (11 yaşında) bizimle seyahat etmesine karşı. O kadar parası olmadığını ve bizimle ilgilenmeyeceğini söylüyor. Öte yandan denize gidip onu almazsam bana darılır. Prensip olarak çocuğu büyükanneme bırakabilirim ama onu aldattığım ortaya çıktı. Oğlum bana hiçbir şekilde karışmaz ama Mikhail kategorik olarak buna karşı. Ne yapmalı?
-
- Total posts: 13
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Çocuğunuzu yanınızda denize götürmeye değer mi?
Buna değer, bırak annesinin nasıl sikildiğini izlesin
- These users thanked the author Dirk for the post (total 3):
- mercek, andrey.petrov, hayalet
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
- Registered for: 2 years 11 months
Loo, muhteşem su parkı! Çocuğunuzu alın ve onunla oraya gidin) Orada en çok çocuklar eğlenecek ve siz Misha’yı memnun edeceksiniz ve o her şeyi unutacak!)
-
Evet, o benim erkeğim değil! Biz çıkmıyoruz!
Nasıl?
-
- Oral stimülasyon
-
-
- Oral stimülasyon
Cidden! Avatarına bakılırsa büyük göğüslü, genç, güzel bir kadınsın! Bir oğul, birçok ayı. Seni Loo’ya kendim götürürdüm) Önceliklerini belirle, hepsi bu. Oğul yabancı bir adamdır. Ama yine de karar vermek size kalmış, ne istiyorsunuz?
-
Kendim ve oğlum için oraya gidecek param yok. Ve onlarsız teklif ediyor
Hangi ayılar?
Kendim ve oğlum için oraya gidecek param yok. Ve onlarsız teklif ediyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Oğlunuzu bırakmak mı istiyorsunuz? Bırak onu, ama o seni asla affetmeyecek! Ama bir erkeğin (anladığım kadarıyla) yalnızca sana ihtiyacı var Bir seçim yap: ya oğlun ya da o!Natalia Shkatova: ↑08 Aug 2022, 21:46 Altı ay önce bir arkadaşlık sitesinde bir adamla sohbet etmeye başladım. Bana sürekli iltifat ediyor, benim için şiir yazıyor, psikolojik olarak zorlandığımda bana yardım ediyor. Dün beni iki haftalığına Loo’ya davet etti. Kabul ettim ama o kategorik olarak oğlumun (11 yaşında) bizimle seyahat etmesine karşı. O kadar parası olmadığını ve bizimle ilgilenmeyeceğini söylüyor. Öte yandan denize gidip onu almazsam bana darılır. Prensip olarak çocuğu büyükanneme bırakabilirim ama onu aldattığım ortaya çıktı. Oğlum bana hiçbir şekilde karışmaz ama Mikhail kategorik olarak buna karşı. Ne yapmalı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
Natalia Shkatova, hayır, işler böyle yapılmaz . Erkek ya seni çocukla birlikte kabul eder ya da seni hiç kabul etmez. Burada orta yol olamaz. Çocuklarla hayat biraz farklıdır. Kesinlikle böyle bir kişiden uzak durun.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 3 years 8 months
Yazar bir tür çöp yazıyor. Burası emeklilere yönelik bir forum değil, bir SEKS forumudur. Çocuğunuzu yanınıza alın ve size heyecan vermesine izin verin :evet:
-
Biz sevgili değiliz!!! Birlikte uyumuyoruz, kahretsin, daha kaç kez söylemem gerekiyor???bırakın o ve siz keyif alın
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 3 months
oğlunuz olmadan gidin elbette!
hem ruhunuzu hem de bedeninizi rahatlatın ve yakın temas sırasında bir erkek sizi çok seviyorsa daha derin bir ilişki kurabilirsiniz :evet:
hem ruhunuzu hem de bedeninizi rahatlatın ve yakın temas sırasında bir erkek sizi çok seviyorsa daha derin bir ilişki kurabilirsiniz :evet:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
Natalia Shkatova,
Bir yandan sizin "ailenizin" bir parçası değil ve bu nedenle orada bir çocuğa ihtiyacı yok, oğlunuzla değil sizinle vakit geçirmek istiyor.
Ama tavsiyem sakın gitmeyin, koşullar uygun değil.
Aslında bu geziyle sizi satın alıyor, açıkça olmasa da ve gerekirse durum kendi yönüne de dönebilir. Ve orada onunla yatmak zorunda kalacaksın, küçük bir kızın bunu anlaması mümkün değil.
Şimdilik denizler olmadan iletişim kurun. Bu arada, IRL ile mi yoksa yalnızca çevrimiçi olarak mı iletişim kurduğunuz belli değil?
Bir yandan sizin "ailenizin" bir parçası değil ve bu nedenle orada bir çocuğa ihtiyacı yok, oğlunuzla değil sizinle vakit geçirmek istiyor.
Ama tavsiyem sakın gitmeyin, koşullar uygun değil.
Aslında bu geziyle sizi satın alıyor, açıkça olmasa da ve gerekirse durum kendi yönüne de dönebilir. Ve orada onunla yatmak zorunda kalacaksın, küçük bir kızın bunu anlaması mümkün değil.
Şimdilik denizler olmadan iletişim kurun. Bu arada, IRL ile mi yoksa yalnızca çevrimiçi olarak mı iletişim kurduğunuz belli değil?
- These users thanked the author Elf Kedisi for the post:
- Tolyan
-
- Sürtünmeler
slavik.neskaju, çoğu kişi partnerini karı kocadırlar, bu yüzden sağa sola sikişirler. Büyük olasılıkla ben de aynısını yapardım, ancak her durumda bu tür şeylerin ayrı ayrı ele alınması gerekir.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 3 years 2 months
Yazar, hala onun niyetini anlamıyorsun, "o benim erkek arkadaşım değil" yazdığın için seni büyük bir dostluktan uzaklaştırdığını düşünüyorsun deniz kenarında
* x)

-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
Natalia Shkatova, Bana öyle geliyor ki böyle bir adam gerekli değildir. Bir kadından hoşlanıyorsanız onu çocukla birlikte kabul etmelisiniz. Senin için kim daha değerli: çocuk mu yoksa seks mi?
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 3 years 7 months
Burada şaka yapıyorsunuz ama ben şuna inanma eğilimindeyim: Milletten nasıl şaka yapıyorsunuz... Çünkü cinsel sapkınlıkların olduğu forum denilen bir forumda böyle bir soru sorulduğunda, burada kesinlikle böyle bir soru sorulmaz, ama asıl soru şu, sizce bir adam neden sizi onunla vakit geçirmeye davet ediyor? Tamamen arkadaşça bir şekilde, onunla bira içmeye, sizinle futbol hakkında konuşmaya davet ediyor!?) Doğal olarak oğlunun orada olmasına ihtiyacı yok. çünkü adam büyük olasılıkla sizinle seks yapmayı planlıyor ve oğlunuz her yerde yanınızda olacak. Genel olarak bir yetişkin, bir erkek gitmeyi teklif ederse bu tür sorular sormamalıdır. vakit geçirin, sonra ne tür çocuklar, anneler, büyükanneler ortak geziye çıkabilir, komşularınızı ve bir köpeği de yanınıza alırsınızNatalia Shkatova: ↑08 Aug 2022, 22:12 Ciddiyim ama gerçek bir kadınsan ve değilsen saçmalık yapıyorsun

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Gunter, eğer bir kızı olsaydı muhtemelen yapardı aldırış etmeyin
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- andrey.petrov
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 395
Natalia Shkatova, elbette deniz kenarında yaşıyorum Almam lazım 5 dakikadan fazla güneşlenmemenizi tavsiye ederim, sonra tekrar vücudunuzu örtün, yüzün, 5 dakika güneşlenin, vücudunuzu örtün veya gölgeye gidin, yoksa yanarsınız, üzerinizde şapka vardı kafanızı.. plaja gidin, düzenli su alın, konserve meyve (balık), sade ekmek, domates... Gölgede tutun su ısınmaz (denizdeki su genellikle kuma gömülür) .... mümkün olduğunca az güneşte kalmaya çalışın, o zaman güzel bir bronzluğa sahip olursunuz ........ şimdilik bu kadar ....... :bel_flag: Ayrıca Banyo yaparken çocuğa göz dikilir, anlıyorsun...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Katılıyorum))) Bence seks yapmak sorun değil oğlunuz görmeden
-
Biz öyle değiliz onunla yatmaya gittim.
Bu şekilde birbirimizi yazışmaktan daha iyi tanıyacağımızı söylüyor
Yakınlaşmadan gidelim konusunda anlaştık. Tamamen arkadaş canlısı. Şahsen onunla seks yapmayı planlamıyorum
-
- Sürtünmeler
O halde bu daha da tuhaf. Yetişkin özgür insanlar kendi kararlarıyla birlikte bir yere giderler ve kesinlikle hiçbir şeyin olmaması konusunda önceden anlaşırlar. O zaman tüm bunlar ne için?
15 yaşında değilsiniz, artık çiçek-şeker dönemleri kısaldı, genel olarak o zaman neden birbirinize zaman harcadığınız belli değil.
Natalia Shkatova: ↑09 Aug 2022, 18:37 Seks yapmamaya karar verdik. Tamamen arkadaş canlısı. Şahsen onunla seks yapmayı planlamıyorum
O halde bu daha da tuhaf. Yetişkin özgür insanlar kendi kararlarıyla birlikte bir yere giderler ve kesinlikle hiçbir şeyin olmaması konusunda önceden anlaşırlar. O zaman tüm bunlar ne için?
15 yaşında değilsiniz, artık çiçek-şeker dönemleri kısaldı, genel olarak o zaman neden birbirinize zaman harcadığınız belli değil.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Emirleri ödeyen kişi. Seninle tatil yapmak istiyor, sonra sen çocukla onsuz gidebilirsin. Her şey adil.Natalia Shkatova: ↑08 Aug 2022, 21:46 Altı ay önce bir arkadaşlık sitesinde bir adamla sohbet etmeye başladım. Bana sürekli iltifat ediyor, benim için şiir yazıyor, psikolojik olarak zorlandığımda bana yardım ediyor. Dün beni iki haftalığına Loo’ya davet etti. Kabul ettim ama o kategorik olarak oğlumun (11 yaşında) bizimle seyahat etmesine karşı. O kadar parası olmadığını ve bizimle ilgilenmeyeceğini söylüyor. Öte yandan denize gidip onu almazsam bana darılır. Prensip olarak çocuğu büyükanneme bırakabilirim ama onu aldattığım ortaya çıktı. Oğlum bana hiçbir şekilde karışmaz ama Mikhail kategorik olarak buna karşı. Ne yapmalı?
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Elf Kedisi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Neden sorularınızı bir seks forumuna yazıyorsunuz? sapıklar, eğer sadece arkadaşlık için erkeklere ihtiyacınız varsa?
Elbette seni orada daha iyi tanıyacak... sen onunla nasıl yatağa düşeceksin ya da kumda... onunla nasıl amcıkta, kıçında ve ağzında sikişeceksin...Natalia Shkatova: ↑09 Aug 2022, 18:37O ve ben onunla yatacak kadar yakın değiliz.
Bu şekilde birbirimizi yazışmaktan daha iyi tanıyacağımızı söylüyorDimo: ↑09 Aug 2022, 08:17 guy" , onun seni büyük bir dostluktan dolayı denize sürüklediğini düşünüyorsun
Seks yapmamaya karar verdik. Tamamen arkadaş canlısı. Şahsen onunla seks yapmayı planlamıyorumerkek en çok muhtemelen seninle seks yapmayı planlıyor ve oğlun da seninle olacak, her yerde kuyruk gibisin. Genel olarak yetişkin bir teyze bu tür soruları hiç sormamalıdır, eğer bir adam gitmeyi ve vakit geçirmeyi teklif ederse, ortak gezide ne tür çocuklar, anneler, büyükanneler olabilir
Neden sorularınızı bir seks forumuna yazıyorsunuz? sapıklar, eğer sadece arkadaşlık için erkeklere ihtiyacınız varsa?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- hayalet
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 3 years 7 months
Hahaha.. Kadın olduğunu düşünecekleri için buraya yazıyor. Peki ne? Siz de burada kendinizi bir kadın olarak tanıtıyorsunuz!) Ve o da kurnaz bir yaklaşımla ortaya çıktı, sanki böyle bir sorunun yanından geleceğim, basit bir kadın gibi!) Ve sonra forumda kadın gibi biri iletişim kuracak !)) Hahaha))◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑10 Aug 2022, 08:47 Arkadaşlık için yalnızca erkeklere ihtiyacınız varsa neden sorularınızı sapıkların olduğu bir seks forumuna yazıyorsunuz?
-
Sen delisin! Ona bulaşmayacağım!!! Bunu ne kadar süre söyleyebilirim???◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑10 Aug 2022, 08:47 Elbette orada seni daha iyi tanıyacak.. onunla yatakta veya kumda nasıl takla atacaksın.. nasıl birlikte olacaksın onu kedide ve kıçında ve ağzındasiktir-ah-ah..
-
- Nirvana’dayım
Natalia Shkatova,
Neden olmasınlar b17 gibi bir psikolojik foruma yazdılar ve burada?.. sapıkların olduğu bir forumu bilerek seçtiler, bizden ne bekliyorsunuz?..
Neden olmasınlar b17 gibi bir psikolojik foruma yazdılar ve burada?.. sapıkların olduğu bir forumu bilerek seçtiler, bizden ne bekliyorsunuz?..
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Natalia Shkatova,
Eğer gidersen , o zaman oğlunu almalısın.
Ve eğer erkeğiniz oğluna bu kadar karşıysa, o zaman seçin. Ya oğlunuz sizin için daha değerlidir ya da bir yabancı
Eğer gidersen , o zaman oğlunu almalısın.
Ve eğer erkeğiniz oğluna bu kadar karşıysa, o zaman seçin. Ya oğlunuz sizin için daha değerlidir ya da bir yabancı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
Bu durumda en azından bir şekilde seks eksikliğini anlayabiliyorum, eğer bu sizin ortak çocuğunuzsa, ancak başka biriyle evlisiniz veya evlenmek üzeresiniz. Ancak genellikle böyle bir durumda yakınlık yine de olur - çocuk paylaşıldığı için bu, seksin zaten gerçekleştiği anlamına gelir, neden tatilde olmasın?
Şahsen ben orada olduğunu biliyorum Kesinlikle seks olmayacak, başkasının çocuğu olan bir kadınla tatile çıkmadım. Ama belli belirsiz, tamamen kadınsı bir şekilde ve kendinden hiçbir şey söylemeden cevap vermiş olsaydı, o zaman belki de öfkesini kaybederdi
Peki bir adamın seninle denize gitmesinin nedeni nedir?Natalia Shkatova: ↑10 Aug 2022, 10:56 Sen delisin! Ona bulaşmayacağım!!! Bunu ne kadar süre söyleyebilirsin???

Şahsen ben orada olduğunu biliyorum Kesinlikle seks olmayacak, başkasının çocuğu olan bir kadınla tatile çıkmadım. Ama belli belirsiz, tamamen kadınsı bir şekilde ve kendinden hiçbir şey söylemeden cevap vermiş olsaydı, o zaman belki de öfkesini kaybederdi

-
Bilmiyorum. Ama bu konuda yakınlaşma olmadan anlaştık. Peki birbirimizi iyi tanımıyorsak nasıl bir yakınlık olabilir ki? Samimiyet için en azından yakın tanımaya[/url]
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
Birbirinizin adlarını biliyorsunuz. Tatil romantizminin geri kalanı işe yaramaz.Natalia Shkatova: ↑10 Aug 2022, 11:45 Bilmiyorum. Ama bu konuda yakınlaşma olmadan anlaştık. Peki birbirimizi iyi tanımıyorsak nasıl bir yakınlık olabilir ki? Yakınlık için en azından yakın bir tanıdık gerekir
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 10 months
Natalia Shkatova,
hanımefendi! Aptal olma! Seni sikişmeye çağırıyor! Diğer seçeneklerde - onun sana ihtiyacı yok!
Ve bakire gibi davranmayın; neden ve neden gitmek istediğinizi kendiniz anlıyorsunuz!
Bu dünyadaki her şeyin bedelini ödemek zorundasınız!
Komik; fedakar bir kadın ve saf bir kadın ortaya çıktı! Tatlı çift!!!
hanımefendi! Aptal olma! Seni sikişmeye çağırıyor! Diğer seçeneklerde - onun sana ihtiyacı yok!
Ve bakire gibi davranmayın; neden ve neden gitmek istediğinizi kendiniz anlıyorsunuz!

- These users thanked the author George for the post:
- andrey.petrov
-
- Nirvana’dayım
Belki de iktidarsızdır?.. :bilinmiyor: Denizde teyzesiyle güya "arkadaş" olmak için bir sürü para harcamak isteyen bir adam hayal edemiyorum..
nNatalya Shkatova, annesi veya annesi üzerine yemin etti sevgili büyükannen seninle seks yapmayacak mı?..
nNatalya Shkatova, annesi veya annesi üzerine yemin etti sevgili büyükannen seninle seks yapmayacak mı?..
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 10 months
Kafkasyalılara şeref sözü verdim!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑10 Aug 2022, 12:26 seninle seks yapmayacağına annesi veya sevgili büyükannesi adına mı yemin etti?..

- These users thanked the author George for the post (total 2):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, hayalet
-
- Nirvana’dayım
son zamanlarda konular o kadar saf ki.. Gerçek insanların bu kadar aptal olabileceğine inanamıyorum..georg: ↑10 Aug 2022, 12:28Kafkasya’dan şeref sözü verdim!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑10 Aug 2022, 12:26 seninle hiçbir yakınlık kurmayacağına dair annesi veya sevgili büyükannesi adına mı yemin etti?..![]()
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- George
-
Beni hiç canlı görmedi. Ona samimi fotoğraflar da göndermedim. Bu nedenle, genel olarak bir kadın olarak benden etkilendiği bir gerçek değilgeorg: ↑10 Aug 2022, 12:22 hanımefendi! Aptal olma! Seni sikişmeye çağırıyor! Diğer seçeneklerde - onun sana ihtiyacı yok!
Arkadaş olmamak, ama birbirimizi tanımak için. Sana söylüyorum, birbirimizi yalnızca yazışmalardan tanıyoruz
O Kafkasyalı değil. Hiçbir şeye yemin etmedim, sadece söz verdim
-
- Sürtünmeler
Birbirinizi tanımıyorsanız bile, bu bir dolandırıcılık ve dolandırıcılık gibi kokar
- These users thanked the author Elf Kedisi for the post (total 2):
- va234567, hayalet
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Bırak oğlunu, oraya kendi başına gitmekten bile korkmuyor musun?Natalia Shkatova: ↑11 Aug 2022, 13:29 Beni hiç şahsen görmedi. Ona samimi fotoğraflar da göndermedim. Bu nedenle, genel olarak bir kadın olarak benden etkilendiği bir gerçek değil
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies
- 1252 Views
-
Last post by Maksimum_02
-
- 13 Replies