Oğul ve anne hamamda yıkanıyor.

Maksimum uzun süreli cinsel çekicilik için vücudunuza ve cinsel organlarınıza nasıl bakım yapabilirsiniz
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602
Registered for: 4 years
Orientation: heteroseksüel
 Re: Oğul ve anne hamamda yıkanıyor.

Unread post by Tpoo »

Tanıdığım biseksüel bir adam annesiyle evlenene kadar annesiyle aynı yatakta yattı. Onun önünde çıplak yürüyor. Ve o utangaç değil.
Oğullarının müstakbel eşiyle aynı yatakta eş değiştirdiler.
Anne kucağına oturduğunda ya da göğüslerine masaj yaptığında bile heyecanlanıyorum. Kız gibi makyaj yap ve annene çok benze. Sınıf arkadaşımı annesine benzediği için onunla evlendirmişti. İsveçli bir aile.
Annesi genç oğlanlarla görüşmeye devam ediyor. Ve komplekssiz sekste. Kendim denedim. Oğlunu kendisi benim emrime verdi.
These users thanked the author Tpoo for the post (total 4):
Tolkala, HATA, Eski Şeytan, Esinti
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by tenzör »

SergeyVlad: 23 Jan 2022, 17:38 Geny90ILublymamy, 12 yaşında
Acaba 12 yaşında bir çocuk kendini yıkayabilir mi? Bir kadın baştan çıkarmak amacıyla yıkanırsa kendisi de çıplak kalır. Ya da istedim ama utangaçtım)))
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Adam07 »

Birlikte hamama gitmedik. Ama sırtını yıkayabilmem için beni banyoya çağırdı.
These users thanked the author Adam07 for the post:
Esinti
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Adam07 »

Artık küçük değildim. Yetişkin bir kadının kıçını ve göğüslerini gördüğümü anladı...
These users thanked the author Adam07 for the post:
Esinti
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Esnek »

Prensip olarak, eğer anneniz sırtını yıkamanızı istiyorsa, bu onun daha yakın temaslara rıza gösterdiği anlamına gelebilir. Bu durumda sadece sırtını değil, kıçını ve göğüslerini de gözlemleyebilirsiniz. Küvette çömeliyorsa, rahatsızlıktan dolayı ayağa kalkmasını isteyebilirsiniz. Ama eğer onun poposunu yıkarsan, yanlışlıkla parmaklarını onun yarığına kaydırabilirsin. Evet tesadüfen oldu.
Onunla ilgili her şey hemen hemen aynıydı. Arkadan başladı ve sonra vücuduna tam erişim sağladı. Genel olarak devam edin, şans kesinlikle gülümseyecektir.
These users thanked the author Esnek for the post (total 4):
Aurelius’un, Adam07, Eski Şeytan, Vik.ruba80
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Orientation: biseksüel

Unread post by Firavun faresi »

Evde sık sık banyo yapmaya gittiğimde annem benden sırtımı ovmamı isterdi! Ama hala çok küçüktüm, bu yüzden gerçekten hiçbir şeyin farkına varmadım ya da hissetmedim, ama prensipte hiçbir şey boşuna gitmez ve zamanla önümde sadece bir anne değil, aynı zamanda bir kadın olduğunu görmeye başladım. Ona dokunmayı, teninin kokusunu parmaklarımın altında hissetmeyi seviyordum.. ...ve genel olarak ona ve onunla bağlantılı her şeye, iç çamaşırlarına, parfümüne vs. bir çekim duyuyordum.... Ama biz bir zamanlar hamamda birlikteydik ve o zamanlar zaten 16 yaşındaydım. Elbette seks yoktu, ancak o zamana kadar ilişki zaten çok yakın ve hassastı ve benim zaten çok şey yapmama izin veriliyordu.
Last edited by Firavun faresi on 02 Jul 2022, 22:28, edited 1 time in total.
These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 3):
Fargal94, Vik.ruba80, Esinti
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Adam07 »

Flex, neredeyse çok uzaktayım. Bazen ablam evdeydi... ve sırtımı ovuşturmam için beni çağırdı...
These users thanked the author Adam07 for the post (total 2):
Esnek, Esinti
Nickitor
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Nickitor »

Şanslı
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Faust »

Annem banliyöde özel bir evde yaşıyor. Babam artık orada değil ve haftada bir ya da iki haftada bir onu görmeye geliyorum. Son zamanlarda ziyaretler hep hamam gezisiyle bitiyor. Ben çıplağım, havluya sarılıyım, o ise mayo giyiyor. Süpürgeyle onu gezdirdiğimde bankın üzerine yatıyor, sütyenini çözüyorum, külotundan poposuna bir tanga yapıp havada duruyorum. Bu bir süredir devam ediyor ama çocukluğumuzdan beri böyle bir uygulama yapmadığımız için bu da bir başarı.

Şimdilik onu tamamen soymayı, havluya sarıp çıplak oturmasını sağlamayı planlıyoruz. Geçen hafta eşimsiz gittim, yine mayoyla geldi, dedim ki:

- Anne, hadi benim gibi havluyla yapalım. Sahilde falan mısın? 5 yaşında mısın? Aptallık konusunda endişelenmeyin.

Bunun gibi bir şey. O: "Tamam..." Ve içeri girdi. Ne zaman karar verilecek bilmiyorum. Üzerinde çok fazla baskı kurmuyorum ama düzenli olarak hatırlatıyorum.

Ve orada elinde süpürgelerle uçacak, havluyu çıkaracak, sonra kendini suyla ıslatacak, her şey göz önünde olacak. Bir süre sonra buna alışacak ve ona giderek daha az yönelecek. Ve orada anne zaten çıplak, gerisi şans işi :)
These users thanked the author Faust for the post (total 3):
artmen88, Fargal94, Vik.ruba80
utanmaz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by utanmaz »

Eskiden 7 yaşına kadar anneler çocuklarını sıklıkla hamama götürürdü. O dönemde genel olarak kadın ve erkek günlerinin olduğu hamamlar kaldırılmıştı.
These users thanked the author utanmaz for the post:
Vik.ruba80
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 511

Unread post by Dgonio2022 »

Burada hamamla ilgili pek bir şey yok ama özü aynı. 10 yaşıma kadar, daha doğrusu bir olaya kadar annemi kadın olarak algılamıyordum. Sekiz ya da dokuz yaşına gelene kadar ailem beni yanlarında bir nudik’e götürdü, ancak bir noktada, yani sahilde çıplak kadınlarla karşılaştıktan sonra beni götürmediler. Evde anladığınız gibi annem zaten çıplak vücudunu göstermemeye çalışıyordu. Sutyensiz, sadece şortla dolaşabiliyordu ve çoğunlukla bornoz giyiyordu. Elbette hem amcıklarıyla hem de göğüsleriyle parlıyordu ama babasını nasıl yaladığını görene kadar ilgilenmedim. Benim ilgimi çeken de tam olarak bu oldu.
These users thanked the author Dgonio2022 for the post (total 3):
Eski Şeytan, Şalun70, Vik.ruba80
Günter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Günter »

Dgonio2022: 09 Jul 2022, 12:15 ve bir noktada, yani sahilde çıplak kadınların üzerine çıktıktan sonra bunu kabul etmediler.
Hahaha)))) İlginç bu kadınların dışarıdan sizi gördüklerinde verdikleri tepki!)))
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

Gunter: 09 Jul 2022, 12:19
Dgonio2022: 09 Jul 2022, 12:15 ve bir noktada, yani sahilde çıplak kadınlara karşı çıktıktan sonra beni götürmediler.
Hahaha)) )) Bu teyzelerin dışarıdan sizi gördüklerinde verdikleri tepki ilginç!)))
“Ne ilginç bir çocuk! Etraftaki adamlar sarkık değil!” :daypyat:
These users thanked the author Yün for the post:
Fargal94
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751

Unread post by Fargal94 »

Kızların bu sayfayı sevmemesi üzücü, onların duygularını okumak ilginç)
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 3):
Dgonio2022, SergeiKa, Manfred
Belediye
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 114

Unread post by Belediye »

Ailecek hamama gittik. Ben, kızım, annem ve babam. Her şey harikaydı.
These users thanked the author Belediye for the post (total 2):
Esnek, Vik.ruba80
Esnek
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Esnek »

Nickitor: 08 Jul 2022, 11:08Şanslı
Evet, şanslı bir adam
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Adam07 »

Sık sık annemin sırtını yıkadım. Ve köye vardığımızda annem ve ablam hamamda yıkanıyorlardı. Casusluk yapıyordum. Ve babaları soyunma odasına geldi. Annem anlıyor ama kız kardeşim de örtbas etmedi ve telaşlanmadı. Kasıkları kıllıydı ve göğüsleri bir yetişkininkinden daha kısaydı. Babası sakin görünüyordu. Annem de "Yeterince gördüm, gidelim" dedi.
These users thanked the author Adam07 for the post (total 3):
Firavun faresi, Vik.ruba80, PavelNokia
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by PrematüreDöl »

Annem ve ben birlikte yıkanmazdık ama ben yıkanırken sık sık hamama gelirdi. Ocağı kontrol etti, kepçeden üzerime su döktü ya da beni yıkadı. Kendisi her zaman giyinikti ama örtündüğümde ya da arkamı döndüğümde rahatsız oluyordu.
These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 2):
Adam07, Sibiryak89
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Adam07 »

PrematureCum, Belli ki buraya sadece bakmak için gelmedi ocakta. Çıplaklığını beğendim.
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by PrematüreDöl »

Person07: 07 Aug 2022, 12:41 Belli ki sadece sobaya bakmak için gelmemişti. Çıplaklığını beğendim.
Bilmiyorum bile, 60 kilom ve 180 boyum yok. Bunu nasıl sevebilir?
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Adam07 »

PrematureCum, Boy ve kilo en önemli şeyler değil önemli olan... .
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Alexb: 27 Aug 2021, 23:45 14 yaşıma kadar seks konusuyla pek ilgilenmiyordum, bu yüzden hamama gitmek sadece güzel bir yıkanmak içindi. Ve 14 yaşımdayken sperm toksikozu yaşamaya başladığımda ve penisim her yerde durduğunda, annem beni hamamda sabunlayıp penisimi sabunladığında, hemen onun bezine girdim ve o hiçbir şey olmamış gibi davrandı.
Böyle annelere anıt dikilmesi gerekiyor. Bu tür annelere özel bir emekli maaşı vermek daha iyi olurdu - kira, telefon, gaz, elektrik gibi tüm kamu hizmetleri için devlet tarafından ömür boyu ödeme. :-)
:-)

10 yaşına kadar, benim kardeşim ve ben halam onu ​​hamama götürdük, önümüzde kasık bölgesini tıraş etti, sonra
Tam önündeyken mastürbasyon yaparak ona doğru gittik. tıraş olmayı bitirdi mi? Yoksa daha sonra mı?
SergeiKa: 24 Jan 2022, 03:13 Andrey Petrov, sadece öyle düşünmüyorum... Onların hikayesini özellikle biliyorum. Savaş sonrası zamanlarda. Büyükbaba savaştan dönmedi. Ve büyükannenin hala iyi bir sike ihtiyacı var. Ve ahlaksızlığa düşmemek için büyükanne, o zamanlar 16-17 yaşlarında olan babasına bazen onu becermesi için yalvardı.
Bir yerde birinin anılarını okudum. sınırlı sayıda yayınlandı. Yani orada, savaştan hemen sonra köylerde neredeyse hiç erkeğin kalmadığı söyleniyordu. Bazı kadınlar ve farklı yaşlardaki gençler. Böylece oradaki gençlerle seks yapmaya başladılar. Üstelik durumun istisnai doğası göz önüne alındığında, gençlere yetişkin erkekler gibi büyük bir ciddiyetle davranıldı. Evet, şu anda Kafkasya’da olanla hemen hemen aynı.
Eh, buna göre gençler seks için kullanılıyordu.

Bugün Vera’ya gidip ona ev işlerinde yardım edeceğini söylediler. Geceyi onunla geçireceksin. O ne isterse onu yapacaksın. Ve böylece, zaman zaman birinin oğlu, annesinin rızasıyla, geceyi annesinin arkadaşlarından biriyle birlikte geçiriyordu. Buna göre birinin oğlu da annesini öpüyor. Bütün bunlar ilan edilmedi. Kitlesellik nedeniyle herkes tamamen sessizdi ve kavga sırasında bile kimse bunları dile getirmedi. Daha dün savaş bitti, herkes hayret içindeydi ve bir şekilde yaşamak zorundaydı ve herkes bunun anormal olduğunu, bunun sapkınlık olmadığını anladı. Ancak kadınların tam teşekküllü seks olmasa da en azından bir tür sekse ihtiyacı vardı.

Fakat birkaç yıl geçti, devlet bir şekilde aklını başına topladı, hayatı kurdu. köyler, köyler ve bunların hepsi unutulmaya yüz tuttu. Ve bir süre insanlar bunu hala hatırladılar, ama sonra yavaş yavaş tüm bunlar o gençlerin hafızasından silindi.
Person07: 07 Aug 2022, 10:40 Sık sık annemin sırtını yıkadım. Ve köye vardığımızda annem ve ablam hamamda yıkanıyorlardı. Casusluk yapıyordum. Ve babaları soyunma odasına geldi. Annem anlıyor ama kız kardeşim de örtbas etmedi ve telaşlanmadı. Kasıkları kıllıydı ve göğüsleri bir yetişkininkinden daha kısaydı. Babası sakin görünüyordu. Annesi de dedi ki, yeterince gördün, hadi gidelim.
Peki, eğer babam baktıysa ve genel olarak ilgilendiyse, sanırım şu konuda düşünceleri vardı: onun kızı. Peki, bir nevi sopa. Annenin tepkisine bakılırsa, babanın çıplak kızıyla ilgilenmesinden pek hoşlanmadığı anlaşılıyor. Kızının babasının önünde telaşlanmaması ve sakin davranması bence tesadüf değil. Ya da uzun zamandır birbirleriyle karşılıklı olarak ilgileniyorlar ve hatta belki de kimse fark etmeden birbirlerine dokunuyorlar. Mesela kanepede televizyon izliyorlar ve baba fark edilmeden kızının külotunun içine girebiliyor. Ve eğer kızınızın bir sakıncası yoksa, kendisini ciddiyetle kolayca sürükleyebilir. Ve hatta fark edilmeden duygulara kapılmak bile mümkün olabilir.

Genel olarak, tabii ki yetişkin kızların berbat olmayan bir işi, ailesi ve fiziksel olarak sağlıklı olması konusu Baba çok kaygan bir konudur. Ama bence her şey öncelikle kızın kendisine bağlı. Eğer hiçbir şeyi umursamıyorsa ve bu kadar erkeksiyse, o zaman babasını da dert etmeyeceğini düşünüyorum. Ancak kız olgunsa ve kendi yaşındaki herhangi bir ergen gibi sikişmek istiyorsa, o zaman onun için en muhtemel nesne babadır. En erişilebilir ve en çok tercih edilen. Hele ki aralarında iyi bir ilişki varsa ve anlaşmazlık yoksa.

Ve bu durumda kızın sürekli olarak babasını kışkırtacağını düşünüyorum. Sanki şans eseriymiş gibi cinsel organlarınızı ve göğüslerinizi onun önünde gösterin. Ya da onun huzurunda neredeyse iç çamaşırlarıyla dolaşmayı bile. Ayrıca kıçında veya göğüslerinin arasında ne tür bir sivilce olduğunu görmek isteyebilir. Ve kıçını çevirip, cinsel organları görünecek şekilde külotunu aşağı çekecek. Ve kendisi ona samimi bir yere dokunmaya karar verene kadar onu kışkırtmaya devam edecek. Ve artık normal bir babanın tüm bunları annesiyle konuşması gerektiğini düşünüyorum. Ve ikisi de tüm bunlarla ilgili bundan sonra ne yapacaklarına karar veriyor. Babamın yapacağı en doğru hamlenin bu olacağını düşünüyorum. Ama henüz kızınıza hiçbir şey söylemeyin.

Ve bundan sonra ne yapacağınıza annenizle birlikte karar verin. Bir babanın kızının telefonlarına kanmaması mümkündür, ancak bir süre sonra kız başka birine geçecektir. Ve tüm bunların nasıl sonuçlanacağını yalnızca Tanrı bilir. Evet, ahlak ebeveynlerin cinsiyetini çocuklarla. Ancak hiçbir ahlaki sorumluluk taşımıyor. Ve ahlak, etrafınızda genel olarak sizi umursamayan kişilerin görüşüdür.
Genel olarak önünüzde çok zor bir karar var.
Çünkü diğer seçenekler. Örneğin üçünün de (anne, baba ve kız) aynı fikirde olması gerekir. Diyelim ki haftada bir kez babasını bacaklarında penis olarak kullanabiliyor. Yalnızca sağlık için ve yalnızca gerginliği gidermek için. Normal bir hayat yaşamak ve sürekli seks hakkında düşünmemek ki bu mümkün değil.
Ama o zaman bu üç kişi için bir sır olarak kalmalı ve hiçbir koşulda kimsenin bunu öğrenmemesi gerekiyor. Ve bunu kimseye anlatamazsınız.

Genel olarak, yürekten söylüyorum, vakaların yarısında bunun normal, müreffeh ailelerde olan bir şey olduğunu düşünüyorum. Herkes partizanlar gibi sessiz. Ve bunu doğru yapıyorlar. :-)
PrematureCum: 07 Aug 2022, 12:38 Annem ve ben birlikte yıkanmadık ama ben yıkanırken sık sık hamama gelirdi. Ocağı kontrol etti, kepçeden üzerime su döktü ya da beni yıkadı. Kendisi her zaman giyinikti ama örtündüğümde ya da arkamı döndüğümde rahatsız oluyordu.
Sanırım bu şekilde her zaman durumun nihayet düzeleceğini umuyordu. daha ileri bir yere taşın. Mesela o içeri girdi ve sen yıkanıyordun. Sen de onu aldın ve ondan seni mastürbasyon yapmasını istedin. Ve sanırım bu onun senden her zaman beklediği şeydi. Ve yavaşladın. Sanırım seni mastürbasyon yapmaktan memnuniyet duyacaktır ve bu süreçte belki de sikini biraz emebilir.
Ve bunu ona olan güveniniz olarak kabul edecektir. Ama bir nedenden dolayı bunun yerine sürekli utanıyordun.

Genel olarak, gelecek için, kim olursa olsun kadınların başına ne geleceğini bir yere yazın: anne, büyükanne, kız kardeş, öğretmeniniz, kız arkadaşınız...
Herkese karşı daha cesur ve kendinden emin olmanız gerekiyor. Ve en önemli şey onlardan utanmamaktır. Hiçbir koşulda kompleks yapmayın - ah, ne düşünüyor gibi - onun ne düşündüğü umurumda değil! Ondan ne istediğini söyle, doğru olacaktır.
Bu kabalık ya da kabalık değildir. Sadece bir şeyi anlamalısınız; eğer erkekler kadınların düşüncelerini okuyabilselerdi yüz kat daha cesur olurlar! :-)
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Adam07 »

saç gömlek, Çok ilginç düşünceler!!! Onları bir dereceye kadar doğrulayan, ancak bir şekilde dikkat etmediğim birkaç nüans biliyorum.
Esnek
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Esnek »

Person07: 02 Jul 2022, 13:18 Flex, çok uzaktayım uzak. Bazen ablam evdeydi... ve sırtımı ovmam için beni aradı....
Aldırmadığının ilk sinyali.
These users thanked the author Esnek for the post (total 2):
Adam07, Vik.ruba80
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629
Registered for: 3 years

Unread post by çiçek hastalığı »

Ergenlik çağında kendimi yıkamak zorunda kaldım ama üzerimi örttüm, o da arkasını döndü
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Küçük yaşlardan itibaren büyükannesi tarafından bölgesel merkezde büyütüldü. Anneannemin yanında çok genç iki Tatar kızı yaşıyordu. Üç ya da dört yaşındaydım. Uzun kış akşamlarında, şakalar ve şakalarla, beklenmedik bir şekilde kendileri ve genel olarak çevremdeki herkes için bana okumayı öğrettiler. :-)
Ve aptalı oyna! :-)
İkiye iki oynadık; ben, büyükannem ve iki Tatar. Genellikle büyükannem ve ben kaybederdik. :-)
Üç yaşında bir çocuğun yetişkinlerle kağıt oynadığını hayal edebiliyor musunuz? :-)

Yani...
Bölge merkezinde bir hamam vardı. Hafta sonları oraya giderdik; ben, büyükannem ve bu iki Tatar kadın. Tatar kadınları bir çeşit doktor gibi görünüyordu ve bu bölgesel merkezdeki bir hastanede staj yapıyormuş gibi görünüyorlardı.
Ve büyükanneme kızların neden bu kadar küçük ayakkabıları olduğunu sorduğumu çok iyi hatırlıyorum. ve o kadar büyük bir teknesi vardı ki?
Büyükanne bu tür sorular karşısında dehşete düşmüştü ve muhtemelen etrafındakilerden çok utanıyordu. :-)

Ve kısa bir süre sonra beni kadınlar hamamına götürmeyi bıraktılar. Ve ben zaten vaftiz babamla birlikte erkekler hamamına gitmiştim. Büyükannenin büyükbabası savaşta öldü.
Ve vaftiz babası da sürekli evin içinde dolaşıyordu. :-)
Ama bu başka bir hikaye. :-)
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Person07: 07 Aug 2022, 18:00 Çok ilginç düşünceler!!! Bir dereceye kadar onları doğrulayan birkaç nüans biliyorum ama bir şekilde bunlara dikkat etmedim.
Lütfen karşılaştırma için beni bağışlayın ama kızım büyüdü ve olgunlaştı Kızgın bir orospu gibi - tasmasını bıraktığın anda, karşısına çıkan ilk erkek onu hemen ona yapıştıracak.
Ve öyle de olacak. Ve en iyi ihtimalle hiçbir şey öğrenmeyeceksin. Ve en kötü durumda, bir sinek veya bir tür enfeksiyon olduğunu öğreneceksiniz. Ve bu durumda neyin daha kötü olduğu hâlâ bilinmiyor.
Bu yüzden bu konuyu zaten yazdım. Umurumda olmayan insanların büyük bir yarısının proaktif olduğunu düşünüyorum. Ve yukarıda anlattığım yöntemle durumu kontrol ediyorlar.

Ve bence buna ensest bile denemez.
Bana göre ensest çok iğrenç bir şey. Birisi, birinin çaresizliğini ve umutsuzluğunu kullanarak bir şey yapmaya zorlandığında.
Ve mağdur bundan dolayı güçlü şoklar ve endişeler yaşadığında. Ve bir insanın ruhu neden bozulur?
Ve bu tür şeyler için muhtemelen gerçekten hapse gitmeniz ve tüm bunları durdurmak için bir şekilde müdahale etmeniz gerekir.

Ama eğer her şey böyle değilse, o zaman her şey farklıdır...
Eh, genel olarak anlıyorsunuz...
:-)
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Adam07 »

Власяница, 😮😮😮🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️👀👀👀
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Person07: 07 Aug 2022, 21:28saç gömleği,
Bu ne anlama geliyor? Henüz zihin okumayı öğrenemedim.
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Adam07 »

Bu şaşkınlık ve şaşkınlık anlamına gelir. Yani sanki içinden geçmiş gibi hallediyorsun. Ve bence ablanın aslında bir şeyler oluyor olabilir
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Person07: 08 Aug 2022, 00:25 Ve bence ablanın aslında bir sorunu var
Kiminle? Babanla mı?
Eğer sana bu konuda hiçbir şey söylemedilerse, o zaman bu doğru karardı. Çünkü belli bir yaşa kadar erkek ergenlere kesinlikle güvenilmez. Bana kalsa onları daha sonra askere alırdım. 18 yaşında değil, yirmi beş yaşında. Çünkü erkek ergenler kural olarak ikiden fazlası bir araya geldiğinde kendilerine ait değillerdir. Aslında bu bir dereceye kadar yetişkin erkekler için de tipiktir. :-)
Ama en azından erkeklerin frenleri var ve gerektiğinde hâlâ dillerini ısırabiliyorlar. Gerçi içki içerlerse...

Genel olarak kız kardeşinize soru sormanızı tavsiye etmiyorum. Bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum. Hatta onun için hoş olmayan bir durum bile olabilir. Ve tüm bunlardan pişman olduğu için değil, sadece bu büyük bir sırsa ve bunun bir sır olduğu ve bunun pek de normal olmadığı gerçeğine alışmış olabilir. Genel olarak birbiriyle çelişen bir dizi farklı duygu vardır. Ve tüm bunlara karışmamak daha iyidir. Her ne kadar babanla onun için her şey farklı olsa da; barış, sevgi ve güven.
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by SergeiKa »

Vasyanitsa, çok çelişkilisin... Ne? Kötü bir ruh halinde misiniz? :kullanıldı:
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Adam07 »

saç gömlek, her şeyi hatırlıyorum, karşılaştırıyorum, kesinlikle oldu... .
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

SergeiKa: 08 Aug 2022, 00:50 O kadar çelişkilisin ki... Ne? Kötü bir ruh halinde misiniz?
Hayır. Yukarıda yazdıklarımda her şey çok tutarlı. Ve asıl çelişki nedir?
Man07: 08 Aug 2022, 02:43 Vasyanitsa, her şeyi hatırlıyorum, karşılaştırıyorum, kesinlikle oldu....
Bütün bunları anlamaya zahmet etmeyin. Kendiniz dahil herkese zarar vereceksiniz. Öyleydi ve öyleydi. Ve eğer güncellenmediyseniz, bu herkes için daha kolay oldu demektir.
Hayat durmuyor ve bunun hala geçici bir önlem olduğu gerçeği. Tıpkı insani yardım gibi. İhtiyaç olduğunda ihtiyaç duyulan şey.
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Adam07 »

saç gömlek, Belki de bunun düşüncesi sadece gibi- heyecanlandırıyor.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Person07: 08 Aug 2022, 03:43 Saç gömleği, Belki de bir şekilde heyecanlandıran sadece düşüncesidir.
Yani anlamadım...
Yukarıda hamamda annemin sırtının birden fazla kez ovuşturulduğunu yazmıştınız. Bu ne kadar zaman önceydi?
Yani, tüm bunların şu anki durumu nedir? Kız kardeşinizin nesi var?
Yani tüm bunlar sizi tamamen varsayımsal olarak endişelendiriyor, yoksa babanızın kız kardeşimle tüm bunlar şu anda mı gerçekleşiyor?
Genel olarak onlar dedi A - öyleyse olup bitenlerin tüm resmini belirtin. Aksi takdirde hiçbir şey net değildir ve dolayısıyla tüm bunları anlamak zordur - sadece cevabı olmayan sorular.
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Adam07 »

saç gömlek, Arkası uzundu bir süre önce ve kız kardeşle de artık hiçbir şey kalmadığını düşünüyorum. Bunun gerçekleşmiş olması tamamen mümkün. Durumu daha ayrıntılı olarak anlatırdım, ancak yalnızca özel olarak.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

[quote=Person07 post_id=96838 time=1659921599 user_id=8159]
Arka tarafa gelince, uzun zaman önceydi ve kız kardeşimle de, artık hiçbir şeyin kalmadığını düşünüyorum. Bunun gerçekleşmiş olması oldukça muhtemel.
[/qoote]Üçü için (anne, sen ve kız) her şey olabilirdi. Ve genç olduğunuz için bazı şeylere dikkat edemiyordunuz. Çünkü bunların ne anlama geldiğini bilmiyorlardı. Gerçi bu yüzden ateşe verilmiş olsalardı o zaman elbette her şey ortaya çıkacaktı. Ancak görünüşe göre ustaca şifrelenmişlerdi. Bu da annenin farkında olduğu anlamına gelebilir. Çünkü bir ailede iki kişiden şifrelemek daha zordur.

Ve durumun tam olarak ne olduğu yine anneye bağlıdır. Ceza davalarını ve tanıkların, mağdurların ve sanıkların ifadelerini okursanız bu konuda çok şey öğrenebileceğinizi düşünüyorum. Ve asıl mesele şu ki, muhtemelen okuyup kendinize soracaksınız - bunu neden yaptı ve neden? Ve bir cevap bulamamak.
Yine anne babalarımız basiret, dürüstlük, zeka ve akılcılık örneği olmaktan uzaktır. Çocuklarının önünde böyle görünmek istiyorlar ama gerçekte tüm bunlardan çok uzaktalar. Ve hala berbat durumdalar. Ve bazen bu tür şeyler yapıyorlar. Ancak çocuklar genellikle bu konuda hiçbir şey bilmezler.

Demek istediğim şu ki anneniz ve babanız çok özel bir ilişkiye sahip olabilirdi. Babam, arkadaşları arasında düğünden önce bile annemi becerebilirdi. O zaman ve evlendikten sonra her türlü farklı özgürlüğe sahip olabilirler. Birbirlerinin yan tarafta ilişkiler kurmasına izin verebilirler. Annem gece için eve bir arkadaşını getirebilir. Ve babam da bir arkadaş.
Ve tüm bu arka plana rağmen beklenmedik şekilde olgunlaşmış bir kız.
Fakat şunu söylemeliyim ki her şey kıza bağlı. Bu konuyla ilgilenmiyorsa ve baba onun için hiç cinsel bir nesne değilse, o zaman kimya da olmayacaktır. Ve eğer baba, sadece onu istemeyen, aynı zamanda bu konudaki düşüncelerden korkan kızına rahatsız ediyorsa, o zaman bunun aynı ensest olduğunu düşünüyorum. Bunun için hapse atılıyorlar ve görünüşe göre ceza kanununda bir madde var.

Fakat eğer baba, yetişkin için en çok arzu edilen cinsel obje ise, her şey durumu tamamen değiştirir. kız çocuğu. Çünkü o bir model ve örnektir, çünkü onunla her şey kolay ve basittir, çünkü burası diğer bazı erkek bireylerin aksine bir rahatlık alanıdır.
Ve burada hiçbir babanın karşı koyamayacağını düşünüyorum. Genel olarak şunu belirtmek gerekir ki, herhangi bir erkeğin kendisine tapan ve onu isteyen bir kadına direnmesi çok zordur. Hiçbir şekilde ikna edilmesine, fethedilmesine, ikna edilmesine veya genel olarak baştan çıkarılmasına gerek yoktur. Tam tersine sizi baştan çıkaran ve bir kedi gibi sizi isteyen.

Bence burada direnmek tamamen imkansız. Peki, başka bir kadınla olan ilişki terazinin diğer tarafındaysa. Ve bu bağlantı onları yok edebilir ve sonra adam kendi kendine şöyle der: Hayır!
Tıpkı "Pulp Fiction" filmindeki gibi. Bir gangster patronunun karısı olduğunda.
Travolta’nın patronun karısını evine nasıl getirdiğini, tuvalete gittiğini ve hemen şimdi vedalaşacağına, eve gelip mastürbasyon yapıp yatağa gideceğine kendini nasıl ikna ettiğini hatırlayın. :-)

Her şey yoluna girecek ama arka planda annen var. O olmadan bunun gerçekleşmesine imkân yoktu. Ve anladığım kadarıyla tüm bunlarda oynadığı rol sizin için bir muamma. Tıpkı diğer her şey gibi. :-)
Belki de bu, kızlarını sokakta seksten ve erken hamilelikten kurtarmak için ebeveynlerin attığı kasıtlı bir adımdı. Ya da belki her şey tamamen kendiliğinden oldu. Söylemesi zor. Belki bir gün onlardan biri size söyler; ya anneniz, ya babanız, ya da kız kardeşinizin kendisi.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Ama açıkçası yazılarımı ciddiye almayın. Ben bir grafomanım ve bir şeyler uyduruyorum ama yalnızlıktan bu kadar uzun paylaşımlar yapıyorum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Hijyen ve bakım”