Hiçbir şey söylemek istemiyorum ama belki de bu yüzden öyledir orada değil mi? Karımla onu sikmek gibi bir şey yapmak istiyorum ve onun ne kadar iyi hissettiğini izliyorum ve bu giderek daha keyifli hale geliyor.... Yakınınızdaki insanların neşesi yakın değil mi? ? Karım sarhoş olduğunda ben de çok sarhoş oluyorum. Kısacası, neden karıma oral seks yaptığımı ve bunu mümkün olduğu kadar uzun süre yapmak istediğimi, böylece onun mümkün olduğu kadar uzun süre iyi hissetmesini sağlamaya çalışacağım.
aldatmak ve aldatmak
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Orientation: heteroseksüel
Re: Cuckoldlar ve cuckoldlar
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Karınız gerçekten maksimum zevki elde edebilecek kapasitede değil mi? Bu gerçekten sadece sizin yardımınızla mümkün mü?
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Maxim86,
Lütfen sabırlı olun Bu konunun nasıl geliştiğini biliyorum, çok ilginç. Senden önce bir ilişkisi var mıydı? Kaç partneriniz oldu, seks konusunda ne kadar özgür? Günlük gibi ayrı bir konu başlatmalısınız))), bence birçok kişi ilişkinizin gelişimini takip etmekten mutluluk duyacaktır.
Ve rüyalara gelince: Aslında bazen sevgilimin katılımıyla rüyalar görüyorum ve kendimi uykuda buluyorum. Artık genç değilmişim gibi görünse de))))
Lütfen sabırlı olun Bu konunun nasıl geliştiğini biliyorum, çok ilginç. Senden önce bir ilişkisi var mıydı? Kaç partneriniz oldu, seks konusunda ne kadar özgür? Günlük gibi ayrı bir konu başlatmalısınız))), bence birçok kişi ilişkinizin gelişimini takip etmekten mutluluk duyacaktır.
Ve rüyalara gelince: Aslında bazen sevgilimin katılımıyla rüyalar görüyorum ve kendimi uykuda buluyorum. Artık genç değilmişim gibi görünse de))))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
Genel olarak durum şimdilik bu şekilde. Her gün ona diğer erkekleri hatırlatıyorum. Sokakta sevimli bir adamla tanışırsak mutlaka ona ondan hoşlanıp hoşlanmadığını sorarım. Filmlerde yakışıklı, atletik bir oyuncu varsa onunla yatıp yatmayacağını soruyorum. Geçen gün Instagram’da şakalar izliyordum ve orada seksi, atletik bir adam vardı, ona onu sikmesini isteyip istemediğimi sordum. Bana baktı ve belki benimle yatabileceğini söyledi. Bu beni heyecanlandırdı, hatta sikim dikleşti. Bugün onunla müzede dolaştık ve bana hafta sonları onunla daha az birlikte olursam kendine başka bir adam bulacağını söyledi, sözde hafta sonu adamı, konuyu ele aldım ve ona sadece şunu sordum: yürüyüşler veya seks için de. Yürüyüşlerden sonra elbette seks yapacağını söyledi. Vay, çok heyecanlandım, penisim ayağa kalktı, kalbim daha hızlı atmaya başladı. Şimdilik doğru yöne gidiyoruz beyler))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Orientation: biseksüel
Maxim86, Yani her şey planlandığı gibi gidiyor! Bu, karınızın o kadar da mütevazı olmadığı anlamına geliyor, muhtemelen sizin kıskançlığınızdan korkuyor! Sonunda kıskançlık olmadığını anlayınca yavaş yavaş Pandora’nın kutusunu açtı! Başarı hemen köşede! Doğru yoldasın! Size iyi şanslar!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
-
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
ScrewF, Peki karınız bu tür ilişkiler hakkında ne düşünüyor? seks kadını gibi
-
- Sürtünmeler
Ded, iyi seksi seviyor. Onu delirtiyorum. Erkeği tarafından tahrik ediliyor. Bazen onun önünde sertçe sikebilmem için deliğimi çıkarıyor
5 dakika 48 saniye sonra gönderilir:
Lika32 , yani sen de şanslıydın)))
5 dakika 48 saniye sonra gönderilir:
Lika32 , yani sen de şanslıydın)))
-
- Penetrasyon
1 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Onun öyle olmadığını doğru mu anladım? karın mı? Yoksa düşüncelerinizi sunuş şekliniz gerçekten yetersiz mi!?
bunu nasıl anlıyorsun!?
1 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Onun öyle olmadığını doğru mu anladım? karın mı? Yoksa düşüncelerinizi sunuş şekliniz gerçekten yetersiz mi!?
-
- Sürtünmeler
Ve ne olduğu belli değil. Benim için bir kız seçiyor. Ve sonra onu kazığa geçirmemi izliyor. Bir sürtük gibi sert. Kendine bakıyor ve okşuyor. Kız Maierit, birazdan onunla ne yapacağını söylüyor
6 dakika 38 saniye sonra gönderilir:
Karım. Algınız bozuldu
6 dakika 38 saniye sonra gönderilir:
Karım. Algınız bozuldu
-
- Penetrasyon
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Öncelikle karımı bir yabancının önünde seks yapmaya ikna ettim. Şu an izleneceği düşüncesinin kendisini çok heyecanlandırdığını söylüyor. Yapabileceği en fazla bize bakarken mastürbasyon yapmak olduğunu söylüyor. Ama onu iyi tanıyorum))) Seks sırasında çok heyecanlandığım için, ben onu sikerken penisi ağzına almasına aldırış etmediğimi ona ima etmelisin ve penis sonunda benim ağzıma girecek. ağız))) yani yakın gelecekte tatil için bir yere gezi planlıyoruz))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Her şeyin başladığı yeri yazacağım. Ve bir iş arkadaşıyla birlikte karısını becerdiğimiz gerçeğiyle başladık. Köyde bir zamanlar büyükannelerinin yaşadığı evdi ama şimdi yazlık gibi. Orada bir hamam var. Eşim ve çocuğum o dönemde doğum iznindeydi, kayınvalidesi ile daha fazla zaman geçiriyordu ve bu iş arkadaşım benden iki ölü ağacın kaldırılmasına yardım etmemi, daha doğrusu işçilerin onları kesmesine yardım etmemi istedi ve biz de buna ihtiyaç duyduk. yakacak odun için her şeyi doğrayıp ahıra koymak. Karısı zaten bir haftadır oradaydı. Kendisi benden 12 yaş büyük, eşi ise 9 yaş büyük. Akşam herkes hamama gitti. O bozuldu ve kocası onu ikna etti. Detaylarını yazmak çok zaman alırdı ama her şey sırayla bizim yapmamızla bitti, ancak bize sürekli çocuk yapmamamızı hatırlattı. O zaman prezervatifimiz yoktu, onunla dikkatli yaptık, yani içine indirmedik. Daha sonra birkaç ay boyunca aynı kulübede periyodik olarak buluştuk. Karısı artık kırılmıyordu, tam tersine kendisinin istediği belliydi ve elastik bantların olmamasını gerçekten sevdiğini ancak her zaman dikkatli olmasını istediğini söyledi. Arkadaşımın penisi benden daha büyük ama karısı benimleyken durumunun daha kötü olmadığını söyledi. Daha sonra eşimin de böyle olmasını istedim. Her şeyi nasıl organize edeceğimizi düşünmeye başladık. O zamana kadar eşlerimiz zaten birbirini tanıyordu, hatta iletişim kuruyor ve arkadaştı. Eşim muhtemelen üç ay sonra bunu yapmaya ikna edildi. Eşimin gözleri önünde karısını soyduğumuz ve onun arkasına oturduğu, sonra bana teklif edip yol verdiği ve eşimin şoku aşarak sadece bakıp normal olmadığımızı söylemesiyle başladık ve sonra ona teklif ettik ve neredeyse zorla bölündük. Göğüslerimde hâlâ süt var. Sütyenini nasıl çıkardılar ve hiç sarkmadılar, sanki dökülmüş gibi orada durdular. Bunu daha önce fark etmemiştim. Belki heyecandan. Arkadaşım bu sefer tekrar eşimin içine boşalmamamız gerektiğini hatırlatmaya başladı, eşim de buna o kadar bozuldu ki kendisi de ’bırakın ne isterlerse yapsınlar, çocuk yaparlar, kendileri bakarlar’ dedi ve arkadaşım diyor ki, onun bu kadar kurnaz olduğunu mu düşünüyorsun? İnsanlar emzirme döneminde de çok sık hamile kalırlar, bu yüzden riske atmayın. Ben de arka tarafa yerleştim. Gündüz vaktiydi. Ve kendi karım olmasına rağmen onun başkasınınkinden kat kat daha ilginç olduğunu görüyorum. Poposunu kaldırdı, sırtını büktü, poposu büyüktü, beli inceydi, onu tam olarak taşaklara kadar soktum ve penis vajinanın derisi tarafından hoş bir şekilde sıkılmıştı ve siyah kıvırcık saçlarının etrafından dışarı fırlamıştı. yaylar gibi farklı yönlerde. Boşalmak üzere olduğumu hissediyorum ve her şeyi anlamış gibi görünüyor ve biraz daha sabırlı olmamı istiyor, görüyorum ki daha da eğiliyor ve deliğini penisimin üzerine çekiyor, onu çıkarıyorum ve geri dönüyor ve her seferinde daha da sıkılaşıyor, taşaklarım hoş bir şekilde gıdıklıyor, kıllı, ama şimdiden onu çıkarmak için çok geç olduğunu hissediyorum ve eğer ilk akıntı zaten doğrudan rahme ve rahime doğru bir yere gitmişse onu çıkarmanın ne anlamı var? ikincisi yolda. Yüksekliği bölmek istemiyorum ve hala onu çıkarıp çıkarmayacağımı düşünürken bu zaten anlamsız ve ikinci akış ilkini takip ediyor. Eşimi kıçından tuttum, kendime bastırdım, elimden geldiğince içeri soktum ve geri kalan her şeyi indirdim ama o sadece her şeyi doğru yaptığımı fısıldamayı başardı, sorun değil, kıçını bana daha da yaklaştırdı ve yukarı aşağı hareket etmeye başladı ve cinsel organlarım zaten tamamen yumuşamış, vajinadan düşüyor ve zayıf tepkim sonucu yatağa düşüyor ve hemen dışarı akmayan şey sümük şeklinde aşağı akmaya devam ediyor . Biz dinlendik. Eşim duş aldı. Ona, onunla deneyecek misin diye soruyorum ve arkadaşımı işaret ediyorum. “Bunu kendin mi istiyorsun?” diye anlaşılabilecek bir bakışla yüzüme baktı, hemen gözlerini indirdi ve omuz silkti. Karısı çoktan giyinmişti. Yine bluzunu, eteğini, külotunu çıkarıp sütyenini çözüyorum, şu anda ne olacağını şimdiden hayal ediyorum. Sırf bu düşünce bile beni huzursuz ediyor. Karısı artık hiç direnmiyor. Arkadaşımın penisi pantolonundan dışarı çıkıyor, pantolonunu ve külotunu çıkarıyor ve benimkinden bir buçuk kat daha kalın ve daha uzun bir penis var. Eşimin aynı zamanda bu arkadaşın eşi olan arkadaşı yüzümde bir terslik olduğunu fark edip eşime şöyle dedi: “At gibi dene, ne kadar havalı olduğunu göreceksin :) Eşim gülümsedi.” , kızardı ve sonra anladığım kadarıyla buna karşı olup olmadığımı anlamaya çalışarak gözlerimin içine baktı ve zaten penisi dışarı çıkmış halde yatan arkadaşımın üzerine bir bacağını kaldırdı. Bacağını üstüne atarak arkadaşının bahsettiği pozu almaya başladı. Bir arkadaşım eliyle kocasının penisini hafifçe eşime doğru yere yönlendirdi ve ucu içeri girecek şekilde daldı ve karım hafifçe ileri geri hareket etmeye başladı, penisi daha da ileri gitti, ama yine de sonuna kadar gitmedi ve oldukça sıkıydı, çünkü vajinadan çıktığında ince bir deri tarafından nasıl sıkıştırıldığı görülebiliyordu, o kadar gergindi ki, çok yakından baktığınızda kan damarları bile görülebiliyordu. Yaklaşık yarım penis için muhtemelen bir düzineden az sürtüşmeden sonra, karım benim için beklenmedik bir şekilde, yol boyunca onun üzerine çöktü ve o, elleriyle kıçını tutarak elinden geldiğince içeri girdi. Sonra karısı ona yardım etmeye başladı ve tam teşekküllü seks başladı. Çok geçmeden bir şeylerin ters gittiğini gördüm. Daha sonra karısının bunu yaptığı yoldaş, neden bu kadar çabuk geldiğini bilmediğini, her şeyin bittiğini hissettiğini ve onu çıkardığını ve karısının yine deliğiyle birlikte olduğunu söyledi ve ben de yanında durdum. ona doğru ve sonun nasıl tırmandığını gördü ve bu sefer karım yine şapkasını onun üzerine çekiyor ve sonuna kadar tekrar çıkarıyor ve şu anda zaten penisinden ve karısından akıyor kısacası, yarıdan fazlasının karısının vajinasına, geri kalanının da çarşafa girdiği ortaya çıktı. Arkadaşımın bitirdiğini ama karımın bitirmediğini fark ettim. Arkadaşımın karısı muhtemelen her şeyi anladı ve karıma sordu: "Belki bir kez daha?" ve iki parmağıyla kocasının cinsel organını aldı, penis ıslak olduğundan ve ucundan başka bir şey çıktığı için karımın vajinasını ovmaya başladı. Eşim öne doğru eğildi ve partnerine bir şeyler fısıldadı ve arkadaşı artık sikini yalamadı, başını istenen deliğe yasladı ve süreci başlatmayı teklif etti. Ve yetişkinler olarak bu süreç sonuna kadar, yani mantıksal sonucuna ulaştı; bu kez partnerlerden hiçbiri, bunu yapan erkek ve kadının kural olarak baba ve baba olmaları gerçeğinden hiç rahatsız olmadı. dokuz ay sonra anne. Bu kez cinsel ilişki bittikten sonra kadın bir süre daha yerinde kaldı, ayağa kalktığında ise sızıntı yapmaya başladı. O zaman sperm artık ilk seferki gibi değildi, çok daha inceydi ve neredeyse anında dökülüyordu. O sırada yakınlardaydım, tüm bunlar gözlerimin önünde oluyordu ve en hafif deyimle gördüklerimden etkilenmiştim.
-
- heyecanlanıyorum
19 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Teşekkürler!
19 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Merhaba! Bildiğim kadarıyla 3 ortak vardı. Bunlardan biri ilk kocadır. Onu sürekli aldatıyordu. Her zaman bir şeyi ve birini becermeye ihtiyacı vardı. Hile yaptığı için onu dışarı attı. Diğer ikisi uzun süredir birlikte değildi ama onlarla seksin sıkıcı ve ilgisiz olduğunu söyledi. Seks söz konusu olduğunda biraz gerginim ve bazen sürprizlerimden korkuyorum, ancak bir zamanlar yatakta çok maceracı olduğumu ve masaya her zaman yeni bir şeyler getirdiğimi söylemiştim. Sanırım eski kocasıyla hâlâ iletişim halinde çünkü... bana bir keresinde arayıp nasıl olduğunu sorduğunu söyledi. Üstelik evliliğimizden önce boşandıktan sonra, kendisi başka bir kadınla yaşarken kadın onunla çıktı ve onu becerdi. Genel olarak MFM’de kendim yer almak isteyebilirim ama onun nasıl sikildiğini görmek isterim. Nasıl da gerizekalı ve büyük, kalın bir aleti emiyor)))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
nHenüz pratik yapmadınız mı?
bu bir örgüHer şeyin nasıl başladığını yazacağım. Ve bir iş arkadaşıyla birlikte karısını becerdiğimiz gerçeğiyle başladık. Köyde bir zamanlar büyükannelerinin yaşadığı evdi ama şimdi yazlık gibi. Orada bir hamam var. Karım sonra çocuğumla birlikte doğum iznindeydim, kayınvalidemle daha fazla zaman geçirdim ve bu iş arkadaşım benden iki kuru ağacın kaldırılmasına yardım etmemi istedi, daha doğrusu işçiler onları kesti ve biz de bunu yapmak zorunda kaldık. Yakacak odun için her şeyi doğrayın ve ahıra koyun. Karısı zaten bir haftadır oradaydı. Kendisi benden 12 yaş büyük, eşi ise 9 yaş büyük. Akşam herkes hamama gitti. O bozuldu ve kocası onu ikna etti. Detaylarını yazmak çok zaman alırdı ama her şey sırayla bizim yapmamızla bitti, ancak bize sürekli çocuk yapmamamızı hatırlattı. O zaman prezervatifimiz yoktu, onunla dikkatli yaptık, yani içine indirmedik. Daha sonra birkaç ay boyunca aynı kulübede periyodik olarak buluştuk. Karısı artık kırılmıyordu, tam tersine kendisinin istediği belliydi ve elastik bantların olmamasını gerçekten sevdiğini ancak her zaman dikkatli olmasını istediğini söyledi. Arkadaşımın penisi benden daha büyük ama karısı benimleyken durumunun daha kötü olmadığını söyledi. Daha sonra eşimin de böyle olmasını istedim. Her şeyi nasıl organize edeceğimizi düşünmeye başladık. O zamana kadar eşlerimiz zaten birbirini tanıyordu, hatta iletişim kuruyor ve arkadaştı. Eşim muhtemelen üç ay sonra bunu yapmaya ikna edildi. Eşimin önünde eşini soyup onun arkasına oturmasıyla başladık, sonra bana teklif edip yol verdi ve eşim şoku atlattıktan sonra baktı ve normal olmadığımızı söyledi ve sonra biz ona evlenme teklif etti ve neredeyse zorla soyuldu. Göğüslerimde hâlâ süt var. Sütyenini nasıl çıkardılar ve hiç sarkmadılar, sanki dökülmüş gibi orada durdular. Bunu daha önce fark etmemiştim. Belki heyecandan. Arkadaşım bu sefer tekrar eşimin içine boşalmamamız gerektiğini hatırlatmaya başladı, eşim de buna o kadar bozuldu ki kendisi de ’bırakın ne isterlerse yapsınlar, çocuk yaparlar, kendileri bakarlar’ dedi ve arkadaşım diyor ki, onun bu kadar kurnaz olduğunu mu düşünüyorsun? İnsanlar emzirme döneminde de çok sık hamile kalırlar, bu yüzden riske atmayın. Ben de arka tarafa yerleştim. Gündüz vaktiydi. Ve kendi karım olmasına rağmen onun başkasınınkinden kat kat daha ilginç olduğunu görüyorum. Poposunu kaldırdı, sırtını büktü, poposu büyüktü, beli inceydi, onu tam olarak taşaklara kadar soktum ve penis vajinanın derisi tarafından hoş bir şekilde sıkılmıştı ve siyah kıvırcık saçlarının etrafından dışarı fırlamıştı. yaylar gibi farklı yönlerde. Boşalmak üzere olduğumu hissediyorum ve her şeyi anlamış gibi görünüyor ve biraz daha sabırlı olmamı istiyor, görüyorum ki daha da eğiliyor ve deliğini penisimin üzerine çekiyor, onu çıkarıyorum ve geri dönüyor ve her seferinde daha da sıkılaşıyor, taşaklarım hoş bir şekilde gıdıklıyor, kıllı, ama şimdiden onu çıkarmak için çok geç olduğunu hissediyorum ve eğer ilk akıntı zaten doğrudan rahme ve rahime doğru bir yere gitmişse onu çıkarmanın ne anlamı var? ikincisi yolda. Yüksekliği bölmek istemiyorum ve hala onu çıkarıp çıkarmayacağımı düşünürken bu zaten anlamsız ve ikinci akış ilkini takip ediyor. Eşimi kıçından tuttum, kendime bastırdım, elimden geldiğince içeri soktum ve geri kalan her şeyi indirdim ama o sadece her şeyi doğru yaptığımı fısıldamayı başardı, sorun değil, kıçını bana daha da yaklaştırdı ve yukarı aşağı hareket etmeye başladı ve cinsel organlarım zaten tamamen yumuşamış, vajinadan düşüyor ve zayıf tepkim sonucu yatağa düşüyor ve hemen dışarı akmayan şey sümük şeklinde aşağı akmaya devam ediyor . Biz dinlendik. Eşim duş aldı. Ona, onunla deneyecek misin diye soruyorum ve arkadaşımı işaret ediyorum. “Bunu kendin mi istiyorsun?” diye anlaşılabilecek bir bakışla yüzüme baktı, hemen gözlerini indirdi ve omuz silkti. Karısı çoktan giyinmişti. Yine bluzunu, eteğini, külotunu çıkarıp sütyenini çözüyorum, şu anda ne olacağını şimdiden hayal ediyorum. Sırf bu düşünce bile beni huzursuz ediyor. Karısı artık hiç direnmiyor. Arkadaşımın penisi pantolonundan dışarı çıkıyor, pantolonunu ve külotunu çıkarıyor ve benimkinden bir buçuk kat daha kalın ve daha uzun bir penis var. Eşimin aynı zamanda bu arkadaşın eşi olan arkadaşı yüzümde bir terslik olduğunu fark edip eşime şöyle dedi: “At gibi dene, ne kadar havalı olduğunu göreceksin :) Eşim gülümsedi.” , kızardı ve sonra anladığım kadarıyla buna karşı olup olmadığımı anlamaya çalışarak gözlerimin içine baktı ve zaten penisi dışarı çıkmış halde yatan arkadaşımın üzerine bir bacağını kaldırdı. Bacağını üstüne atarak arkadaşının bahsettiği pozu almaya başladı. Bir arkadaşım eliyle kocasının penisini hafifçe eşime doğru yere yönlendirdi ve ucu içeri girecek şekilde daldı ve karım hafifçe ileri geri hareket etmeye başladı, penisi daha da ileri gitti, ama yine de sonuna kadar gitmedi ve oldukça sıkıydı, çünkü vajinadan çıktığında ince bir deri tarafından nasıl sıkıştırıldığı görülebiliyordu, o kadar gergindi ki, çok yakından baktığınızda kan damarları bile görülebiliyordu. Yaklaşık yarım penis için muhtemelen bir düzineden az sürtüşmeden sonra, karım benim için beklenmedik bir şekilde, yol boyunca onun üzerine çöktü ve o, elleriyle kıçını tutarak elinden geldiğince içeri girdi. Sonra karısı ona yardım etmeye başladı ve tam teşekküllü seks başladı. Çok geçmeden bir şeylerin ters gittiğini gördüm. Daha sonra karısının bunu yaptığı yoldaş, neden bu kadar çabuk geldiğini bilmediğini, her şeyin bittiğini hissettiğini ve onu çıkardığını ve karısının yine deliğiyle birlikte olduğunu söyledi ve ben de yanında durdum. ona yaklaştım ve sonun nasıl tırmandığını gördüm ve karım bu sırada şapkasını tekrar üzerine çekiyor ve sonuna kadar tekrar çıkarıyor ve bu sırada zaten penisinden ve karısından akıyor, kısacası, yarıdan fazlasının karısının vajinasına, geri kalanının da çarşafa girdiği ortaya çıktı. Arkadaşımın ve eşim hayır. Arkadaşımın karısı muhtemelen her şeyi anladı ve karıma sordu: "Belki bir kez daha?" ve iki parmağıyla kocasının cinsel organını aldı, penis ıslak olduğundan ve ucundan başka bir şey çıktığı için karımın vajinasını ovmaya başladı. Karım öne doğru eğildi ve partnerine bir şeyler fısıldadı ve arkadaşı artık penisini dürtmeyi bırakıp başını istenen deliğe yasladı ve işlemi başlatmayı teklif etti. Ve yetişkinler olarak bu süreç sonuna kadar, yani mantıksal sonucuna ulaştı; bu kez partnerlerden hiçbiri, bunu yapan erkek ve kadının kural olarak baba ve baba olmaları gerçeğinden hiç rahatsız olmadı. dokuz ay sonra anne. Bu kez cinsel ilişki bittikten sonra kadın bir süre daha yerinde kaldı, ayağa kalktığında ise sızıntı yapmaya başladı. O zaman sperm artık ilk seferki gibi değildi, çok daha inceydi ve neredeyse anında dökülüyordu. O sırada yakınlardaydım, tüm bunlar gözlerimin önünde oluyordu ve en hafif tabirle gördüklerimden etkilendim.
nHenüz pratik yapmadınız mı?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
İyi akşamlar. Ona ne tür bir penisi olduğunu sormadılar mı?
Belki sadece bunun gibi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 347
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO¡¡¡¡¦¦⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ !!! SÜPER :zeki:Penelope: ↑11 Aug 2021, 16:44Mümkünse bir haftalığına bir tatil evine gidin. Ya da sadece hafta sonu için. Ve birlikte gidin, ama ayrı ayrı sanki. Ancak birbirinizden tamamen ayrı olmak sizin için pek rahat olmayabilir çünkü birisinin sizi kucağına alması ve size seks teklif edecek tek kişinin siz olmadığınızı fark etmemesi ihtimali yüksektir. Ve daha ilk günde. Ancak koca başarılı olamayabilir. Hangi sebeplerden dolayı olduğunu asla bilemezsin. Ve şu anda bir yerlerde birisinin seni becerdiğini bilerek geceleri yatakta yalnız kalmak onun için hoş olmayacak ve iyi olmayacak. Aptalca bir şey yapabilir.yaoishica: ↑06 Aug 2021, 08:42 Her şeyi siyah beyaz elde edersiniz. Kocamı seviyorum. Her şey bana yakışıyor. Ama yatak odasında)))))) o kadar modern değil. Ve kıskanç. Farklı pozlar deneriz. Ama beni aldatmıyor bile. Peki ona kendim nasıl teklif edeyim, bir kadını davet edelim. Bana teslim olmamasına rağmen. Kocamın başka bir kadını nasıl sikeceğini görmek istiyorum, ilgileniyorum. Ama bir erkeğe ihtiyacım var. Bir kadını öpemeyeceğim. Ah, bunu düşünmek bile benim için çok zor. Ama aynı zamanda yeni bir şey de istiyorum.
Kocanızın çok kıskanç olduğunu yazsanız da. O halde görünüşe göre bir kadınla başlamalıyız. Yani, kocanız için bir tür kadın arayın ve onu becermesini sağlayın. Bu kadını kendin bulsan daha iyi olur. İdeal olarak elbette bir kadın değil de bir çift olsaydı daha iyi olurdu. Peki bu çifti nerede ve nasıl bulabilirim? Senin gibi bir çift bulmanın çok büyük bir sorun olduğunu düşünüyorum. Böylece ötekileştirilmezler, sosyal ve mülkiyet nitelikleri yaklaşık olarak sizinkilerle aynı olur. Böylece her şey ilgi alanları açısından da örtüşüyor.
Burada herkes birbirini sevmeli - hem çiftler halinde hem de çapraz olarak. Yani erkeğiniz sadece diğer çiftin kadınından değil, erkeğinden de hoşlanmalı. Seks anlamında değil, sadece arkadaş olma anlamında. Yani, arkadaş olmalılar ve en azından birbirlerine karşı kötü davranmamalılar.
Sizin ve bu çiftten kadının da konuşacak bir şeyleri olmalı ve rol yapmadan ortak bir dili hangi temelde bulmalısınız.
Genel olarak tüm bunlar karmaşık...
Bu yüzden kocanız için bir kadınla başlamanız gerektiğini düşünüyorum. Kocanızla önceden anlaşın ve onun rızasını alın. Burada bir arkadaşım olacağını ve senden hoşlandığını söylüyorlar. Sanki altı aydır erkeksizmiş ve bundan çok acı çekiyormuş gibi. Bazen toplu taşımayla birine yaklaşıp seks yapmak için onu eve çağırmaya hazır olduğunu söylüyor.
Ve aslında chpoking ru web sitesinde bir kadın buluyor.
nBu oldukça oldukça İnsanların gerçek reklamlar yayınladığı hala ilginç bir kaynak. Ve reklamınızı bu siteye yayınlayın - diyorlar ki, eğer seks yapmadan acı çeken bir kadın varsa, o zaman bu konuda yardım etmeye hazır bir çift (karı-koca) vardır. Temizlik ve gizliliği garanti ediyoruz. Bir kadın bir koca arıyor. İdeal olarak bir çifte ihtiyacınız var. Ancak hiçbir deneyim yok ve adam henüz birisinin karısını sikmesine hazır değil. Bu nedenle öncelikle kocanıza bir kadın bulmalısınız. Sonra karar çifte kalmış olabilir.
Ve reklamınıza yanıt veren kadına kesinlikle hiçbir deneyimi olmadığını açıklayın. Kocanın haberinin olmadığı ve bunların ilk defa olduğu ve kocanın reddetme ihtimalinin olduğu. Ve forumda bir kadın bulunduktan sonra kocam, bir yıldan fazla süredir seks yapmadığından şikayet eden bir arkadaşı olduğunu söylemeli. Ve artık buna dayanamayacağım. Ve bu konuda kim yardım istedi.
Prensip olarak erkeğin de aynı fikirde olması gerekir. Ben, karısının kendisine teklif etmesi durumunda her erkeğin bu seçeneği kabul edeceğini söylüyorum. Ancak burada her şeyin kişiye yardımcı olacak şekilde sunulması gerekiyor. Bu hile yapmak ya da bir yerde seks yapmak değil. Bu, kendisini böyle bir belada bulan bir kişi için uygulanabilir bir yardımdır.
Ve bunun bir sorun olduğu gerçeğine bakılırsa, uzun süre seksten uzak kalmanın nasıl bir şey olduğunu bir erkek kendisi bilir. ve bazen ne kadar sorun oluyor - sorunsuz ve macerasız seks yapmak.
Evet, erkeğe bunun işten bir kadın olduğu veya bir arkadaş olduğu konusunda yalan söylemek zorunda kalacaksınız. Ama bu tabiri caizse beyaz bir yalan. Onu bu işe teşvik etmenin başka yolu yok. Tabi sadece biraz şans varsa. Ama bunu tüm hayatın boyunca bekleyebilirsin.
Ama adam bu kadını siktikten sonra. Ve belki o zaman bile tekrar tekrar. Sonuçta efsaneye göre neredeyse bir yıldır seks yapmıyor. Ve giderek daha fazlasını isteyecek.
Ve bundan sonra, sanırım kocanızla hafta sonu için bir tatil evine gidebilir ve orada kocanın bir erkek ya da erkek aramasına ve ona burada olduğunu söylemesine izin verebilirsiniz. işimden bir bayanla. Hangisi iki ile denemek istiyor erkekler. Ve bu bayan aslında bunu istedi. Ve eğer kabul ederse, o zaman bu bayanla (yani sizinle birlikte) koca bu geceyi bu adamla veya erkekle birlikte geçirmeye hazırdır.
Prensip olarak, bu adam teklif edilen bu seçeneği kabul etmelidir. Belki yalnız gelmediği ya da burada birisiyle tanıştığı durumlar dışında.
Ve sonra sanırım bir erkekle seks yapacaksın. İçinize boşaldıklarında, dışarı çıktıklarında ve bundan sonra perde olmadığında ve en azından yarım saat ara verdiklerinde, taze bir sikin gelip sizi yarım saat daha siktiğinde nasıl bir şey olduğunu hissedeceksiniz.
Ve bu süre zarfında yarım saat önce düşen kişi çoktan işine geri dönmüştü. Ve seni yine beceriyorlar. Ve bu böyle devam edebildiğiniz sürece...
-
- heyecanlanıyorum
-
- Total posts: 13
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Bundan sonra birden fazla kez oldu. Eşlerimiz zaten arkadaş olmuştu ve bizim için bu tür etkinlikleri kendileri düzenlemişlerdi. Karım en ilginç ve keyifli şeylerle rahatsız edilmekten hoşlanmadığını itiraf etti ve bu yüzden hap almaya başladı. Sonra arkadaşımın karısı da benim karıma benzemek için amını tıraş etmeyi bıraktı. Eşimin amında zifiri siyah saçlar varken, arkadaşımınki açık renkli, kırmızıya daha yakın. Bu kadar çeşitliliğin olması güzel. Bir yıldan fazla bir süre çıktılar, ardından yaşamak için Çek Cumhuriyeti’ne gittiler. Yakın akrabalarından bazıları Çek, çoğumuz da oradan ayrıldık.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Fargal94
-
- Total posts: 19
-
- Sürtünmeler
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Aşıkken zordur, o zaman kıskanmazsın ama istisnalar vardır, mesela ilk kızı diğerine vermem
ve işte başka bir kız, vermezdim’ Sırayla olsa da, metresin kendini bir başkasına vermesi ilginç olurdu.
Evlendik, ben de isterim, kocamdan sonra çok fazla kayganlaştırıcı var ve sperm de kayganlaştırıcı gibi, ayrıca kocam özellikle
onu sikerdi.
ve işte başka bir kız, vermezdim’ Sırayla olsa da, metresin kendini bir başkasına vermesi ilginç olurdu.
Evlendik, ben de isterim, kocamdan sonra çok fazla kayganlaştırıcı var ve sperm de kayganlaştırıcı gibi, ayrıca kocam özellikle
onu sikerdi.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Cidden
-
- heyecanlanıyorum
Genel olarak birkaç gün önce eşim telefonda MFM taleplerimi gördü. Bir skandal vardı. Her şey yolunda gitmiş gibi görünüyor ama benimle olan ilişki aynı kaldı; boktan. Bugün onunla tamamen tartıştım, büyük olasılıkla işler boşanmaya doğru gidiyor, çok sık tartışmaya başladılar ve birbirlerini anlamıyorlar. İlişki kötü. Bu nedenle ben olmadan birinin onu becermesine yönelik planları ertelendi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
-
- En güçlü orgazm!
Maxim86, Bunun olması üzücü, ama orada da var öyle planlar vardı ki! Üstelik bunun potansiyeli de var ama onu yavaşlatan ne! Ama her şeyin bu şekilde sonuçlanması çok üzücü!
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Maxim86,
Ya da belki de değil böyle bitmesi üzücü. Üç yıl uzun bir süre değil, hayattan atmak yazık elbette ama geri kalan zamanda gerçekleşmeyen arzuların acısını çekmek de böyle. Ve konu senin gibi sadece seksle ilgili olmasa bile. En azından hiç çocuğunuz olmadı mı?
Benim de bir zamanlar bir ilişkim vardı, neredeyse iki yıldır, hâlâ bazen pişman oluyorum. Hepsi bu kadardı: ihanet ve rahatlıkla, özellikle haklı bile değildi ve ortakların değişimi, gerçekten mzhm noktasına gelmedi, ama bence sorunsuz bir şekilde ayarlanabilirdi. Ama kızıyla ortak dil bulamadığım için kaçtılar ve o zamanlar daha fazla çocuk sahibi olmak istemiyordum ama o yaptı.
Eh, durum böyle olduğuna göre, yavaş yavaş bir eş aramaya başlayın; hemen daha özgür bir kız bulmak daha iyidir, böylece gelecekte yanlış anlaşılmalar yaşamazsınız.
Ya da belki de değil böyle bitmesi üzücü. Üç yıl uzun bir süre değil, hayattan atmak yazık elbette ama geri kalan zamanda gerçekleşmeyen arzuların acısını çekmek de böyle. Ve konu senin gibi sadece seksle ilgili olmasa bile. En azından hiç çocuğunuz olmadı mı?
Benim de bir zamanlar bir ilişkim vardı, neredeyse iki yıldır, hâlâ bazen pişman oluyorum. Hepsi bu kadardı: ihanet ve rahatlıkla, özellikle haklı bile değildi ve ortakların değişimi, gerçekten mzhm noktasına gelmedi, ama bence sorunsuz bir şekilde ayarlanabilirdi. Ama kızıyla ortak dil bulamadığım için kaçtılar ve o zamanlar daha fazla çocuk sahibi olmak istemiyordum ama o yaptı.
Eh, durum böyle olduğuna göre, yavaş yavaş bir eş aramaya başlayın; hemen daha özgür bir kız bulmak daha iyidir, böylece gelecekte yanlış anlaşılmalar yaşamazsınız.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 347
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
Uzun süre komşularımı seks için baştan çıkardım. sonunda işe yaradı. ama öyle oldu ki komşumun karısını yalnızca bir kez becerdim. daha sonra kocasını bırakıp Amerika’ya taşındı ve komşumuz tek başına yanımıza gelip karımı becerdi. Bir keresinde eşime nasıl olduğunu, yatakta ondan hoşlanıp hoşlanmadığını sormuştum. penisinin piston gibi olduğunu, kalın olduğunu, içinde çok iyi hissettiğini ve onunla sevişmeyi sevdiğini söyledi. Bir şekilde kırgın hissettim))
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
-
- Penetrasyon
O halde iletişim kurun, hikayelerinizi, fantezilerinizi yazın, burada kimse size karşı çıkmayacak, inanın bana.
-
- Sürtünmeler
-
- Total posts: 13
Oldukça normal bir konu. Ama karımın benim önümde sikişmesini tercih ederim. Böylece görebileyim ve orada olabileyim.
Bizim 4 yıldır birlikteliğimiz böyleydi.
Bizim 4 yıldır birlikteliğimiz böyleydi.
-
- Sürtünmeler
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 20 Replies
- 2295 Views