bu gerçekten doğru mu???? Bu nasıl olabilir? İnanamıyorum..
Annemin sikildiğini gördüm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Orientation: heteroseksüel
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 176
Re: Annemi sikişirken gördüm
Bazen perdeler sıkıca kapatılmadan annemi gözetliyordum. annem üvey babamla yaşamaya başladığında böyle bir durum vardı, bir tür tatil vardı, herkes sarhoştu, annem hiçbir şey anlamadı. Önümde üvey babamın eteğinin düğmelerini açtı. İlk başta üvey babam istemedi ama sonra dışarı çıkmam gerektiğini söyledi. Nedenini anladım ve işlerinin bittiğini düşünerek dışarı çıktım. Üvey babam annemi köpek stiliyle sikiyor. Hızlıca boşalacağını düşündüm ve odasına gittim. Üvey babam uzun süre boşalamadı ama soyunmak istedim ve birden kapı açıldı ve kendimi okşamaya başladım. Üvey babamı çıplak ve ereksiyon halindeki bir penisle gördüm, korktum ama gülümsedi ve anneme gitti.
- These users thanked the author Irina for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Fargal94
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
Babamın annemi siktiğini birkaç kez gördüm. Ancak bir sefer özellikle unutulmazdı. Akşam olmuştu, odamda oturup kulaklıkla müzik dinliyordum, sonra annem içeri girdi ve fazla kalmamamı söyledi. Sadece başımı salladım ama dinlemeye devam ettim. Ve bundan kısa bir süre önce onları seks yaparken görmüştüm ama daha çok kulak misafiri oldum. Sonra anı yakalamaya ve onları tekrar gözetlemeye çalıştım. Annem kulaklarımın tıkalı olduğunu gördüğüne göre muhtemelen bundan faydalanacaklarını düşündüm. Kulaklıklarımı çıkardım, dinledim ve bir şeyler olduğunu fark ettim. Odalarına yaklaşıyorum ve babamın yatakta oturduğunu, duvara yaslandığını ve annemin de onun üstüne oturduğunu, ona sarılıp ona yapıştığını ve leğen kemiğini aktif olarak ona doğru hareket ettirdiğini görüyorum. Evet, büyük bir baskı ve tutkuyla! Görünüşe göre babasını siken o değil de kendisiydi. Tabii gördüklerimden sonra uzun süre sarsıldım. Ve sonrasında ilginç bir an yaşandı. Ertesi gün okulda bir veli-öğretmen toplantısı vardı ve o akşam annem beni uzun süre azarladı ve ayrıca sınıf öğretmeninin bizi çocuklarla sigara içerken nasıl gördüğünü anlattı. Ve ben orada duruyorum ve dün gece ne gördüğümü bir bilsen diye düşünüyorum anne!
-
- Total posts: 23
- Orientation: biseksüel
Ayrıca üvey babamın annemi nasıl becerdiğini de gördüm. Ve bir kereden fazla.
- These users thanked the author Elena for the post (total 3):
- Artem.Maxsimov, annem adam yaptı, Mart
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
34 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
12 yaşındayken annemi ziyaret ettim. Teyzem köydeymiş ve hamama girmekten korkuyormuş gibi yapmış, yanarım, benimle gel. Terden anında şeffaflaşan beyaz ev yapımı sutyen ve külot içinde. Zaten kabarık bir gaf ile çıplaktım. Önce izledim, sonra yıkadım. Güzeldi
34 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Hangi pozisyonlarda?Üvey babamın annemi nasıl becerdiğini de gördüm. Ve birden fazla kez.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Ama şunu da hatırlıyorum, bilgisayar yapmak için komşuma gelmiştim, onun da bir kız kardeşinin kızı vardı (yaklaşık olarak), onu sikerdim, kapı camdı ve duyabiliyordun, "Gidip sosis, şarap, sigara ve peynir alın! " ve sonra onu öpmeye başladığını duydum, neredeyse duvara tırmanıyordum, heyecanlandım,
her ikisini de becermeyi düşündüm, ama küçük bir şantaj olsa ya da en azından birbirlerini nasıl okşadıklarını görmek için bunu nasıl karşılarlardı bilmiyorum ama mastürbasyon yapmak zorunda kalırlardı, yoksa bunu yapamazdım buna dayanmak için, penisi görecek olsalar bile, sanırım kendilerinin içeri girmesini istediler.
Ziyaret ediyordum ama onu becermeyi düşündüm ama gelip sıkmak için ona nasıl tepki verirdim bilmiyorum ama büyük olmamasına rağmen içeri girmedim ama o zaman anneme onu becerdiğimi söylerdi, belki de kıskanırdı. Ve sonra bir şekilde düşündüm ki, bir komşu, bir arkadaşımın annesi bazen ona içki ısmarladı ve sonra onu birlikte içki içmeye davet edebileceğimi ve onu orada yatağına yatırabileceğimi düşündüm, düşünce onun sadece bir figürü olduğuydu , Göğüslerini görmedim ama benim sevdiğim gibi geniş kalçaları tahta değil.
Babam da üvey annesini becerdi ama göremedim ve o onun kız kardeşiydi ama değil kan bağı var.SweetCat: ↑08 Mar 2021, 06:31 Babamı üvey annemi sikerken gördüm. İlk başta sadece yatak odalarındaki gıcırtıları ve inlemeleri dinledim, sonra gizlice göz atmaya başladım. Üvey annemi yeterince çıplak gördüm, artık onu kendim istiyorum. Kıvrımlı hatlara sahip. Uyluklar etli, eşek büyük, memeler de büyük, hafifçe sarkık. Onun üzerinde bir kazık var!!!
Ama şunu da hatırlıyorum, bilgisayar yapmak için komşuma gelmiştim, onun da bir kız kardeşinin kızı vardı (yaklaşık olarak), onu sikerdim, kapı camdı ve duyabiliyordun, "Gidip sosis, şarap, sigara ve peynir alın! " ve sonra onu öpmeye başladığını duydum, neredeyse duvara tırmanıyordum, heyecanlandım,
her ikisini de becermeyi düşündüm, ama küçük bir şantaj olsa ya da en azından birbirlerini nasıl okşadıklarını görmek için bunu nasıl karşılarlardı bilmiyorum ama mastürbasyon yapmak zorunda kalırlardı, yoksa bunu yapamazdım buna dayanmak için, penisi görecek olsalar bile, sanırım kendilerinin içeri girmesini istediler.
Ziyaret ediyordum ama onu becermeyi düşündüm ama gelip sıkmak için ona nasıl tepki verirdim bilmiyorum ama büyük olmamasına rağmen içeri girmedim ama o zaman anneme onu becerdiğimi söylerdi, belki de kıskanırdı. Ve sonra bir şekilde düşündüm ki, bir komşu, bir arkadaşımın annesi bazen ona içki ısmarladı ve sonra onu birlikte içki içmeye davet edebileceğimi ve onu orada yatağına yatırabileceğimi düşündüm, düşünce onun sadece bir figürü olduğuydu , Göğüslerini görmedim ama benim sevdiğim gibi geniş kalçaları tahta değil.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
Birkaç kez gördüm, bir annenin sevgilisiyle birlikte. Daha sonra üvey babamla
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
Annemin nasıl sikildiğini gördüm. O sırada annemin erkek kardeşinin kulübesindeydik, orada doğum gününü kutluyorduk. Akşam biz yürümeye devam ederken dördümüz de uyumaları için çatının altındaki ikinci kata yerleştirildik.
Gece uyandım, yaz mevsimiydi ve hava çoktan aydınlanmıştı, mutfağa indim. içmek. Yan odanın kapısı hafifçe açıktı ve oradan inlemeler duyuluyordu.
Yavaşça yaklaştım ve kulübedeki komşumun (o da doğum günü partisindeydi) annemi nasıl becerdiğini gördüm. Yatakta dört ayak üzerinde durdu ve inledi. Sonra aniden pozisyonlarını değiştirdiler ve anne emmeye başladı. Hatta onun nasıl geldiğini ve annemin suratından spermlerin aktığını bile net bir şekilde gördüm.
Ve ben de tamamen çıplak durup izledim, nedense hoşuma gitti. Aniden ayağa kalktı ve mutfağa gitti, ben de kapıdaydım. Yanımdan geçti, masaya oturdu, biraz şarap koydu, içti ve ben nedense hâlâ orada duruyordum.
Sonra bana sordu: Her şeyi gördün mü? Başımı salladım. Her şeyin yolunda olduğunu, yetişkinlerde de böyle olduğunu söyledi.
Sabah yine hiçbir şey olmamış gibi ziyafet vardı. Sadece evde annem bana bunun böyle olması gerektiğini, bunun normal olduğunu söylemişti.
Gece uyandım, yaz mevsimiydi ve hava çoktan aydınlanmıştı, mutfağa indim. içmek. Yan odanın kapısı hafifçe açıktı ve oradan inlemeler duyuluyordu.
Yavaşça yaklaştım ve kulübedeki komşumun (o da doğum günü partisindeydi) annemi nasıl becerdiğini gördüm. Yatakta dört ayak üzerinde durdu ve inledi. Sonra aniden pozisyonlarını değiştirdiler ve anne emmeye başladı. Hatta onun nasıl geldiğini ve annemin suratından spermlerin aktığını bile net bir şekilde gördüm.
Ve ben de tamamen çıplak durup izledim, nedense hoşuma gitti. Aniden ayağa kalktı ve mutfağa gitti, ben de kapıdaydım. Yanımdan geçti, masaya oturdu, biraz şarap koydu, içti ve ben nedense hâlâ orada duruyordum.
Sonra bana sordu: Her şeyi gördün mü? Başımı salladım. Her şeyin yolunda olduğunu, yetişkinlerde de böyle olduğunu söyledi.
Sabah yine hiçbir şey olmamış gibi ziyafet vardı. Sadece evde annem bana bunun böyle olması gerektiğini, bunun normal olduğunu söylemişti.
-
- Orgazm!
- Total posts: 511
Bir kereden fazla gördüm, daha fazlasını söyleyeceğim, babamın nasıl sikiştiğini ve aşıkların nasıl olduğunu gördüm. Ormanda annemin babamı uzaktan da olsa emdiğini ilk gördüğümde o zamanlar 10 yaşındaydım. Kamp alanında dinleniyorduk ve ailem ormanda yürüyüşe çıktı. Sabotajcı olduğuma karar veriyorum ve onları takip ediyorum. Orman yolu boyunca yürüdüler, ben de onların arkasına saklanıp ormanın içinden geçtim. Sonra onları gözden kaybettim ve biraz daha yürüdükten sonra annemin sütyenli ve mayosuz babama oral seks yaparken çekilmiş bir fotoğrafını gördüm. Gördüklerim nefesimi kesti. Elbette birçok kadının berbat olduğunu biliyordum ama annemin de öyle olduğunu düşünmüyordum. O zaman beni çok heyecanlandırdı ve gerçekten hoşuma gitti. İşte o andan itibaren casusluk yapmaya ve kulak misafiri olmaya başladım.
- These users thanked the author Dgonio2022 for the post (total 5):
- annem adam yaptı, Kazayağı, Travolta, Fargal94, Onizm
-
- Orgazm!
Ama biraz sonra annenin sadece babayla sikişmekle kalmayıp aynı yaz aynı üste olduğunu öğrendim. Yanlışlıkla annemle babamın konuşmasına kulak misafiri oldum, babam annemden bana oral seks yapmasını istedi, daha doğrusu sormadı bile ama git oral seks yap dedi, yoksa adamın taşakları çoktan şişmiş, kaç gündür kadın olmadan. Ve kendi kardeşi olan Dyakhan’ımdan bahsetti. Nasıl emdiğini görmedim ama emdiğinden eminim.
- These users thanked the author Dgonio2022 for the post:
- Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Ben bir ahlakçı değilim, suçlanacak bir rahip de değilim! İstedikleri gibi yaşıyorlar!
-
- Nirvana’dayım
İkiyüzlülüğü sevmiyorum (Bazı insanların bu sitede oturup birini cinsel eğilimleri nedeniyle yargılamaya başlaması çok iğrenç! FUUU!
- These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
- Dgonio2022, Cidden
-
- Orgazm!
Böylece kendileri burada oturuyorlar, mastürbasyon yapıyorlar ve kendileri suçlamaya başlıyorlar. Eğer hoşuna gitmiyorsa o zaman burada ne işin var?
- These users thanked the author Dgonio2022 for the post (total 2):
- Fargal94, fare60
-
- Nirvana’dayım
yani ne kadar haklılar ve biz sapık ve düşmüş insanlarız)
- These users thanked the author Fargal94 for the post:
- Dgonio2022
-
- Orgazm!
Çocuklarınızın sizi gözetlemesini kim ister ki? Böyle kadınlar var mı?
1 saat 2 dakika 23 saniye sonra gönderilir:
Pek çok kadın, insanların kendilerini gözetlemesinden hoşlanır. :göz kırp:
1 saat 2 dakika 23 saniye sonra gönderilir:
Pek çok kadın, insanların kendilerini gözetlemesinden hoşlanır. :göz kırp:
-
- Orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
Bakire olduğumu, benden büyük bir arkadaşım olduğunu, kız kardeşimin yanına geldiğini ve evde olmadığı zamanlarda onu beklediğini, şu cümlelerin geçtiğini hatırlıyorum: Bir saat orada emecek, ben’ kıçımı yırtacağım falan. Neyi berbat ettiğini sordum? Yakında burada olacak, görmek ister misin? Hayır teşekkürler diyorum. Gelip duş aldı ve bornozunu giydi. Neyse çabuk gidelim, odaya girdiler, adam yüksek sesle inledi, kadın ona bir şey söyledi, o da benim emdiğimi duydu, ilgilenmeye başladım, dışarı baktım, kanepede oral seks yapıyordu. Aralıklı olarak her şeyi sordunuz mu? Berbat, sonra kıçını bana ver, köpek gibi kalkıyor, şok oluyorum, kıçını çekiyor, bitirdikten sonra yanıma geldiler, yaptığına inanamadım.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
Baba içki içti ve başı belaya ve borca girdi. Onlar içki içerken bir grup adam geldi. Biz çocuklar bazen seks partisi yaptıklarında evde olurduk. Bir çevredeki herkes annemi sikti. Kırılgan bir kadındı ve etrafı iri yapılı erkeklerle çevriliyken çaresiz görünüyordu. Ancak görünüşe bakılırsa babası onu tatmin etmediği için bu durum hoşuna gitmişti ve bu da ailenin sorunlarının çözülmesine yardımcı olmuştu. Taşakları sarkık birinin beni nasıl taciz etmeye çalıştığını hatırlıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
Onlar da içtiler. Bir keresinde evdeydim, aynı odada iki adam sırayla annemin üzerine tırmandı ve bacaklarını iyice yukarı kaldırdılar. Babam da diğer odada sarhoş uyuyordu. Güzelim, annemin bunu umursamadığını anlıyorum.
-
- Orgazm!
Büyük olasılıkla bunun için bile olduğu ortaya çıktı.
- These users thanked the author Dgonio2022 for the post:
- Adam07
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
-
- Penetrasyon
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
Eh, hala annenin doğaüstü olduğunu düşünüyorlar, oğlunun veya kızının doğumundan sonra delikleri balmumu ile kapattı ve başka bir şey istemiyor.)) Ben bunu olağanüstü bulmuyorum7))
Gönderildi 8 dakika 18 saniye sonra:
Başka bir deyişle, bazıları için o bir anne ama bazıları için o sikmek istedikleri bir piliç
Gönderildi 8 dakika 18 saniye sonra:
Başka bir deyişle, bazıları için o bir anne ama bazıları için o sikmek istedikleri bir piliç
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 3):
- Cidden, Adam07, Endişeli
-
- Penetrasyon
Özellikle de çok seksi bir kadına sahip olduğunda eşek ve göğüsler üçten büyük.
-
- Orgazm!
Evet, anneler de iyi seks ister ve çoğu zaman annelerimizin sevgilileri vardır ve bence bu iyi.
- These users thanked the author Dgonio2022 for the post (total 2):
- Avare, Makar1977
-
- Total posts: 18
Görmedim ama aynı şekilde duruyor)SweetCat: ↑08 Mar 2021, 06:31 Babamı üvey annemi sikerken gördüm. İlk başta sadece yatak odalarından gelen gıcırtıları ve inlemeleri dinledim, sonra gizlice göz atmaya başladım. Üvey annemi yeterince çıplak gördüm, artık onu kendim istiyorum. Kıvrımlı hatlara sahip. Uyluklar etli, eşek büyük, memeler de büyük, hafifçe sarkık. Üzerinde bir kazık var!!!
-
-
annem 60 yaşın üzerinde. Onu gerçekten becermek istiyorum ağzınızda ve boşalmak )sexmarina80: ↑05 Feb 2022, 11:13 Tamamen yanılıyorsunuz! Menopoz...... kişiye özeldir. Ve 60 yaşın üzerindeki birçok kadın aktif bir seks hayatı yaşıyor
-
- Orgazm!
Annemin babamla cinsiyeti hakkında konuştuğunu duydum ve ben de hayrete düştüm.
-
- Total posts: 13
Dgonio2022, merhaba) görünüşe göre yapacak bir şeyimiz var hakkında sohbet edin. Anneler hakkında)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 395
Nick, hikayeni okudum, çok güzel, ben bunun annenin gerçek fotoğrafı olduğuna inanıyor musun?
8 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
26 yaşında biri, harika fikir, bugün kaydoldum bu konuyu beğendim
8 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
26 yaşında biri, harika fikir, bugün kaydoldum bu konuyu beğendim
-
- Sürtünmeler
güzel bir konu hoşuma gitti ama size daha fazlasını kim anlatacak?
6 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Birisi 26, ben de, göründüğü anda (50 mesaj), bak ne atacağım, hepsi gerçek, internetten değil, gerçek yaştaki kadınlar .. ......
insanların fotoğraflara bakmasına, fotoğraf göndermesine vb. izin vermemek aptallık. 50 mesaj, ne aptallık
6 dakika 36 saniye sonra gönderildi:

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Çabuk geçecek, herkes böyleydi, sonra yeniden başlatmayı başardımgüle güle: ↑07 Aug 2022, 16:45 İyi bir konuyu beğendim ama size daha fazlasını kim anlatacak?
6 dakika 36 saniye sonra gönderilir:
Birisi 26, ben de, göründüğü anda (50 mesaj), bakın gerçek olarak ne atacağım, internetten değil, gerçek kadınlardan yaş ........ : bel_flag: insanların fotoğraflara bakmasına izin vermemek, 50 mesaj atmak çok aptallık,
-
- Sürtünmeler
Dgonio2022, 26 yaşında biri, annen kaç yaşında? gerçek parayla gerekli olmayan hikayeler icat etmem için bana ne kadar ihtiyacın var...... sadece gerçek para için !!!!!!!!!!!
tabii ki değildi’ Görünüşü kötü değil ama dedikleri gibi bu size kalmış...Size birçok şey anlatmaya hazırım, bir fotoğraf yayınladım, mutlaka annelerle ilgili değil, eminim beğeneceksiniz, bu mümkün değil bir fotoğraf yayınlamak için (gerçek fotoğraflar) bunu gizlice çektim.... ancak, uv poka’ya merhaba!!!!!!!!
belki birisi beni eski forumdan tanıyordur? (forum öldü)
tabii ki değildi’ Görünüşü kötü değil ama dedikleri gibi bu size kalmış...Size birçok şey anlatmaya hazırım, bir fotoğraf yayınladım, mutlaka annelerle ilgili değil, eminim beğeneceksiniz, bu mümkün değil bir fotoğraf yayınlamak için (gerçek fotoğraflar) bunu gizlice çektim.... ancak, uv poka’ya merhaba!!!!!!!!
belki birisi beni eski forumdan tanıyordur? (forum öldü)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
-
- Total posts: 13
tamam, bu fotoğraflar neden?) Değil mi yeterli internet mi? Mevcut olan duygular ve hisler önemlidir.
-
- Sürtünmeler
fedor36, yazarken yazıyorum O kadar saçma yazıyorum ki 50 SMS’e rastlamadım ve ancak o zaman!!!!!!!!!!!!!!!! fotoğrafla fotoğraf gönderebilirsin, sana kesinlikle her şeyi anlatacağım, siktiğim sıradan fotoğraflar var ama sadece gerekli gördüklerimi yayınlayacağım, yani yıllar geçtikçe kadınlar, reşit kadınlar biriktirdim bazı güzel fotoğraflar, 2 günde 14 mesajım var, sadece 50 SMS’i aramak için yazıyorum... .ts!!!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post