Bir adam üstünüzde yattığında hissedilen duygular

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
DeBill
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 4 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Bir adam üstünüzde yattığında hissedilen duygular

Unread post by DeBill »

Kızlar, kadınlar, bir erkek üzerinize uzandığında ve siz onu kabul etmek için bacaklarınızı açtığınızda ne hissettiğinizi lütfen anlatın.
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Registered for: 5 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Duygular

Unread post by Alinka »

DeBill: 24 Oct 2020, 19:44 Kızlar, kadınlar, lütfen bir erkek üzerinize uzandığında ve siz onu kabul etmek için bacaklarınızı açtığınızda ne hissettiğinizi anlatın.
her hücrede vücut tepki veriyor .. ya basitçe vücutlara dokunma hissinden ya da güçlü elleri vücudumun üzerinde kaydığında, cazibemi sıktığında... ve zaten bacaklarımın arasına kramp giriyor, kocam bana eziyet etmeyi seviyor, sadece başıyla hafifçe giriyor, zayıflayan amımı yayıyor, sonra kafasıyla ovuşturuyor, sonra yine sadece kafasını yayıyor... Sonunda küçük amımı onun tatlı sikinin üzerine koymaya çalışıyorum ve o benimle dalga geçiyor, ne kadar hayal kırıklığına uğradığını söylüyor Potahuntas utangaç bir kız kisvesi altında saklanıyor (sosyal sorumluluğu zayıf kızlara böyle diyor). Sonuç olarak, dalga geçiyorum ve her şeyi itiraf ediyorum... ve Potahuntas’ın ön tarafta zayıf olduğunu vs. vesaire. :smile340:
These users thanked the author Alinka for the post (total 6):
Nikk, Altı, Tanuşka, 111yfifnf, annem adam yaptı, Köpük kauçuk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Alinka: 16 Mar 2021, 11:15
Kızlar, kadınlar, lütfen bir erkek üzerinize uzandığında ve siz onu kabul etmek için bacaklarınızı açtığınızda ne hissettiğinizi anlatın.
hiçbir hücre vücutta tepki vermiyor... ya basitçe, vücutlara dokunma hissinden ya da güçlü elleri vücudumun üzerinde kayarken, cazibemi sıktığında... ve bacaklarımın arasına zaten kramp giriyor, kocam bunu yapmayı seviyor bana eziyet ediyor, sadece kafasıyla hafifçe giriyor, zayıflayan amımı yayıyor, sonra başını ovuşturuyor, sonra tekrar sadece başını açıyor... En sonunda küçük amımı onun tatlı sikinin üzerine koymaya çalışıyorum ve o benimle dalga geçiyor, Potahuntas’ın mütevazı bir insan kisvesi altında saklanmasından ne kadar hayal kırıklığına uğradığını söylüyor (sosyal sorumluluğu zayıf kızlara böyle diyor). Sonuç olarak, dalga geçiyorum ve her şeyi itiraf ediyorum... ve Potahuntas’ın ön tarafta zayıf olduğunu vs. vesaire. :smile340:
Kahretsin! Kocanız ne kadar şanslı! Her şeyi hemen itiraf ediyorsun! :cat1:
These users thanked the author Nikk for the post:
annem adam yaptı
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Registered for: 5 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

Alinka: 16 Mar 2021, 11:15
Kızlar, kadınlar, lütfen bir erkek üzerinize uzandığında ve siz onu kabul etmek için bacaklarınızı açtığınızda ne hissettiğinizi anlatın.
hiçbir hücre vücutta tepki vermiyor... ya basitçe, vücutlara dokunma hissinden ya da güçlü elleri vücudumun üzerinde kayarken, cazibemi sıktığında... ve bacaklarımın arasına zaten kramp giriyor, kocam bunu yapmayı seviyor bana eziyet ediyor, sadece kafasıyla hafifçe giriyor, zayıflayan amımı yayıyor, sonra başını ovuşturuyor, sonra tekrar sadece başını açıyor... En sonunda küçük amımı onun tatlı sikinin üzerine koymaya çalışıyorum ve o benimle dalga geçiyor, Potahuntas’ın mütevazı bir insan kisvesi altında saklanmasından ne kadar hayal kırıklığına uğradığını söylüyor (sosyal sorumluluğu zayıf kızlara böyle diyor). Sonuç olarak, dalga geçiyorum ve her şeyi itiraf ediyorum... ve Potahuntas’ın ön tarafta zayıf olduğunu vs. vesaire. :smile340:
Mmm, ne kadar romantik! :daypyat:
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
annem adam yaptı, Köpük kauçuk
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”