Erkek arkadaşım oral seks yapmaya tamamen karşı. Bundan son derece tiksinti duyuyor.

Bir kadının dış cinsel organının dudaklar, dil veya dişlerle manipüle edildiği bir oral seks biçimi
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Erkek arkadaşım oral seks yapmaya tamamen karşı. Bundan son derece tiksinti duyuyor.

Unread post by Anonim »

Erkek arkadaşım oral seks yapmaya tamamen karşı. Bundan son derece tiksinti duyuyor. Ve cunnilingus’u gerçekten seviyorum. Ondan bunu yapmasını ne kadar istesem de bir sonuç çıkmadı. Cunnilingus’a karşı tutumunu değiştirmenin bir yolu var mı?
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 CUNNILINUS - ERKEKLER İÇİN EN İYİ VİTAMİNLER

Unread post by Anonim »

Herkes oral seks olmadan iyi seks olmayacağını anlamalıdır. Bu aşıklar için harika bir ön sevişme. Oral seks güzel bir zamandır. Yazık ama bütün kadınlar seksten nasıl keyif alınacağını bilmiyor. Bunun hala öğrenilmesi gerekiyor. Her kız kendi içindeki kadını geliştirmeli, özünü ortaya çıkarmalıdır. Vücudunuzu dikkatlice incelemeli ve erojen noktalarınızı bulmalısınız. Cinsel partneriniz size bu konuda yardımcı olacaktır.
Bir erkek, cinsel özünü ortaya çıkarmak için metresine her gün yardım etmelidir. Cinsel gelişimin çoğu kızın omuzlarına düşer. Bunu birlikte yaparsanız işler daha hızlı ilerleyecektir.
Orgazm vücudumuzun fiziksel bir olasılığıdır. Bu keyfi her insan yaşayabilir. Vücudun kas hafızası vardır. Bisiklete binmeyi ya da paten sürmeyi öğrendiyseniz vücudunuz bunu asla unutamayacaktır. Aynı şey orgazm için de geçerlidir.
Bir erkek, kadın orgazmından inanılmaz bir zevk alır. Bir tutku anında çığlık atan ve altınızda kıvranan bir kadını izlemek çok güzel. Orgazm yaşadığında tutkuyla parlıyor. Erkeklerin sizin orgazmınıza ihtiyacı var.
Hepimizin bildiği gibi pek çok kadın vajinal orgazm yaşayamıyor. Çoğu kız bunu ancak doğumdan sonra yaşar. Bu, partnerinizin cinselliğinin henüz ilk aşamasında olduğu anlamına gelir. Ve onu hazzın zirvesine çıkarmanın en etkili yolu klitoristen geçer. Kadınınızı her gün orgazma ulaştırabilirseniz, vücudu dokunuşunuzu hatırlayacak ve bunu çok daha hızlı deneyimleyecektir. Bunun otomatik olduğunu söyleyebilirsin.
Yani oral seks hakkında konuşacağız. Anlaşıldığı üzere, bu bir erkek için çok faydalıdır. Bu süreç sayesinde kız arkadaşınızı tam anlamıyla hissedebilecek ve onunla birlikte yeni duygular deneyimleyebileceksiniz. Seksologlar bize oral seks yapmanın erkek sağlığı açısından çok faydalı olduğunu söylüyor.
Cunnilingus sırasında erkek, büyük miktarda bir kadının feromonunu alır. Bu onun uyarılmasını artırır, bağışıklık sistemini güçlendirir ve kan dolaşımını iyileştirir. Partneriniz için mükemmel doğal vitaminler. Partnerine düzenli olarak oral seks yapan bir erkek viral enfeksiyonlara daha az duyarlıdır, daha iyi bir fiziksel yapıya sahiptir, daha enerjik ve daha gençtir. Bu akşamın tadını çıkarın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Erkek arkadaşım oral seks yapmaya tamamen karşı. Bundan son derece tiksinti duyuyor.

Unread post by Guest »

Anonim, hoşlanmadığı anlamına gelir.
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Erkek arkadaşım oral seks yapmaya tamamen karşı. Bundan son derece tiksinti duyuyor.

Unread post by Guest »

Cuni yapmayı seviyorum
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

KADIN İÇ ÇAMAŞIRLARINI SEVİYORUM
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Cuni yapmayı seviyorum
Seni yalamamı ve ağzıma boşalmamı ister misin?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

KIZ ARKADAŞIN VAR MI
?????????ONU YARARIM
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :merhaba :merhaba :merhaba :yılbaşı: :arkadaşlar: :arkadaşlar:
Ayka
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ayka »

Tamam, ona oral seks yapmayı bırak.
Anton812
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Anton812 »

Ben bir erkeğim. Açıkçası oral seksten pek hoşlanmıyorum. Neyse bunda heyecan yok. Kısacası tüm insanlar farklıdır.

Karım Kuni’den nefret ediyor. Ben de pasta yalamayı seviyorum.

Biz böyle yaşıyoruz :(

1 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Yazar, bir kişiyi değiştiremezsiniz. Bu sizin için önemliyse arkadaşınızı değiştirin. henüz gençken!
These users thanked the author Anton812 for the post (total 2):
Cidden, puhhht76
Link-Moskova
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17

Unread post by Link-Moskova »

Cunnilingus bir zevk aşamasıdır... Her kadının yaşaması gereken!!! Eğer bir partner partnerine saygı duyuyorsa, o zaman cunnilingus kesinlikle onun cephaneliğinde olmalı,,.. ama o olmadan ne yapabilirdik??? Bunu yapabilmeli ve sevmelisiniz... Erkekler de oral seks yardımıyla bir kızı orgazma ulaştırdığınızda zevk alır. Ve dilinizi klitorisin üzerinde kaydırdığınızda popoyu kesinlikle unutamazsınız... Ve kızların bundan hoşlanmadığını bile söylemeyin
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Cunnilingus her kızın hayalidir! Ama bütün erkekler bunu anlamıyor! Yaşasın seks aydınlanması! :göz kırp:
These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
Tanuşka, Alinka, INVAR, Mihaaaa 4
Rusya 2018
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115

Unread post by Rusya 2018 »

Cunnilingus’u nasıl sevmezsin? Karımı her gün yalıyorum ve bu hoşuma gidiyor. Ve 69 gerçekten süper!
These users thanked the author Rusya 2018 for the post (total 4):
SergeyON, Anonim, INVAR, Julikos
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Kuni, KUNI’dir! Ve bu her şeyi söylüyor...
These users thanked the author Nikk for the post:
annem adam yaptı
Bitcoin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Bitcoin »

Anonim: 08 Nov 2019, 23:38 Erkek arkadaşım oral seks yapmaya tamamen karşı. Bundan son derece tiksinti duyuyor. Ve cunnilingus’u gerçekten seviyorum. Ondan bunu yapmasını ne kadar istesem de bir sonuç çıkmadı. Oral sekse karşı tutumunu değiştirmenin bir yolu var mı?
peki bu adamla işler nasıl gidiyor? :)
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Rusya2018: 05 Jul 2020, 14:10 69 şu ana kadar %100’e ulaştı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Evet, başarı gibi kokmuyor bile...
nimas
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by nimas »

Ben erkeğin kadına hizmet etmek ve onun emirlerine uymakla yükümlü olduğuna inanıyorum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

nimas: 07 Jul 2020, 19:43 Bir erkeğin, bir kadına hizmet etmek ve onun emirlerine uymak zorunda olduğuna inanıyorum.
Ve tam tersi! Bir kadın erkeğe hizmet etmeli ve onun emirlerine uymalı! Bu karşılıklı hizmettir!
Alex
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alex »

Eh, bu gönüllü bir mesele... Eğer hayatında oral seks eksikliğini kabullenemiyorsan, erkek arkadaşını değiştir
Misafir
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir »

Reddettiği şeyin fotoğrafını gönderdiler.
Yuroçka
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by Yuroçka »

Anonim: 08 Nov 2019, 23:38 Cunnilingus’a karşı tutumunu değiştirmenin bir yolu var mı?
Yalnızca iki yol var: 1. onu değiştir (M), 2. ikincisini yap. kim seviyor. İkinci seçenekte yanlış bir şey görmüyorum.
These users thanked the author Yuroçka for the post (total 2):
Cidden, Almanca1
Lekha 1967
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by Lekha 1967 »

niqk: 01 Apr 2020, 15:29 Cuni her kızın hayalidir! Ama bütün erkekler bunu anlamıyor! Yaşasın cinsel aydınlanma!
Beğenmeyenler var ama bu daha çok bir istisna
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

lekha1967: 18 Oct 2020, 17:50
Cuni her kızın hayalidir! Ama bütün erkekler bunu anlamıyor! Yaşasın cinsel aydınlanma!
Beğenmeyenler var ama bu bir istisna
Büyük ihtimalle bu kızın ailesi ona seksin çok kirli bir iş olduğunu öğretmişti! Çok kirli!!!
aşık olmak
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by aşık olmak »

Ama karıma oral seks yapmayı sevmiyorum ama evet metresime
Nick
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Nick »

Ama karıma oral seks yapmayı sevmiyorum ama metresime evet
© Kaynak: Erkek arkadaşım oral seks yapmaya tamamen karşı. Bu onun için inanılmaz derecede iğrenç. NEDEN EŞİNİZ İÇİN HAYIR VE HATINIZ İÇİN EVET?
aşık olmak
Potansiyel seks nesnesi

Karım daha iyi olmasına rağmen. Hepsi silikonlu))
Sümbül
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Sümbül »

Aşık olmak: 18 Oct 2020, 18:44 Karım daha iyi olmasına rağmen. Tamamı silikonla kaplı))
Bu onun amını yalamasına engel değil.
aşık olmak
Potansiyel seks nesnesi

Peki, başlamıyor)). Deneyen biri daha var
Nick
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Nick »

İlişkiniz iyi! Sen başkalarını yalarsın, o da başkalarını emer. 🤝
aşık olmak
Potansiyel seks nesnesi

Evet)). Ama bir metresim olduğunu bilmiyor))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Aşık olmak: 18 Oct 2020, 19:25 Evet)). Ama bir metresim olduğunu bilmiyor))
Neden öyle? Belki bir grup seks için takım oluşturabilirsiniz?
aşık olmak
Potansiyel seks nesnesi

Toplu tecavüzden hoşlanmıyorum
Nick
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Nick »

niqk: 18 Oct 2020, 19:33 bu nedir? Belki bir grup seksine katılabilirsiniz?
Katılıyorum
aşık olmak
Potansiyel seks nesnesi

Eşlerle toplu tecavüz ilginç değil
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Aşık olmak: 18 Oct 2020, 19:58 Eşlerle toplu tecavüz ilgi çekici değil
Özellikle nelerden hoşlanmazsınız: genel olarak toplu tecavüz mü yoksa eşlerle toplu tecavüz mü?
aşık olmak
Potansiyel seks nesnesi

Eşleriyle birlikte))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Aşık olmak: 18 Oct 2020, 20:43Eşlerle))
O zaman karımı değiştirebilir miyim?
aşık olmak
Potansiyel seks nesnesi

İlginç bir yandan. Başka bir kadın için savaşıyorum. Bütün arkadaşlarımın eşlerini becerdim))
Nick
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Nick »

Aşık olmak: 19 Oct 2020, 08:17 Bu açıdan da ilginç. Başka bir kadın için savaşıyorum. Bütün arkadaşlarımın eşlerini becerdim))
Onların arkadaşın olmaları pek mümkün değil.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”