Forumdaki gerçek kızlar
-
Автор темыElf Kedisi
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Forumdaki gerçek kızlar
Her ne kadar üzücü olsa da, bazı nedenlerden dolayı forumda neredeyse hiç gerçek kız fark edilmiyor.
En basit bir kontrol için bile buraya sözde göğüslerini ve amcıklarını gönderenlerin söyledikleri kişi olmadığı ortaya çıktı .
Çevrimiçi oyun kisvesi altında karşı cinsten oynamayı seven insanlar olduğu açık, ancak bu oyuncular neredeyse zayıf yarının tamamını oluşturduğunda, bu son derece sinir bozucu. KONUŞACAK KİMSE YOK!
Bu yüzden sevimli kızlara şüpheyle yaklaşmamak için basit bir testle cinsiyetlerini doğrulamalarını öneriyorum.
Gönder Bu konuya forumun adıyla ve açıkça kadın vücudunun bir kısmıyla giriş yapacağım. Boyalı tırnaklara sahip bir elin fotoğrafı fazlasıyla yeterli. Başka bir şey istiyorsanız lütfen.
FOTOĞRAFTAKİ ÖRNEK
https://i.ibb.co/T4v3NsS/IMG-20220714-075201.jpg
En basit bir kontrol için bile buraya sözde göğüslerini ve amcıklarını gönderenlerin söyledikleri kişi olmadığı ortaya çıktı .
Çevrimiçi oyun kisvesi altında karşı cinsten oynamayı seven insanlar olduğu açık, ancak bu oyuncular neredeyse zayıf yarının tamamını oluşturduğunda, bu son derece sinir bozucu. KONUŞACAK KİMSE YOK!
Bu yüzden sevimli kızlara şüpheyle yaklaşmamak için basit bir testle cinsiyetlerini doğrulamalarını öneriyorum.
Gönder Bu konuya forumun adıyla ve açıkça kadın vücudunun bir kısmıyla giriş yapacağım. Boyalı tırnaklara sahip bir elin fotoğrafı fazlasıyla yeterli. Başka bir şey istiyorsanız lütfen.
FOTOĞRAFTAKİ ÖRNEK
https://i.ibb.co/T4v3NsS/IMG-20220714-075201.jpg
-
Автор темыElf Kedisi
- Sürtünmeler
Re: Forumdaki gerçek kızlar
- These users thanked the author Elf Kedisi for the post (total 3):
- en yüksek, Mihaaaa 4, Audi
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
-
Автор темыElf Kedisi
- Sürtünmeler
Mishytka,
Her şey şu kişiler tarafından görülebilir: 50’den fazla mesajı olanlar
Her şey şu kişiler tarafından görülebilir: 50’den fazla mesajı olanlar
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
Aaaah..wow.)) Anladım.
Her şeyi görebilmem için tüm konulara yazmanız gerekiyor.))) :evet:
Her şeyi görebilmem için tüm konulara yazmanız gerekiyor.))) :evet:
- These users thanked the author Mişitka for the post (total 2):
- Elf Kedisi, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 3 years 9 months
Anlayamıyorum, kağıt üzerinde sorun ne, bir şeyler yazıp tanıdığınız herhangi bir kızdan elini kağıt parçasına veya yüzünün zeminine koyup böyle bir fotoğraf çekmesini isteyin? En az 5 kızla 15 dakikada böyle fotoğraflar çekebilirim)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: eşcinsel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыElf Kedisi
- Sürtünmeler
Gunter, yap şunu.
Bu konuştuğum kızların fotoğrafı ve bugün onlardan göndermelerini istedim.
Fakat bu forumda hiç kimse pembe dünyayı çözmek istemiyor. Herkes her şeyden memnun.
"Neyle başlıyorsun!? Normal oturuyorduk!"
Bu konuştuğum kızların fotoğrafı ve bugün onlardan göndermelerini istedim.
Fakat bu forumda hiç kimse pembe dünyayı çözmek istemiyor. Herkes her şeyden memnun.
"Neyle başlıyorsun!? Normal oturuyorduk!"
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 3 years 1 month
Bir şey izliyorum ama senin bir sürü boş zamanın var)) Ne yapıyorsun bu "manikürler" bunu kanıtlamaya mı çalışıyorsun? Orijinal ifadenizin tam tersi mi? İklim kontrol ekipmanı satan bir adam mısınız, Gotik yazı tiplerinin nasıl yazılacağını bilen bir kız mısınız, hatta kağıt yiyen bir muhasebeci misiniz? Bizimle şimdiden ruhunla konuş, ah elf kedisi)))
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
-
Автор темыElf Kedisi
- Sürtünmeler
Genç adam, sakin ol.ElenaLukina: ↑18 Jul 2022, 13:27Ve eğer yaramaz bir morg çalışanıysa... ! ))))anıdığınız herhangi bir kızdan elini bir kağıt parçasına ya da yüzünün zeminine koyup böyle bir fotoğraf çekmesini ister misiniz?
-
Автор темыElf Kedisi
- Sürtünmeler
Dostum, bu bazı insanları nasıl da bombalıyor.
Ne istersen onu yap, kandırılmak istiyorsan onlar ol.
Ve artık buradaki bazı kişilerin 2 hesabı olduğundan giderek daha fazla eminim - erkek ve erkek değil.
Ne istersen onu yap, kandırılmak istiyorsan onlar ol.
Ve artık buradaki bazı kişilerin 2 hesabı olduğundan giderek daha fazla eminim - erkek ve erkek değil.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: eşcinsel
Ty. Neden 2 hesap? Burada ve böylece kim yazmak isterse yazar. Ve inanıp inanmamak herkesin elinde. Yalan söylemeyi sevmiyorum ama bazı insanlar seviyor. Ve eğer istiyorsa yalan söylemesine izin ver.
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
Peki yoldaş Kotyara. Sign takma adıyla ne kadar para topladı? Konunun üst sıralara çıkmasını ister misin? Yalnızca bir kadının cevaplayabileceği kendi "orijinal" sorunuzla bir konu oluşturun! Ve hangi palyaço oyuncuların kadın gibi davranan ibneler olduğunu göreceğiz

-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Gato Elfo,
Ne yapıyorsun Anladın mı? Bu forumda çok az kadın var mı? Yani bak forum konularına dikkat edin...Yakında burada kadın ya da erkek olmayacak değil...Hayvanat bahçesi ve ensest...Aslında bu konuyla ilgilenen çok az kişi var, daha doğrusu ilgi çekici değil. Tümü...
Ne yapıyorsun Anladın mı? Bu forumda çok az kadın var mı? Yani bak forum konularına dikkat edin...Yakında burada kadın ya da erkek olmayacak değil...Hayvanat bahçesi ve ensest...Aslında bu konuyla ilgilenen çok az kişi var, daha doğrusu ilgi çekici değil. Tümü...
- These users thanked the author Babaska for the post:
- Kamyonet23
-
Автор темыElf Kedisi
- Sürtünmeler
Babaska,
Tamamen katılıyorum.
Fakat sonuç tabii ki beklediğimden de ilginçti.
Tamamen katılıyorum.
Fakat sonuç tabii ki beklediğimden de ilginçti.
- These users thanked the author Elf Kedisi for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Gato Elfo,
Ben yapacağım size bunun muhtemelen diğer forumlarda da aynı olduğunu söyleyin. İnsanlar, çoğunlukla erkekler, fantezileri hakkında konuşurlar. Bunlar genel olarak kimsenin ilgisini çekmiyor...Ve tüm bu Hayvanat Bahçesi, çiftleşme ve ensest çoğu durumda neden olur...şaşırtıcı diyelim...
Ama bunların hepsi BDSM ile ilgili forumlar... Burada gerçekten sağlıksız bir çöp ve çılgınlık var..)))) Yani normal sapıkların ve sapıkların gidecek yeri yok))))))
Ben yapacağım size bunun muhtemelen diğer forumlarda da aynı olduğunu söyleyin. İnsanlar, çoğunlukla erkekler, fantezileri hakkında konuşurlar. Bunlar genel olarak kimsenin ilgisini çekmiyor...Ve tüm bu Hayvanat Bahçesi, çiftleşme ve ensest çoğu durumda neden olur...şaşırtıcı diyelim...
Ama bunların hepsi BDSM ile ilgili forumlar... Burada gerçekten sağlıksız bir çöp ve çılgınlık var..)))) Yani normal sapıkların ve sapıkların gidecek yeri yok))))))
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
Lezbiyen bir ilişki kurmak ve birlikte yaşamak için bir kızla tanışmak istedim, başka bir tanışma sitesinde reklam verdim. Lezbiyen ilişki isteyen ve birlikte yaşamak isteyen diğer dördüncü kızlara da yazdım. 8 kişiyle konuştum, 7’si %100 sahte çıktı, kadın gibi davranan erkekler, 1 kişi şüpheli, %70’i de sahte olduğundan emin. Herkesin bir arzusu vardı, fotoğraflarınızı gönderin ve cinsel arzularınızı konuşun ama dediğimde elçiye gidelim ve birbirimizi görelim. Herkesin yüzlerce nedeni vardı ya da bazıları dedi ki, peki bir hafta e-postayla iletişim kuralım, yoksa çok işim var, bir hafta sonra boş olurum ve görüntülü görüşme yoluyla dışarı çıkarım. Hatta bir kadın olarak ben bile farklı tanışma sitelerindeki ilanlar arasında gerçek bir kadın bulamadım.
-
Автор темыElf Kedisi
- Sürtünmeler
Başkalarının fotoğraflarını cinsiyet bilgisi kazan işaretiyle veya takma adımla yayınlamaları için düzenleme yapabilirsiniz
Diğer kızlar da, eğer burada varsa, aynısını yapıp size yazacaklardır diye düşünüyorum.
Öyle maalesef (sveta.ponamarenko: ↑19 Jul 2022, 10:35 Lezbiyen bir ilişki kurmak ve birlikte yaşamak için bir kızla tanışmak istedim, başka bir tanışma sitesinde reklam verdim. Lezbiyen ilişki isteyen ve birlikte yaşamak isteyen diğer dördüncü kızlara da yazdım. 8 kişiyle konuştum, 7’si %100 sahte çıktı, kadın gibi davranan erkekler, 1 kişi şüpheli, %70’i de sahte olduğundan emin. Herkesin bir arzusu vardı, fotoğraflarınızı gönderin ve cinsel arzularınızı konuşun ama dediğimde elçiye gidelim ve birbirimizi görelim. Herkesin yüzlerce nedeni vardı ya da bazıları dedi ki, peki bir hafta e-postayla iletişim kuralım, yoksa çok işim var, bir hafta sonra boş olurum ve görüntülü görüşme yoluyla dışarı çıkarım. Gerçekte bir kadın olarak ben bile farklı arkadaşlık sitelerindeki reklamlar arasında gerçek bir kadın bulamadım.
Başkalarının fotoğraflarını cinsiyet bilgisi kazan işaretiyle veya takma adımla yayınlamaları için düzenleme yapabilirsiniz
Diğer kızlar da, eğer burada varsa, aynısını yapıp size yazacaklardır diye düşünüyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
yanındayım Herhangi bir kızın ilgi alanlarını herhangi bir sorun olmadan eşleştirirsek, hemen WhatsApp veya WhatsApp veya Skype’a gidip canlı iletişim kurmaya hazırım, burada hiç fotoğraf göremiyorum ve muhtemelen burada 100 erkekten sadece bir kadın var.
- These users thanked the author sahte for the post (total 2):
- alex1, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
Genel olarak bu nasıl? Elbette konuşacaksın. Sadece bu iş için doğru kişiyi bulmanız gerekiyor. Mesela benim gibi :)
5 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
nNeden kimseyle konuşamıyorsun?
Genel olarak bu nasıl? Elbette konuşacaksın. Sadece bu iş için doğru kişiyi bulmanız gerekiyor. Mesela benim gibi :)
5 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Blyaayaya. Peki evimin yakınında şakıyan kuşlar için her ay kime çek ödeyeceğim?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
Kendisi bana uzunluğunu anlattı, ama çapını bile bilmiyordum, sadece bana sordular ve ben de bunun yaklaşık 5 cm olduğunu söyledim. Kızlar için boy önemli değil boşuna.. Bir erkeğin ne kadar kazandığı umurumda değil, bana destek olmanıza gerek yok, kendim yapabilirim. ama karakter, görünüş, penis ve nasıl seks yapıldığı benim için önemli.
Erkeğimin penisinde bu kadar sıra dışı olan ne?.. o zaman hem 20 hem de 20’yi okursan 23, birisinin agregaları var))Hammer: ↑17 Jul 2022, 06:19 Gerçekten yüzü olmayan bir figürün fotoğrafını çekebilir misin? Site logosunu bir kalemle göğsüne ve karnına yaz. Ve yorumlarda bir erkeğin penisini bu kadar detaylı anlattığında penisin uzun ve dolgun, 18 cm ve 5 cm çapında olduğunu görüyoruz.
Kızlar sizi orgazma ulaştırıyorsa ne tür bir sik olduğu umrunda değil! !! İşte daha kalın bir cüzdan, bu gerçekten önemli!
Ve genel olarak, eğer forumda gerçek bir kız takılıyorsa, o zaman onun asıl görevi, teatral bir dille ifade edersek, mümkün olduğu kadar çok erkeğe göz kırpmaktır. onu... :evet:
Kendisi bana uzunluğunu anlattı, ama çapını bile bilmiyordum, sadece bana sordular ve ben de bunun yaklaşık 5 cm olduğunu söyledim. Kızlar için boy önemli değil boşuna.. Bir erkeğin ne kadar kazandığı umurumda değil, bana destek olmanıza gerek yok, kendim yapabilirim. ama karakter, görünüş, penis ve nasıl seks yapıldığı benim için önemli.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Onizm, Tolyan, Fan
-
- Orgazm!
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑22 Jul 2022, 10:41 Kızlar için bedenin önemli olmaması boşuna..
Naif bir bakış açısı. Vajina uzunluğu 8 - 10 cm. Bu 18 - 23’ü nereye koymalıyım? Yalnızca rahatsızlık... ve bunu gerçek kadınlar bilir. Orgazm açısından yalnızca iki faktör önemlidir:
1. Böylece adam hızlı bir nişancı değil.
2. Böylece klitoristen kızın vajina girişine kadar olan mesafe küçük oluyor. Daha sonra sürtünme sırasında penis klitorise sürtüyor ve her şey yolunda.
Benim 15 cm’im bana fazlasıyla yetiyor.
-
- Nirvana’dayım
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 22 Jul 2022, 11:43, edited 2 times in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years
Çekiç, ah şu kısa silah mantraları : wink:
Bu yüzden mi büyük siyah SUV’lar satın alıyorsunuz?
15 cm’lik boyunuzu telafi etmek için cüzdanınızın kalınlığını telafi etmek için mi?
4 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
sveta.ponamarenko, Neden bu kadar bombalıyorsun?? Pekala, ibneler ya da eşcinseller, bu onlar ve hamamböcekleri için tamamen kişisel bir mesele. Neden birine bir şeyi kanıtlıyorsun, hoşuma gitmiyor, konuyu atlıyorum
Bu yüzden mi büyük siyah SUV’lar satın alıyorsunuz?

4 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
sveta.ponamarenko, Neden bu kadar bombalıyorsun?? Pekala, ibneler ya da eşcinseller, bu onlar ve hamamböcekleri için tamamen kişisel bir mesele. Neden birine bir şeyi kanıtlıyorsun, hoşuma gitmiyor, konuyu atlıyorum
- These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, George
-
- Orgazm!
15 cm en uygun boyuttur, arkadaşlarınıza sorabilirsiniz.
Uyarıldığında hafifçe esner.
15 cm en uygun boyuttur, arkadaşlarınıza sorabilirsiniz.
-
- Nirvana’dayım
.. zaten normal bir boyutunuz var, bu kadar karmaşık olmayın!.. ve sizin fikrinizi empoze etmeme gerek yok, yine de kendime ait kalacağım.
evet efendim

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years
◊_НеБо[_На_]ЛаДоНи_◊, :lol:

- These users thanked the author Kardeş for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Lanet etmek! Peki, istekler - deve olmadığınızı kanıtlayın! Ve pasaportunuzun bir kopyası lütfen!
Ya da belki de devenin istediği budur?!! :kullanıldı:
Ya da belki de devenin istediği budur?!! :kullanıldı:
-
Автор темыElf Kedisi
- Sürtünmeler
Teşekkür ederim)
Merhaba, eğer zor değilse, en azından elinin bir fotoğrafını çek, sahte olanları gün ışığına çıkaracağız. Aslında şu anda burada sadece 5 kadınla tanıştım.sveta.ponamarenko: ↑19 Jul 2022, 17:11Herhangi bir kızla aynı ilgi alanlarına sahipsek, herhangi bir sorun yaşamadan hemen WhatsApp’a geçmeye veya Skype’ı seçip canlı iletişim kurmaya hazırım, burada hiç fotoğraf göremiyorum ve muhtemelen sadece bir kadın var her 100 erkekte bir.
Teşekkür ederim)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
Genel olarak, burada oldukça çıplak kızlar gördüğümde, hemen onları ya eski sevgililerinin ya da başka birinin gönderdiğini düşünüyorum, ama kendileri değil.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
Ve bunlardan kaçı sikilebilir durumda? orta yaşlı bir beyefendi ve yakışıklı mı?
-
Автор темыElf Kedisi
- Sürtünmeler
Buradaki pek çok "kızın" penisi ve kıllı göğüsleri var, hatta bazılarının kel bir noktası bile var.
Forum öncelikli olarak iletişim içindir ve burada görünüş ikinci plandadır.
Buradaki pek çok "kızın" penisi ve kıllı göğüsleri var, hatta bazılarının kel bir noktası bile var.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
Bana göre kadınlar iki kategoriye ayrılıyor:
Onları becermek isteyip istemediğim
İlk grupla yalnızca kişisel konuları tartışabilirim.
Onları becermek isteyip istemediğim
İlk grupla yalnızca kişisel konuları tartışabilirim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Elbette fotoğraf çekmeye zaman bulabilirsiniz. Peki site yönetimi devlet hizmetleri aracılığıyla kayıt işlemini başlatabilir mi? Peki neden cinsiyet ayrımcılığı? Erkeklerin genç değil de 21 yaşından büyük olduklarını kanıtlamaları gerekmiyor mu? Kimin ve nasıl iletişim kurduğu önemli değil.
- These users thanked the author Allah 1974 for the post (total 2):
- Tolyan, Arianna
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Bu nedenle forum anonimdir))Alla1974: ↑28 Jul 2022, 10:32 Fotoğraf çekmeye de vakit bulabilirsiniz elbette. Peki site yönetimi devlet hizmetleri aracılığıyla kayıt işlemini başlatabilir mi? Peki neden cinsiyet ayrımcılığı? Erkeklerin genç değil de 21 yaşından büyük olduklarını kanıtlamaları gerekmiyor mu? Kimin ve nasıl iletişim kurduğu önemli değil.
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
-
Автор темыElf Kedisi
- Sürtünmeler
Burada her ikinci kişi, oraya bir DP gönderilmesi için e-postasını yazıyor ve kişinin e-postasını OSINT aracılığıyla bilmek, vakayı tamamlamak 10 dakika sürüyor, ancak burada anonimlik söz konusu bir el fotoğrafından kayboldu. Pembe gözlüklerle yaşamayı neden bu kadar seviyorsunuz?
Bir el fotoğrafı yüzünden anonimlik mi kaybolur?BOmD: ↑28 Jul 2022, 10:37Forumun anonim olmasının nedeni budur))Alla1974: ↑28 Jul 2022, 10:32 Elbette fotoğraf çekmeye zaman bulabilirsiniz. Peki site yönetimi devlet hizmetleri aracılığıyla kayıt işlemini başlatabilir mi? Peki neden cinsiyet ayrımcılığı? Erkeklerin genç değil de 21 yaşından büyük olduklarını kanıtlamaları gerekmiyor mu? Kimin ve nasıl iletişim kurduğu önemli değil.
Burada her ikinci kişi, oraya bir DP gönderilmesi için e-postasını yazıyor ve kişinin e-postasını OSINT aracılığıyla bilmek, vakayı tamamlamak 10 dakika sürüyor, ancak burada anonimlik söz konusu bir el fotoğrafından kayboldu. Pembe gözlüklerle yaşamayı neden bu kadar seviyorsunuz?
-
- Orgazm!
Kotyara Gato, karısını sapıklığa nasıl sürükleyeceğini bilmek istiyor.
Last edited by Çekiç on 29 Jul 2022, 08:14, edited 2 times in total.
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
ve Elena_Vladimirovna85 özel bir mesajla gerçek bir kadın olduğunu sana nasıl kanıtladı!?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 564 Views
-
Last post by Nikk
-
- 96 Replies