Yavaş yavaş kendimi inceledim. İlk başta sadece yumruğunu içeri soktu, sonra parmaklarıyla orada bir devam aradı ve ikinci kıvrımı içeri doğru uzatmaya başladı. Genel olarak bağırsak, sfinkterlerle birbirine bağlanan bir dizi kapsül şeklinde yapılandırılmıştır. Dirseğimi yatağa, leğen kemiğimi üstüne koyup oturuyorum, içerideki 4. kapsüle kadar uzanıyorum, yumruğumu parmak eklemlerim ile karnıma dayıyorum. Kaburgalarımın ve midemin iç kısmına dokunabiliyorum. Yaklaşık 10 yıldır pratik yapıyorum, bunun 3 yılı derin.
Şimdi sonuçlarına geçelim. İlk başta sadece dış sfinkter gerildiğinde sosisler 6-7 cm çapında çok kalın hale geldi. Daha sonra, iç sfinkterler gerildiğinde,
sarkmave sosisler sarkmadan çıkıyor ve bu nedenle ince.
Sarkık Mideyi vakumla nasıl emeceğimi öğrendim, bağırsaklardan nasıl hava emilir bunun hakkında daha sonra ayrı bir konu oluşturacağım. Anlatılanların hiçbiri hayata hiçbir şekilde müdahale etmiyor.
Zevk ve sinir uçları hakkında. İçeride olmadıklarını söylüyorlar, bu kısmen doğru. Ancak bu, mukoza zarını gıdıkladığınızda ve elinizi oraya hareket ettirdiğinizde, komşu dokuların, karın kaslarının ve derisinin sinirleri harekete geçerse ve kesinlikle belirli bir miktarda cinsel zevkin yanı sıra bir farkındalık ve adrenalin vızıltısı varsa olur. . Orada bağırsak tek bir yere bağlı değildir ve elinizle tüm karın boşluğu boyunca hareket ettirebilirsiniz. Ama adrenalin ilk başta oradaydı, sonra gitti. Genel olarak şunun gibi bir şey
5 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Omza yumruk sokmak istiyorum ama kolumun bükülmesinden dolayı bunu tek başıma başaramıyorum, sadece partnerimle hala arıyorum..