Kim erkek gibi kızlardan hoşlanır?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
BOmD
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kim erkek gibi kızlardan hoşlanır?

Unread post by BOmD »

Syshu: 24 Jul 2022, 12:02mesajda ve fotoğrafta hangi erkek çocukların kastedildiğini görebilirsiniz
Evet, orada çoğunlukla gençler var. Nereye :muza:
Elf
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 3 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Elf »

Сышу: 30 Aug 2021, 12:25 она ближе к эльфам)))
зачет😋
Zohai
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Zohai »

Lanet olsun, fotoğrafı hala göremiyorum, sakıncası yoksa bana özel mesaj gönderin lütfen)
zenci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 3 years

Unread post by zenci »

Alya gop dur ya da ne?
Deniszz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Deniszz »

Çocuklar kesinlikle teslim eder
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Şeytan »

Kıçından iyi çocuk
NikLife
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by NikLife »

Böyle bir arkadaş var! Çok olumlu bir tavrım var)
Sirk
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 158
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Sirk »

Ah, erkek gibi bir kızım var, 13 yaşında. Onu girişte 15 yaşında bir çocukla sikişirken yakaladım. Daha sonra gelip evde seks yapmama izin verdi. Oğlan da kız, şımartıldığı için saçları boyalı ben onlara.
Ignatius
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Ignatius »

Eşim ve kızım böyle
Sirk
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 158
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Sirk »

Ben de onları seviyorum ve erkekler de kız ama o benim kızımın oğlu, bu yüzden kenarda durup sessiz kalıyorum, onların sikişmesini izliyorum))
MariannaLo
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by MariannaLo »

Asmodeus: 30 Aug 2021, 15:14 Bir zamanlar, 90’larda, 12-13 yaşlarında, erkek gibi giyinmiş, güzel, neredeyse hiç memesi olmayan, küçük kıçlı ve erkek gibi davranan bir kızla şehirlerarası otobüse biniyordum.. . Ara istasyonda Stary Oskol (Belgorod bölgesi), büfede ona atıştırmalık ikram etti, 100 gram votkayı döktü, anında içti! Voronej’e doğru yola çıktık, otobüsün yarısı boştu, arka koltuğa geçtik, onu sırtı ona dönük olacak şekilde kucağına oturttuk, eşofmanını indirip onu içeri soktuk. Hiç ses çıkarmadı, sadece hafifçe üfledi. Görünen deneyimsizliği ve yaşı büyük bir heyecandı ve 5-7 dakika içinde geldim! Dizlerinin üstünden kalktı, pantolonunu giydi, bana baktı ve ona 100 ruble vermemi söyledi (o zamanlar bu iyi bir paraydı). Parayı dağıtmak zorunda kaldım - kız iyi iş çıkardı! Neden bahsediyorum? Üstelik ailesi onu Belgorod’daki otobüs terminalinde uğurladı; Voronej’e iyi bir şekilde varacağından çok endişeleniyorlardı
*x ) Neden kimse onu gerçekten görmedi? Yetişkin bir amca dizlerinin üzerindeki mandalı ovuşturuyor ve bu hiç kimse için şüpheli değil mi?
These users thanked the author MariannaLo for the post:
Fan
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Fritz »

MariannaLo: 03 Mar 2023, 01:14
Bir zamanlar, 90’larda, 12-13 yaşlarında, erkek gibi giyinmiş, güzel, neredeyse hiç memesi olmayan, küçük kıçlı ve şöyle davranışlara sahip bir kızla şehirlerarası otobüse biniyordum: bir çocuk... . Ara istasyonda Stary Oskol (Belgorod bölgesi), büfede ona atıştırmalık ikram etti, 100 gram votkayı döktü, anında içti! Voronej’e doğru yola çıktık, otobüsün yarısı boştu, arka koltuğa geçtik, onu sırtı ona dönük olacak şekilde kucağına oturttuk, eşofmanını indirip onu içeri soktuk. Hiç ses çıkarmadı, sadece hafifçe üfledi. Görünen deneyimsizliği ve yaşı büyük bir heyecandı ve 5-7 dakika içinde geldim! Dizlerinin üstünden kalktı, pantolonunu giydi, bana baktı ve ona 100 ruble vermemi söyledi (o zamanlar bu iyi bir paraydı). Parayı dağıtmak zorunda kaldım - kız iyi iş çıkardı! Neden bahsediyorum? Üstelik ailesi onu Belgorod’daki otobüs terminalinde uğurladı; Voronej’e iyi bir şekilde varacağından çok endişeleniyorlardı
*x ) Neden kimse onu gerçekten görmedi? Yetişkin bir amca dizlerinin üzerindeki mandalı ovuşturuyor ve bu kimse için şüpheli bir durum değil mi?
Peki, bir sübyancı, peki sorun ne? İşte herkes ilk
MariannaLo
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by MariannaLo »

Fritz: 03 Mar 2023, 01:23 peki, pedofili, ne olmuş yani? İşte her ilki böyle
Eh, şeytan onunla birlikte, ben başka bir şeyle ilgileniyorum ama yolcular neden sessiz kaldı?
These users thanked the author MariannaLo for the post (total 2):
Sibiryak89, Fan
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602
Registered for: 4 years

Unread post by Tpoo »

Henüz bekarken öğrenci kızlar beni ziyarete gelirdi. Seks yok - sadece çenemi sarkıttılar. Yanlarında bir lise öğrencisini getirdiler. Bu çok harika bir çocuk. 16 yaşındaydı ve sosyal çevresinde neredeyse büyükannesi yaşında olan teyzeleri de vardı. Bir yıldan biraz fazla bir süre sonra ilk yılına girdi. Onun reşit olması kutlandı. Bekaretini almayı teklif etti. Ona bunu seçtiği kişiye vermesi gerektiğini söyledi. Ve bu erkek fatma sadece bir erkek fatma. Mastürbasyon yapmaktan yorulduğu için sikişmek istediğini söyledi. Benimle eğlenip farklı konular hakkında konuşabilirsin.
Birkaç aydır tanışıyoruz. Onu kurtardım. Yıllar sonra buluştuk. O evli ve ben evliyim. Şehirden ayrıldık, alışverişe gittik, ateş yaktık ve seks yaptık. Daha sonra eve gelip bunu kocasına verdiğini ve neredeyse ona tecavüz edeceğini söyledi. Sikişti ve yakındaki üçüncü kişi olmamı istedi. Koca, karısının yeterince seks yapmadığını düşünüyordu. Ama aşırı saçmalığın aklını başından aldığı ortaya çıktı. Şu anda 27 yaşındadır. Bir an olacak - tekrar görüşürüz.
These users thanked the author Tpoo for the post (total 3):
Fargal94, Fan, Ahah
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”