Karımın Lanet Durumu
-
- Potansiyel seks nesnesi
Karımın Lanet Durumu
Herkese Mutlu Yıllar! =) Size hikayemi anlatacağım, çok uzun zamandır karımın nasıl sikileceğini, nasıl davranacağını hayal ettim. Bu yüzden onu çok uzun bir süre kırdım, çok uzun bir süre ama sonra o kırdı ve kabul etti. Genel olarak iş nasıl bu noktaya geldi, çok endişelendim ve korktum, bir adamı davet ettiler, içtiler ve adam ona oral seks yapmayı teklif etti, isteksizce başladı, cıvatasını emmeye başladı, sonra sırt üstü yattı ki onu ağzından sikti, tamamen boğazına soktu, ona bir fahişe gibi dikkatsizce davrandı, onu ağzından sikti öyle... Geldi ki neredeyse kendi tükürüğünde ve sperminde boğuluyordu. Sonra çok kıskandım ve onu dövüp evden gönderdim. Şimdi ondan bir başvurum var, bir gecelik eş verirsem işleri yoluna koymayacağını söylüyor, hatta bana para bile teklif etti ama ben artık istemiyorum, ne önerirsiniz?
-
Yanıt: Durum
Yerinizi koruyun! Sen bir erkeksin! Ve sevdiğinizi kimseyle paylaşmayın, kendiniz kullanın!
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
- Orientation: heteroseksüel
Bu adam... tam bir canavar!
Eğer yapabiliyorsan onunla karşılaş. Karşı sunumda olduğu gibi...
Bunu nasıl yapacağınızı buldunuz mu? Bir düşünün... Hangi kozları kullanmalısınız?
Eğer yapabiliyorsan onunla karşılaş. Karşı sunumda olduğu gibi...
Bunu nasıl yapacağınızı buldunuz mu? Bir düşünün... Hangi kozları kullanmalısınız?
-
-
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Orientation: biseksüel
Nick, Siz tuhaf insanlarsınız. Bunu yapmaya karar vermeden önce, karınızı istedikleri gibi elde edeceklerine ve kimsenin ona zarar verip vermediğini sormayacağına zihinsel olarak hazırlıklı olmanız gerekir. Bu “konser”i kendiniz istediniz ve aldınız. Ama beni boşuna dövdü. Soruşturma yine de gerçeği ortaya çıkaracak ve sonra siz ve karınızın bir yıldızı olacak. Holiganlık yaptığın için hapse atılacaksın. ve senin yüzünden karına fahişe denilecek. Bunu başardın mı?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
Kendimiz ortalığı karıştırdık ve şimdi bu çanta tüm dünyanın acısını çekti. Bazı garip olanlar. Tabiri caizse zaten ne istediğinize karar veriyorsunuz ve ancak o zaman insanları dövüyor ve sonra ikinci bir partner seçerken daha dikkatli oluyorsunuz, aksi takdirde aynı şeyi yaşamaya devam edeceksiniz - seks ve zevk değil, tam bir kavga.
Kesinlikle katılıyorum!vit123: ↑02 Jul 2021, 00:13 Nick, Siz tuhaf insanlarsınız. Bunu yapmaya karar vermeden önce, karınızı istedikleri gibi elde edeceklerine ve kimsenin ona zarar verip vermediğini sormayacağına zihinsel olarak hazırlıklı olmanız gerekir. Bu “konser”i kendiniz istediniz ve aldınız. Ama beni boşuna dövdü. Soruşturma yine de gerçeği ortaya çıkaracak ve sonra siz ve karınızın bir yıldızı olacak. Holiganlık yaptığın için hapse atılacaksın. ve senin yüzünden karına fahişe denilecek. Bunu başardınız mı?
Kendimiz ortalığı karıştırdık ve şimdi bu çanta tüm dünyanın acısını çekti. Bazı garip olanlar. Tabiri caizse zaten ne istediğinize karar veriyorsunuz ve ancak o zaman insanları dövüyor ve sonra ikinci bir partner seçerken daha dikkatli oluyorsunuz, aksi takdirde aynı şeyi yaşamaya devam edeceksiniz - seks ve zevk değil, tam bir kavga.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Re: Eşimin sikişme durumu
Bunun olmasını önlemek için karım yeni partnerini siktiğinde her zaman oradayım. Eşim için daha sakin, eğer bir şeyden hoşlanmıyorsa gidebilir, çünkü ben yakınlardayım, gücenmene izin vermeyeceğim. Seks normalse herkes bundan keyif alacaktır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
Bana öyle geliyor ki bu bir wanker ve hikaye bir yalan ve aptalca onun fantezileri)
- These users thanked the author Kulik for the post (total 4):
- Allah 1974, sptlh, alex503311, andrey.petrov
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
Mağdurun ifadesi alınırsa artık yapacak bir şey yok! (yani davaya devam edip etmeme artık başvuru sahibine bağlı değildir) ve karısını başka bir görüşme için şantaj yaparsa, başvuru, tipik boşanma, korkutma vb. söz konusu değildir. Genel olarak: Partnerinizi daha dikkatli seçin! Tanıştığın ilk kişiyle yatağa girmek aptallık!!!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
Bu kamuya açık bir suçlama değil, özel bir suçlamadır Bir ve tarafların uzlaşması mümkün. Eğer açıklama tecavüzle ilgiliyse evet, “geri çekilemez”.
Duruma bağlıdır.Mongoose: ↑23 Jul 2022, 15:57 Mağdurun ifadesi alınırsa artık yapacak bir şey yok! (yani davaya devam edip etmeme artık başvuru sahibine bağlı değildir) ve karısını başka bir görüşme için şantaj yaparsa, başvuru, tipik boşanma, korkutma vb. söz konusu değildir. Genel olarak: Partnerinizi daha dikkatli seçin! Karşılaştığınız ilk kişiyle yatağa girmek aptalca!!!
Bu kamuya açık bir suçlama değil, özel bir suçlamadır Bir ve tarafların uzlaşması mümkün. Eğer açıklama tecavüzle ilgiliyse evet, “geri çekilemez”.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Onu sokaktan davet etmediler. Belli ki web sitesinde veya mesajlaşmada bir yazışma var, bu yüzden bu adamın her şeyin karşılıklı rızaya dayalı olduğunu kanıtlamakta hiçbir sorunu olmayacak.
5 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Yazar tipik bir aptalın teki. Belki bir zavallı ve bir hayalperest. Öncelikle toplantı koşulları ve tabular üzerinde önceden anlaşmaya varılır. İkincisi, adamı durdurup ona daha nazik olmasını söylemekten beni alıkoyan şey neydi? Her ne kadar karısının kendisini ağzından sikmek ve hatta sonuna kadar almak için uzandığını düşünürsek, açıkça hoşuna gitti. Ve yarı insan olan yazar, kıskanmak yerine kıskanmaya başladı çünkü buna izin verilmedi ya da kendisi bunu düşünmedi. Umarım adam bu fahişeyi bir geceliğine yakalar ve başvuruyu geri çekmez. Bu koca rezil olsun.
uh-huh, sonra karısıyla birlikte iftira ve yalan için masaya oturacak tanıklık))))
Onu sokaktan davet etmediler. Belli ki web sitesinde veya mesajlaşmada bir yazışma var, bu yüzden bu adamın her şeyin karşılıklı rızaya dayalı olduğunu kanıtlamakta hiçbir sorunu olmayacak.
5 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Yazar tipik bir aptalın teki. Belki bir zavallı ve bir hayalperest. Öncelikle toplantı koşulları ve tabular üzerinde önceden anlaşmaya varılır. İkincisi, adamı durdurup ona daha nazik olmasını söylemekten beni alıkoyan şey neydi? Her ne kadar karısının kendisini ağzından sikmek ve hatta sonuna kadar almak için uzandığını düşünürsek, açıkça hoşuna gitti. Ve yarı insan olan yazar, kıskanmak yerine kıskanmaya başladı çünkü buna izin verilmedi ya da kendisi bunu düşünmedi. Umarım adam bu fahişeyi bir geceliğine yakalar ve başvuruyu geri çekmez. Bu koca rezil olsun.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
Eğer hikaye gerçekse, o zaman sizi ilk sikleyen yazar olmalıdır. Boynuzlanma şehvetiniz yüzünden saçmalık yapıyorsunuz. Adam karınızı taciz ediyorsa ya da zorluyorsa bu farklı bir mesele olurdu. ama aslında sen onu onun emrine verdin... ...bu açıklamayı adil bir şekilde yazdı. Her ne kadar seni karının önünde sikmeye ve üstüne işemeye değer olsa da, görünüşe bakılırsa çocuk bunu başaramamış.
- These users thanked the author Truva for the post (total 4):
- Astragan, Arıyor, çoban, Devam etmek
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Nick, buna zihinsel olarak hazırlıklı olman gerekiyor. Ancak kavgadan sonra yumruklarını sallamazlar. Bütün bunların çözülüp unutulmasını sağlamaya çalışıyorum. İyi şanlar.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Tek çıkış yolu var, bırakın karısı onu bu gece memnun etsin.
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post:
- Lazobay
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 382
bundan ne değişecek, peki, bir düşün, onu birkaç kez sikecekler, mesela sevgilim eğer öyle yaparsa ona üzülmüyorum kendisi istiyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Hikâye baştan sona uyduruldu, özellikle de şu sözlerden sonra: "Ona bir gecelik bir eş verirsem işler ilerlemez."
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Birincisi, boğaza oral seks tecavüz değildir, çünkü pek çok insan bu şekilde sikilir, tabii ki bu hoş olmayan bir şeydir, ancak birisinin kendisi fahişe olmak istemiştir.
İkincisi, onu ağzından sikmek zorunda kalmıştı, bu da şu anlama geliyor: ağzı, amın nasıl kullanıldığı ve tabii ki bu kötü bir oral seks.
Kusmayı ve nefes almayı nasıl önleyeceğini yalnızca biri biliyor ama biri bilmiyor.
Ve burada sanal onu yendi karısının ağzından sikildiği gerçeği.
Evet ve eğer karısı sikildiyse, bu bir fahişe anlamına gelir, yani bir arkadaşı gelip karısını kocasının önünde siktiğinde ne kadar dikkatliydi, o o bir boynuzlu, o bir fahişe.
Bir zamanlar koleksiyonu beğenmiştim, ağızlarında sadece sikik gençler vardı, sürtük gibi kullanılmaları çok güzeldi, sırayla onlarla çalışmak isterdim adam.
İkincisi, onu ağzından sikmek zorunda kalmıştı, bu da şu anlama geliyor: ağzı, amın nasıl kullanıldığı ve tabii ki bu kötü bir oral seks.
Kusmayı ve nefes almayı nasıl önleyeceğini yalnızca biri biliyor ama biri bilmiyor.
Ve burada sanal onu yendi karısının ağzından sikildiği gerçeği.
Evet ve eğer karısı sikildiyse, bu bir fahişe anlamına gelir, yani bir arkadaşı gelip karısını kocasının önünde siktiğinde ne kadar dikkatliydi, o o bir boynuzlu, o bir fahişe.
Bir zamanlar koleksiyonu beğenmiştim, ağızlarında sadece sikik gençler vardı, sürtük gibi kullanılmaları çok güzeldi, sırayla onlarla çalışmak isterdim adam.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
İnsanlar kendilerine sorun yaratma konusunda ne kadar iyiler!
Önceden tanışmak, onun nasıl bir insan olduğunu öğrenmek, onunla iletişim kurmak, karakterinin, mizacının ne olduğunu öğrenmek gerçekten imkansız mı? sekste nelerden hoşlandığı, sikişmenin ne kadar zor olduğu vb. Ve burada - "Ah, karısının ağzından çok sert sikti - ona amcık verdim!" - yani, küçük çocuklar gibi... Zaten böyle bir şey yapmaya karar verdiyseniz, neden yumruklarınızı sallayasınız ki? Seks sırasında evet, onu daha nazikçe becer gibi bir açıklama yapmak gerekiyordu! Yoksa koca süreci kesintiye uğratmak mı istemedi? Her şey tuhaf... Finale ulaşmak için her şeyi spermle doldurun ve sonra birini dövün... Kısacası zor.
Önceden tanışmak, onun nasıl bir insan olduğunu öğrenmek, onunla iletişim kurmak, karakterinin, mizacının ne olduğunu öğrenmek gerçekten imkansız mı? sekste nelerden hoşlandığı, sikişmenin ne kadar zor olduğu vb. Ve burada - "Ah, karısının ağzından çok sert sikti - ona amcık verdim!" - yani, küçük çocuklar gibi... Zaten böyle bir şey yapmaya karar verdiyseniz, neden yumruklarınızı sallayasınız ki? Seks sırasında evet, onu daha nazikçe becer gibi bir açıklama yapmak gerekiyordu! Yoksa koca süreci kesintiye uğratmak mı istemedi? Her şey tuhaf... Finale ulaşmak için her şeyi spermle doldurun ve sonra birini dövün... Kısacası zor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Adam iyice sinirlendi ve dayanamadı. Eşime üzüldüm. Ve bir başvuru yazmış olması da onun canı cehenneme. Bu idari bir makaledir. Maksimum para cezası 500 ruble.
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
Sen tam bir tipsin. Mesela ben de karını aynı şekilde sikerdim.
- These users thanked the author Meloman Almatı for the post:
- Dart
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 2047 Views
-
Last post by Ötesinden Gelen Şehvet