Ensest? Bir annenin oğlunu baştan çıkarması gibi
-
- Potansiyel seks nesnesi
Ensest? Bir annenin oğlunu baştan çıkarması gibi
Diğer yarım oğlunun önünde özgürce kıyafet değiştirebiliyor veya evde iç çamaşırlarıyla dolaşabiliyor, hatta odasına bile girebiliyor, ilk evliliğinden olan oğlu 17 yaşında, onu baştan çıkardığını mı düşünüyorsun?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Ensest
Ve davranışına daha yakından bak dostum! Bu aynı zamanda basit bir dikkatsizlik de olabilir...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
Aslında ensest kan akrabaları arasındaki cinsel ilişkidir. Bunun ilk evliliğinden olan oğluyla ne ilgisi var?
- These users thanked the author Utangaç bebek for the post:
- artm.razvratnik
-
- Nirvana’dayım
Bunun ensest gibi görünmesi oldukça muhtemel. Belirli bir adama...Utangaç Bebek: ↑19 Mar 2020, 00:58 Aslında ensest, kan akrabaları arasındaki cinsel ilişkidir. Bunun ilk evliliğinden olan oğluyla ne alakası var?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
Hayır, öyle görünmüyor.....Evet, bazı insanların kendi Ensestin ne olduğu konusunda kendi anlayışınız var, ama.... ensest YALNIZCA kan akrabaları arasındaki seks ve yakın ilişkilerdir. Ne yazık ki bunu biliyorum. Ensest ilişkim vardı...
- These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 6):
- annem adam yaptı, Tolkala, MarcMan949, SergeiKa, Zxz, Natalie
-
- Nirvana’dayım
Elbette bu ensest değil. Önemli olan katılımcıların bu durumu nasıl algıladıklarıdır...Hayır, öyle görünmüyor.....Evet, bazı insanların ensestin ne olduğu konusunda kendi anlayışları var, ama....ensest sekstir ve YALNIZCA kan akrabaları arasındaki yakın ilişkiler. Ne yazık ki bunu biliyorum. Ensest ilişkim vardı....
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Re: Ensest mi? Bir annenin oğlunu baştan çıkarması gibi
Tebrikler. Oğluna öğretsin, istediğini versin. Piç kurusu yabancılardan daha iyi
- These users thanked the author , Александр for the post (total 7):
- annem adam yaptı, Tolkala, Aleks, Vika1, Esnek, Mart, Natalie
-
- Nirvana’dayım
Eh, herkes bunu anlamıyor ve onaylamıyor...Aferin. Oğluna öğretsin, istediğini versin. Yabancılarla sikişen pisliklerden daha iyidir
-
-
- Nirvana’dayım
Ben de bunu söylüyorum; her şey bireyseldir! Herkesin kendi hamamböcekleri vardır!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- annem adam yaptı, bir maceracı, SergeiKa
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Orientation: biseksüel
İç çamaşırla dolaşmak ensest değil!
- These users thanked the author Luka for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Hayalperest
-
- Nirvana’dayım
-
- Total posts: 12
İç çamaşırıyla dolaşmanın ensest olmadığını kastetmiştim! Bu arada, yere kadar uzanan bir gecelik aynı zamanda iç çamaşırıdır!
-
- Nirvana’dayım
Bu arada, iç çamaşırları çoğu zaman çok seksi hale getiriliyor! Çıplak bir vücuttan daha fazlasını baştan çıkarıyor!
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- Total posts: 16
Öyle bir ilişkileri var ki, seni rahatsız eden ne? Yoksa oğlunuzda rakip bir erkek mi hissediyorsunuz? Onun davranışına bir şekilde tepki veriyor mu yoksa bunda bir sorun yok mu?
-
Beyin felci hastasıyım, tamamen hareketsiz durumdayım, bacaklarım hareket etmiyor, kollarım çalışmıyor ve konuşmam çok net değil. Annem çocukluğumdan beri bana baktı, beni besledi, yıkadı ve yanıma geldi. yatmadan önce külotumu çıkardım ve amımı lekeledi, çok güzeldi. Annem gittiğinde, heyecandan uzun süre uyuyamadım, sonra gerçekten annemden bana mastürbasyon yapmasını istedim. bir keresinde nihayet kararımı verdim, annem beni meshederken göğsümden derin bir nefes aldım ama sonra korktum ve öksürdüm.....-"Düştün mü?"-"- diye sordu, artık sormaya bile çalışmadım, o zamanlar 15 yaşındaydım ve artık bir yetişkinim ama annem hâlâ odama gelip beni lekeliyor ve kendimi çocukluğumdaki kadar iyi hissediyorum. Burada akıllı bir kişinin anneme sormamam gerektiğini yazdığını hissediyorum, ona katılıyorum, bir insanı gücendirmeye gerek yok ne düşünüyorsun?
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Annenle ihtiyaçlarınız ve bir kadınla deneyim yaşamak istediğiniz konusunda konuşmayı düşündünüz mü? Belki sana yardım edebilir? Bir arkadaşınızdan nihayet bir fahişe almasını isteyin. Sen yetişkin bir adamsın ve engelli olup olmaman önemli değil. Siz insansınız ve doğal arzularınız var. Utanmalarına gerek yok.
Bana öyle geliyor ki düşüncelerin dönüyor. Annenin yanındasın çünkü hayatındaki tek kadın bu.
Annenle ihtiyaçlarınız ve bir kadınla deneyim yaşamak istediğiniz konusunda konuşmayı düşündünüz mü? Belki sana yardım edebilir? Bir arkadaşınızdan nihayet bir fahişe almasını isteyin. Sen yetişkin bir adamsın ve engelli olup olmaman önemli değil. Siz insansınız ve doğal arzularınız var. Utanmalarına gerek yok.
- These users thanked the author Galce83 for the post (total 3):
- Sibiryak89, Zorin, Islak
-
bu yüzden utangaç değilim. Sadece arkadaşım yok, kız arkadaşım yok. Bu yüzden kız diyebileceğim kimse yok. Ve annemle yaptığımız tek şey seks hakkında konuşmak, annemin mizah anlayışı var. , örneğin, ona -- "bana kız diyelim" diyorum - annem cevaplıyor - "hadi arayalım, daha fazla para biriktirip poz verelim -
bir araya geleceğiz" - sonra devam ediyorum - "ama işte komşumuz, çok güzel, onunla konuş" - "Sen delisin, onun bir kocası var" - ve bu her gün böyle. Ama cidden, kimse bana Brodsky olarak gelmeyecek. "Pencerenin dışında çay var, Fransa’nın değil." Pencerenin dışında büyük bir tane var, en sevdiğim köy olan Pikino, cevabınız için teşekkür ederim
, sorabilirsiniz. Sorular. Yalnızken kendimi çok kötü hissediyorum.
bir araya geleceğiz" - sonra devam ediyorum - "ama işte komşumuz, çok güzel, onunla konuş" - "Sen delisin, onun bir kocası var" - ve bu her gün böyle. Ama cidden, kimse bana Brodsky olarak gelmeyecek. "Pencerenin dışında çay var, Fransa’nın değil." Pencerenin dışında büyük bir tane var, en sevdiğim köy olan Pikino, cevabınız için teşekkür ederim
, sorabilirsiniz. Sorular. Yalnızken kendimi çok kötü hissediyorum.
-
Kendin bul. Annenizle kabul edilebilir bir bütçe belirleyin. Bir anneye kaydolun ve arayın. Bir seçeneğin oldukça hızlı bir şekilde ve birden fazla seçeneğin ortaya çıkacağından eminim.
-
Kayıt olmak için bir bilgisayara ve bir e-postaya ihtiyacınız var, ancak yalnızca akıllı televizyonum var, uzaktan kumandaya burnumla basıyorum, bu yüzden bu metni daha çok uyurken yazıyorum!!!
-
annem fahişe olacak, annemi ikna etmek daha kolay.
-
Kusura bakmayın, önceki mesajlarımı kaçıranlar veya anlamayanlar için sorunumun özünü kısaca tekrarlamak istiyorum (bu kadar alınmayın), o yüzden beyin felci hastasıyım çocukluğumdan beri anneme sormak istedim. Benim için mastürbasyon yapıyordum ama küçükken korkuyordum ama şimdi o kişiyi kırmak istemiyorum. Annemle seks hakkında konuşmaktan başka bir şey yapmamamıza rağmen bu kabul etmiyor.
Fahişeyi aramak da gerçekçi değil ama annem aynı fikirde değil ve asıl mesele bu değil, sadece bilgisayarım olmadığı için bunu tekrarlamak istiyorum. sadece akıllı TV ve özellikle annelerin kayıt olmadan yazabileceği tek site burası.
Fahişeyi aramak da gerçekçi değil ama annem aynı fikirde değil ve asıl mesele bu değil, sadece bilgisayarım olmadığı için bunu tekrarlamak istiyorum. sadece akıllı TV ve özellikle annelerin kayıt olmadan yazabileceği tek site burası.
-
önceki mesajda yazım hatası yaptım tekrarlamak için değil ama konuşmak için evet sadece konuşun insanlarla konuşmak istiyorum.
-
Muhtemelen anneme sormalıyım). Senin için bir tatil olacak...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 176
Oğlumuzla yaşıyoruz, 13-14 yaşlarındayken onu küvette yıkadım, bir kez yıkanırken arkasını döndü, öylece duruyordu. İlk başta utangaçtım ve sonra daha cesur oldum ve birkaç kez ağzıma koymaya başladım. Şimdi bir kızla yatıyor. duyabiliyorum ve bazen onu istiyorum.
- These users thanked the author Irina for the post (total 19):
- Avare, Tolkala, annem adam yaptı, vl123kl, artm.razvratnik, Snegshura, Sibiryak89, Öksürük, Esnek, alexey.painters, Eski Şeytan, kaptan63, Zorin, MağaralarJ, PavelNokia, Kostiai72, Mishanya090, tahmini, edgard.shuhard
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
Onunla konuşun, kızla FFM formatını tartışsın. Ve sonra göreceğizIrina: ↑01 Feb 2021, 13:50 Oğlumuzla yaşıyoruz. 13-14 yaşlarındayken onu küvette yıkadım. Bir keresinde yıkanırken arkasını döndü, orada duruyordu. Sadece aldım ve onu salladım. İlk başta utangaçtım ve sonra daha cesur oldum ve onu ağzına koymasını istedim. 17 yaşındayken bir kız ortaya çıktı. bir kızla yatıyor ama ben duyabiliyorum ve bazen de istiyorum.
- These users thanked the author Avare for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Tolkala, Travolta
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 176
İstemiyorum. Hala seks istiyorum. Uygun erkek yok.
- These users thanked the author Irina for the post:
- bir maceracı
-
roman, Cesur olun, yaklaşık olarak aynı sorun bende de var Annemden yardım istedim, ilk başta kategorik bir hayırdı, bir daha sormadım, kendi kendine geldi.
-
Irina, ben de evliyim ama ’Annemi unut, Karın uzaktayken annenle seks daha da güzel, ona ne istediğini söyle.
-
Irina, Ira, yalnız hayatının tadını çıkar, ben sarhoş oldum, annem tecavüz etti, uzun süre ağladı, sonra sakinleşti, af diledi, sonra söyledim zaten, kabul ettim, evliyim, anneme çok sık gitmiyorum ama çok eğleniyoruz, Kıçına oral seks yapmayı öğrendim, onu da memnun ediyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Önümdeki anne çıplak dolaşmıyordu ama örneğin tuvalete gittiğinde periyodik olarak benden bir şey, telefon veya başka bir şey getirmemi istedi, sakince içeri girip ona verdim, bazen amı görünüyordu, ama öyleymiş gibi davrandı) ama daha ileri gitmedi ve benim gafımı gördü ve bazen mastürbasyon yaptı ve eğer evde kimse yoksa, ben de baktım ve mastürbasyon yaptım. Genel olarak bana öyle geliyor ki beni gördü, fark etmemiş gibi davrandı)
- These users thanked the author Tuzlu su for the post (total 7):
- Nikk, annem adam yaptı, Travolta, Islak, PavelNokia, Kostiai72, Dimchik
-
- Nirvana’dayım
Seni baştan çıkardığını düşünmüyor musun?Salmyr: ↑20 Jun 2021, 09:40 Önümdeki anne çıplak dolaşmıyordu ama örneğin tuvalete gittiğinde periyodik olarak benden bir şey, telefon veya başka bir şey getirmemi istedi, ben de sakince içeri girip onu verdim. bazen amı görünürdü, ama öyle olması gerektiği gibi davrandı) ama daha ileri gitmedi ve benim gafımı gördü ve bazen mastürbasyon yaptı ve eğer evde kimse yoksa, ben de dikizleyip mastürbasyon yapardım. Genel olarak bana öyle geliyor ki beni gördü, sadece fark etmemiş gibi davrandı)
- annem adam yaptı, SergeiKa, Travolta
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Sanırım, aptallık yüzünden, annem de gecelikle külotsuz dolaşıyordu, sadece uyuyordu, yaramaz kadının amı yırtılmış, kıllı amı dışarı çıkmış... tıpkı babasının onu becerdiği gibi... Ben kardeşimin de gördüğünü biliyorum ama dokunduğundan şüpheliyim
- These users thanked the author Bez Tormozov for the post (total 2):
- Tolkala, Kirya
-
- Nirvana’dayım
Ve babam onu büyük bir zevkle becerdi! Hayal edebiliyor musun?
- annem adam yaptı, Alan, Travolta
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sanırım heyecanlanmamı ve onu gözetlemeye başlamamı istedi. Sonunda olan buydu, duşta onu gözetlerken mastürbasyon yapmaya başladım ve o gerçekten beni yakıyordu) muhtemelen onu sikmeye çalışan ilk kişinin benim olmamı istedi
- These users thanked the author Tuzlu su for the post (total 5):
- Avare, annem adam yaptı, Tolkala, Travolta, PavelNokia
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
14 yaşında tetanoz başladı, penisim her yerdeydi ve ben de her yerde mastürbasyon yapıyordum, bu yüzden ailem beni sık sık yakıyordu ve ben esas olarak annemin iç çamaşırına mastürbasyon yapıyordum - o çok kızmıştı. Bir noktada annemin bazen evin içinde sadece bir gömlekle neredeyse çıplak dolaşmaya başladığını fark etmeye başladım. Ve ebeveynler gösteri için seks yapmaya başladı. Odalarımız içinden geçilebilen odalardı ve birçok şey gördüm. Evlendikten sonra babam, kompleksim olmasın diye annemi kendini göstermeye zorlayanın kendisi olduğunu söyledi.
- These users thanked the author Alexb for the post (total 6):
- Tolkala, Tuzlu su, SergeiKa, Sibiryak89, PavelNokia, Kostiai72
-
Benimki de evin içinde sadece gecelikle çıplak dolaştı... ve anladı! Eve sarhoş geldim, bir sandalyeye oturdum, televizyon izledim ve birden sertleştim. Annem yanımdan geçti, elini tuttum ve ona güçlü bir şekilde sarıldım, sertleşmemi hissedebilsin diye tüm vücudumu ona bastırdım. Elimi geceliğin altına uzattım, karşılık verdi ama bu beni daha da çok tahrik etti. Küçük, yontulmuş bir figürüm var ve ben iri bir boğayım, o nasıl başa çıkabilir! Onu dik ucuna yerleştirdi. Ne kadar sikişsem de o kadar çok ağladı ki... Sonra sabah ayıldıktan sonra bunun olması için af diledim ama o asla affetmeyeceğini söyledi! Ve birkaç gün sonra gece yarısı yanıma gelip yorganın altına girdi... Aradan altı yıl geçti, benim zaten bir ailem var, bir çocuğum var ama annemi unutmuyorum, ziyaretine gidiyorum. haftada bir veya iki kez onu zevkle “rahatlatın”...
-
- Total posts: 18
Annemi doğum gününde restoranın hamamındaki tuvalette sarhoş ettim
- These users thanked the author pavlo.jurigora for the post:
- alex503311
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post