Oral seksten sonra boşalamıyorum, sorunun ne olduğunu kim bilebilir?
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
Re: Oral seksten sonra boşalamıyorum, sorunun ne olduğunu kim bilebilir?
Yani pek de berbat değil, benimki boşalıyor, bacaklarım titriyor ve boşalıyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Bilmiyorum, bu hoş konuda hiç tecrübem olmadığı için tavsiye vermek benim için zor, ama bence kızla bizzat konuşman gerekiyor, eğer sadece onun için geçerliyse . Sizin için bir şeyi bitirmiyor olması mümkündür, bu da penisinizin heyecandan patlamasına neden olur. Sonuçta bu bir sanat, tıpkı cunnilingus gibi ve aptalca emmek burada işe yaramayacak, penisi doğru bir şekilde hissedebilmeniz, ona maksimum zevk vermek istemeniz gerekiyor, o zaman çabalarınıza yanıt olarak o da fırtınalı bir çeşme ile teşekkür ederim.
Bana göre, sadece bu seferkiyle etrafa her şeyi sıçratabilirsin kelime.
Bilmiyorum, bu hoş konuda hiç tecrübem olmadığı için tavsiye vermek benim için zor, ama bence kızla bizzat konuşman gerekiyor, eğer sadece onun için geçerliyse . Sizin için bir şeyi bitirmiyor olması mümkündür, bu da penisinizin heyecandan patlamasına neden olur. Sonuçta bu bir sanat, tıpkı cunnilingus gibi ve aptalca emmek burada işe yaramayacak, penisi doğru bir şekilde hissedebilmeniz, ona maksimum zevk vermek istemeniz gerekiyor, o zaman çabalarınıza yanıt olarak o da fırtınalı bir çeşme ile teşekkür ederim.
- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 6):
- Nikk, xGoGa, Tutku, -demokrat-, Frodo, aleksandr.nikolaev
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Farklı şekillerde denediniz mi? Kendinizi hareket ettirmeye çalışın, baskın bir pozisyon alın, örneğin kızın hareketlerini sınırlayın ve ağzına sikin, bu işe yarayabilir. Belki de çok kısıtlısınız ve bu tam olarak sizi boşalmaktan alıkoyan şeydir.
-
Ve ne oral seksten ne de elleriyle beni sarstıklarından boşalamıyorum. Ana "programda" bir tür tıkanıklık olmalı.
Bir şekilde arkadaşlarımdan biri bunun işe yarayacağını düşündü... Hayır. Yarım saat boyunca emdim - faydasızdı.
Arabada bir sorun vardı. Otopark görevlisi gelip "Burada ne yapıyorsun?" diye sorduğunda bile... sikimi ağzından çıkarmadı, görünüşe göre heyecanlanmıştı... gerçekten boşalmamı istiyordu. Sadece kaşlarının altından gardiyana baktı. Standına gitti.
Bir şekilde arkadaşlarımdan biri bunun işe yarayacağını düşündü... Hayır. Yarım saat boyunca emdim - faydasızdı.
Arabada bir sorun vardı. Otopark görevlisi gelip "Burada ne yapıyorsun?" diye sorduğunda bile... sikimi ağzından çıkarmadı, görünüşe göre heyecanlanmıştı... gerçekten boşalmamı istiyordu. Sadece kaşlarının altından gardiyana baktı. Standına gitti.
-
Evet, onu ağzından sik.. ve boşal o zaman kendiliğinden olur.
-
Ben de yapamam. Kilit gibi açılıyor. İçlerinden biri bana inanmadı, yarım saat boyunca denedi ve faydası olmadı.
Büyük olasılıkla, çünkü bu kadar yakın ve bariz bir temasla boşalmak utanç verici... Eğer birinin önünde otuzbir çekersem bir kadın olsaydı belki boşalabilirdim.
Bir keresinde aynı anda mastürbasyon yapmayı da önermiştim. O - kendisi için, ben - kendim için. Her şey yolunda gitti. Ama ağzına girer girmez işe yaramıyor.
Büyük olasılıkla, çünkü bu kadar yakın ve bariz bir temasla boşalmak utanç verici... Eğer birinin önünde otuzbir çekersem bir kadın olsaydı belki boşalabilirdim.
Bir keresinde aynı anda mastürbasyon yapmayı da önermiştim. O - kendisi için, ben - kendim için. Her şey yolunda gitti. Ama ağzına girer girmez işe yaramıyor.
-
Ve ben. Seks yaparken bile zorlanıyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
Bilmiyorum, tuhafsın... Her durumda sakince bitiririm)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
O halde diğer seks türlerini deneyin
- These users thanked the author Mutlak for the post:
- -demokrat-
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Orientation: heteroseksüel
Onunla komşu bir bölgeye giden otobüse bindik. Yolculuk uzundu ve elimi üstüne koydum... Onu orgazma ulaştırdım. Cevap olarak pantolonumun düğmelerini açtı ve işe koyuldu. Karanlık ve rahattı. Bir pislik otobüsümüzün önünü kesti ve şoför aniden fren yaptı. Bir şakadaki gibi. Bir ısırık almamış olmam iyi oldu. Ancak dişlerden gelen küçük bir yara bile kafada ciddi bir yaraya neden oldu. Bundan sonra oral seksten boşalmak zordur.
Aynı saçmalık... ama sorunu hemen buldum. .. 23 yaşında, tek başına kötü adamlık biraz.

- These users thanked the author Nandandaar for the post:
- -demokrat-
-
Bende de aynı sorun var. Ama rahatsız etmiyorum. Klasik seksin en ideal boş zaman etkinliği olduğunu düşünüyorum.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Ayrıca örneğin ben kalktığımda iş arkadaşımın bunu bana yapması hoşuma gitti ama ben boşalamadım ve daha güçlüydüm
ancak küçükken ayağa kalkıyor ama bir şekilde kendini kilitlemiyor , bir dakika sonra ağzına boşaldım ama o sekse geçti. Yani tuvalete gitmeye değer olsa bile işemek de zor.
ancak küçükken ayağa kalkıyor ama bir şekilde kendini kilitlemiyor , bir dakika sonra ağzına boşaldım ama o sekse geçti. Yani tuvalete gitmeye değer olsa bile işemek de zor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Bu daha önce de oldu. Evet, elbette bu bir dizi faktöre bağlı olabilir. Ama temelde bu tamamen bir teknik meselesi, seni yanıltıyorlar. Partnerinizle bunun hakkında konuşun, denemeler yapın, farklı oral seks tekniklerini içeren bir video izleyin
- These users thanked the author -demokrat- for the post:
- Cidden
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
sadece boşalmazsanız ağzınıza koymayın, sorun kendiliğinden ortadan kalkacaktır!!!
- These users thanked the author Ben Lazarus for the post:
- Alex10rus
-
- Total posts: 23
Ekipmanı değiştirmemiz gerekiyor
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Lanet olsun!!! Bir gün beynim senin eserlerin yüzünden çılgına dönecekalex503311: ↑16 Feb 2022, 13:24 Ayrıca örneğin ben kalktım ve meslektaşım bunu bana yaptı ama ben bitiremedim ve daha güçlü oldum,
ama küçük olduğunda ayağa kalkması hoşuma gitti, ama bir şekilde kilitlenmiyor, bir dakika sonra ağzında bitirecektim ama seks yapmaya başladı, yani tuvalete gitmesi gerekse bile işemesi de zor.

-
7 dakika sonra gönderilir 47 saniye:
Birini hatırladım şaka:
Bir kız bir erkeğe oral seks yapıyor. 5 dakika, 10, 15, 20...
Şişmeye ve kızarmaya devam ediyor. Sonra sorar sevgilim, daha bitirmedin mi? Aksi takdirde daha fazla dayanamayacağım
Kafamın içinde
7 dakika sonra gönderilir 47 saniye:
Ahaha)))
Birini hatırladım şaka:
Bir kız bir erkeğe oral seks yapıyor. 5 dakika, 10, 15, 20...
Şişmeye ve kızarmaya devam ediyor. Sonra sorar sevgilim, daha bitirmedin mi? Aksi takdirde daha fazla dayanamayacağım
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- Orgazm!
Ben seks forumuna hizmet ediyorum! :)
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- 6996
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Hem kızın hem de erkeğin başka bir erojen bölgesi var. Anüs halkanıza masaj yapmasını ve en az bir santimetre ileri geri sokarak onu biraz uyarmasını sağlayın. Sanırım sonunda gözlerinde yıldızlar olacak.
-
- Orgazm!
bana oral seks yaparken büyük zevk aldığını hatırlıyorum.
Evet, ve farkettim ki bazen okşamak bir kadını tahrik etmiyor, o onu tahrik etse de, elini tutar tutmaz penisini eliyle sıkıyorsun ve kendi eliyle mastürbasyon yapmaya başlıyorsun, o zaman bazı insanlar şaşkına dönüyor yani elinde bir sik var ve onu göğüsleri ve amını okşamaktan daha çok tahrik ediyor, ama kadınlar farklıdır.
nBazen kadınların oral seksten boşaldığını hatırladığım kadarıyla bir metresim vardı, boşalmadıysa
bana oral seks yaparken büyük zevk aldığını hatırlıyorum.
Evet, ve farkettim ki bazen okşamak bir kadını tahrik etmiyor, o onu tahrik etse de, elini tutar tutmaz penisini eliyle sıkıyorsun ve kendi eliyle mastürbasyon yapmaya başlıyorsun, o zaman bazı insanlar şaşkına dönüyor yani elinde bir sik var ve onu göğüsleri ve amını okşamaktan daha çok tahrik ediyor, ama kadınlar farklıdır.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Onizm
-
Genç bir bayanım vardı, oral seks yapmayı sevmiyordu... Ağzından sert sikilmeyi daha çok seviyordu
-
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
Madem oral seksten boşalmıyorsun, o zaman sana oral seks yapmalarına izin verme. Sonunuz bir şekilde farklı olacak. Sadece testislerine vurduktan sonra boşalan bir adamım vardı. Aksi takdirde boşalamazdı. Belki sizde de benzer bir şey vardır?
- These users thanked the author genç bayan for the post (total 2):
- Cidden, Onizm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Çok anlayışlıyım
- These users thanked the author Gelen erişteler for the post:
- genç bayan
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
Ben de uzun süre bitiremiyorum. Ama eşim öyle bir yer buldu ki yaklaşık beş dakika sonra boşaldım. Yukarıdan başın altında ya damar falan var. Eliyle tutar ve parmağıyla ovuşturur. Ve "atıştan" hemen önce üye tamamen yutkunur ve sanki boğazıyla başını sıkar. İlk akıntıyı boğazından aşağı çekiyor ve geri kalanını ağzına atıyor. Asla tükürmez, her şeyi yutar, hala penisini yalar ve son damlaları sıkar. İyi kızım!
- These users thanked the author Aslan 123540 for the post (total 3):
- Fargal94, Cidden, Onizm
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Tamamen aynı sorun, yakın zamanda seks yapmaya başladım, henüz seks yapmadım, sadece sevişiyorum. Partnerimi farklı şekillerde orgazma ulaştırıyorum, bu konuda her şey yolunda. Bende bazı sorunlar var, ne yapacağımı, durumu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Ne oral seksten ne de bir kızın mastürbasyonundan boşalamıyorum. Her şeyi iyi yaptıklarında keyifli oluyor, rahatsızlık olmuyor, kurallara uyuyoruz, hijyen de var, hayal gücü de var, çeşitli teknikler de var ama ben bitiremiyorum, hep kendim bitiriyorum. Partner de bu duruma üzülür. Burada uzmanlar var, bu yüzden biraz tavsiye ve sorunumun mantıklı bir şekilde tartışılmasını istiyorum. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim!
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
bu kadın seni yeterince heyecanlandırmıyor, başka biriyle değiş , veya cinsel temaslara ara verin
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
Bu bazen partnerlerin birbirleriyle yakın ilişkiye yeni başladıkları zamanlarda olur. Yani buradaki sorun birbirine uyum eksikliği olabilir. Ayrıca aranızdaki uyumun yetersiz olması da söz konusu olabilir. Eğer çok farklıysanız ve hiçbir konuda anlaşamıyorsanız, bu tür anlaşmazlıklar otomatik olarak yakın ilişkilere dönüşebilir. Eğer bu sizin için uygunsa, düşünmeniz ve kontrol etmeniz gereken iki faktör daha var. Birincisi: sinirliliğiniz. Zihinsel olarak çok gerginseniz, orgazma ulaşmak için çok fazla şey istiyorsanız, bir kızdan çok fazla şey bekliyorsanız, o zaman bu gerginlik, kızınızın yaptığı bir oral seks veya mastürbasyonla orgazmın mümkün olduğu o rahat duruma ulaşmanızı engeller. . İkincisi: Eğer çok fazla ve sık mastürbasyon yapıyorsanız (yalnız olduğunuzda), bu durum bir kızla oynamanıza da engel olur.
- These users thanked the author genç bayan for the post (total 2):
- Fargal94, Arayıcı
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
Her şey çok basit
Eğitimsiz madenci
Öğretmemiz gerekiyor
Eğitimsiz madenci
Öğretmemiz gerekiyor
- These users thanked the author Vasyavasılacak for the post:
- Cidden
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
Bunun nedeni tabu olabilir - eğer karınızsa onu öpmek, o zaman çocukları öpecektir

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Bazen boşalırım, bazen boşalırım.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
Benim ve bunu yapan kızların elimde parmaktan daha az parmağı olmasına rağmen ben de hiçbir zaman oral seksten kurtulmadım
Karımla genel olarak bundan hiç zevk almıyorum, her ne kadar adamlarının her zaman hem ağızdan hem de surattan oral seks yaptığını söylese de, ama yapamam. Ama bir arkadaşım bana oral seks yaptığında bir an, patlama oldu, hayatımda böyle bir şey yaşamamıştım ve tabii ki onun ağzına geldim, yuttu. Heyecan vericiydi, sadece bir kez olması üzücü. Bu konu hakkında eşimle konuşmaya çalıştım, konuyu geçiştirdi, herkesin işini bitirdiğini ve gösteriş yapan tek kişinin sen olduğunu söyledi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
Uzun süre olmadıysa eşimin diliyle kafasına vurması yeterli, ben de ateş edebiliyorum.
-
Pannochka, Ne kadar saçma yazıyorsun! Hiç oral seks yaptın mı? Bir cahilin öğüt vermeye başlamasından daha kötü bir şey olamaz
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Sorunun büyük ihtimalle psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bir uzmandan daha incelikli ve detaylı bir analiz gerektirir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
Ben de yapamam. Kadın üzülür ve yanlış bir şey yaptığını düşünür. Bu onun ikinci evliliği. İlk kocamla her şeyin daha uyumlu olduğunu düşünüyorum. Oral seksten hoşlanıyorum, bazen gerçekten ağzına almasını istiyorum ama ben bu şekilde boşalmam. Bu süreçten keyif alıyorum ama uzayıp gitmemeli. Eşim her zaman eliyle bitiriyor.
Sanırım kafamın hassasiyeti azaldı. Boşalmadan uzun süre seks yapabilirim. Seks yapmaya ilk başladığımda, normal seksten hiç çıkamıyordum. Sadece mastürbasyonun sonunda. Ama avantajları da var elbette. Süreci siz kontrol edin, sevdiğinizin bitmesini bekleyin.
Fakat dezavantajları da var. Bazen karım sadece hızlı seks istiyor ama benim için süreç uzuyor.
Sanırım kafamın hassasiyeti azaldı. Boşalmadan uzun süre seks yapabilirim. Seks yapmaya ilk başladığımda, normal seksten hiç çıkamıyordum. Sadece mastürbasyonun sonunda. Ama avantajları da var elbette. Süreci siz kontrol edin, sevdiğinizin bitmesini bekleyin.
Fakat dezavantajları da var. Bazen karım sadece hızlı seks istiyor ama benim için süreç uzuyor.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 70 Replies
- 2081 Views
-
Last post by Serge12345
-
- 23 Replies