Sokaktaki çıplak genç sürtük yeğeni aşırı kışkırtıyor Ne yapardın?
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 9 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Sokaktaki çıplak genç sürtük yeğeni aşırı kışkırtıyor Ne yapardın?
Genç bir kıza sarılmak isterim, nüfuz etmeden de katılıyorum (bağırdım ve servis yaptım), ancak hapse girme riski olduğu için uzak dursam iyi olur çünkü özgürlük daha pahalıdır.
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Rıza olmadan ve reklam yapılmadan pantolonunun içine girerse ve üst ve alt dudakları sikten titriyorsa risk vardır.
1 saat 53 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Dahası, günümüzün gençlerinin çoğu oral seksin seks olduğunu düşünmüyor Ve ağzına bir şey almak gibisi yok. Önemli olan ağzın iyi çalışması ve onu kendiniz emebilmenizdir. Bunun gibi spoyler, parkta bir adama yaklaştı, pantolonunun arasından dışarı çıkıyordu. Ve sonra duş aldıktan sonra bankta oturdum ve onu içeri soktum
1 saat 53 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Dahası, günümüzün gençlerinin çoğu oral seksin seks olduğunu düşünmüyor Ve ağzına bir şey almak gibisi yok. Önemli olan ağzın iyi çalışması ve onu kendiniz emebilmenizdir. Bunun gibi spoyler, parkta bir adama yaklaştı, pantolonunun arasından dışarı çıkıyordu. Ve sonra duş aldıktan sonra bankta oturdum ve onu içeri soktum
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 3):
- Sibiryak89, nikolj202, Onizm
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir durum vardı... Üniversite birinci sınıf öğrencisi bir öğrenciyi arabayla bırakmıştım. On dört yaşlarında bir çocuğa benziyor, artık yok. Yaklaşık 40 dakika yol gittik, bana ödeyecek parası olmadığını ima etmeye başladı ve ayni ödeme yapmayı teklif etti. Deliyim! Bu büyük kız yüzünden hapishaneye gitmek istemediğimi sanıyordum ama o zaten pantolonumun içindeydi, aletimi çekiştiriyordu... Araba kullanıyorum, onu uzaklaştırıyorum, gülüyor ve durmuyor ... Yolu kapattım, ormana girdim, çalıların arkasına girdim. “Annen biliyor mu?” diyorum. Sen hala sadece bir kızsın! Hangi sınıftasın? Ama öfkeliydi ve gururla bana tıp üniversitesinde birinci sınıf öğrencisi olduğunu söyledi! Onun reşit olduğunu anlayınca daha da cesaretlendim, pantolonumu çıkardım, külotunu çıkardım ve onu uçurdum. Kedinin bir ayakkabıya benzediği ortaya çıktı! Benimle aynı anda birkaç aleti daha acısız bir şekilde sokmak mümkündü! Bu, hiç de küçük olmayan, 5,5 cm kalınlığındaki cıvatamla gerçek şu ki, çok iyi, bol ve hızlı bir şekilde geldim.
- These users thanked the author Akran Gynt for the post (total 3):
- nikolj202, Onizm, Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 3 years 2 months
Evet, pratikte birçok insan korkuyor. Kızı zaten hamile ve amını gösteriyor, neredeyse açıkça teklif ediyor, çoğu korkuyor. Ve mütevazı bir kadın etrafta dolaşırken birçok erkek ona yaklaştı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
Peer Gynt, aynı kişiyle iletişim kurma deneyimim oldu su perisi - 13-14 yaşlarında olduğunu sanıyordum, sıska, çocuksu, solgun bir yüzde kocaman gözler, neredeyse hiç meme yok... Ama içine soktu - leğen kemiği gibi bir kedi! Aynı zamanda bir kedi gibi sevişiyordu, çok orgazmlıydı (ben aşağı inmeden önce beş ila yedi kez geldi). Zaten 18 yaşında olduğu, 10 yaşından beri mastürbasyon yaptığı, her gün, bazen birkaç kez mastürbasyon yaptığı ortaya çıktı! Erkeklerde durumun aynı olmadığını, mastürbasyon yaptığında daha çok heyecanlandığını söyledi! Bahçedeki bir bankta, gece saat 2’de oyun alanında ve ayrıca parkta bir bankta tuttum. Bunlar böyle şeyler olur!
8 dakika 17 saniye sonra gönderildi: Bir kadın olgun görünür, güzel bir vücuda, göğüslere, harika bir kıça sahiptir ve yatakta kütük gibidir! Diğeri ise ringa balığı kadar zayıf, göğüsleri ya da kedisi yok ama yatakta böyle şeyler yapıyor...!
8 dakika 17 saniye sonra gönderildi: Bir kadın olgun görünür, güzel bir vücuda, göğüslere, harika bir kıça sahiptir ve yatakta kütük gibidir! Diğeri ise ringa balığı kadar zayıf, göğüsleri ya da kedisi yok ama yatakta böyle şeyler yapıyor...!
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
nikolj202, ama Tanrıya şükür herkes böyle değil. Bir orospu görüp onu kapıya sürükleyen ve pişmanlık duymadan seks yapan erkekler de var. Kızımızla böyle eğlenmeyi seviyoruz
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
nastya, Ve onunla nerede buluşacağımı kesinlikle isterim Korkmadım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
hayır, kusura bakmayın ama bu bir tür alay konusu!!! kızlar üzerinde

-
- Flört etmek
- Total posts: 43
Başka bir saçmalık, yağmur yağıyor, ıslandı ve şınav çekmeye gitti... Evet, hayal gücü yetmiyorSyshu: ↑22 Mar 2022, 00:19 Bir mesajda ona yeğenlerimin külotsuz ve sütyensiz gitmeyi sevdiklerini söyledim ve bu çok açık çünkü şortlar transparan ve eğer etek giyiyorsa belki rüzgar şiddetlenebilir. Bir gün yağmura yakalandık ve her şey ıslandı ve her şey açıkça görülüyordu. Sıkmak için tezgahların arkasına gittim ama aynı zamanda çıplak kaldım. ve nasıl yapardın? Yaşını 17 olarak değiştirelim
- These users thanked the author Maximka for the post:
- MISTER_COCK
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 3 years 1 month
Ovalamak isterim. Ama geçmek daha iyi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Hikayeler 

görünüşe göre bir fotoğraf var ama henüz görünmüyor))
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
- Registered for: 3 years
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
2 saat 44 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Anketin sonuçlarına göre
22 iyi bir dayanıklılık veya başka bir şey)))
8 Göğüslerimi ve çatlakların arasını ovmak istiyorum ama fena değil. Toplu taşıma araçlarında onu el yordamıyla derinden el yordamıyla aradılar)) ve etek giydiğinde, etek çok ısındığında ve kıçlı bir kedi olduğunda arabalar korna çaldı, yoldan geçen çocuklar ıslık çaldı.
11 yerinde , tenha bir yerde uzun süre bozulmaz ve eğer penis büyükse kendi kendine alır...
25 onu alıp götürürlerdi, yani, çoğu zaman çok uzakta değil ve sıklıkla Iashina’ya. Araba sallanıyor ama bazen onu bir orman kuşağına götürüyorlar, orada kaputun üzerinde olabiliyor.
izin ver bu senin için saçmalık olabilir, belki daha iyisi için) )
2 saat 44 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Anketin sonuçlarına göre
22 iyi bir dayanıklılık veya başka bir şey)))
8 Göğüslerimi ve çatlakların arasını ovmak istiyorum ama fena değil. Toplu taşıma araçlarında onu el yordamıyla derinden el yordamıyla aradılar)) ve etek giydiğinde, etek çok ısındığında ve kıçlı bir kedi olduğunda arabalar korna çaldı, yoldan geçen çocuklar ıslık çaldı.
11 yerinde , tenha bir yerde uzun süre bozulmaz ve eğer penis büyükse kendi kendine alır...
25 onu alıp götürürlerdi, yani, çoğu zaman çok uzakta değil ve sıklıkla Iashina’ya. Araba sallanıyor ama bazen onu bir orman kuşağına götürüyorlar, orada kaputun üzerinde olabiliyor.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- Onizm
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Bir keresinde bir köprünün üzerindeydim, köye yaklaşık 1 km uzaklıkta, 8-10 yaşlarında bir kız çocuğu yürüyor, işlevsiz bir aileden olduğu belli. Ona zor anlar yaşatabilirdim ama onu terk etmeye karar verdim
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
slavik.neskaju, Doğru olanı yaptın! Bu çocukların kafasında ne olduğunu kim bilebilir...? Bir tanıdığım 14 yaşındaki bir hatunla sikişmesine ilişkin davasını henüz tamamlayamadı; kız onun pantolonunun içine girdi ve seviştikten sonra ona tecavüz ettiğini açıkladı! Ona şantaj yapmaya, para karşılığı onu döndürmeye çalıştım ama o pes etmedi ve her şey bir davayla sonuçlandı. Uzun süredir bakire olmadığı, işlevsiz bir aileden geldiği ve o anda bir serseri olduğu ortaya çıkması iyi bir şey. İyi bir avukatı var ama duruşma henüz bitmedi ve ona yine de hapis cezası vermeleri oldukça muhtemel...
- These users thanked the author Piero for the post (total 3):
- Akran Gynt, Testosteron, sapık
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Erkekleri kendisi kaldırıyor ve zevkle sikişiyor, kimin siki büyük olduğunu ve siki ne kadar büyükse o kadar azgın olduğunu anlıyor.
32 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Daha çok seviyor
2 saat 19 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Yeğeninizin ağzına sığmasa bile büyük penis fetişi var6.
10 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Dudakları sik için yaratılmışlar, değil mi?
36 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Bu arada, shoyushka 18 yaşına girdi
22 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Bu arada, şehirleri dolaşıyor, kim büyük bir sike sahipse, ona ağzıyla hizmet edecek ve belki de ona amını verecektir
n
1 saat 7 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Nasıl sikiştiğini gördüm adam ve o kovboy kız pozisyonunda çıldırdılar
32 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Daha çok seviyor
2 saat 19 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Yeğeninizin ağzına sığmasa bile büyük penis fetişi var6.
10 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Dudakları sik için yaratılmışlar, değil mi?
36 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Bu arada, shoyushka 18 yaşına girdi
22 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Bu arada, şehirleri dolaşıyor, kim büyük bir sike sahipse, ona ağzıyla hizmet edecek ve belki de ona amını verecektir
n
1 saat 7 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Nasıl sikiştiğini gördüm adam ve o kovboy kız pozisyonunda çıldırdılar
Last edited by Ayrılıyorum on 14 Jun 2022, 22:53, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 5):
- İvannavi, Sibiryak89, Onizm, SeRg !$!, frenk
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Syshu: ↑22 Mar 2022, 00:19 Bir mesajda ona yeğenlerimin külotsuz ve sütyensiz gitmeyi sevdiklerini söyledim ve bu çok açık çünkü şortlar transparan ve eğer etek giyiyorsa belki rüzgar şiddetlenebilir. Bir gün yağmura yakalandık ve her şey ıslandı ve her şey açıkça görülüyordu. Sıkmak için tezgahların arkasına gittim ama aynı zamanda çıplak kaldım. ve nasıl yapardın? Yaşı 17 olarak değiştirin
51 dakika 26 saniye sonra gönderildi: Sokakta yürüyorsunuz ve büfelerin arkasında tüm ihtişamıyla çıplak duran, şortunu sıkan, traşlı amcık, büyük memeli olmayan, kıvrımlı kıçlı genç bir hatun görüyorsunuz. Sana arkasını dönüyor ama onu izlediğini görmüyor, şortunu giymek için eğiliyor, köpek gibi duruyor..
Bu resmi bir grup erkek çocuk gördü
[/quote
n
Lanet olsun, keşke bugün sarhoş olsaydım ve yazmaktan korkmuyor olsaydım, sen de korkaksın ama ayıksın, düşün
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Sibiryak89: ↑13 Jun 2022, 01:55Korkak mıyım onu? çalılar4 ve korkmadım6Syshu: ↑22 Mar 2022, 00:19 Bir konuda yeğenlerinin külotsuz ve sütyensiz yürümeyi sevdiklerini, şortların şeffaf olması nedeniyle bunun açıkça görülebildiğini ve eğer etek varsa o zaman rüzgarın esebileceğini söyledi. yukarı. Bir gün yağmura yakalandık ve her şey ıslandı ve her şey açıkça görülüyordu. Sıkmak için tezgahların arkasına gittim ama aynı zamanda çıplak kaldım. ve nasıl yapardın? Yaşı 17 olarak değiştirin
51 dakika 26 saniye sonra gönderildi: Sokakta yürüyorsunuz ve büfelerin arkasında tüm ihtişamıyla çıplak duran, şortunu sıkan, traşlı amcık, büyük memeli olmayan, kıvrımlı kıçlı genç bir hatun görüyorsunuz. Sana arkasını dönüyor ama onu izlediğini görmüyor, şortunu giymek için eğiliyor, köpek gibi duruyor..
Bu resmi bir grup erkek çocuk gördü
[/quote
n
Lanet olsun, keşke bugün sarhoş olsaydım ve yazmaktan korkmuyor olsaydım, sen de korkaksın ama ayıksın, düşün![]()
14 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Sibiryak89, peki sorun ne?
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Şimdi yaz geldi ve kışkırtıcı bir şekilde giyinip yürüyüşe çıkıyor, dışarıdan bakıldığında hafif kıyafetlerin arkasında başka hiçbir şeyin olmadığı fark ediliyor. Geç döner.
- Onizm, Sibiryak89, SeRg !$!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 8 months
Eğer ceza altındaysa 16 yaşında, her şey gönüllü olsa bile, herhangi bir şikayet olmadığını söylese ve mahkemeden tutuklanmamasını istese bile bu yine de bir süre. Rıza yaşı 16’dır.Piero: ↑12 Jun 2022, 17:55 slavik.neskaju, Doğruyu yaptım şey! Bu çocukların kafasında ne olduğunu kim bilebilir...? Bir tanıdığım 14 yaşındaki bir hatunla sikişmesine ilişkin davasını henüz tamamlayamadı; kız onun pantolonunun içine girdi ve seviştikten sonra ona tecavüz ettiğini açıkladı! Ona şantaj yapmaya, para karşılığı onu döndürmeye çalıştım ama o pes etmedi ve her şey bir davayla sonuçlandı. Uzun süredir bakire olmadığı, işlevsiz bir aileden geldiği ve o anda bir serseri olduğu ortaya çıkması iyi bir şey. İyi bir avukatı var ama süreç henüz bitmedi ve ona yine de süre vermeleri oldukça muhtemel...
- These users thanked the author tenzör for the post (total 2):
- Onizm, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Yaklaşık 10 yıl önce yakındaki bir sokakta 12 yaşında iki kız yetişkin erkek çocuklarla evlendi, biri kürtaj yaptırdı, diğeri doğum yaptı. Adam hapse girmek istemedi, bir iki yıl yaşadı, sonra onu terk etti.
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- sapık
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Zaten 18 yaşında ve yanında prezervatif taşıyor.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- Onizm
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Şu resmi hayal edelim: parktasınız ve etek ve üst4 giymiş, meme uçları üstten dışarı çıkmış bir kız4 görüyorsunuz, eteğin altında külot olmadığını anlıyorsunuz. Ve çömeldiğinde veya eğildiğinde, bunun böyle olduğuna ikna olmuştun. Ona yaklaşmayı dener miydin? Ve park yerinde bir arabanız var4
, Ve parkın eteklerinde tenha bir yer var, büyük bir penisiniz var ve kendisi de ilgi göstermeye başladı Peki ne3?
Adam ona bu şekilde yapıştı ve sonunda kadın onu emdi.
, Ve parkın eteklerinde tenha bir yer var, büyük bir penisiniz var ve kendisi de ilgi göstermeye başladı Peki ne3?
Adam ona bu şekilde yapıştı ve sonunda kadın onu emdi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
Eğer bir kız bunu istiyorsa reddedemezsin.. .!!! :ayyy:Syshu: ↑14 Jun 2022, 10:24 Bu resme bakıyoruz. Parktasınız ve etek ve üst4 giymiş, meme uçları üstten dışarı çıkmış bir kız4 görüyorsunuz, eteğin altında külot olmadığını anlıyorsunuz. Eğildin, bunun böyle olduğuna ikna oldun, ona yaklaşmaya çalışmadın mı? Ve park yerinde bir arabanız var4
nAdam bu şekilde ona yapıştı ve sonunda kadın onu emdi.
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
iki adam3 bir arabaya6 bindirilerek otoparka götürüldüler, yaklaşık bir saat boyunca oradaydılar, sadece konuşuyorlar mıydı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Genç bir meme ucunu emmek ve onu çıplak görmek, özellikle de kendisi istediğinde, sikinizden aktığını ve gıcırdadığını görmek cennete gitmektir, prezervatifini unuttunuz mu?
n2 saat sonra gönderilir 4 dakika 25 saniye:
Vücudu, göğüsleri, poposu ve bunu yapacak bir sürtük sikini uzat ve duygusal olarak sikiş, biri diğerini sikerken diğeri sayımı sikebilir6
3 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
n2 saat sonra gönderilir 4 dakika 25 saniye:
Vücudu, göğüsleri, poposu ve bunu yapacak bir sürtük sikini uzat ve duygusal olarak sikiş, biri diğerini sikerken diğeri sayımı sikebilir6
3 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Last edited by Ayrılıyorum on 16 Jun 2022, 16:44, edited 2 times in total.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 2):
- Onizm, Fabian 38
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Yine de gidip okudukvika.fileeva: ↑23 Mar 2022, 09:27 Neden reşit olmayanları tartışalım ki?! Gerçekten yeterince başka konu yok mu?!
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 2 years 11 months
Benzer bir durum vardı, biri 14, diğeri 15 yaşında iki sarhoş genç kız koşup sallanıyordu, arkadaşlarla ayaktaydık, arabanın yanında 5-6 kişilik bir grup kahve içiyordu.
Yaklaşık 18-19 yaşlarındaydık.
Kızlar yanımızdan geçip, flört ettiler.
Birbirimizle buluşmaya geldik, sohbet ettik ve zayıf bir şekilde, kızları aldatalım, daha çok şaka yoluyla tabii ki.
Ama toplum içinde öpüşmeleri zayıftır, vs. Her şeyi sorunsuz yaptılar.
Sonunda onları eve götürdüler, evde onlarla çok eğlendiler ve yaptıkları danslarla dolu bir gösteri programı izlediler (profesyonel dansçı oldukları ortaya çıktı) .
Kızlar istese de onlarla seks yapmadık; küçük olmalarından ve kimsenin cezai sorumluluğu ortadan kaldırmamasından korkuyorduk.
Sabah onları eve götürdük ve yapmadık. onları bir daha göremeyeceğim.
Yaklaşık 18-19 yaşlarındaydık.
Kızlar yanımızdan geçip, flört ettiler.
Birbirimizle buluşmaya geldik, sohbet ettik ve zayıf bir şekilde, kızları aldatalım, daha çok şaka yoluyla tabii ki.
Ama toplum içinde öpüşmeleri zayıftır, vs. Her şeyi sorunsuz yaptılar.
Sonunda onları eve götürdüler, evde onlarla çok eğlendiler ve yaptıkları danslarla dolu bir gösteri programı izlediler (profesyonel dansçı oldukları ortaya çıktı) .
Kızlar istese de onlarla seks yapmadık; küçük olmalarından ve kimsenin cezai sorumluluğu ortadan kaldırmamasından korkuyorduk.
Sabah onları eve götürdük ve yapmadık. onları bir daha göremeyeceğim.
- These users thanked the author aşıklar for the post (total 2):
- Onizm, Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
O sadece büyük sikleri, ekstrem sporları ve deneyleri seviyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
Fotoğrafın çoğaltılmaması üzücü...
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
Ama şimdi gençler sadece vepka
için ganimet için soyunuyor! Lanet olsun, şizofren, yaşlı, pis kokulu bir amcık ve dolunayda göremediğin sürece onu büfede çıplak göreceksin
Lycan’dayken 
bir zamanlar bir grup genci siktim! Ve siz hayalperestler
- These users thanked the author MISTER_COCK for the post:
- Endişeli
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Gençler gençlerden farklıdır ve delik farklı şekillerde kaşınır ve onu ekstrem sporlarda becerirler çünkü o bunu ister.
- Akran Gynt, nikolj202, Onizm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Orientation: aseksüel
onu eve götür ve tüm deliklere sikiş))))
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
amanti, Ne yazık! Kızlar sikin üzerine oturmak istediler...
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
buna hiç şüphe yok, ama küçükler - kim bilir kafalarında ne var, sonra sorunları çözerler polisler
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Orientation: aseksüel
Eğer kendisi kışkırtıyorsa zorbalık nedir?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 25 Replies
- 1087 Views
-
Last post by Pelmen2321
-
- 45 Replies