Böyle bir sorun, bir kız var, seks var. Ama kızma (((

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Böyle bir sorun, bir kız var, seks var. Ama kızma (((

Unread post by Anonim »

Böyle bir sorun var: Bir kız var, yatakta sadece akıllı bir kız var, ama bir şey var. Bir keresinde oral seks yapmayı teklif etmişti.
Kadın "İğrenç" sözleriyle sert bir şekilde reddetti
Ve asla kabul etmedi. Bu arada, ikisi de birbirinin ilki.
Peki kızlar, bu konuda ne düşünüyorsunuz, gerçekten iğrenç mi? Peki ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsin?
Lina
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
 Re: Böyle bir sorun var: bir kız var, seks var. Ama kızma (((

Unread post by Lina »

Eğer denemediyse neyin iğrenç olduğunu nereden biliyor? En azından başlangıçta deneyip sonra karar vermeliydim)
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

Bu kadar ısrarcı olmamaya çalışın. Öncelikle onu her zamanki gibi okşayın. Ve her seferinde onun kıçına ve kedisine daha da yaklaş. Ve sanki tesadüfen dudaklarıyla birlikte kıçını yala, özür dile, tutkudan yorulduğunu, kendini tutamadığını söyle, her şey senin için çok iştah açıcı. Pekala, sevgili kızınızın vücudunun bu parçasını yavaş yavaş alacaksınız. Her şey yoluna girecek, güven bana. Sorularınız olursa bana yazın.
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 6):
Nikk, 111yfifnf, Alex10rus, Korsan, Fargal94, Juravl
Alex10rus
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Alex10rus »

Lina: 01 Jul 2020, 13:49 Eğer denemediyse neyin iğrenç olduğunu nasıl biliyor? En azından başlangıçta deneyip sonra karar vermeliydim)
Sanki "Seks hakkında okudum, beğenmedim ")) Kız kardeşim de aynı. Bir şekilde sarhoş olduk ve konuşmaya başladık, anal seksten hoşlanmadığını, kategorik olarak karşı olduğunu söylüyor. Soruyorum, denedin mi? HAYIR...
These users thanked the author Alex10rus for the post (total 2):
Dennchik, yarışçı
Diğerleri_p
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Diğerleri_p »

16 yıldır birlikteyiz, çok şey yaşadık. Halka açık yerlerde, oral seks, anal ama konu cunnilingus olunca sanki değiştiriyorlarmış gibi. Sebebi ise bunu yapmak istememesi, benim için hoş olmayacağını düşünmesi, genel olarak sadece bahaneler. Onu bağlayıp istediğimi yapacağımı söylediğimde gözlerinin parladığını gördüm ama gönüllü olarak bunu yapmak istedim) Neredeyse her zaman ona ne kadar harika bir amcığı olduğunu ve ona oral seks yapmayı nasıl istediğimi anlatıyorum, öyle görünüyor ki kabul etmek, ancak iş oraya geldiğinde onu tekrar değiştirir. En büyük sorun ise hiç alkol içmiyor, rahatlayamıyor. Geriye sadece istediğimi elde etmek kalıyor, onu elde edene kadar pes etmeyeceğim.
Jimmy Nelson
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Jimmy Nelson »

Kendinize sorun, klitoris bulma kabiliyeti var mı? Eğer öyleyse, sabah hemen deneyin, yakınlara, etrafına hafif dokunuşlarla, uylukların içlerini hafifçe okşayarak onu uyandırın, hemen matkapla girmeyin, uyandığında bir gülümsemeyle, yapmışsınız demektir. her şey yolunda, ama değilse..... koşun!!😂
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629

Unread post by çiçek hastalığı »

Hoşuna gittiğinde her fırsatta amını dilinizin altına koyacaktır. Yıkanmamış ve tıraş edilmemiş olsa bile
These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”