Beklenmedik yerlerde mastürbasyon
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
- Total posts: 208
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
- Registered for: 4 years 3 months
Cevap: Beklenmedik Yerlerde Mastürbasyon
Yazar,
Örneğin, hangi yerlerde mastürbasyon yapıyorsunuz? Kendin için mi? Peki sürpriz nedir?
:)
Örneğin, hangi yerlerde mastürbasyon yapıyorsunuz? Kendin için mi? Peki sürpriz nedir?
:)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Ofiste kimse olmadığında robot üzerinde mastürbasyon yapıyorum. Forumda çeşitli hikayeler okudum ve sürdüm
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
Başıma şunlar geldi... Yazın işten eve yürüyerek gitmeye karar verdim. Şans eseri işe yakın oturuyorum. Engebeli arazide, doğrudan patikalar ve küçük bir orman alanı boyunca yürümek zorunda kaldık. Yol zaten oldukça genişti ve ben de onun gösterdiği gibi yürüdüm. Ve sonra bir gün ormandaki bir kütüğün üzerinde yoldan biraz sapıp doğaya hayran olmaya karar verdim. 10 dakika kadar oturduktan sonra birinin yol boyunca yürüdüğünü duydum.. sonra ortalık sessizleşti ve çalıların arkasından biraz kalktım, yolda bir kız gördüm, eteğini kaldırdı ve havalandı külot ve onları yerleştirme çantasını, yavaşça klitorisini ve amını parmaklarıyla parmaklamaya başladı. Gördüğüm kadarıyla hemen bagajım süngü gibi ayağa kalktı... Gözlerini kapatarak çekiciliğini daha yoğun bir şekilde gömmeye başladı. Sonra bagajımı silkerek sessizce ve dikkatlice yola çıktım ve Yaklaşık 5 metreye ulaştığımda aktif olarak bagajımla oynamaya başladım.. ve görünüşe göre bir şey duydu, gözlerini açtı ve beni gördü, şaşkına döndü.. Benden korkmayın ve konuyu gündeme getirelim dedim. birlikte bir son ve bir dakika üfledikten ve süngümü gördükten sonra, güzelliğini daha da okşamaya başladı, o zaten süngüme bakıyordu ve ben de onun amına bakıyordum ve bundan, uzun süre okşamadan, nasıl inlediğini gördüm her yeri titredi ve bacakları titremeye başladı ve gördüğüm kadarıyla ben de bu açıdan ona doğru birkaç sperm jeti fırlattım. İkimiz de gördüklerimizden ve ortak orgazmımızdan büyük bir keyifle yola çıktık... O eteğini indirdi ve gitmeye hazırlandı, sonra ben de onu aynı anda burada buluşmaya ve birlikte orgazmlarımızın ve doğumumuzun tadını çıkarmaya davet ettim. Ve kendisine 2 metreden fazla yaklaşmamam koşuluyla günaşırı buluşmayı kabul etti ve her şeyin böyle olacağına dair söz verdim... eh, bu başka bir hikaye.. Sonrası kim ilgilendiriyor.. bana yaz ben hikayeye devam ederim..
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
İktisatçı olarak çalışıyorum, muhasebe departmanı olan bir ofisim vardı. Masam sonuncusu, yanında sadece klasörler, belgeler vb. içeren bir dolap var. Yeterince iş yok, sitede oturuyorum, heyecanlıyım, elimi kot pantolonuma sokuyorum, klitorisimi ovuşturuyorum. Yetmedi, indirdi, dizlerine kadar külotla onları kimse göremiyor, değil mi, bacakları açılmıyor. Yere. Eğleniyorum, baş muhasebeci gelip bana baktı Veronika Alekseevna, bunu evde yapmalıyız, ofise gitmeliyiz, o zaman ilginç değil. Etek giyersen daha iyi olur.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
- Ateev, Şişman adam, Keskin
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
Etek giymiyordum, külodum yoktu Etek giyiyorum.
2 dakika 34 saniye sonra gönderilir:
Yedinci sınıftan beri.
2 dakika 34 saniye sonra gönderilir:
Yedinci sınıftan beri.
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
Yazın bile külotsuz olmak harika... Yazın da şort giyiyorum, çizmeler uzun olmasa ne olur. Otobüse biniyorum ve karşımda bir kız oturuyor... ve oturduğumda botlarımı mümkün olduğunca penisime yakın olacak şekilde kaldırıyorum, böylece botlardan biraz dışarı çıkıyor. Kadınların tepkileri çok farklı. Beni gören biri kalkıp gidiyor ve biri oturuyor ve kazara şortumdan düşmüş gibi görünen çıkıntılı kafama inatla bakıyor ve bende bir piercing var ve buna daha uzun süre bakmak gerçekten kadınları cezbediyor merak... belki başka birinin de benzer bir şeyi vardı?
-
- Nirvana’dayım
Külotsuz geçirdiğim 30 yıl, yalnızca külot giydiğim dönemler.
28 saniye sonra gönderildi:
Bakardım.
7 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Erkeklerin yoğun tepkisini görebilmeleri için bacaklarımı da sık sık açıyorum. Sanki bir bakış atıyor, sonra gördüğünü fark ediyor, gözler yine bacaklarda. Amcığı görmüyorlar ama pubisi görüyorlar.
28 saniye sonra gönderildi:
Bakardım.
7 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Erkeklerin yoğun tepkisini görebilmeleri için bacaklarımı da sık sık açıyorum. Sanki bir bakış atıyor, sonra gördüğünü fark ediyor, gözler yine bacaklarda. Amcığı görmüyorlar ama pubisi görüyorlar.
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
Kendi uygulamalarıma göre, kadınların yarısından azı penisime bakmaya devam ediyor ya da sadece gözlerini başka yöne çeviriyor. Ama neden bu kadar tepki verildiğini anlayamıyorum. Bunu yalnızca kadın yarısı açıklayabilir...
-
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: biseksüel
beklenmedik veya alışılmadık yerlerde mastürbasyon yapan kişi. Peki, kimin 12. kata birinci kattan veya 12’den birinci kata kadar daha hızlı çıkacağını tartıştılar. ve köydeyken herhangi bir yerde yaşadım
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
Kimin bitirdiğini nasıl öğrenebilirsiniz?
1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
alena, nasıl olacak ilk kim geldi biliyor musun?
1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
alena, nasıl olacak ilk kim geldi biliyor musun?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 10 months
Gece uçuşu yapan bir uçakta. Işıklar kapatıldığında ve herkes battaniyelerin altında uyuduğunda. Bu tatlı yanımda oturuyordu, beyaz çoraplı ayakkabılarını çıkardı. Uykuya daldığım anda ön koltuğun altındaki boşluğun bana ait kısmında bacağımı düzelttim. Ben de ayakkabısız, sanki tesadüfen kendi ayağımla onun ayağını okşamaya başladım. Ve battaniyenin altında kot pantolonun arasından başınızı sıkıyorsunuz. Heyecan sadece boşluktur, penis kot pantolonun içine sıkıştırılmıştır, kafasına kısa bir baskı ve komşunun bacağını okşamaktadır: hızla külotunun içine girmiştir. Leke kot pantolonumun üzerinden bile görünüyordu. Sonra tuvalette sildim
- These users thanked the author VikontRaw for the post (total 2):
- Oleg257, çiçek hastalığı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
İşyerinde ofisimin en köşesinde oturuyorum, yanımda birkaç kişi daha var, ama çok uzun bir süre, bazen elim hızla çekilip stresi atmak için kendi kendine uzanıyor + var hala biraz aşırı mevcut)
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 3 years 2 months
Bir keresinde araba hareket halindeyken arka koltuğunda mastürbasyon yapmıştım. Annemin küçük erkek kardeşiyle birlikte onların kulübesine gittim ve bunu neden istediğimi bile bilmiyorum. Koltuğa uzandım ve kısa bir etek giydim ve her zamanki gibi külotsuzdum. Görünmeyecekmişim gibi geldi bana. Salondaki aynayı bile düşünmedim. Orgazm olduğumda genellikle kendimi çok az kontrol edebiliyorum, bu benim zayıflığım. Sonra bana sadece öne bakıyormuş gibi geldi.
Koltukların arasındaki boşluktan bacaklarım görünüyordu.
Orgazm başladığında eteğimi katladım, her şeyi açığa çıkardım, hatta tişörtümü göğsümün üzerine kaldırdım ve öyle oldu ve görünüşe göre inlemeye başladım.
Orgazmdan sonra kazara ben de aynaya baktı ve doğrudan gözleriyle buluştu. Her şeyi gördüğü açıktı.
Dürüst olmak gerekirse bu büyük bir rahatsızlıktı, düpedüz utanç vericiydi. Yazlığa vardığımda dışarı çıkmak bile istemedim, sonra bana döndü ve
bunun normal olduğunu ve bir sır olarak kalacağını söyledi.
Yani kimseye bir şey söylemedi ve sanki hiçbir şey olmamış gibi kendisi de bunu ima etmedi. Genel olarak onu seviyorum (ama sadece bir akraba olarak).
Ve ondan sonra ben bile onun bana farklı davranmaya başladığını, sanki beni çocukken görmeyi bırakmış gibi fark ettim.
Bazen Peki ya onun ve annemin de gençliklerinde ensest ilişkileri olsaydı? Onlar erkek ve kız kardeş ve ayrıca aynı yerde uyuduk ve her şeyi birbirlerinden gördük.
Koltukların arasındaki boşluktan bacaklarım görünüyordu.
Orgazm başladığında eteğimi katladım, her şeyi açığa çıkardım, hatta tişörtümü göğsümün üzerine kaldırdım ve öyle oldu ve görünüşe göre inlemeye başladım.
Orgazmdan sonra kazara ben de aynaya baktı ve doğrudan gözleriyle buluştu. Her şeyi gördüğü açıktı.
Dürüst olmak gerekirse bu büyük bir rahatsızlıktı, düpedüz utanç vericiydi. Yazlığa vardığımda dışarı çıkmak bile istemedim, sonra bana döndü ve
bunun normal olduğunu ve bir sır olarak kalacağını söyledi.
Yani kimseye bir şey söylemedi ve sanki hiçbir şey olmamış gibi kendisi de bunu ima etmedi. Genel olarak onu seviyorum (ama sadece bir akraba olarak).
Ve ondan sonra ben bile onun bana farklı davranmaya başladığını, sanki beni çocukken görmeyi bırakmış gibi fark ettim.
Bazen Peki ya onun ve annemin de gençliklerinde ensest ilişkileri olsaydı? Onlar erkek ve kız kardeş ve ayrıca aynı yerde uyuduk ve her şeyi birbirlerinden gördük.
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 11 months
Vika1’in yazdığı gibi hikayeler okuyorsunuz ve bunu anlıyorsunuz burada kadın takma adları altında bir sürü hayalperest wanker var!
- These users thanked the author çapkın for the post (total 2):
- çiçek hastalığı, Anonim
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
Geceleri girişte, sokaktan görebilmek için pencerenin önünde durarak çıplak mastürbasyon yaptım. Orman parkında mastürbasyon yaptım. Geceleri evin yakınındaki bir bankta.
20 saat 39 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Girişte mastürbasyon yaparken bunu telefonumla çektim. İşte ondan birkaç kare.
20 saat 39 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Girişte mastürbasyon yaparken bunu telefonumla çektim. İşte ondan birkaç kare.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
En komik mastürbasyon Kültür parkında yaptırdım. Çocuklarla ben bir bankta dinleniyorduk, bira içip sohbet ediyorduk... Ve bira bende işeme isteği uyandırdı. Evet, öyle ki tuvalet aramayıp uzaktan çalıların arkasına gittim, daha sık olsun diye... Büyük bir keyifle sızdırma yaptım. Sonra çalıların arkasındaki sessizlikte bazı tuhaf sesler duyuyorum. Sessizce oraya gidiyorum ve bir kızın bir erkeği becerdiğini görüyorum! Evet, çok lezzetli! Hıçkırıklarla, inlemelerle, hatta ciyaklamalarla! Hemen ayağa fırladım ve bu muhteşem fotoğraf karşısında mastürbasyon yapmaya başladım. Bu adam ve ben neredeyse aynı anda bitirdik. Ve hemen sessizce oradan ayrıldım. Çok memnun ayrıldım... :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Arabada da öyle oldu. 15 yaşındayım, gece komşu köyden dönüyoruz. Önde dört yetişkin, arkada ise dört çocuk var. Oğlan 8 yaşında, iki kız kardeşi de 10 ve 14 yaşında. TU o 14’ün kollarıma alınması gerekiyordu. Oğlan istemedi ama 10 yaşındaki küçük çocuk uzun süre tereddüt ettiğinden kız kardeşi kollarıma binmeye karar verdi. Yaz, sıcak. Kıza sarılınca hemen sertleştim, kıpırdanmaya başladı ve yol pek iyi değildi. Sonuç olarak, onu önce kalçalarından, sonra elimle karnından sütyenine kadar okşadım. Poposunu tümseklerime sürtüyor ve ben de ona ellerimle baskı yapıyorum. Birkaç dakika sonra bacaklarını açtı ve külotunun üzerinden ona dokunabildim. Yanımdaki bebek çoktan uykuya dalmıştı ama bizim uyuyacak vaktimiz yoktu. Çabuk geldim, şortumun her yerinde leke vardı
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
Şehirlerarası otobüste yazlıktaki arkadaşlarımı görmeye gidiyordum, 5 saatlik bir yolculuktu, hava çoktan karanlıktı, çoğu kişi indi, ben arkada oturuyordum ve canım sıkıldı, eteğimi kaldırdım, giydim elim külotumda ve bu durum beni uyandırdı) Orada kendimi okşadım, meme uçlarımı okşadım ve kendimi orgazma getirdim)) Alışılmışın dışında ve heyecan vericiydi!)
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 8 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 2 years 7 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 2 months
İş yerinde, ulaşımda, bir evin bodrumunda, bir üniversitede, kadınlar tuvaletinin yanında.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Sadece iş yerinde beklenmedik yerlerden
- These users thanked the author dema11 for the post:
- Alex yapardı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 3 months
Mastürbasyon Benim için bu samimi bir aktivite, bu yüzden çok fazla beklenmedik yer yok. Kendimi işte yalnız buluyorum. Çevredeki topluluk arzunun ortaya çıkmasına katkıda bulunur. Doğada mastürbasyon yapmak, çıplak yüzen insanları gözetlemek veya seks yapmak gibi durumlar vardı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Arabanın otoparkında, soyunma odasında, ozon vardı, nudikte, ormanda, normal bir plajda, umumi tuvalette ve yan taraftaki durakta delik vardı, adam da mastürbasyon yapıyordu ))) otoyolda çok az araba vardı, her şey gibi görünüyordu, genel olarak kendimi göstermeyi seviyorum :evet:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Yerler farklıydı)) - soyunma odaları, metro otobüsü, elektrikli tren, park, duş, yüzme havuzu, farklı tuvaletler, hemen sokakta, enstitüdeki derslerde, sahilde, büyük bir oditoryumdaki ileri eğitim kurslarında. araba
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
İşyerinde birkaç kez başıma geldi, beklenmedik bir şekilde ortaya çıktı...) Genelde otuzbir çekmem. Bir keresinde üniversiteye giderken, perondan pek uzakta değildi. Tuvalette bir gelincik var)
1 dakika 3 saniye sonra gönderildi: Bir keresinde hastanedeydim
1 dakika 3 saniye sonra gönderildi: Bir keresinde hastanedeydim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 29 Replies
- 2178 Views
-
Last post by Rasaroam