Epilasyonu kim yapar?
-
Автор темыCidden
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Epilasyonu kim yapar?
Kızlar, soru şu: Mahrem bölgenin epilasyonunu kimin, kendisinin mi yoksa bir başkasının mı yaptığı önemli değil. Ağda veya şekerle epilasyondur. Yoksa karımı ikna edemem, o sadece ustura kullanıyor ve bu da eski yöntem. Bütün iddialarımı reddediyor. Normal olanların sadece tıraş olduğunu, kötü olanların ise epilasyon yaptığını söylüyor. Mantığı yok anlıyorum ama şöyle bir şey. (
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Epilasyonu kim yapıyor?
Ayda bir kez ağda yapıyorum. Bazen ciyaklıyor ama soruyor. Bundan sonra tıraş olduğu zamana göre daha iyi konuşuyor. Saçlar daha yumuşaktır ve daha az uzar
-
Автор темыCidden
- Penetrasyon
Cools87, evet, bunun için birçok neden verdim Ben de böylesinin daha iyi olduğunu göstermek için yaptım ama umursamadı. Sadece ustura konuşur.
-
- heyecanlanıyorum
Bu, canının yanmasından korktuğu anlamına gelir. Bunu kendime yapmıyorum. Tıraş olup sonra kaşınmak daha kolaydır
)

-
Автор темыCidden
- Penetrasyon
Bunu kendime yapan ilk kişi ben değildim ama kasık bölgesi daha rahatsız ediciydi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
Ben bir erkeğim ve 5 yıldan fazla bir süredir şekerleme yapıyorum, asıl mesele para biriktirmek ve iyi bir hazır macun satın almak değil. Cilt ağdası daha hızlı ve daha etkilidir, ancak en iyi şekilde bir salonda yapılır. Artık hızlı ve acısız bir şekilde çok sayıda özel usta ve mükemmel salon var. Ben de birkaç kıza şeker yapmayı öğrettim ve hatta biri bundan para kazanmaya başladı. Kendimi çeşitli şekillerde epilasyon yapıyorum. En önemlisi hijyen, yıkanması daha kolay, saçta kir ve bakteri birikmiyor, hiçbir şey kazandırmıyor, seks sırasındaki his çok daha hoş, herkese tavsiye ederim.
Kızlar ve Epilasyon yapmaktan korkan veya utanan erkekler ciddi kompleksler ve yanılgılar içinde yaşarlar, size tavsiyem bir psikologla bunların üstesinden gelmenizi tavsiye ederim, farklı bedensel uygulamaları, tantrayı vb. deneyebilirsiniz, bu vücudunuzun korkularını giderir vb. İlgilenen olursa PM’den bana yazabilir, size daha fazla ayrıntı anlatacağım.
Kızlar ve Epilasyon yapmaktan korkan veya utanan erkekler ciddi kompleksler ve yanılgılar içinde yaşarlar, size tavsiyem bir psikologla bunların üstesinden gelmenizi tavsiye ederim, farklı bedensel uygulamaları, tantrayı vb. deneyebilirsiniz, bu vücudunuzun korkularını giderir vb. İlgilenen olursa PM’den bana yazabilir, size daha fazla ayrıntı anlatacağım.
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 3 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yazar epilasyonu soruyor ama kendisi bunu epilasyonla karıştırıyor. İki büyük fark. Google kurtarmaya.
-
- heyecanlanıyorum
Erkeklerin şekerleme sırasında boşaldığı birçok video bile var. Ustaların tepkisi harika
-
Автор темыCidden
- Penetrasyon
plena.bk, üzgünüm, elbette ama benim için temelde aynı şey. Sanki uzman değilim ve lider gibi davranmıyorum. Bence her şeyi anlayan mükemmel insan yoktur.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Lazer önerin
Pürüzsüzdür ve acı vermez))) kendiniz bir fotoepilatör satın alabilirsiniz, derin bikini bölgesini bulur, bilmiyorum ama bunu kendiniz yapıp yapamayacağınızı bilmiyorum
Pürüzsüzdür ve acı vermez))) kendiniz bir fotoepilatör satın alabilirsiniz, derin bikini bölgesini bulur, bilmiyorum ama bunu kendiniz yapıp yapamayacağınızı bilmiyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 19 Replies
- 1749 Views
-
Last post by Alyoşa
-
- 6 Replies