Annem kendini baharatlı bir durumda buldu
-
- Potansiyel seks nesnesi
Annem kendini baharatlı bir durumda buldu
Bir zamanlar eşim ve ben hala annemin yanında yaşarken böyle bir durum yaşandı. Annem ayrı bir odada yaşıyordu. Kıyafetlerini değiştirirken kapıları dikkatlice kapattı. Çoğunlukla pantolonla dolaşıyordum.
Ve sonra bir yaz sabahlığımla oturup telefonumla oynadım. Eşimle mutfakta karşılıklı oturuyorduk. Bakıyorum, annem istemsizce bacaklarını ayırıyor ve beyaz pamuklu külotunu gösteriyor ve yanlarında bir tutam siyah kıvırcık saç buklesi var. Neredeyse boğuluyordum. Annem hızla kendine geldi, bacaklarını bir araya getirdi ve kapıyı kapattı. Kız daha sonra güzel külot ve saçlar aynı. Nedense bunu telefonumla çektim. Uzun bir süre annemin beyaz külotunun arka planında kıvırcık siyah saçlarının olduğunu hatırladım. Bunu hatırladığımda kendimden korkuyorum. Yine de seksi çıktı.
Ve sonra bir yaz sabahlığımla oturup telefonumla oynadım. Eşimle mutfakta karşılıklı oturuyorduk. Bakıyorum, annem istemsizce bacaklarını ayırıyor ve beyaz pamuklu külotunu gösteriyor ve yanlarında bir tutam siyah kıvırcık saç buklesi var. Neredeyse boğuluyordum. Annem hızla kendine geldi, bacaklarını bir araya getirdi ve kapıyı kapattı. Kız daha sonra güzel külot ve saçlar aynı. Nedense bunu telefonumla çektim. Uzun bir süre annemin beyaz külotunun arka planında kıvırcık siyah saçlarının olduğunu hatırladım. Bunu hatırladığımda kendimden korkuyorum. Yine de seksi çıktı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
Re: Annem zor durumda kaldı
Sadece annem stereotiplerden arınmış) yani ya da uzun zamandır erkek yok) Bir şerit bırakıyorum ve hem sevgilim hem de metresim bundan hoşlanıyor)) ama tamamen büyümüş
hayır
- These users thanked the author Lara for the post (total 2):
- Yün, Vik.ruba80
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Orientation: heteroseksüel
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post