Spontan seks
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
- Total posts: 208
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Spontan seks
Kızlara ve kadınlara soru. Söylesene, kadın ya da erkek fark etmeksizin, spontane ya da deyim yerindeyse plansız ya da beklenmedik cinsel ilişkiye giren kim??? Mümkünse, bunun nasıl olduğunu ve her şey olduktan sonra nasıl hissettiğinizi anlatın???
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Re: Spontane seks
Eşim gençken, yani 20 yaşlarındayken, gece eve dönerken yoldan geçen biriyle aptalca seks yaptı. Elbette zorlama olmadan bu şekilde oldu. Sonuçları olmadan bir daha asla karşılaşmadık.
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
Harika hissettim. Ve sonuç olarak evlendi! Bir cesaretle çorap ve ayakkabı giyerek köy yoluna çıktım.. Evet, evet. Üzerimde başka hiçbir şey yoktu. Yol boyunca yürüdüm, çok fazla araba yoktu ama her iki yöne de gidiyorlardı. Tartıştığım kişi öne çıktı ve defilemi izledi. Zaten ona yaklaşmıştım, pantolonundaki şişliği görmüştüm, penisinin tüm gücüyle ayağa kalkmasına yardım ediyordum ama sonra bir araba geri çekildi, bu adamın bir tanıdığı olduğu ortaya çıktı. Konuştular, birkaç dakika sonra yanıma geldiler ve adam arkadaşının benimle gerçekten tanışmak istediğini söyledi... Baktım, yakışıklı, uzun boylu ve atletik bir adam, iyi bir araba... Eşyalarımı alıp, gittim. arabasına bindi... Yeni tanıdık yoldan çıkıp inişe geçti. Ve orada... Sabaha kadar buluştuk. Kama Sutra’nın tamamını inceledik. Daha önce hiç bu kadar harika seks yapmamıştım. Sonra beni eve getirdi. Birkaç saat sonra bir iş gezisine çıkması gerekiyordu. Geldiğimde benimle iyice ilgileneceğini söyledi... Uzun süre işler onu bırakmadı. Sadece bir ay sonra tanıştık.. Üç gün boyunca neredeyse hiç çıkarmadan.))) . Sonra bir hafta denize uçtuk. Seks, seks, seks... Birlikte çok iyi hissettik. Ertesi gün döndükten sonra beni evine götürdü. 12 yıldır bu şekilde yaşıyoruz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
lorka, Evet, çıplak yürümek çok aşırıydı otoyolda ..
Bu nasıl bir tartışma ve otoyolda çıplak yürümek neden bu kadar cesur? Bir tür manyakla tanışmış olabilirim... Aferin, buna benzer çok az şey var Sen
Bu nasıl bir tartışma ve otoyolda çıplak yürümek neden bu kadar cesur? Bir tür manyakla tanışmış olabilirim... Aferin, buna benzer çok az şey var Sen
-
- Flört etmek
Ben gözetim altındaydım... Adam hiçbir yere gitmedi. Onunla seks yaptıktan hemen sonra arabaya bindik. Giyinmedim, gömleği çıplak vücudumun üzerine sarılmış halde oturdum. Bana utanmadığını, neredeyse çıplak oturduğunu söyledi. Hayır diye cevap verdim.. Ağzından kaçırdı, “Henüz yola çıkman lazım... Ona söyledim, hiç şüphe yok... Bu arada, yeni arabasına bahse girdik. Ben de arabadan yüzerek çıktım, o da ileri doğru ilerledi, durdu ve baktı. Yürüyorum, giderken gömleğimi çıkarıyorum.. Eee gerisini biliyorsun.... Öyle bir geceydi ki üyeden üyeye... Ne diyeyim genç, pervasız. Bu arada eşime daha sonra beni görünce ne düşündüğünü sordum. Belki seni fahişe sanmıştır? Hayır, profesyonel kadınların hemen görünür olduğunu söylüyor. . Ve sen sadece eğlenceli bir piçsin. Her zaman böylesini istemiştim, neşeli ve komplekssiz. Bir kez buldum, bırakamadım. Bundan inanılmaz mutluyum. Ve çok sevindim!!!
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
-
- Flört etmek
Neden... Hâlâ seks için buluşuyorum. Kocam sık sık iş gezilerine çıkıyor, işi öyle ki onun bana sadık olduğunu düşünmek aptallık olur. Bu konuda hemfikiriz - seks istiyorsanız açlığınızı durdurun... Önyargısız. İzlenimlerimizi paylaşmıyoruz, anlatmıyoruz... Başlarına geldi... Birlikte çok eğleniyoruz, Geriye kalan her şey yerine geçiyor..
-
- Penetrasyon
- Total posts: 287
- Registered for: 4 years 1 month
Bir gün (2013 civarı) işten eve dönüyordum, yoğun bir trafik sıkışıklığı vardı, bir restoranda durup akşam yemeği yiyip beklemeye karar verdim. Bir buçuk saat oturdum, yemek yedim ve telefonumu kontrol ettim.
Çıkarken gardıropta bir kadın fark ettim; tuvaletten bir arkadaşını bekliyordu. Buluştuk ve ikimizi de bırakmayı teklif ettik ama arkadaşımın kendi arabası vardı, bu yüzden ikimiz benim arabama bindik. Dokunmadılar bile, onu öptüler ve geri çekildiler. Önce oral seks yaptım, sonra onu çıkardım, külotlu çorabını birleştirdim, çok ıslanmıştı. Çok tutkulu ve hızlıydı. Ona ilk bakışım ile içeri girdiğim an arasında 15 dakikadan fazla zaman geçmedi. Geceyi onunla geçirmeye gittik.
Çıkarken gardıropta bir kadın fark ettim; tuvaletten bir arkadaşını bekliyordu. Buluştuk ve ikimizi de bırakmayı teklif ettik ama arkadaşımın kendi arabası vardı, bu yüzden ikimiz benim arabama bindik. Dokunmadılar bile, onu öptüler ve geri çekildiler. Önce oral seks yaptım, sonra onu çıkardım, külotlu çorabını birleştirdim, çok ıslanmıştı. Çok tutkulu ve hızlıydı. Ona ilk bakışım ile içeri girdiğim an arasında 15 dakikadan fazla zaman geçmedi. Geceyi onunla geçirmeye gittik.
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-