Casusluğa nasıl ve kiminle başladığını kim hatırlıyor?
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Casusluğa nasıl ve kime başladıklarını kim hatırlıyor?
12 yaşımdayken köyde kızların ve kadın akrabaların hamamda nasıl yıkandıklarını gözetledim.. ve onlara mastürbasyon yaptım.. en çok da teyzemi ve kızını izlemeyi sevdim.. bu birkaç yıl sürdü ..
Ayrıca karşı evden bir komşumu gözetlemeyi de çok sevdim... dürbünle, evin içinde çoğu zaman sadece külotla dolaşırdı, bazen de olmadan... bir kez bile onun nasıl sikildiğini gördüm ..
Ayrıca karşı evden bir komşumu gözetlemeyi de çok sevdim... dürbünle, evin içinde çoğu zaman sadece külotla dolaşırdı, bazen de olmadan... bir kez bile onun nasıl sikildiğini gördüm ..
- These users thanked the author Sashkalovesex for the post (total 2):
- Mart, PavelNokia
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
Ah, ona ilk baktığım zaman yeni bir daireye yeni taşındığımız zamandı ve aralıklı bir kapı vardı ve o gün çok yorulmuştuk, genel olarak kapı banyonun karşısındaydı ve boşluk , onun aracılığıyla kesinlikle her şey açıkça görülüyordu ( benden ona bir buçuk metreden fazla mesafe yoktu) ve sonra onu çıplak gördüm, bu beni çok heyecanlandırdı, hatırlıyorum o zaman mastürbasyon yaptım ve her zamanki gibi çok parlak geldim , onu düşündüğümde, kendini iyice yıkadı, kendini köpürttü, fazla saçı yoktu, azıcık diyebilirim, sadece dudaklarının yanındaki alt kısmında, iyice yıkadı ve sonra kendini kuruladı
Yanmamak için zar zor kapıdan atladım
Ve bir keresinde başka bir şey daha oldu, beni yaktı......
Ama bu başka bir hikaye
Yanmamak için zar zor kapıdan atladım
Ve bir keresinde başka bir şey daha oldu, beni yaktı......
Ama bu başka bir hikaye
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Orientation: biseksüel
Ablasını gözetliyordu ve yetişkinlerden korkuyordu. Daire eski bir plana sahipti, tuvalet ve banyo birleştirilmişti ve üstte mutfağa açılan bir pencere vardı. Sessizce mutfak masasına çıktı ve kız kardeşi yıkanırken bu pencereden baktı. Bu durum uzun sürmedi, meşgul kişi ayağıyla masanın üzerindeki bardağa dokundu ve bardak yere düştü. Kız kardeşim sese tepki gösterdi ve pencerede kızarmış yüzümü gördü. Olduğu gibi koştu ve yüzlerine ıslak bir havluyla uzaklaştı. Ayrıca ailesine şikayette bulunacağına söz verdi. Doğru, sözünde durmadı, yalan söylemek adetimiz değildi ama dükkân kapalıydı...
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 4):
- Firavun faresi, asker-64, Mart, PavelNokia
-
- Total posts: 11
Tüm gençler gibi, annelerinin, teyzelerinin, kız kardeşlerinin ardından... Ve doğal olarak üzerlerine ateş açıldı...
- These users thanked the author Arama konseyi for the post (total 4):
- Artem.Maxsimov, asker-64, Mart, Makar1977
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
- Registered for: 3 years 1 month
46 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Annemin banyoda çamaşır yıkadığını, külotsuz bir bornozla eğildiğimi, ödevlerimi yaptığımı ve periyodik olarak gizlice yaklaşıp eteğinin altına baktığımı hatırlıyorum...Ondan gerçekten hoşlandım koyu ve etli dudakları....Hep onu yalamayı hayal etmiştim
aynı çöp sarnıcın üzerinde durup annemi gözetledim
46 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Annemin banyoda çamaşır yıkadığını, külotsuz bir bornozla eğildiğimi, ödevlerimi yaptığımı ve periyodik olarak gizlice yaklaşıp eteğinin altına baktığımı hatırlıyorum...Ondan gerçekten hoşlandım koyu ve etli dudakları....Hep onu yalamayı hayal etmiştim
- These users thanked the author Maariv for the post (total 3):
- asker-64, Mart, Duster1979
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 10 months
Küçük kız kardeşimin nasıl çekildiğini de izledim, adamın garajına nasıl geldiğini izledim, üstünü kaldırarak, sanki aşağılanmış gibi göğüslerine bakarak onu değerlendirdi. Sonra onu garaja götürdü ve yapıştırdı. o
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 2):
- asker-64, Mart
-
- Penetrasyon
- Total posts: 242
- Registered for: 5 years 5 months
Teyzemin sadece bir kıçı var, peki, cinsel uyarılmanın doğasını bile bilmeyen bir oğlanın kalçaları ve bacakları sessiz bir uyuşukluğa neden oluyorsa ne diyebilirim ki... Bahçeye çıktığında bir şeyleri otlatmak için mayo giydim, çatı katının merdivenlerinden yukarı uçtum ve yere yerleştim, bakmak daha rahattı, lüks kıçına ve mayolarından dışarı çıkan sıkı kaplı kumaş turtasına salyalarım akıyordu, eğildiğinde orada olduğu hissi vardı külot yok, tabii ki sürekli ona mastürbasyon yaptım, onu tamamen çıplak kıçını ve amını görmeyi hayal ettim, onu nasıl öptüğümü hayal ettim, çılgınca kapsülün çıkıntılı kazığını çekiştirdim. Şimdi bir amcığı öpmek ve onun kocaman kıçını yüzüne yaklaştırmak fikrinin nereden geldiğini anlamıyorum, ama hayatım boyunca yüze oturmayı seven biri oldum.... Ne sikik bir teyze, keşke yapabilseydim seni analdan sikeyim...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Muhtemelen herkesin baharatlı anları gözetleme arzusu vardır. Çocukken, annemle babamı iş üstünde yakalama fırsatım olmuştu ve hamamda çoğu zaman çok sayıda misafir olurdu ve bazen onları gözetlemeyi başarırdım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
hiç yakalanmadınız mı? ? onu sikmedin mi?PrematureCum: ↑07 Apr 2022, 04:16 Dört tarafı film parçalarıyla kaplı kulübemizde ev yapımı bir yaz duşu yaptık. Bazen annemi çamaşır yıkarken gözetlemeyi başardım. Evde casusluk yapmaktan çok daha kullanışlıydı çünkü peçeteyle uğraşmanıza ve spermi doğrudan yere bırakmanıza gerek kalmıyordu.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 7 months
Onu birkaç kez yakaladım ama bu seksle sonuçlanmadı. Ancak çok fazla yemin etmedi. Tüm gençlerin bunu yaptığını ancak mastürbasyon yaparken kadın akranlarını hayal etmenin daha iyi olduğunu söyledi.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 2):
- Mart, PavelNokia
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
Öğretmenim karşımda oturuyordu ve onu sürekli dürbünle izliyordum. Ah, ne kadar sarsıldı))
- These users thanked the author Mozirkh 17 for the post (total 4):
- asker-64, Mart, MağaralarJ, Makar1977
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 3 years
Hamamdaki pencereden, köşeye özel olarak çekilmiş bir perdeden annemi gözetledim)))...
- These users thanked the author X-pas for the post (total 4):
- asker-64, mercek, MağaralarJ, Makar1977
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
Ne diyebilirim ki, yakınlarda bir yerde bir kız/kız/kadın kıyafet değiştirirken (özellikle yaz aylarında kumsalda) gençliğinizdeki gibi görünmeye çekiliyorsunuz. Kadın vücudu çok güzel!
- These users thanked the author yarışçı for the post (total 3):
- Sibiryak89, asker-64, Makar1977
-
Aynı hikaye.. 
Ayrıca hamamda. Önce kendimi yıkadım, sonra penceredeki perdeyi biraz aralayıp çatlattım. Annem çamaşır yıkarken, genellikle akşam geç saatlerde gelip onu gözetlerdi. Üye dik duruyordu, nedense rpz beni sakinleştirdi..
O zamanlar kaç yaşındaydım.. 13 - 14 yaşlarındaydım..
Ayrıca hamamda. Önce kendimi yıkadım, sonra penceredeki perdeyi biraz aralayıp çatlattım. Annem çamaşır yıkarken, genellikle akşam geç saatlerde gelip onu gözetlerdi. Üye dik duruyordu, nedense rpz beni sakinleştirdi..
O zamanlar kaç yaşındaydım.. 13 - 14 yaşlarındaydım..
- These users thanked the author Borya for the post (total 2):
- Makar1977, PavelNokia
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
O zamandan beri tüysüz ve traşlı amcıkları daha çok seviyorum. Pratikte okşamak ve yalamak çok daha keyifli
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 3 years 8 months
Hala bakıyorum, pansiyonda yaşıyorum. Bazen duşta bir boşluktan, bazen de kapıdaki bir boşluktan, sanki yan odada bir arkadaşın bir kızı sikmesi gibi.
- These users thanked the author Alex231 for the post (total 2):
- asker-64, seksforumu_
-
Çocukluğumda bir arkadaşım yurtta yaşarken kadınlar tuvaletine delik açmış, insanlar bakmış. Ancak daha sonra kapatıldı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
Entrika... Kim kapandı, arkadaş mı yoksa delik mi? )))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post:
- Mart
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Ne olmuş yani? Hiçbir şey göremiyorsunuz!
- Dolaba tırmanın!
- Peki, tırmandık, - diyor temsilci, - hâlâ görünmüyor!
- Şuraya taşı: sol...
- Hala görünmüyor!
- Daha da sola!
Ardından temsilci hareket eder ve kabinin kenarından düşer.
— Görüyorsunuz! Ve ben de bütün gün bunu yaptım!
Bir gün oraya dürbünü doğrultursan şaşırırsın ve başka bir dürbün sana bakıyordu))
Yönetim kuruluna bir şikayet geldi: “Penceremin karşısında bir kadınlar hamamı var. her şey dikkatimi dağıtıyor ve genel olarak ahlaki karakterimi etkiliyor. Lütfen bana yeni bir daire verin." Komisyon geldi, pencereden dışarı bakıyorlar.
- Ne olmuş yani? Hiçbir şey göremiyorsunuz!
- Dolaba tırmanın!
- Peki, tırmandık, - diyor temsilci, - hâlâ görünmüyor!
- Şuraya taşı: sol...
- Hala görünmüyor!
- Daha da sola!
Ardından temsilci hareket eder ve kabinin kenarından düşer.
— Görüyorsunuz! Ve ben de bütün gün bunu yaptım!
Bir gün oraya dürbünü doğrultursan şaşırırsın ve başka bir dürbün sana bakıyordu))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 511
Bunu başka bir konuya yazdım, o yüzden buraya da yazmaya karar verdim. 10 yaşıma kadar, daha doğrusu bir olaya kadar annemi kadın olarak algılamıyordum. Sekiz ya da dokuz yaşına gelene kadar ailem beni yanlarında bir nudik’e götürdü, ancak bir noktada, yani sahilde çıplak kadınlarla karşılaştıktan sonra beni götürmediler. Evde anladığınız gibi annem zaten çıplak vücudunu göstermemeye çalışıyordu. Sutyensiz, sadece şortla dolaşabiliyordu ve çoğunlukla bornoz giyiyordu. Elbette hem amcıklarıyla hem de göğüsleriyle parlıyordu ama babasını nasıl yaladığını görene kadar ilgilenmedim. Benim ilgimi çeken de tam olarak bu oldu.
- These users thanked the author Dgonio2022 for the post (total 2):
- Mart, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 8 months
Bir ara annemi gözetlemek istedim, annemin cazibesini görmeye çok yaklaşmıştım ama cesaret edemedim. Korkunçtu ve son anda fikrimi değiştirdim. Onu yakacağımdan ve yanlış anlayacağımdan korktuğum için bu işten vazgeçtim. Bazen yeniden başlamak istersiniz ama yine de sıkıcıdır.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- These users thanked the author Kaydırıcı88 for the post:
- Makar1977
-
Ahahaha, bu arada, bir arkadaşım da yakın zamanda kapandı
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
Bazen gizlice bakışlar geri teper. Hemen hikayenin gerçek olduğunu söyleyeceğim, arkadaşımın başına geldi. Arkadaşımın annesi arkadaşını erken doğurmuş ve babası da kızının doğumundan hemen sonra onları terk etmiş. Kız anaokuluna gittiğinde ve annesi işe gittiğinde hemen kişisel hayatını düzenlemeye başladı. Şans eseri dairenin 3 ayrı odası olmasına izin veriliyordu. Arkadaş annesinin soyunmalarına, geceleri inlemelerine ve gürültülerine alışmıştı. Bazen baktım ve annemin nasıl emdiğini ve nasıl sikildiğini gördüm. Kendisi masumiyetini 12 yaşımdayken, komşu bahçede yaşayan, kendisinden bir yaş büyük bir çocukla çıktım. Onlar birbirlerinin ilkleriydi. Bu arkadaşım 14 yaşındayken oldu. Annemin misafirleri vardı, salonda oturuyorlardı ve arkadaşı fark edilmeden ona geldi. Akşam geç saatlerde çıktı, kız tuvalete gitti, dışarı çıktı ve koridorun kapısının aralık olduğunu gördü. Doğal olarak ilgilenmeye başladı. Bir sürü çıplak erkek ve aynı anda üç kişi tarafından sikilen bir anne gördü. Bir arkadaş 8 adam saydı. Annelerinin deliklerinde birbirlerinin yerini aldılar. Kız bacaklarının arasını okşamaya başladı, bu görüntü karşısında tahrik oldu. Ama sonra annesinin pisliklerinden biri onu fark etti. Arkadaşı odasına koştu ve kapıyı kilitledi. Ama mandal uydurmaydı. Birkaç kez tıklatıldı ve kapı açıldı. Adam kızı yakaladı ve iki metre boyundaki bir domuza karşı elinden geleni yaparak onu okşamaya başladı, elbette hiçbir şey. Tecavüz etmeye başladı, arkadaşı gidince her şeyin, kabusun bittiğini sandı ama olmadı, kelimenin tam anlamıyla birkaç dakika sonra başkası içeri girdi. Adamlar yerlerini değiştirdiler, anneden kıza koştular. . Kız artık direnemiyordu; gücü kalmamıştı. Kıçından sikilmişti ve sert müdahalelerden dolayı kıçı yanıyordu. Bir noktada bayıldı. Öğle vaktine doğru uyandım. Vajina ağrıyordu, anüs yanıyordu. Salondan inlemeler duyuluyordu. Koridora girdi, gördüğü ilk şey, kedisinden kocaman bir cop çıkan, masaya yayılmış çıplak annesiydi, anne bayılmıştı. Köşedeki kanepede bir çift sevişiyordu. 17 yaşındaki kuzeni, aynı arkadaşının ilk tecavüzcüsünün kalın penisine saplandı!!! Adam mutlulukla gözlerini kapattı, çoktan zevkten ulumaya başlamıştı. Kız banyoya girdi, yıkanıp ortalığı toparlarken kapının çarpılarak kapandığını duydu. Kardeşinin onu beklediği odasına gitti. Sarıldığı havluyu çıkardı, yatağa attı, öpmeye başladı ve sonra acı çeken kasıklarını yalamaya başladı, klitorisi nazikçe okşadı, horladı, dudaklarını kız şiddetle geldiğinde, erkek kardeş. işkence gören kıçına merhem sürdü, deliğin nasıl hızlı bir şekilde onarılacağına dair birkaç ipucu verdi ve gördüklerini kimseye söylememesini istedi. Ayrılırken onu tekrar öptü ve gitti. Anne koridorda yatıyordu ve ancak akşamları uyandı. Kızı sadece onunla konuşmakla kalmıyor, ona bakmaktan da tiksiniyordu. Tecavüze uğradığını annesine söylemedi. O zamandan beri, daha önce pek iyi anlaşamayan ikili, birbirlerini anlamayı tamamen bıraktılar. Anne üst üste herkesle sikişti ama küçük kız 18 yaşında evlenip kocasının yanına taşındı. Anne düğüne davet edilmedi, torunlarını göremedi. İşte hikaye.
- These users thanked the author lorca for the post (total 6):
- Yün, Sibiryak89, Mart, sapık, Fedor36, PavelNokia
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Komşu köyümüzde bir anne ve 12 yaşında bir kız yaşıyordu. Kocası öldü, annesi içkiye başladı. Bir yıl sonra bir başkası, kızı 20’ye yakın kişi tarafından sikildi. Ertesi gün bir grup işçi sarhoş olmaya geldi. Polis memuru da arkadaşlarıyla birlikte bağırmaya başladı. Muhtemelen 15 yıl kadar sürdü. Sonra gittiler.
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- 5115
-
- Flört etmek
Evet. Bu anneler. Sadece kendilerini düşünüyorlar. Çocuğa ilgi sıfır.
-
- Total posts: 23
Eh, bu üzücü bir hikaye...slavik.neskaju: ↑10 Jul 2022, 10:31 Komşu köyümüzde bir anne ve 12 yaşındaki kızı yaşıyordu. Kocası öldü, anne içkiye başladı. Bir yıl sonra bir başkası kızını sikti. Günde 20’ye yakın kişi tarafından sikiliyordu. Bir grup işçi sarhoş olmaya geldi. Polis memuru da arkadaşlarıyla ciyaklamaya başladı. Muhtemelen 15 yıl kadar sürdü. Sonra gittiler.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Bu 90’lardaydı. orada köy neredeyse terk edilmişti. Yaz aylarında bahçe onları besliyordu, kışın ise muhtemelen erkeklerin getireceği şey.
-
- Flört etmek
Bu 90’lardaydı. orada köy neredeyse terk edilmişti. İş yoktu, sadece hayatta kalıyorlardı. Yazın bahçe onları besliyordu, kışın da muhtemelen erkeklerin getireceğini getiriyorlardı.
[/quote]. Ben de 90’lı yılların çocuğuyum ve annem erken yaşta dul kaldı ama bir şekilde onsuz da hayatta kaldık.
[/quote]. Ben de 90’lı yılların çocuğuyum ve annem erken yaşta dul kaldı ama bir şekilde onsuz da hayatta kaldık.
- These users thanked the author lorca for the post:
- Sibiryak89
-
- Total posts: 23
Kısa elbiseli bir kadın pencereyi açmak için uzandı, mağazada bir şeyler oluyordu... kelimenin tam anlamıyla azıcık kalmıştı ve külotunu görebilirdim... ama şansım yaver gitmedi)
ama en azından bacaklarını kontrol ettim)
ama en azından bacaklarını kontrol ettim)
-
- Orgazm!
- Total posts: 511
Evet hayatta hayal bile edemeyeceğiniz şeyler oluyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
Ben de teyzemi gözetlemeye başladım. Yazın köydeydim ve sokakta ev yapımı bir duş kabini vardı, üzeri karanlık bir filmle kaplıydı ve bazı yerlerde küçük delikler vardı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
Sokak tuvaletinde komşunun arkasında bir genç olarak
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
15 yaşından itibaren kız kardeşim
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
- Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 11 months
Sahildeki soyunma odalarında casusluk yapmaya başladım. Klasik.
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
Sanki gerçek hikayenizmiş gibi detaylı bir şekilde anlattınız. (Umarım sizi kırmamışımdır. Şaka yapmak yok!)
lorka: ↑10 Jul 2022, 09:59 Bazen gizlice göz atmalar ters teper. Hemen hikayenin gerçek olduğunu söyleyeceğim, arkadaşımın başına geldi. Arkadaşımın annesi arkadaşını erken doğurmuş ve babası da kızının doğumundan hemen sonra onları terk etmiş. Kız anaokuluna gittiğinde ve annesi işe gittiğinde hemen kişisel hayatını düzenlemeye başladı. Şans eseri dairenin 3 ayrı odası olmasına izin veriliyordu. Arkadaş annesinin soyunmalarına, geceleri inlemelerine ve gürültülerine alışmıştı. Bazen baktım ve annemin nasıl emdiğini ve nasıl sikildiğini gördüm. Kendisi de bekaretini 12 yaşında kaybetmiş ve komşu bahçede yaşayan kendisinden bir yaş büyük bir çocukla çıkmıştı. Onlar birbirlerinin ilkleriydi. Bu arkadaşım 14 yaşındayken oldu. Annemin misafirleri vardı, salonda oturuyorlardı ve arkadaşı fark edilmeden ona geldi. Akşam geç saatlerde çıktı, kız tuvalete gitti, dışarı çıktı ve koridorun kapısının aralık olduğunu gördü. Doğal olarak ilgilenmeye başladı. Bir sürü çıplak erkek ve aynı anda üç kişi tarafından sikilen bir anne gördü. Bir arkadaş 8 adam saydı. Annelerinin deliklerinde birbirlerinin yerini aldılar. Kız bacaklarının arasını okşamaya başladı, bu görüntü karşısında tahrik oldu. Ama sonra annesinin pisliklerinden biri onu fark etti. Arkadaşı odasına koştu ve kapıyı kilitledi. Ama mandal uydurmaydı. Birkaç kez tıklatıldı ve kapı açıldı. Adam kızı yakaladı ve iki metre boyundaki bir domuza karşı elinden geleni yaparak onu okşamaya başladı, elbette hiçbir şey. Tecavüz etmeye başladı, arkadaşı gidince her şeyin, kabusun bittiğini sandı ama olmadı, kelimenin tam anlamıyla birkaç dakika sonra başkası içeri girdi. Adamlar yerlerini değiştirdiler, anneden kıza koştular. . Kız artık direnemiyordu; gücü kalmamıştı. Kıçından sikilmişti ve sert müdahalelerden dolayı kıçı yanıyordu. Bir noktada bayıldı. Öğle vaktine doğru uyandım. Vajina ağrıyordu, anüs yanıyordu. Salondan inlemeler duyuluyordu. Koridora girdi, gördüğü ilk şey, kedisinden kocaman bir cop çıkan, masaya yayılmış çıplak annesiydi, anne bayılmıştı. Köşedeki kanepede bir çift sevişiyordu. 17 yaşındaki kuzeni, aynı arkadaşının ilk tecavüzcüsünün kalın penisine saplandı!!! Adam mutlulukla gözlerini kapattı, çoktan zevkten ulumaya başlamıştı. Kız banyoya girdi, yıkanıp ortalığı toparlarken kapının çarpılarak kapandığını duydu. Kardeşinin onu beklediği odasına gitti. Sarıldığı havluyu çıkardı, yatağa attı, öpmeye başladı ve sonra acı çeken kasıklarını yalamaya, klitorisi nazikçe okşamaya, horlamaya, dudaklarını kıza şiddetle geldiğinde, erkek kardeşi. işkence gören kıçına merhem sürdü, deliğin nasıl hızlı bir şekilde onarılacağına dair birkaç ipucu verdi ve gördüklerini kimseye söylememesini istedi. Ayrılırken onu tekrar öptü ve gitti. Anne koridorda yatıyordu ve ancak akşamları uyandı. Kızı sadece onunla konuşmakla kalmıyor, ona bakmaktan da tiksiniyordu. Tecavüze uğradığını annesine söylemedi. O zamandan beri, daha önce pek iyi anlaşamayan ikili, birbirlerini anlamayı tamamen bıraktılar. Anne üst üste herkesle sikişti ama küçük kız 18 yaşında evlenip kocasının yanına taşındı. Anne düğüne davet edilmedi, torunlarını göremedi. Hikaye bu.
Sanki gerçek hikayenizmiş gibi detaylı bir şekilde anlattınız. (Umarım sizi kırmamışımdır. Şaka yapmak yok!)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
Yaklaşık 8 yaşlarındayken arkadaşlarımla hamamda çıplak kadınları izlemek. Sonra annemi gözetledim.)
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Bunu nasıl gözetlemeye başladığımı anlatmam uzun zaman aldı. Herkes kendine göre gelir bu duruma.
Bir insanı yalnızken izlemek ve bunun özel bir şıklık olduğunu bilmediğinde insan tamamen açılır, oynamaz, kendisi olur.
Ve eğer bir erkeği duşta, banyoda yıkarken, kişisel tatmini sırasında gözetliyorsanız, bu genellikle en heyecan verici görüntüdür ve hatta bir kadını bu en mahrem anlarında izlediğinizde daha da heyecan verici olur. .
Uzun zaman önce bu işe bulaşmaya başladım...hatta bu amaçlar için iyi bir dürbün satın aldım.
Bir insanı yalnızken izlemek ve bunun özel bir şıklık olduğunu bilmediğinde insan tamamen açılır, oynamaz, kendisi olur.
Ve eğer bir erkeği duşta, banyoda yıkarken, kişisel tatmini sırasında gözetliyorsanız, bu genellikle en heyecan verici görüntüdür ve hatta bir kadını bu en mahrem anlarında izlediğinizde daha da heyecan verici olur. .
Uzun zaman önce bu işe bulaşmaya başladım...hatta bu amaçlar için iyi bir dürbün satın aldım.
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 3 years 6 months
Ben okuldayken, müdürümüz katıydı, herkes ondan korkuyordu ve okul bahçesinde bir tuvaletimiz vardı ve tuvaletin yanında bir adamın yaşadığı ve okulun tadilatıyla ilgilenen bir atölye vardı. Tuvalete girdim ve bir ses vardı, ne olduğunu bilmiyordum
çatlaktan baktım, yönetmenimiz masaya yaslandı ve bu büyük sikli adamın arkasına yaslandım şok oldu

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Çocukken bir sınıf arkadaşımla arkadaştık, muhtemelen 5. sınıftaydık. erkek kardeşi bir holigandı ve teknik okulda okuyordu. Görünüşe bakılırsa bazen sınıftan kaçıyor ve kızları eve getiriyor, onlar da öpüşüyor, soyunuyor ve bazen de seks yapıyorlardı. ve birkaç kez çatlaktan baktık. Bir gün kızlardan biri bizi bunu yaparken yakaladı ama gülümseyerek şöyle bir şey yaptı ama öğrenmek faydalıdır. ne yazık ki bu dersler işimize pek yaramadı...
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Sibiryak89, SergeyVlad, Mart
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 104 Replies
- 4522 Views
-
Last post by Saç gömlek