Ensesti kim sever?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483
Orientation: biseksüel
 Re: Ensesti kim sever?

Unread post by Faust »

Pek çok insan bundan hoşlanıyor, sadece dilinizi daha az kaşımanız gerekiyor ve karşınızdakinin karınız değil anneniz olduğunu ve onun yapmaması gereken birçok şey olduğunu unutmayın. Daha doğrusu mecbur değil. Ve onu zorlamaya hakkın yok. Annem kendi ihtiyaçlarını karşılayabilir ve bu zaten çok fazla. Zaten mutlu ve memnun olmalısınız.

Babam yakın zamanda vefat etti. Ailede annemle birlikte olan tek kişi benim. Böylece ona doğru takozlar sürmeye başladı. Ne kadar süreceğini bilmiyorum. Her şey yavaş yavaş ilerliyor. Bazen hiçbir şeyin işe yaramayacağını düşünüyorum. Sadece psikolojik olarak babamın yerine onu koymaya çalışıyorum. İki yılda elde ettiğim en büyük başarı haftada bir kez yanına gelip buhar banyosu yapmam oldu. Bunu bana yapmaya başladı. Son iki aydır onu buharlamadan önce süpürgelerle soymayı başardım. Toplamda on dakika, sırt, bacaklar, kalçalar, sonra dönüp ön. Tüm. Sonra ayağa kalkıp tekrar havluya oturuyor.

İdeal olarak haftada birkaç kez yanına gelip onu sikmek isterim. Mütevazı karakteriyle birini bulacağından şüpheliyim. Ve bu şekilde en azından bir tür duygusal rahatlamaya sahip olacak.
These users thanked the author Faust for the post:
Henri 17
Kolay
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kolay »

Aslında çok farklı hikayeler var, bunların yüzde 70’i fantezi
These users thanked the author Kolay for the post:
sptlh
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Esnek »

Gerçekten beğendim, duygular hiçbir şey annenin vajinasına girmeyle karşılaştırılamaz. O da aletimi içinde hissetmekten memnun oldu. Memnun kaldık.
Henri 17
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by Henri 17 »

Lena, yüzde 100. Ve kızınızla seks yüz kat daha tatlı. Onu bir kadın partnerin kızı olarak seviyorsun. Eşimle hiç böyle orgazm yaşamadım. Sadece küçük olanı parçalıyorum.

5 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Faust, sanırım her şey her zamanki gibi gidiyor. Hemen veremez.
These users thanked the author Henri 17 for the post:
Rexx
lorca
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35

Unread post by lorca »

Peki, beğendin mi? Aynen öyle oldu. Büyükannem hastalandı ve annem yaz için beni ona gönderdi. 14 yaşındaydım. Uzun zamandır komşumun altında inliyorum. Annem günlerce sık sık görevde olduğundan düzenli seks yapıyordum. Ve işte penissiz ikinci hafta... Kuzenim büyükannemi ziyaret ediyordu. O zamanlar 18 yaşındaydı. Yakışıklı, atletik, mayosu güçlü bir şekilde dışarı fırlamıştı... Gölde yüzdük, ona bakamıyordum artık. Karnımın alt kısmında bir ağrı vardı.. Eve geldik, bir şeyler atıştırdık.. Samanlığa gittim, soyundum ve kendimi sakinleştirmeye başladım. Bu işe kapıldım ve işim bittiğinde gözlerimi açtım ve çıplak kardeşimi gördüm, izliyor ve mastürbasyon yapıyordu. Bu beni çılgınca heyecanlandırdı, bacaklarımı daha da geniş açtım ve kendimi okşamaya başladım. Kardeşim dayanamayıp bana saldırdı. Ah, beni nasıl becerdi!!! Güçlü siki beni dövüyordu, artık hiçbir şey düşünemiyordum.. Sonra bacaklarım titreyerek eve girdim.. Akşam karanlığına kadar zar zor bekleyebildim. Büyükannem uykuya dalar dalmaz yanıma geldi... Yaz mutlu geçti. Her fırsatta sikiştik. Hala bazen buluşuyoruz.
These users thanked the author lorca for the post (total 9):
Aion2012Ölü, Fargal94, Eski Şeytan, VidaFIX, Rexx, Kirya, kaptan63, MağaralarJ, cilalı
yarışçı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 580

Unread post by yarışçı »

sergik: 04 Mar 2022, 08:25 .evde çıplakız
Orada kaç kişisiniz? Peki torunları kaç yaşında?

5 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Belphegor: 26 May 2022, 21:39 Mesaj 26 Mayıs 2022, 21:39

niqk, Pek deneyimim yok, kızım ona doğal bir şekilde masaj yapmamı ve ona dokunup okşamamı seviyor. am ve popo, henüz daha ileri gitmiyoruz. n
Kızınız kaç yaşında? Eşiniz rahatsız oluyor mu?
Belediye
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 114

Unread post by Belediye »

Sağlıklı ilgiden bahsediyorsak, o zaman karmaşık olmayan ve boş ahlak tarafından yönlendirilmeyen tüm ailelere. Birbirine güvenen ve sakince sevişen ailelerde, vücudun özellikleri hakkında öğretilir ve konuşulur. Bu tür aileler genellikle mutludur ve birbirlerine karşı dikkatlidirler. Ancak sağlıksız ensest de var. Alkolik veya uyuşturucu bağımlısı bir aile tecavüze uğradığında ve korkutulduğunda. Çoğu zaman bir baba sarhoş olduğunda, kendilerinden başka kimsenin ona ihtiyacı olmadığını iddia eden kızına tecavüz eder. Bu, annenin sarhoş olduğu ve onun darmadağın olmasına izin verdikleri zaman olur. Ve oğul, annesinin kullanılabilecek cesedini görünce üzerine tırmanıyor ve onu sadece penisi için bir örtü olarak kullanıyor.

Çocuklarınızla uygun ensest ilişki kurun. Bu sadece faydalı olacaktır.
These users thanked the author Belediye for the post (total 2):
Aion2012Ölü, Austin Healey
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

lorka, her şey doğru... İşte böyle olmalı. Neyse, hayatta her şey olabilir. :cat2:
These users thanked the author SergeiKa for the post:
lorca
Tavşan79
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Tavşan79 »

bende vardı
These users thanked the author Tavşan79 for the post (total 2):
Servis, Kirya
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751

Unread post by Fargal94 »

Hare79, Öyleydi ve hoşuma gitti, biraz farklı kavramlar) Yapabiliyorsanız deneyiminizi paylaşın)
These users thanked the author Fargal94 for the post:
olur
Tavşan79
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Tavşan79 »

Bunu yaşayanlarla da paylaşıyorum.
These users thanked the author Tavşan79 for the post (total 2):
Servis, Kirya
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751

Unread post by Fargal94 »

Yapmadım ama konu çok cazip! Yazmakla ilgilenmiyorum, kendimi kandırmayı ve insanların bana yalan söylemesini sevmiyorum
mercek
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168

Unread post by mercek »

Hare79: 09 Jul 2022, 15:52 Buna sahip olanlarla da paylaşıyorum
Bende...
These users thanked the author mercek for the post (total 6):
Servis, Esnek, A.Ş., Kirya, Mazih, kaptan63
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321

Unread post by şefkatli »

Aşık olmak, Ve ne zamandan beri bir erkekle cinsel ilişki oldu? kuzenin ensest mi dedi?
These users thanked the author şefkatli for the post (total 3):
Sibiryak89, Eski Şeytan, Mart
SeksANDday
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14

Unread post by SeksANDday »

Ben 15-16 yaşlarında kuzenimle ilişki yaşadım, istediğim zaman istediğim gibi siktim, denedim ama o da umursamadı
These users thanked the author SeksANDday for the post (total 3):
Fargal94, Eski Şeytan, Mart
Esnek
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Esnek »

Kuzenle ensest değil
These users thanked the author Esnek for the post (total 2):
Kırk beşinci, Eski Şeytan
Yaroslav777
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Yaroslav777 »

nimphet, merhaba, deneyiminiz nasıldı?
5 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Nadya, kaç yaşında?
A.Ş.
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by A.Ş. »

Milena JAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY sohbet etmek için mi?
Alejandro
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Alejandro »

Ensest konusu tabu olmasına rağmen her zaman ilgi çekicidir
These users thanked the author Alejandro for the post (total 2):
nikolj202, mercek
Eski Şeytan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by Eski Şeytan »

Alijandro,
Evet, çoğu Tüm İnsanlık ve daha çok ergenlik ve gençlik dönemlerinde bunu yaşadı.......)))) :oops:
These users thanked the author Eski Şeytan for the post (total 2):
çiçek hastalığı, nikolj202
VidaFIX
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 418

Unread post by VidaFIX »

Flex, sikini kız kardeşine soktuğundan beri
Eski Şeytan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by Eski Şeytan »

Hare79: 06 Jul 2022, 15:15 Hare79’dan mesaj » 06 Temmuz 2022, 15:15

Peki, nerede ve neyle paylaştın?.... hadi şimdiden... biz de bakıp sana inanıp inanmayacağımızı düşünelim.)))
Austin Healey
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by Austin Healey »

Büyükbaba: 19 Jan 2021, 12:47 12 yaşımdan beri ailem beni mastürbasyon yaparken yakaladığından beri ensest ilişki yaşıyorum ama herhangi bir “eğitim önlemi” almadılar. Basit ve "normal bir şekilde" aynı akşam babam ailemin yatak odasını terk etti ve beni anneme gönderdi.
15 yaşımdan beri öyle.
Annemizle birlikte yaşıyorduk. Tek odalı daire, beton panel ev, yaz, sıcak. Ben 9, annem ise 39 yaşındayken oraya taşındık.
İlk yıl yazın çok acı çektik. Özellikle annem tombuldu. Çok kıvrımlı bir bayan!
Her şeyi denedik: yarım saatte bir duş almak ve sürekli hava cereyan etmek - hiçbir şeyin faydası olmadı! Hatta pencereleri, balkonu ve koridora açılan kapıyı bile açabilirsiniz. Vücudumdaki her şey anında terden ıslanmıştı. Tek çıkış yolu evden kaçmak! Ancak Sovyet zamanlarında ev dışında vakit partide ya da sokakta geçirilebilirdi!
Annem hemşire olarak çalıştı; önce ameliyathanede, sonra bir ürologun yanında, sonra da şefin yanında hayatta kaldı ailesi olmadan savaş (büyükbabam savaştı, büyükannem toplama kampına götürüldü)! Bu nedenle birçok şeye çoğu arkadaşımızdan daha basit ve daha geniş baktım. Kısacası, bu kadar sıcakta tek çıkış yolunun bu cehennemde tamamen çıplak olmak olduğu sonucuna vardı!
Bana inanabilirsiniz, ilk başta, ne kadar gevşek olursa olsun elastik bandı üzerimde yara izi bırakan tamamen ıslak külotumu da attığıma sevindim (hala çok fazla şeyim var) hassas cilt)! İç çamaşırı dolgunluğu nedeniyle yatak yarası gibi yaralar bırakan anne konusunda sessiz kalıyorum! Ve iç çamaşırının kendisi hakkında! Bu ayrı bir konu - SSCB’de iç çamaşırı! Yavaş yavaş çıplak dolaşmaya alıştık. Tamamen!
Yazın bizi ne zaman ziyaret etmelisiniz ilk kez büyükannem geldi ve ilk başta kızmak ve bizi eğitmek için çok uğraştı ama çok geçmeden elbiselerini de çıkardı! Önce "iç çamaşırı" sonra da bizim gibi tamamen çıplak yürüyüp uyudu.
Her ne kadar hatırlayabildiğim kadarıyla amımla oynuyor olsam da ilk başlarda ne annem ne de özellikle büyükannem beni heyecanlandırdı. Hele büyükanne, onun tombul ama sarkık vücuduna bakmak bile hoşuma gitmedi! İşte o zaman onun büyük sarkık göğüsleri, kalçası ve neredeyse kel pubis’inden çok ilham aldım. Annem şişman olmasına rağmen tombul bir elma gibiydi!
Bir şekilde sıcaktan kurtulduk ve annemin çıplak vücudunu özlemeye başladığımı fark ettim! Her gün onu bir dereceye kadar çıplak görebiliyordum. Ancak bu yaza kadar bu tür şeylere dikkat etmedim. Ve şimdi, annem bir bornozun içindeki bir bez parçasıyla veya çıplak vücudundaki bir sliple yerleri süpürdüğünde veya yıkadığında, onun çıplak poposuna ve yemyeşil uyluklarının arasındaki dudaklara zevkle baktım! Ve kendini tatmin ederken onu hayal etmeye başladı!
Gelecek yaza kadar anneme utangaç olmamayı öğretmeye çalıştım. Daha önce benden saklanmamıştı (hiçbir yer yoktu - ya her seferinde banyoya ya da mutfağa koşuyor ya da beni kovalıyordu), ama şimdi bunu kendi amaçlarım için kullanıyordum. Gelecek yaz, bir şeye ihtiyacı olduğunda bana geldiği gibi, görünüşte iş için banyoda yatarken ben de ona sakince gelebildim. Dört yıl daha bu şekilde yaşadık.
Ertesi yaz gerçekten zor zamanlar geçirdim çünkü ereksiyonumu gizlemek zorunda kaldım! Başarılı bir şekilde yaptığımı düşündüğüm şey. Ama sonra büyükannem geldi ve pek başarılı olmadığımı fark ettim. Ben uyurken, büyükannem dışarı çıkan amım için annemi azarlamaya başladı ama annem bunu umursamadı - diyorlar ki, ne yapmalı? Siz de giysilerdeki bu ısıya dayanamazsınız! Artık büyükannem de çıplak görünümüyle beni memnun etti. Geçen yıl reddedilmeye neden olan şey, şimdi heyecanla ilgiyi bile uyandırdı!
O yaz her şey olup bittiğinde, çok uzadım ve amcıklarımın uzunluğu ve kalınlığı daha da arttı! Üç yıl önce dışarı çıkan ince bir tüpüm olsaydı, şimdi bedenim bu hale geldi ve bugüne kadar kaldı. Yıllar geçtikçe sadece biraz kilo aldım. Özel bir şey yok ama bir gencin ince figürü üzerinde etkileyici görünüyordu! Bu zaten ereksiyonumu annemden ve büyükannemden saklamadığım ve onların bunu fark etmemiş gibi davrandıkları ikinci yılıydı.
Son olarak annem, sık sık devamsızlıklarımı tuvalete ve banyoya benzeten ereksiyonla karşılaştırdı. Bir süre ortadan kayboldu ve üstü kapalı bir şekilde bana mastürbasyonu ve tehlikelerini anlatmaya çalıştı. İşin komik yanı, kendisinin de elle mastürbasyonun vücuduma zararlı olduğuna inanmasıydı! Ve sorunu her zaman birçok masalın konusu olan bir şekilde çözmeye çalıştım; arkadaşımı benimle seks yapmaya ikna ettim.
Evli bir çift olan arkadaşları vardı ve büyükannesine maceralarını birbirlerinden saklamadıklarını, aynı zamanda izlenimlerini de paylaştıklarını anlattı. O zamanlar inanılmazdı! Daha sonra öğrendiğime göre, Klavdiya Tikhonovna ve Anatoly Alexandrovich’e (hayatımın geri kalanında isimlerini hatırladım) Klavdiya Tikhonovna’nın sorunlarımda bana yardım etmesi için yalvarmıştı!
Annem görevdeyken, İşteyken geceleri benimle kalmasını istedi. O da sıcaktan çıplak olarak yanımıza geldi ve annem gidince beni üstüne sürükledi! Ancak bundan sonra annemin gidecek hiçbir yeri kalmadı! Tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu bilmemek bir şeydir, sadece tahmin etmek başka bir şeydir, zaten bildiğiniz zaman başka bir şey!
Birkaç hafta sonra annem bir ziyafetten hafif sarhoş bir halde döndüğünde, onunla açık açık konuştum ve Klavdia Tikhonovna’dan edindiğim bilgileri uyguladım (ona öyle derdim. 5-7 yaşlarındaydı). annemden birkaç yaş büyük). Annem ısrarlarıma direndi ama ne istediğimi ve ne yapacağımı tam olarak bildiğim için hedefime ulaştım. Ve hiçbir drama ya da trajedi yoktu. Üstelik ikisiyle bir süre seviştim - annem artık arkadaşının hizmetlerine ihtiyaç kalmadığını kabul edemedi ve annesinin talimatlarını yerine getirmek için elinden geleni yaptı!

2 saat sonra gönderildi 3 dakika 6 saniye:
Beğen: 23 Sep 2021, 21:21 Penisimi çıkardıktan sonra şöyle geldim: sırtında bir çeşme. Oturduğumda ne olduğunu anlayamadım.. Hamamdan ilk çıkan annem oldu
Tüm hayatım boyunca endişelendim! Bazen her gün. Civcivlerle saunalarda kaç kez içtik, ama birinin buhar odasında sikiştiği TEK BİR VAKA HATIRLAMIYORUM! Sıcaklık 90+ genellikle 100-110 soru var mı?

14 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Örneğin çok küçük, gelişmemiş resim veya videoları sevmiyorum
Kabul ediyorum! Kızım evin içinde istediğiniz formda dolaştı, sonra oğlum evlendi - gelinim, sıska, “model gibi” görünüşlü, muhtemelen 4-5 boyutunda bir meme ile, o da yoktu. gerçekten saklan. Birlikte rahatlayalım. Çıplak plajları da ziyaret ettik. Her zaman sakindim - yani, çıplak ve çıplak! Oğul ve damat, çıplak anneleri ve kayınvalideleriyle daha çok ilgileniyordu! Ancak 30’un üzerine çıktığımızda formlarımın olgunluğu kendini gösterdi ve zincirin tamamen dışında kaldım!

8 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Dehwoli: 21 Oct 2021, 17:42 Soylularla başlayalım, ensest yoktu, Avrasya’daki ailelerde/klanlarda bile ensestten kaçındılar
Mısır mı, Roma mı, vs.? Eğer materyalin sahibi değilseniz yanıltmayın. Mısır’da ensest ilişkiler tamamen yaygındı. Ensestin nesilden nesile uygulandığı kapalı toplumlarda kaçınılmaya başlandı. Sonra kusurlu kalıtım ortaya çıktı. Daha sonra bu, her zaman birçok istisnanın bulunduğu genel bir kural haline geldi. Doğru bir şekilde belirttiğiniz gibi, kitlesel sızma da var. Her ne kadar bu kan ensest olmasa da.
These users thanked the author Austin Healey for the post (total 4):
Fargal94, Eski Şeytan, SergeiKa, tahmini
mercek
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168

Unread post by mercek »

Alijandro: 30 Jul 2022, 23:25 Ensest konusu tabu olmasına rağmen her zaman ilgi çekicidir
Evet bu konu beni deli ediyor
These users thanked the author mercek for the post (total 8):
Fargal94, MaksMaks, SERG!!, Kirya, Eski Şeytan, Mazih, Sonraki, kaptan63
GLUC
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by GLUC »

Bu konu gerçekten beni de heyecanlandırıyor! Kafamda bir sürü fantezi var.
These users thanked the author GLUC for the post (total 2):
SERG!!, mercek
korkunun
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Unread post by korkunun »

Bunu seviyorum, bunu seviyorum
These users thanked the author korkunun for the post:
SERG!!
GLUC
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by GLUC »

kovalo: 12 Aug 2022, 19:01 Ensesti seviyorum
Ensest ilişki yaşıyor musun? Evet ise kiminle?
korkunun
İlgi gösteriliyor

kızıylave oğlu ısrar ediyor
These users thanked the author korkunun for the post (total 2):
Dmitrij881, SERG!!
GLUC
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by GLUC »

kovalo: 13 Aug 2022, 09:27kızı ve oğlu ensest
kaç yaşındalar?
Dmitrij881
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31

Unread post by Dmitrij881 »

Başladıklarında kaç yaşındaydılar?
korkunun
İlgi gösteriliyor

kızı ve oğlu 11 yaşındaydı
ira_pz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 143

Unread post by ira_pz »

Ben 10 yaşımdan beri oğlumun yanındayım, annem ve babam da 9 yaşımdan beri benimle. Kardeşim ise 7 yaşındaydı.
These users thanked the author ira_pz for the post (total 9):
Eskimiş, Tita, SERG!!, DEF#1, Kirya, Sonraki, kaptan63, sapık, fötr şapka_1986
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

ira_pz: 13 Aug 2022, 11:16 10 yaşımdan beri oğlumun yanındayım, ailem de 9 yaşımdan beri benimle. Kardeşim 7 yaşındaydı.
Yani 10 yaşında hala oldukça küçük, on cm’den az. Nasıl? :bilinmiyor:
Tip
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Orientation: aseksüel

Unread post by Tip »

Üvey baba, bana kişisel bir mesajla bunun nasıl başladığını anlat , nasıl ikna ettiğinizi .

24 dakika 46 saniye sonra gönderildi: Piçimi sikmek çok istiyorum, lütfen onu nasıl baştan çıkaracağım konusunda bana özel mesajla bilgi verin. Genel olarak ensest konusu büyüleyici
Kirya
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by Kirya »

Evet, herkes bunu sever veya en az bir kez düşünmüştür, ensest her zaman bizimle olmuştur ve tarih bilir ve öyledir ve olacaktır, İncil’de bile anlatılmıştır, ancak bunun hakkında konuşmak alışılmış bir şey değildir)
Esnek
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Esnek »

Yani ensest her zaman vardı ve her zaman da var olacak ama bunun hakkında konuşmak alışılmış bir şey değil. Konu çok hassas. Yakın akrabalar arasındaki seks yedi kilidin ardındaki sırdır. Hiç kimse bu tür ilişkilere girmez.
Bu tür ilişkiler oldukça kabul edilebilir, ancak şiddet içermiyor. Ailede çocukların cinsel eğitimi olmalıdır. Hangi sınırlar dahilinde ve hangi önlemlere izin verildiği sorusu ebeveynlerin kararıdır. Seks yapmayı denemek istiyorlarsa bu onların hakkı ama bir kez daha tekrar ediyorum, hangi taraftan olursa olsun şiddet kabul edilemez.
These users thanked the author Esnek for the post (total 4):
Lisa Lisa, nikolj202, Eski Şeytan, mercek
İlaç2011
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163

Unread post by İlaç2011 »

Beğendim...Benim gibi düşünen insanlarla tanışmaktan mutluluk duyacağım
Profes
Göz teması kurmak