Yaşlı bir komşu ayağa kalkıyor. Ne yapalım?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
LeraAgillera2002
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years 11 months
 Yaşlı bir komşu ayağa kalkıyor. Ne yapalım?

Unread post by LeraAgillera2002 »

Üniversite üçüncü sınıf öğrencisiyim. Merdivenlerde bizimle birlikte yaşayan benden 21 yaş büyük bir adam var! Beni doğduğumdan beri tanıyor, çocukluğumda bana birkaç kez şeker vermişti. Ve şimdi aniden bana ilgi işaretleri göstermeye başladı. Karısı ve çocuğu ondan uzaklaştı ve muhtemelen boşandı. Oyun alanında buluştuğumuzda bize iltifatlar yağdırıyor, bizi çay içmeye eve davet ediyor, bir hafta önce birlikte su parkına gittik. Ona neden ihtiyacım olduğu belli değil. Bir kız olarak ona uygun değilim; onun için çok gencim. O zaman neden toplanıyor? Çiçek bile veriyor. Bu durumda ne yapacağımı da bilmiyorum.
These users thanked the author LeraAgillera2002 for the post:
Sibiryak89
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Yaşlı bir komşu geliyor. Ne yapalım?

Unread post by Andrey Petrov »

LeraAgillera2002, Çok genç!? İfadeyi duydunuz mu: Akran aramıyor!? Evet, onun için en çok zevk alan sensin! Sana neden ihtiyacı var? Safça mı inşa ediyorsunuz? Seni sikmek istiyor, seks olmadan işkence görüyor, bunu çok iyi anlıyorum! Aldatacak kimseniz yoksa ve artık bakire değilseniz, kendinizi ona bir kez verin ve sonra karar verin: o size cinsel partner olarak yakışıyor ya da: Üzgünüm, iyi komşu olarak kalacağız!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 2):
Şeytan, Büyük oğlan
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520

Unread post by YeniDim »

Üniversitenin üçüncü yılı... Bu kadar aptal olmaması gerekiyormuş gibi... Gerçekten anlamıyor musun? Seni sikmek istiyor! Ve tüm işler. Peki yaşlı bir adam nedir? Sen 22 yaşındasın, o 43-44 yaşında, hayatının baharında bir genç! Veya hemen ona verin, sonra ona teşekkür edeceksiniz, o size bu konuda daha fazlasını öğretecek, vay be)))
Üçüncü yıl! Kesinlikle üçüncü sınıf değil mi?

31 saniye sonra gönderildi:
Andrey Petrov,
Önde )))
These users thanked the author YeniDim for the post (total 5):
Mozirkh 17, Romalılar, Sulu Svetlana, Büyük oğlan, sendeledim
Автор темы
LeraAgillera2002
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by LeraAgillera2002 »

Andrey Petrov: 03 Jul 2022, 14:52 Seni sikmek istiyor, seks olmadan işkence görüyor, bunu çok iyi anlıyorum! Aldatacak kimseniz yoksa ve artık bakire değilseniz, kendinizi ona bir kez verin
Ne o, beni çocukluğundan beri tanıyor. Ne oluyor
NewDim: 03 Jul 2022, 14:56 hemen ona ver, sonra ona teşekkür edeceksin, bunu sana tekrar öğretecek, vay be)))
Hadi neden bahsediyorsun, onu çocukluğumdan beri tanıyorum ve onunla yatmak bir katip
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520

Unread post by YeniDim »

O halde önce, vaktiniz varken fotoğrafınızı yayınlayın, biz de değerlendirelim ve sizi çocukluğunuzdan beri tanıyan bir adamın sizden tam olarak ne isteyebileceğini anlatalım) Bekliyoruz!
These users thanked the author YeniDim for the post:
Sibiryak89
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years

Unread post by merhaba duymuyorum. »

LeraAgillera2002: 03 Jul 2022, 16:36
Seni sikmek istiyor, seks olmadan işkence görüyor, gayet iyi anlıyorum! Aldatacak kimseniz yoksa ve artık bakire değilseniz, kendinizi ona bir kez verin
Ne o, beni çocukluğundan beri tanıyor. Ne oluyor
NewDim: 03 Jul 2022, 14:56 hemen ona ver, sonra ona teşekkür edeceksin, bunu sana tekrar öğretecek, vay be)))
Hadi ama ne diyorsun, onu çocukluğumdan beri tanıyorum ve onunla yatmak bir katiptir
O Bekarsın. Ayrıca erkek arkadaşın olmadan da gidiyorsun. 12 yaşını boşa harcamanın ne anlamı var?
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135
Registered for: 3 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by genç bayan »

Evet ilginç bir durum! Eğer kızın (TS) yerinde olsaydım, bu komşuya çay içmeye giderdim. O zaman sanki yol boyunca ona mastürbasyon yaptı.
These users thanked the author genç bayan for the post:
Sibiryak89
Kaynak
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by Kaynak »

Genç bir vücut istiyordum. Bütün sır bu. Yaz, sıcak. Kısa etek giyiyorlar. Üstelik yanınızda kimsenin olmadığını gördü ve biraz stres atmak için topları yuvarlamaya karar verdi.
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263

Unread post by Allah 1974 »

Ne yapalım? Bunu bir karıncaya bağla diyorlar
These users thanked the author Allah 1974 for the post:
sendeledim
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Andrey Petrov »

LeraAgillera2002, Vay be, adam için bir bahane buldum "Çocukluğundan beri biliyordu"!? Köyümde siktiğim kadınların yüzde 80’i benden genç, yani ben de onları çocukluğumdan beri tanıyorum. Bacaklarını altıma açtıklarında bunun bir engel olduğunu hatırlamıyorum!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
nikolj202
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

Görünüşe göre bu, kız arkadaşı bunu kendisine vermeyen ve annesi üç erkekle tatil yerinde olan aynı okul çocuğu tarafından yazılmış :evet:
These users thanked the author Yün for the post:
George
Den667
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by Den667 »

Ona ver)
These users thanked the author Den667 for the post:
seksforumu_
VikaDomina
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Registered for: 4 years
Orientation: biseksüel

Unread post by VikaDomina »

LeraAgillera2002: 03 Jul 2022, 14:37 Üniversitede üçüncü sınıf öğrencisiyim. Merdivenlerde bizimle birlikte yaşayan benden 21 yaş büyük bir adam var! Beni doğduğumdan beri tanıyor, çocukluğumda bana birkaç kez şeker vermişti. Ve şimdi aniden bana ilgi işaretleri göstermeye başladı. Karısı ve çocuğu ondan uzaklaştı ve muhtemelen boşandı. Oyun alanında buluştuğumuzda bize iltifatlar yağdırıyor, bizi çay içmeye eve davet ediyor, bir hafta önce birlikte su parkına gittik. Ona neden ihtiyacım olduğu belli değil. Bir kız olarak ona uygun değilim; onun için çok gencim. O zaman neden toplanıyor? Çiçek bile veriyor. Ben de bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum
Kocana söyle, kendisi çözecektir
These users thanked the author VikaDomina for the post:
MISTER_COCK
Seks devi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 208

Unread post by Seks devi »

Pannochka, işyerinde bir arkadaşım var ve Aradaki fark 23 yaş ve biz birbirimizi iyi tanıyoruz. O sadece mutlu ve mutlu. Evli ve kocası da aynı yaşta, yani birlikte oldukları süre boyunca o hiç gelmedi. Ve benimle düzenli olarak ve birden fazla kez boşalıyor. Yani şüphe etmeye gerek yok ama seni sikmek istiyorken ve isterken mümkün olduğunca sık sikişmemiz gerekiyor..
These users thanked the author Seks devi for the post:
genç bayan
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Tpoo »

LeraAgillera2002: 03 Jul 2022, 14:37 Üniversitede üçüncü sınıf öğrencisiyim. Merdivenlerde bizimle birlikte yaşayan benden 21 yaş büyük bir adam var! Beni doğduğumdan beri tanıyor, çocukluğumda bana birkaç kez şeker vermişti. Ve şimdi aniden bana ilgi işaretleri göstermeye başladı. Karısı ve çocuğu ondan uzaklaştı ve muhtemelen boşandı. Oyun alanında buluştuğumuzda bize iltifatlar yağdırıyor, bizi çay içmeye eve davet ediyor, bir hafta önce birlikte su parkına gittik. Ona neden ihtiyacım olduğu belli değil. Bir kız olarak ona uygun değilim; onun için çok gencim. O zaman neden toplanıyor? Çiçek bile veriyor. Ayrıca bu durumda ne yapacağımı da bilmiyorum
Ortak ilgi alanlarınız ve konuşacak konularınız varsa deneyin. Karmayı ilişkiler yoluyla etkilemek istemiyorsanız (komşular öğrenecek veya benzeri), o zaman yapmayın.
Akranlarıyla ilgilenmediği için 17 yaşında, 30 yaşında bir kızla çıktım. Büyükleri severdi. Ona yatakta çok şey öğrettim. Şimdi kendisinden 17 yaş büyük bir adamla bir yıldır evli.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

LeraAgillera2002: 03 Jul 2022, 14:37 Üniversitede üçüncü sınıf öğrencisiyim. Merdivenlerde bizimle birlikte yaşayan benden 21 yaş büyük bir adam var! Beni doğduğumdan beri tanıyor, çocukluğumda bana birkaç kez şeker vermişti. Ve şimdi aniden bana ilgi işaretleri göstermeye başladı. Karısı ve çocuğu ondan uzaklaştı ve muhtemelen boşandı. Oyun alanında buluştuğumuzda bize iltifatlar yağdırıyor, bizi çay içmeye eve davet ediyor, bir hafta önce birlikte su parkına gittik. Ona neden ihtiyacım olduğu belli değil. Bir kız olarak ona uygun değilim; onun için çok gencim. O zaman neden toplanıyor? Çiçek bile veriyor. Ben de bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum
Benim fikrim şu: yakınlarda yaşıyorsun, sağlıklı bir komşun varsa neden etrafta koşup birini ararsın yakınınızdadır, bedenlerinizle dost olun.. Gerisi duygulardır...
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Orientation: biseksüel

Unread post by Firavun faresi »

LeraAgillera2002, Başlangıçtan itibaren davetle gidiyoruz. su parkı, çiçekleri kabul ediyoruz - sonra kendimize soruyoruz, neden bana ihtiyacı var? Üstelik sekh.site’ye gelip Ne yapmalı diye soruyoruz. Elbette cevap kendini gösteriyor: - Sevgili kızım, şimdi yatmak için zaten her şeyi yaptın! Ama yine de henüz hiçbir şey anlamayan saf bir aptal olduğunuzu ummak isterim (bu da olur), bu yüzden bu ilişkiyi istemiyorsanız... - her şeyi sakin ve ciddiye alın ve komşunuzla konuşun , ve mırıldanmaya gerek yok, ancak bu tür ilişkilerden, kur yapmaktan (istediğiniz gibi) memnun olmadığınızı ve bunların sizin için kabul edilebilir olmadığını açık ve net bir şekilde söylemeniz gerekir (Açmanız tavsiye edilir! Cep telefonunuzda ses kayıt cihazı! Ve eğer o bir salak değilse, sizi geride bırakacaktır! Peki, eğer yapmazsa... peki, onu hiç acımadan ve üzülmeden teslim edin (tacizle ilgili yazı iptal edilmedi). henüz!)
These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 2):
Anna18092003, MISTER_COCK
MISTER_COCK
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137

Unread post by MISTER_COCK »

Evet, üçüncü yılınızda gençseniz, büyükbabanız olmasa bile size uygun bir sürü erkeğin olması gerekir! Burada ne uyduruyorsun? Akrabalarınız çiçeklerin nereden geldiğini sormadı mı? Onlara ne söylediniz?) Sanırım yakında her şeyin olduğunu ve utandığınızı yazacaksınız😁 bu senin kanında troller var 😂
Gezgin 64
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Gezgin 64 »

LeraAgillera2002, bakire misin?
rustik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by rustik »

Senin amına ihtiyacı var, kahretsin, başka ne için? Eşim merhaba dedi ve enerjisini nereye harcayacağını bilmiyor ve burada ortalıkta koşan ve görünüşe göre oldukça ulaşılabilir bir genç kız var. Böyle bir soru sorarsanız, ya aptalsınız ve domuzun apaçık hilelerini anlamıyorsunuz ya da risk alıp eğlenmek istiyorsunuz ama bu eylemi kendiniz yapmaya cesaret edemiyorsunuz ve başkasının yardımına ihtiyacınız var. bu eylemin onaylanması
utanmaz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74

Unread post by utanmaz »

Yaşlı olmak iyidir, düzenli bir emekli maaşı alır :udivlenie:
Fedor36
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Fedor36 »

LeraAgillera2002, merhaba. Peki olaylar nasıl daha da gelişti?
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200

Unread post by merhaba duymuyorum. »

fedor36: 09 Jul 2022, 18:45 LeraAgillera2002, merhaba. Peki olaylar nasıl gelişti?
Beş gündür buraya gelmedim. Muhtemelen bacaklarını zar zor hareket ettirebiliyor.😉
Patron
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Patron »

3.sınıf öğrencisi için 21 yaş fark. Adam hiç de yaşlı değil. Zamanı gelecek kız her şeyi anlayacak
These users thanked the author Patron for the post:
Romalılar
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”