St.Petersburg Süper Phytonyashka Ksyusha m. Leninsky pr, tel 8 963 249 44 06, Saat.
-
Автор темыKsyuşa
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 4 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
St.Petersburg Süper phytonyashka Ksyusha m.Leninsky pr, tel 8 963 249 44 06, Saat 2500.
8 963 249 44 06, Saat 2500, m Leninsky Prospekt!
Nazik dokunuşlar, yorgunluğunuzu atmak ve erotik fantezilerinizi gerçekleştirmek mi istiyorsunuz? Gelin ve buluşmamız unutulmaz olacak. Ben rafine zevke, esnek bir vücuda ve harika bir hayal gücüne sahip, baştan çıkarıcı ve şehvetli bir kızım.... Bireysel olarak, birebir, sadece Rus ve yeterli bir erkekle buluşacağım, lütfen alkol veya uyuşturucu kullanan erkekleri rahatsız etmeyin . Kendimi seviyorum ve saygı duyuyorum, herkesi kabul etmiyorum, benim için her şey temiz ve sakin. Lütfen bir saat önceden arayın. 2500 saatim var, bunlar iki klasik kontak, rahatlatıcı bir masaj ve. prezervatifle oral seks, sempatiye göre öpücükler. Ekstralarla birlikte MBR+ 1500 ve Kuni 1t
https://i.postimg.cc/rsS436Tn/1.jpg
https://i.postimg.cc/KcLtRTTP/2.jpg
https://i.postimg.cc/zXrKWfw9/3.jpg
https://i.postimg.cc/PrQZMk2N/4.jpg
Nazik dokunuşlar, yorgunluğunuzu atmak ve erotik fantezilerinizi gerçekleştirmek mi istiyorsunuz? Gelin ve buluşmamız unutulmaz olacak. Ben rafine zevke, esnek bir vücuda ve harika bir hayal gücüne sahip, baştan çıkarıcı ve şehvetli bir kızım.... Bireysel olarak, birebir, sadece Rus ve yeterli bir erkekle buluşacağım, lütfen alkol veya uyuşturucu kullanan erkekleri rahatsız etmeyin . Kendimi seviyorum ve saygı duyuyorum, herkesi kabul etmiyorum, benim için her şey temiz ve sakin. Lütfen bir saat önceden arayın. 2500 saatim var, bunlar iki klasik kontak, rahatlatıcı bir masaj ve. prezervatifle oral seks, sempatiye göre öpücükler. Ekstralarla birlikte MBR+ 1500 ve Kuni 1t
https://i.postimg.cc/rsS436Tn/1.jpg
https://i.postimg.cc/KcLtRTTP/2.jpg
https://i.postimg.cc/zXrKWfw9/3.jpg
https://i.postimg.cc/PrQZMk2N/4.jpg
-
Автор темыKsyuşa
- İlgi gösteriliyor
-
Автор темыKsyuşa
- İlgi gösteriliyor
-
- Yönetici
- Total posts: 1509
- Registered for: 8 years 4 months
Yanıt: St. Petersburg.Süper kız Ksyusha m.Leninsky pr,tel 8 963 249 44 06,Saat 2500
Ksyusha, merhaba! Foruma hoş geldiniz! Dinle, uzun zamandır aklımda bir soru var: neden oral seks için her zaman ekstra ücret alınıyor?
Tamam, MBR enfeksiyon riski, anal ise yaralanma riskidir.
Ve cunnilingus - uzanıyormuşsun, rahatlamışsın gibi görünüyor... Yoksa burada bazı tuzaklar mı var? Beceriksiz bir adam bir şeye zarar verebilir mi? Sorun ne?
Tamam, MBR enfeksiyon riski, anal ise yaralanma riskidir.
Ve cunnilingus - uzanıyormuşsun, rahatlamışsın gibi görünüyor... Yoksa burada bazı tuzaklar mı var? Beceriksiz bir adam bir şeye zarar verebilir mi? Sorun ne?
-
Автор темыKsyuşa
- İlgi gösteriliyor
Yanıt: St. Petersburg.Süper kız Ksyusha m.Leninsky pr,tel 8 963 249 44 06,Saat 2500
Merhaba enfeksiyon riski de var
-
Автор темыKsyuşa
- İlgi gösteriliyor
- These users thanked the author Ksyuşa for the post:
- Andrey57115
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 4 years 10 months
Kendinizi cidden fit bir kız olarak mı konumlandırıyorsunuz? Eğer öyleyse, o zaman ben bir Apaçi saldırı helikopteriyim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 5 years 6 months
Ve bir kadın için tamamen güvenlidir, çünkü Virüsün tükürükteki konsantrasyonu çok düşük; henüz bir kadının cunnilingus yoluyla HIV kaptığı tek bir vaka bile yok.
Cunnilingus için neden fazladan para ödemeniz gerektiği de bana tuhaf geliyor.
Müşterileriniz arasında gerçekten böyle insanlar var mı?
Hayır, risk yok. Örneğin, eğer HIV bulaşabiliyorsa, bu sadece bir erkeğe adet kanından bulaşacaktır (eğer orada varsa).
Ve bir kadın için tamamen güvenlidir, çünkü Virüsün tükürükteki konsantrasyonu çok düşük; henüz bir kadının cunnilingus yoluyla HIV kaptığı tek bir vaka bile yok.
Cunnilingus için neden fazladan para ödemeniz gerektiği de bana tuhaf geliyor.

-
- Potansiyel seks nesnesi
Bir kişinin et işleme tesisinde çalıştığını düşünün . Hem sen hem de o barbeküyü seversiniz. Ama onun için bu ücretsizdir ve bunun için makul miktarda para ödersiniz. Haksız? Belki. Ama bu hayattır. İnsanlar şu anda ücretsiz olarak alamayacakları şeyleri ödemeye hazırlar. Belki de evde traşın ne olduğunu bilmeyen ve onu üç günde bir yıkayan bir inek karısı vardır? Ve sadece kıçını siliyor.Özel Meclis Üyesi: ↑05 Sep 2020, 11:18 Cunnilingus için neden fazladan ödeme yapmanız gerektiği de bana tuhaf geliyor.
-
Автор темыKsyuşa
- İlgi gösteriliyor
-
Автор темыKsyuşa
- İlgi gösteriliyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Merhaba! Ateşli fotoğraflarını gerçekten özlüyorum! Bekliyoruz! :melek:
-
- heyecanlanıyorum
Yönetici olsaydım bu tür kişileri yasaklardım. Forum bir iletişim yeridir.
Konudaki yanıtlara bakılırsa bu, "Ksyusha" kılığında bir pezevenk. sadece salonunun tanıtımını yapıyor. O yüzden fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yönetici olsaydım bu tür kişileri yasaklardım. Forum bir iletişim yeridir.
-
- Nirvana’dayım
Ve pezevenk onu heyecanlandırmak için daha fazla fotoğraf yayınlamalı! Sadece ilgi değil...
-
- heyecanlanıyorum
Tembel bir suter yakalandı, konuyu ancak yukarıya taşıyabilir. Ancak insanların ilgisini çekecek kadar gücü yok.

-
Автор темыKsyuşa
- İlgi gösteriliyor
Herkese ve hatta wanker’lara günaydın!!!
-
- Nirvana’dayım
Teşekkür ederim, teşekkürler... Senin için otuzbir çekmek gerçek bir zevk!
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 3 years 10 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Registered for: 1 year 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-