Eşini taciz etmek

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209
Registered for: 3 years 1 month
 Eşini taciz etmek

Unread post by Adam07 »

Hiç birinin karınızı veya kız arkadaşınızı taciz ettiğini kazara gördünüz mü? Ve bu seni heyecanlandırdı.
Gece Len
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: rahatsız ediyorlar

Unread post by Gece Len »

Person07: 01 Jul 2022, 23:59 Birinin karınızı veya kız arkadaşınızı kazara taciz ettiğini gördüğünüz oldu mu hiç? Ve bu seni heyecanlandırdı.?
yüzüm kupanın içinde
These users thanked the author Gece Len for the post (total 3):
Sibiryak89, Firavun faresi, Legolar
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520

Unread post by YeniDim »

Yanlışlıkla o zamanki kız arkadaşımın bir başkası tarafından sevişmek üzere götürüldüğünü ve arabasına bindiğini gördüm. Ertesi gün her şeyi öğrendim. Kendisi itiraf etti, affetti, onu hafızası olmadan sevdi.
These users thanked the author YeniDim for the post (total 2):
Adam07, Şeytan
Автор темы
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Adam07 »

Ayrıca hemen delireceğimi de düşündüm. Ama farklı çıktı.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Peki söyle bana)
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Person07: 02 Jul 2022, 09:19 Ben de doğrudan kupaya gitmeyi düşündüm. Ama durum farklı çıktı.
Nasıl farklı olabilir ki? Başın belada mı?))
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Bir düğünde biri karısıyla bir, iki kez dans etti, sonra bana bir süreliğine kaybolmayı teklif ettiğini söyledi... Yanıma gelip dans edebilirsin dedim ama ona bir müstehcenlik daha yaparsa, burnunu kıracaksın ve sonra sonsuza dek kaybolacaksın...
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Elena Lukina, çoban
Автор темы
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Adam07 »

Kimse kimseye vurmadı.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Person07: 02 Jul 2022, 12:05 Kimse kimsenin kupasına vurmadı.
Daha sonra gerçekten her şey bir arada mı olacak?
Автор темы
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Adam07 »

Sana söylüyorum. Eşim 8 Mart’ı işten bir restoranda kurumsal bir partide kutladı. Tanışmamalıydım. Arkadaşlarıyla birlikte gelmesi gerekiyordu. Evde nedense bunalımdaydım ve gezintiye çıkmaya karar verdim, nereye yürüdüklerini biliyordum. Geldim ve girişi görebilecek şekilde park ettim. İnsanlar ve arkadaşları sigara içmek ve nefes almak için dışarı çıktılar. Benimkileri de muhtemelen işten gelen arkadaşlarımla gördüm. Sigara içtiler, konuştular... restorana geri döndüler. Bir süre sonra tekrar ayrıldılar. Eşim ve bir adam yavaşça köşeyi döndüler, onları görmedim. Böylece arabadan indim ve onu tekrar görene kadar yeşil çit boyunca yürüdüm. Sigara içiyor ve konuşuyorlardı. Mine sigarasını bitirdi ve gitmek üzere döndü... Adam onun elini tuttu ve onu kendine doğru çekti, ona sarıldı ve yol boyunca onu öpmeye çalıştı. Benimkinin çok fazla direndiğini söyleyemem. Kendilerini duvara yasladılar, adam daha aktif hale geldi, elleriyle eteğinin altını karıştırdı. Sadece elle ve külot[/url] tırmandı. Evet, insanlar böyle yazmış... koşup yüzüne vurmuş... ama hayır, sanki sersemlemiş gibi donup kalmış, sadece penisi ayağa kalkmış. Uzun süre pençelemediler, toparlandılar ve gittiler. Arabaya binip bekliyorum. Taksiyle evim ve o adam. Onları takip ettim, evime çıktım ve taksi gitti. Bir daire çizdim, bir bira aldım ve eve gittim. Küvetten dışarı baktım... nerede olduğumu bir bira için söyledim. Onu banyoya kadar takip ettim, külot kelimenin tam anlamıyla onu kazıkladı. Ve beni 5 dakika kadar çok sert sikti. Bitirdiğimde karımın 5 kopeğe gözlerini çevirdiğini ve sanki bir yıldır kedi görmemiş gibi bu da neydi??? dediğini hatırlıyorum. Ve ben kendim ne olduğunu bilmiyorum ???? Şüphelenmek için daha fazla neden göstermedi... ama kim bilir. Ve bundan hiç bahsetmediler.
These users thanked the author Adam07 for the post (total 6):
Eugene1eva, Sibiryak89, Elena Lukina, çoban, Romalılar, Fargal94
MISTER_COCK
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137
 Re: Eşini taciz etmek

Unread post by MISTER_COCK »

Person07: 02 Jul 2022, 13:10 Sana söylüyorum. Eşim 8 Mart’ı işten bir restoranda kurumsal bir partide kutladı. Tanışmamalıydım. Arkadaşlarıyla birlikte gelmesi gerekiyordu. Evde nedense bunalımdaydım ve gezintiye çıkmaya karar verdim, nereye yürüdüklerini biliyordum. Geldim ve girişi görebilecek şekilde park ettim. İnsanlar ve arkadaşları sigara içmek ve nefes almak için dışarı çıktılar. Benimkileri de muhtemelen işten gelen arkadaşlarımla gördüm. Sigara içtiler, konuştular... restorana geri döndüler. Bir süre sonra tekrar ayrıldılar. Eşim ve bir adam yavaşça köşeyi döndüler, onları görmedim. Böylece arabadan indim ve onu tekrar görene kadar yeşil çit boyunca yürüdüm. Sigara içiyor ve konuşuyorlardı. Mine sigarasını bitirdi ve gitmek üzere döndü... Adam onun elini tuttu ve onu kendine doğru çekti, ona sarıldı ve yol boyunca onu öpmeye çalıştı. Benimkinin çok fazla direndiğini söyleyemem. Kendilerini duvara yasladılar, adam daha aktif hale geldi, elleriyle eteğinin altını karıştırdı. Sadece elle ve külot[/url] tırmandı. Evet, insanlar böyle yazmış... koşup yüzüne vurmuş... ama hayır, sanki sersemlemiş gibi donup kalmış, sadece penisi ayağa kalkmış. Uzun süre pençelemediler, toparlandılar ve gittiler. Arabaya binip bekliyorum. Taksiyle evim ve o adam. Onları takip ettim, evime çıktım ve taksi gitti. Bir daire çizdim, bir bira aldım ve eve gittim. Küvetten dışarı baktım... nerede olduğumu bir bira için söyledim. Onu banyoya kadar takip ettim, külot kelimenin tam anlamıyla onu kazıkladı. Ve beni 5 dakika kadar çok sert sikti. Bitirdiğimde karımın 5 kopeğe gözlerini çevirdiğini ve sanki bir yıldır kedi görmemiş gibi bu da neydi??? dediğini hatırlıyorum. Ve ben kendim ne olduğunu bilmiyorum ???? Şüphelenmek için daha fazla neden göstermedi... ama kim bilir. Ve bundan hiç bahsetmediler.
sen bir piç olduğun için kadınının arkasında duramıyorsun, bu da sen bir kadın olduğun anlamına geliyor ve büyük olasılıkla onlar da seni de karın gibi bükecek😁 😆
These users thanked the author MISTER_COCK for the post:
Nik18
Elena Lukina
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Registered for: 3 years

Unread post by Elena Lukina »

MISTER_COCK: 09 Jul 2022, 21:38 kadının için ayağa kalkamıyorsun, bu da demek oluyor ki sen bir kadınsın ve büyük olasılıkla onlar da tıpkı karın gibi sana boyun eğdiriyorlar
Bir yandan, karısı en azından el yordamıyla tecavüze uğruyor ancak koşullar %100 bilinmiyor. Elimi hızla arkama sarabilirim ve başka birinin kafası karışır. Bu yüzden bu kadar sert bir yargılama yapamam.
Öte yandan elimizde bir şey var: Ben duruma karışmadım, bir bilgilendirme yapmadım.

Genel olarak hayat uzun ve farklı, bu yüzden bu kadar kesin bir yargıda bulunamam. Belki bu adam onun kariyerini mahvedebilir. Eğer burnunu kırarsan, sonunda parmaklıklar ardında kalırsın. Özetlemek gerekirse - beyler, sevdiklerinizi koruyun, ancak fanatizm olmadan)))
Söylemek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136

Unread post by Söylemek »

Bir vaka vardı. Bir adam ve karısı kulübe geldiler. Bir işi var, her şey yolunda. Ve sonra soldaki adam karısıyla ilgilenmeye başlıyor. Koca konuşmak yerine sokağa çıkarılıyor ve yüzüne yumruk atılıyor. Düştü, hemen polis geldi, yakınlarda durup onu gördüler. Düşen kişiye ve o öldü. Şimdi ona vurduğu için hapiste.
These users thanked the author Söylemek for the post:
Elena Lukina
aşıklar
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 3 years

Unread post by aşıklar »

Bir keresinde bir kızla tanıştım, doğum gününü kendisi ve arkadaşı olmayan kişilerle bir gece kulübünde kutladım, akşamın sonunda çok fazla içtiğini ve bugün seks yapmayacağını söyledi ve eve götürülmek istedi.
Onu aldım ama daha ayrılmadan telefonda konuşuyordum, taksiye atlayıp bir yere gittiğini gördüm.
Bu tüm ilişkinin sonuydu.
Bundan sonra uzun süre özür diledi, kendini tuhaf hissetti vb.
These users thanked the author aşıklar for the post:
Elena Lukina
Söylemek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136

Unread post by Söylemek »

amanti, bir arkadaşım var. Karısını kendisi tanımadığı halde ben tanıyordum. O genç bayan hala orada. Bir gün arkadaşlarıyla birlikte bir kafeye gittiler. Sabah saat birde evde olacağı konusunda onunla anlaştım. Bu arada uzun süredir evliler. Hayır, arıyor ve açmıyor. Arabaya biniyor, kafeye geliyor, aşağı yukarı yürüyor ama kadın orada değil. Daha sonra arayıp orada olduğunu söylemeye başlıyor ama değil. Bir kafede olduğunu söyleyip tezgâha gelmesine izin veriyor. Daha sonra başka bir kafeye taşındığını hatırlıyor. Bu yüzden gecenin yarısını işyerlerini ziyaret ederek geçirdi. Sonunda onu buldu ve ardından iki beyefendi ona fikirlerini açıklamaya başladı. Onları dışarı çağırıyor ve yolda kocasının şikayetleri olduğunu söylüyor. Arabaya yaklaşıyor, bir karabina çıkarıyor ve onlar gevşek durumda. O onların arkasında. Koştum ama kimseyi bunaltmayacak kadar akıllıydım. Onu saçından tuttu, arabaya attı ve ailesinin yanına getirdi ve yetiştirilmesi için konuştu. Sanırım artık birlikte mi yaşıyorlar?))) Doğru... Öyle. O kadar çok hikaye vardı ki
These users thanked the author Söylemek for the post (total 2):
Elena Lukina, Fan
Megapup’lar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 123
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Megapup’lar »

Bunun nasıl olacağına ve eşin tepkisine bağlıdır. Eğer kaba bir şekilde rahatsız ederse, karısı katliam noktasına kadar aktif olarak direnir. Her şey sakinse, karısının kendisi bunu umursamaz. Duruma bağlı.
These users thanked the author Megapup’lar for the post (total 2):
Romalılar, Fargal94
Skf
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 299

Unread post by Skf »

Person07: 02 Jul 2022, 13:10 Sana söylüyorum. Karısı 8 Mart’ı kutladı bir restoranda iş yerindeki kurumsal etkinlikler için. Tanışmamalıydım. Arkadaşlarıyla birlikte gelmesi gerekiyordu. Evde nedense bunalımdaydım ve gezintiye çıkmaya karar verdim, nereye yürüdüklerini biliyordum. Geldim ve girişi görebilecek şekilde park ettim. İnsanlar ve arkadaşları sigara içmek ve nefes almak için dışarı çıktılar. Benimkileri de muhtemelen işten gelen arkadaşlarımla gördüm. Sigara içtiler, konuştular... restorana geri döndüler. Bir süre sonra tekrar ayrıldılar. Eşim ve bir adam yavaşça köşeyi döndüler, onları görmedim. Böylece arabadan indim ve onu tekrar görene kadar yeşil çit boyunca yürüdüm. Sigara içiyor ve konuşuyorlardı. Mine sigarasını bitirdi ve gitmek üzere döndü... Adam onun elini tuttu ve onu kendine doğru çekti, ona sarıldı ve yol boyunca onu öpmeye çalıştı. Benimkinin çok fazla direndiğini söyleyemem. Kendilerini duvara yasladılar, adam daha aktif hale geldi, elleriyle eteğinin altını karıştırdı. Sadece elle ve külot[/url] tırmandı. Evet, insanlar böyle yazmış... koşup yüzüne vurmuş... ama hayır, sanki sersemlemiş gibi donup kalmış, sadece penisi ayağa kalkmış. Uzun süre pençelemediler, toparlandılar ve gittiler. Arabaya binip bekliyorum. Taksiyle evim ve o adam. Onları takip ettim, evime çıktım ve taksi gitti. Bir daire çizdim, bir bira aldım ve eve gittim. Küvetten dışarı baktım... nerede olduğumu bir bira için söyledim. Onu banyoya kadar takip ettim, külot kelimenin tam anlamıyla onu kazıkladı. Ve beni 5 dakika kadar çok sert sikti. Bitirdiğimde karımın 5 kopeğe gözlerini çevirdiğini ve sanki bir yıldır kedi görmemiş gibi bu da neydi??? dediğini hatırlıyorum. Ve ben kendim ne olduğunu bilmiyorum ???? Şüphelenmek için daha fazla neden göstermedi... ama kim bilir. Ve bunun hakkında hiç konuşmadılar.
bunun gibi bir şeydi. Ayrıca karısını haberi olmadan almaya karar verdi. Bir ay sonra boşandık
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Alexb »

Eşimle birlikte kulüplere gittiğimizde, onun diğer erkeklerle kısa elbiseyle dans etmesini izlemeyi severdim, iç çamaşırı giymediğini biliyordum ve diğer erkeklerin onunla nasıl dans ettiğini, ona el yordamıyla dokunduğunu, hatta bazılarının onu okşadığını gördüğümde. parmakları - işte böyle heyecanlandım.
These users thanked the author Alexb for the post (total 3):
Sibiryak89, Romalılar, Lazobay
Mamenkin Testi)
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Mamenkin Testi) »

Defolun, bu sürtükleri hemen bırakın ve vurun şu adamlara!
Lazobay
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 382

Unread post by Lazobay »

Ama karımın sikilmesine aldırmazdım, o da istedi ve bunda ne yanlış var, onu hâlâ seviyorum ve eğer onu memnun ederlerse bu kötü mü olur?
These users thanked the author Lazobay for the post:
Romalılar
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 371
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by GİYMEK »

Bu bir kereden fazla oldu. Bu çok romantik!!!!!!!!!!!!!!!!
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Merkez »

Lazobai: 31 Aug 2022, 06:57 Ve karım sikilse umurumda olmazdı, yani o istedi ve bunda ne yanlış var, onu hâlâ seviyorum ve eğer onu memnun ederlerse bu kötü mü?
Ciddi sonuçlar ortaya çıkabileceğinden bunu yapmamak daha iyidir
İtaat etmek
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by İtaat etmek »

Rahatsız edilmek umurumda değil ve rahatsız etme başarılı olsa bile umurumda değil
These users thanked the author İtaat etmek for the post (total 2):
Lazobay, İvannavi
Slon_mt
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Slon_mt »

Eşimi kıskanırdım onu ​​kimseye veremezdim
İlgili kişiler
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by İlgili kişiler »

Ve bu hoşuma gitti. Bu, karımın yalnızca benim için değil, cinsel bir nesne olarak da ilgi çekici olduğu anlamına geliyor. Böylece doğru seçim için "puan" alıyorum
These users thanked the author İlgili kişiler for the post (total 2):
çiçek hastalığı, Alexb
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”