Eşini taciz etmek
-
Автор темыAdam07
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years 1 month
Eşini taciz etmek
Hiç birinin karınızı veya kız arkadaşınızı taciz ettiğini kazara gördünüz mü? Ve bu seni heyecanlandırdı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: rahatsız ediyorlar
yüzüm kupanın içinde
- These users thanked the author Gece Len for the post (total 3):
- Sibiryak89, Firavun faresi, Legolar
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Yanlışlıkla o zamanki kız arkadaşımın bir başkası tarafından sevişmek üzere götürüldüğünü ve arabasına bindiğini gördüm. Ertesi gün her şeyi öğrendim. Kendisi itiraf etti, affetti, onu hafızası olmadan sevdi.
-
Автор темыAdam07
- Penetrasyon
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Bir düğünde biri karısıyla bir, iki kez dans etti, sonra bana bir süreliğine kaybolmayı teklif ettiğini söyledi... Yanıma gelip dans edebilirsin dedim ama ona bir müstehcenlik daha yaparsa, burnunu kıracaksın ve sonra sonsuza dek kaybolacaksın...
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Elena Lukina, çoban
-
Автор темыAdam07
- Penetrasyon
-
- Orgazm!
-
Автор темыAdam07
- Penetrasyon
Sana söylüyorum. Eşim 8 Mart’ı işten bir restoranda kurumsal bir partide kutladı. Tanışmamalıydım. Arkadaşlarıyla birlikte gelmesi gerekiyordu. Evde nedense bunalımdaydım ve gezintiye çıkmaya karar verdim, nereye yürüdüklerini biliyordum. Geldim ve girişi görebilecek şekilde park ettim. İnsanlar ve arkadaşları sigara içmek ve nefes almak için dışarı çıktılar. Benimkileri de muhtemelen işten gelen arkadaşlarımla gördüm. Sigara içtiler, konuştular... restorana geri döndüler. Bir süre sonra tekrar ayrıldılar. Eşim ve bir adam yavaşça köşeyi döndüler, onları görmedim. Böylece arabadan indim ve onu tekrar görene kadar yeşil çit boyunca yürüdüm. Sigara içiyor ve konuşuyorlardı. Mine sigarasını bitirdi ve gitmek üzere döndü... Adam onun elini tuttu ve onu kendine doğru çekti, ona sarıldı ve yol boyunca onu öpmeye çalıştı. Benimkinin çok fazla direndiğini söyleyemem. Kendilerini duvara yasladılar, adam daha aktif hale geldi, elleriyle eteğinin altını karıştırdı. Sadece elle ve külot[/url] tırmandı. Evet, insanlar böyle yazmış... koşup yüzüne vurmuş... ama hayır, sanki sersemlemiş gibi donup kalmış, sadece penisi ayağa kalkmış. Uzun süre pençelemediler, toparlandılar ve gittiler. Arabaya binip bekliyorum. Taksiyle evim ve o adam. Onları takip ettim, evime çıktım ve taksi gitti. Bir daire çizdim, bir bira aldım ve eve gittim. Küvetten dışarı baktım... nerede olduğumu bir bira için söyledim. Onu banyoya kadar takip ettim, külot kelimenin tam anlamıyla onu kazıkladı. Ve beni 5 dakika kadar çok sert sikti. Bitirdiğimde karımın 5 kopeğe gözlerini çevirdiğini ve sanki bir yıldır kedi görmemiş gibi bu da neydi??? dediğini hatırlıyorum. Ve ben kendim ne olduğunu bilmiyorum ???? Şüphelenmek için daha fazla neden göstermedi... ama kim bilir. Ve bundan hiç bahsetmediler.
- These users thanked the author Adam07 for the post (total 6):
- Eugene1eva, Sibiryak89, Elena Lukina, çoban, Romalılar, Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
Re: Eşini taciz etmek

sen bir piç olduğun için kadınının arkasında duramıyorsun, bu da sen bir kadın olduğun anlamına geliyor ve büyük olasılıkla onlar da seni de karın gibi bükecekPerson07: ↑02 Jul 2022, 13:10 Sana söylüyorum. Eşim 8 Mart’ı işten bir restoranda kurumsal bir partide kutladı. Tanışmamalıydım. Arkadaşlarıyla birlikte gelmesi gerekiyordu. Evde nedense bunalımdaydım ve gezintiye çıkmaya karar verdim, nereye yürüdüklerini biliyordum. Geldim ve girişi görebilecek şekilde park ettim. İnsanlar ve arkadaşları sigara içmek ve nefes almak için dışarı çıktılar. Benimkileri de muhtemelen işten gelen arkadaşlarımla gördüm. Sigara içtiler, konuştular... restorana geri döndüler. Bir süre sonra tekrar ayrıldılar. Eşim ve bir adam yavaşça köşeyi döndüler, onları görmedim. Böylece arabadan indim ve onu tekrar görene kadar yeşil çit boyunca yürüdüm. Sigara içiyor ve konuşuyorlardı. Mine sigarasını bitirdi ve gitmek üzere döndü... Adam onun elini tuttu ve onu kendine doğru çekti, ona sarıldı ve yol boyunca onu öpmeye çalıştı. Benimkinin çok fazla direndiğini söyleyemem. Kendilerini duvara yasladılar, adam daha aktif hale geldi, elleriyle eteğinin altını karıştırdı. Sadece elle ve külot[/url] tırmandı. Evet, insanlar böyle yazmış... koşup yüzüne vurmuş... ama hayır, sanki sersemlemiş gibi donup kalmış, sadece penisi ayağa kalkmış. Uzun süre pençelemediler, toparlandılar ve gittiler. Arabaya binip bekliyorum. Taksiyle evim ve o adam. Onları takip ettim, evime çıktım ve taksi gitti. Bir daire çizdim, bir bira aldım ve eve gittim. Küvetten dışarı baktım... nerede olduğumu bir bira için söyledim. Onu banyoya kadar takip ettim, külot kelimenin tam anlamıyla onu kazıkladı. Ve beni 5 dakika kadar çok sert sikti. Bitirdiğimde karımın 5 kopeğe gözlerini çevirdiğini ve sanki bir yıldır kedi görmemiş gibi bu da neydi??? dediğini hatırlıyorum. Ve ben kendim ne olduğunu bilmiyorum ???? Şüphelenmek için daha fazla neden göstermedi... ama kim bilir. Ve bundan hiç bahsetmediler.
- These users thanked the author MISTER_COCK for the post:
- Nik18
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 3 years
Öte yandan elimizde bir şey var: Ben duruma karışmadım, bir bilgilendirme yapmadım.
Genel olarak hayat uzun ve farklı, bu yüzden bu kadar kesin bir yargıda bulunamam. Belki bu adam onun kariyerini mahvedebilir. Eğer burnunu kırarsan, sonunda parmaklıklar ardında kalırsın. Özetlemek gerekirse - beyler, sevdiklerinizi koruyun, ancak fanatizm olmadan)))
Bir yandan, karısı en azından el yordamıyla tecavüze uğruyor ancak koşullar %100 bilinmiyor. Elimi hızla arkama sarabilirim ve başka birinin kafası karışır. Bu yüzden bu kadar sert bir yargılama yapamam.MISTER_COCK: ↑09 Jul 2022, 21:38 kadının için ayağa kalkamıyorsun, bu da demek oluyor ki sen bir kadınsın ve büyük olasılıkla onlar da tıpkı karın gibi sana boyun eğdiriyorlar
Öte yandan elimizde bir şey var: Ben duruma karışmadım, bir bilgilendirme yapmadım.
Genel olarak hayat uzun ve farklı, bu yüzden bu kadar kesin bir yargıda bulunamam. Belki bu adam onun kariyerini mahvedebilir. Eğer burnunu kırarsan, sonunda parmaklıklar ardında kalırsın. Özetlemek gerekirse - beyler, sevdiklerinizi koruyun, ancak fanatizm olmadan)))
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
Bir vaka vardı. Bir adam ve karısı kulübe geldiler. Bir işi var, her şey yolunda. Ve sonra soldaki adam karısıyla ilgilenmeye başlıyor. Koca konuşmak yerine sokağa çıkarılıyor ve yüzüne yumruk atılıyor. Düştü, hemen polis geldi, yakınlarda durup onu gördüler. Düşen kişiye ve o öldü. Şimdi ona vurduğu için hapiste.
- These users thanked the author Söylemek for the post:
- Elena Lukina
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 3 years
Bir keresinde bir kızla tanıştım, doğum gününü kendisi ve arkadaşı olmayan kişilerle bir gece kulübünde kutladım, akşamın sonunda çok fazla içtiğini ve bugün seks yapmayacağını söyledi ve eve götürülmek istedi.
Onu aldım ama daha ayrılmadan telefonda konuşuyordum, taksiye atlayıp bir yere gittiğini gördüm.
Bu tüm ilişkinin sonuydu.
Bundan sonra uzun süre özür diledi, kendini tuhaf hissetti vb.
Onu aldım ama daha ayrılmadan telefonda konuşuyordum, taksiye atlayıp bir yere gittiğini gördüm.
Bu tüm ilişkinin sonuydu.
Bundan sonra uzun süre özür diledi, kendini tuhaf hissetti vb.
- These users thanked the author aşıklar for the post:
- Elena Lukina
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
amanti, bir arkadaşım var. Karısını kendisi tanımadığı halde ben tanıyordum. O genç bayan hala orada. Bir gün arkadaşlarıyla birlikte bir kafeye gittiler. Sabah saat birde evde olacağı konusunda onunla anlaştım. Bu arada uzun süredir evliler. Hayır, arıyor ve açmıyor. Arabaya biniyor, kafeye geliyor, aşağı yukarı yürüyor ama kadın orada değil. Daha sonra arayıp orada olduğunu söylemeye başlıyor ama değil. Bir kafede olduğunu söyleyip tezgâha gelmesine izin veriyor. Daha sonra başka bir kafeye taşındığını hatırlıyor. Bu yüzden gecenin yarısını işyerlerini ziyaret ederek geçirdi. Sonunda onu buldu ve ardından iki beyefendi ona fikirlerini açıklamaya başladı. Onları dışarı çağırıyor ve yolda kocasının şikayetleri olduğunu söylüyor. Arabaya yaklaşıyor, bir karabina çıkarıyor ve onlar gevşek durumda. O onların arkasında. Koştum ama kimseyi bunaltmayacak kadar akıllıydım. Onu saçından tuttu, arabaya attı ve ailesinin yanına getirdi ve yetiştirilmesi için konuştu. Sanırım artık birlikte mi yaşıyorlar?))) Doğru... Öyle. O kadar çok hikaye vardı ki
- These users thanked the author Söylemek for the post (total 2):
- Elena Lukina, Fan
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Bunun nasıl olacağına ve eşin tepkisine bağlıdır. Eğer kaba bir şekilde rahatsız ederse, karısı katliam noktasına kadar aktif olarak direnir. Her şey sakinse, karısının kendisi bunu umursamaz. Duruma bağlı.
- These users thanked the author Megapup’lar for the post (total 2):
- Romalılar, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 299
bunun gibi bir şeydi. Ayrıca karısını haberi olmadan almaya karar verdi. Bir ay sonra boşandıkPerson07: ↑02 Jul 2022, 13:10 Sana söylüyorum. Karısı 8 Mart’ı kutladı bir restoranda iş yerindeki kurumsal etkinlikler için. Tanışmamalıydım. Arkadaşlarıyla birlikte gelmesi gerekiyordu. Evde nedense bunalımdaydım ve gezintiye çıkmaya karar verdim, nereye yürüdüklerini biliyordum. Geldim ve girişi görebilecek şekilde park ettim. İnsanlar ve arkadaşları sigara içmek ve nefes almak için dışarı çıktılar. Benimkileri de muhtemelen işten gelen arkadaşlarımla gördüm. Sigara içtiler, konuştular... restorana geri döndüler. Bir süre sonra tekrar ayrıldılar. Eşim ve bir adam yavaşça köşeyi döndüler, onları görmedim. Böylece arabadan indim ve onu tekrar görene kadar yeşil çit boyunca yürüdüm. Sigara içiyor ve konuşuyorlardı. Mine sigarasını bitirdi ve gitmek üzere döndü... Adam onun elini tuttu ve onu kendine doğru çekti, ona sarıldı ve yol boyunca onu öpmeye çalıştı. Benimkinin çok fazla direndiğini söyleyemem. Kendilerini duvara yasladılar, adam daha aktif hale geldi, elleriyle eteğinin altını karıştırdı. Sadece elle ve külot[/url] tırmandı. Evet, insanlar böyle yazmış... koşup yüzüne vurmuş... ama hayır, sanki sersemlemiş gibi donup kalmış, sadece penisi ayağa kalkmış. Uzun süre pençelemediler, toparlandılar ve gittiler. Arabaya binip bekliyorum. Taksiyle evim ve o adam. Onları takip ettim, evime çıktım ve taksi gitti. Bir daire çizdim, bir bira aldım ve eve gittim. Küvetten dışarı baktım... nerede olduğumu bir bira için söyledim. Onu banyoya kadar takip ettim, külot kelimenin tam anlamıyla onu kazıkladı. Ve beni 5 dakika kadar çok sert sikti. Bitirdiğimde karımın 5 kopeğe gözlerini çevirdiğini ve sanki bir yıldır kedi görmemiş gibi bu da neydi??? dediğini hatırlıyorum. Ve ben kendim ne olduğunu bilmiyorum ???? Şüphelenmek için daha fazla neden göstermedi... ama kim bilir. Ve bunun hakkında hiç konuşmadılar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 11 months
Eşimle birlikte kulüplere gittiğimizde, onun diğer erkeklerle kısa elbiseyle dans etmesini izlemeyi severdim, iç çamaşırı giymediğini biliyordum ve diğer erkeklerin onunla nasıl dans ettiğini, ona el yordamıyla dokunduğunu, hatta bazılarının onu okşadığını gördüğümde. parmakları - işte böyle heyecanlandım.
- These users thanked the author Alexb for the post (total 3):
- Sibiryak89, Romalılar, Lazobay
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
- Registered for: 3 years 2 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 382
Ama karımın sikilmesine aldırmazdım, o da istedi ve bunda ne yanlış var, onu hâlâ seviyorum ve eğer onu memnun ederlerse bu kötü mü olur?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 371
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 2 years 10 months
Rahatsız edilmek umurumda değil ve rahatsız etme başarılı olsa bile umurumda değil
- These users thanked the author İtaat etmek for the post (total 2):
- Lazobay, İvannavi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Ve bu hoşuma gitti. Bu, karımın yalnızca benim için değil, cinsel bir nesne olarak da ilgi çekici olduğu anlamına geliyor. Böylece doğru seçim için "puan" alıyorum
- These users thanked the author İlgili kişiler for the post (total 2):
- çiçek hastalığı, Alexb
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 480 Views
-
Last post by Bir göz at