Annesini duvara bastırdı ve göğüslerini ve kıçını el yordamıyla yokladı.
-
Автор темыIgor içeride
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: aseksüel
Annesini duvara bastırdı ve göğüslerini ve kıçını el yordamıyla yokladı.
Zaman zaman anneme dokunmak için doğru anları yakalıyorum
- These users thanked the author Igor içeride for the post (total 3):
- Kültür, pavlo.jurigora, Endişeli
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Annesini duvara yaslayıp göğüslerini ve kıçını elledi.
Ama anlayamıyorum. Babamın saat 6’da gece vardiyasına gideceğini, annemle oturup televizyon izleyeceğimizi biliyorum, elimi sutyeninin altına, omzunun üzerinden, diğer elimi bacaklarının arasına koyuyorum ve tadını çıkarıyorum! Bir yıl önce kız arkadaşım başka bir şehre gitti; diğer arkadaşları salgın nedeniyle buluşmaktan korkuyordu. İşkence gördüm, sonra aklıma geldi: annem de bir kız! Gelip şunu söylüyorum: izin ver sana dokunayım. Yaklaşık iki dakika kadar dayanamadı, sonra perdeleri kapattı, ışığı söndürdü, bornozunu çıkardı ve kanepeye oturdu. Artık onun vücuduna erişebiliyorum! Seks hakkında konuşmaya başladı, zihinsel olarak hazır olana kadar bekle dedi.
-
-
Ve sen ona oral seks yapıyorsun. İşte bu kadar, annen.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Annem bir şekilde şüpheyle hızlı bir şekilde teslim oldu mu?))) Hissetmeme izin verecek zamanım olmadı, ama çoktan soyunmuştu. Birçok soruyu gündeme getiriyor.
- These users thanked the author Vit123 for the post:
- pavlo.jurigora
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 3 years 11 months
2 dakika... Otoyoldaki fahişeler, sanırım onların ulaşması daha uzun sürüyor dağılın (fiyat üzerinde anlaştığınız sürece, şartları tartışın). Ve sonra annem şöyle diyor:"Yediyi sikeyim"
Ne tür sorular var? Çocuk fantezisine dalmaya karar verdi
- These users thanked the author Roma123 for the post (total 4):
- Kırk beşinci, George, İskender 1, Kubanoid
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 3 years 11 months
Ben de gençliğimde annemi sanki bir oyunda tesadüfen kavga ediyorlarmış gibi el yordamıyla tuttum. Sonra ben onun üstüne yattım, sonra o da benim üstüme yattı. Göğüslerine dokundum, başka bir şeye gelmedi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 4 years
Oğlumun beni kız arkadaşı gibi pençeleyeceğini hayal ediyorum
- These users thanked the author Liza for the post (total 7):
- Ticaret adamı, vl123kl, pavlo.jurigora, SergeiKa, Endişeli, Julikos, olur
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
Hayaller gerçek oldu....reklamda diyor ki...)))) Hayallerinizin gerçekleşmesini diliyorum!
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- pavlo.jurigora, SergeiKa
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Ayrıca bir arkadaşımla birlikteydik, tırmanıyordum ve sonra yanına geldim, şampanya içtim, üzerinde bir bornoz vardı,
ama belden aşağısı değil ama nedense hatırlamıyorum. Soyunmaya başladım, bornozumu açtım ama sutyen yoktu.
Hemen o, gerek yok vs. Ben de ona "Yat ve hareket etme" dedim, aldı ve yapmaya başladı. göğüslerini öptüm ve okşadım, çıldırıyordu ve ben de onu öptüm, elimi arasına koymalıydım ama daha sonra söylediği gibi
bitirmiş gibi görünen bir çaydanlık vardı.
nO halde düşünecek ne var ki, uzanıyor, göğüslerini öpüyorsun, onu okşuyorsun ve seks sırasında
birçok insan göğüslerini okşuyor, bu da heyecan katıyor.
nVe ayrıca oral seks yapın, uzanın, boşalana kadar orayı okşayın.
Sadece masaj yaptırabilirsiniz, birisini davet ettiğinde onu öpmenize veya ona dokunmanıza da izin vermez,
ve bir şekilde kafamda otomatik olarak masaj yapar gibi sırtımı okşamaya başlıyorum, yaklaşık 5 dakika sonra kaba bir şekilde
yüzdü, göğüslerine dokunmaya başladı vb. ve umursamadı.
Ve sonra yağ ve sırt masajı, belki de filmlerdeki gibi masaj salonuna gider, sonra arkadaşıyla
"Masajdan sonra her şeyi kabul ettim" diye konuşur, yani dokunurdu, ve sonra kendini ona ver.
Ayrıca boynunu öp, eğer deliyse, o zaman göğüslerini okşarsın, o verirse sen de amını okşarsın,
o verirse mastürbasyon yaparsın ve boşalırsa ya da onu boşaltmak için bunu sırtına ve oral seks yapmasına yaparsın.
Sanırım bir hafta kadar sürecek ve kendi başına tırmanacak ya da başlaması için bir ara verecek, ama boşalmıyor ve sonra
okşamaların devam etmesini bekleyecek.
Büyük ihtimalle buna bir veya iki hafta, belki 1-2 bardak kadar dayanamayacak. aç karnına şarap.
Düşünülecek ne var ki, bir meslektaşımla yaşadım ama yavaşladım ama o bundan sıkılıp kendisi teklif etmeyene kadar onu sıkıştırdım.
Ayrıca bir arkadaşımla birlikteydik, tırmanıyordum ve sonra yanına geldim, şampanya içtim, üzerinde bir bornoz vardı,
ama belden aşağısı değil ama nedense hatırlamıyorum. Soyunmaya başladım, bornozumu açtım ama sutyen yoktu.
Hemen o, gerek yok vs. Ben de ona "Yat ve hareket etme" dedim, aldı ve yapmaya başladı. göğüslerini öptüm ve okşadım, çıldırıyordu ve ben de onu öptüm, elimi arasına koymalıydım ama daha sonra söylediği gibi
bitirmiş gibi görünen bir çaydanlık vardı.
nO halde düşünecek ne var ki, uzanıyor, göğüslerini öpüyorsun, onu okşuyorsun ve seks sırasında
birçok insan göğüslerini okşuyor, bu da heyecan katıyor.
nVe ayrıca oral seks yapın, uzanın, boşalana kadar orayı okşayın.
Sadece masaj yaptırabilirsiniz, birisini davet ettiğinde onu öpmenize veya ona dokunmanıza da izin vermez,
ve bir şekilde kafamda otomatik olarak masaj yapar gibi sırtımı okşamaya başlıyorum, yaklaşık 5 dakika sonra kaba bir şekilde
yüzdü, göğüslerine dokunmaya başladı vb. ve umursamadı.
Ve sonra yağ ve sırt masajı, belki de filmlerdeki gibi masaj salonuna gider, sonra arkadaşıyla
"Masajdan sonra her şeyi kabul ettim" diye konuşur, yani dokunurdu, ve sonra kendini ona ver.
Ayrıca boynunu öp, eğer deliyse, o zaman göğüslerini okşarsın, o verirse sen de amını okşarsın,
o verirse mastürbasyon yaparsın ve boşalırsa ya da onu boşaltmak için bunu sırtına ve oral seks yapmasına yaparsın.
Sanırım bir hafta kadar sürecek ve kendi başına tırmanacak ya da başlaması için bir ara verecek, ama boşalmıyor ve sonra
okşamaların devam etmesini bekleyecek.
Büyük ihtimalle buna bir veya iki hafta, belki 1-2 bardak kadar dayanamayacak. aç karnına şarap.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years
Bunu kendime inkar etmiyorum! İlk kez Yanından geçtiğimde annemin kıçını okşadım ve o da sırtı bana dönük olarak durdu. Biraz şaşırdım. Yaklaşık bir hafta sonra ondan bana göğüslerini göstermesini istedim. Reddetti ve utandı, ama yine de kabul etti, ancak birlikte yatmaya başladıktan sonra artık tüm bunlara aldırış etmedi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 36 Replies
- 1000 Views
-
Last post by çiçek hastalığı
-
- 35 Replies