Kim kimi daha çok istiyor: bir oğlunun annesi mi yoksa bir oğlunun annesi mi?
-
Автор темыAndreyka89
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 3 years 1 month
Kim kimi daha çok istiyor: bir oğlunun annesi mi yoksa bir oğlunun annesi mi?
Annem ve ben yakında 10. yılımızı kutluyoruz. Buradaki hikayelerin çoğundan farklı olarak bu aslında yetişkinlikte yaşandı. 27 yaşındaydım. Annem 50 yaşında. Bütün bunları o başlattı ama artık onsuz yaşayamam. Senin için nasıldı? Kim daha çok istedi?
- These users thanked the author Andreyka89 for the post (total 7):
- Sibiryak89, Vadik, Travolta, Evgeniy-Spb, Artem.Maxsimov, Esnek, Stas99rus
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kim kimi daha çok istiyor: oğlunun annesi mi yoksa oğlunun annesi mi?
Annemle seks yapmadım ama yapmayı gerçekten çok isterim! Evde dolaşıyor ve beni heyecanlandırıyor)
- These users thanked the author Şeker for the post (total 7):
- Sibiryak89, Travolta, MISTER_COCK, Büyük oğlan, StepanGG, Tolkala, Stas99rus
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 9 months
Peki o zaman devam et
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 5):
- SergeiKa, annem adam yaptı, Vadik, Travolta, Maşa12
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
Doğru!... Sorun değil, amını kırıştır...

-
vikylechka75, bu o kadar basit değil, bence olacak çok olumsuz tepki vermek
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
yalnız değilsiniz. Sabah iki saat uyuyormuş gibi yaptım. Aklıma gelen tek şey, hiçbir şey hatırlamadığımdı (yatakların bir araya getirilmiş olması, odanın her yerindeki kıyafetler), nasıl uykuya daldığımı hatırlamadığımı söylüyorum. Utanırsan ve bunu istemezsen unuturuz ve asla hatırlamayız diyor. Ama hiçbir şeyden pişman olmadığımı söylüyorum, en iyi gecemdi. Açıkçası annemi bir kadın olarak hiç düşünmemiştim ama bu olay her şeyi altüst etti
2 saat 27 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
2 saat 27 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
ama her şey yolunda onun için basit. Korkan kişi o. İkisi de istiyor ama korkuyorlar.
- These users thanked the author Vadik for the post (total 7):
- Travolta, Adam07, annem adam yaptı, çıtırtı, Eski Şeytan, Sibiryak89, Stas99rus
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Önemli olan başlamaktır
- These users thanked the author Timuryai for the post (total 4):
- Vadik, Dmitrij881, Travolta, annem adam yaptı
-
- Orgazm!
Emin değilseniz zahmet etmeyin. Bu tüm hayatınızı mahvedebilir.
- These users thanked the author Vadik for the post (total 3):
- MISTER_COCK, Şalun70, Stas99rus
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years
Tabii oğul annesini daha çok istiyor. Annemin kendisi ilgi göstermeyecek. Şimdi ısrarla ona bunu sorarsan ve önce arzuyu gösterirsen, o zaman bir sonuç olur. Çoğu zaman evet diyecek. Önemli olan onu iyi tatmin etmektir. Onun en içten arzusunu yerine getirebileceğinizi ona bildirin.
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
n
30 saniye sonra gönderildi:
Ya da dostum)
Elbette bir erkek bir kadından daha fazlasını ister) Özellikle de genç bir erkekse)
n
30 saniye sonra gönderildi:
Ya da dostum)
- These users thanked the author Eliza for the post (total 5):
- Adam07, MISTER_COCK, annem adam yaptı, kaptan63, Stas99rus
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
Eliza, ruh haline göre değişir, muhtemelen bugün oğlum daha çok istiyor yarın anne daha fazlasını istiyor))) mesela ben bazen kızları sikiyorum ama kimse annemi sikmiyor kim anneyi veya oğlunu daha çok isteyecek?))
- These users thanked the author MISTER_COCK for the post (total 2):
- Vadik, Maşa12
-
- ön sevişme
Bilmiyorum. Oğlumla karşılıklı sevgimiz var. Tabii ki onu istiyorum ama sanırım o beni daha çok istiyor))MISTER_COCK: ↑30 Jun 2022, 22:07 Eliza, ruh haline göre değişir, muhtemelen bugün oğul daha fazlasını ister, yarın anne daha fazlasını ister))) örneğin, ben bazen kızlarla sikişirim ve kimse annemi sikemez, kim anneyi veya oğlunu daha çok ister? ))
- These users thanked the author Eliza for the post (total 7):
- Vadik, annem adam yaptı, Eski Şeytan, kaptan63, Sibiryak89, Esnek, Stas99rus
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
Eliza ve senin de nirvzu’ya sahip olmadığını ?)
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 6 months
Ben 17-18, annem ise 40 yaşlarındayken babam evdeyken çok mütevazı olduğunu hatırlıyorum. Ve yalnız kaldığımızda oldukça kışkırtıcı giyinebiliyordum ya da bornozumu tamamen örtmüyordum. Şimdi bunların doğrudan ipuçları olduğunu anlıyorum ama sonra hala şaşkındım. Sanırım bunun nedeni babasının dikkatini çoktan özlemeye başlamasıydı ve yanında ondan bir baş uzun olan genç bir erkek vardı. İstenildiğini hissetme arzusu)
- These users thanked the author helikopter9 for the post (total 4):
- Eski Şeytan, Sibiryak89, Yuri.erzlyakov, Stas99rus
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
helicopt9, çalışmalarını takip etmiyorum, üzgünüm , bu yüzden merak ediyorum, siz ve anneniz buna sahip miydiniz?
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 6 months
Bu değildi. Sadece fanteziler vardı.Evgenii-SPb: ↑30 Jun 2022, 23:19 Çalışmalarınızı takip etmiyorum, kusura bakmayın, o yüzden sizin ve annenizin alıp almadığını merak ediyorum?
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 3 years 2 months
Aranızdaki fark nedir?Eliza: ↑30 Jun 2022, 22:11Bilmiyorum. Oğlumla karşılıklı sevgimiz var. Elbette ben onu istiyorum ama sanırım o beni daha çok istiyor))Eliza, ruh halinize bağlı, muhtemelen bugün oğul daha fazlasını istiyor, yarın anne daha fazlasını istiyor))) örneğin, bazen kızlarla sikişiyorum ve kimse annemi sikmiyor, kim anneyi ister ya da oğlu daha mı fazla?))
-
- ön sevişme
- Total posts: 103
- Registered for: 3 years 5 months
Andreika89, Seks olmadı. Her ne kadar onun çalıştığını bir kereden fazla görmüş olsam da. Ne istediğimi kendim gördüm, ama nasıl olduğunu değil...
- These users thanked the author Artem.Maxsimov for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- These users thanked the author Eliza for the post (total 2):
- buldum, annem adam yaptı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
-
- Orgazm!
Genel olarak bizim için her şey basitti. Annemin yıldönümünü setteki bir kafede kutladık. Odaya geldik ve biraz daha içki içmeye karar verdik. Yaşından şikayet etmeye başladı. Ona birkaç iltifat ettim. Sonra beklenmedik bir şekilde beni öptü ve yola çıktık. Yukarıda bundan sonra ne olacağını zaten yazmıştım
12 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
12 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Ve biz hâlâ birbirimizi eşit derecede istiyoruzBilmiyorum. Oğlumla karşılıklı sevgimiz var. Elbette onu istiyorum ama sanırım o beni daha çok istiyor))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
Elbette çoğunluğa katılıyorum, oğul annesini daha çok istiyor! Ancak eğer zaten sempatiyle karşılık verdiyse, kural olarak, bu onun kontrolü altında devam eder (yaşam deneyimi, daha fazla kısıtlama diyebilirim ve eylemleri kontrol etme yeteneği nedeniyle (çünkü örneğin kendimi al, bilinçli olarak başlayabilirim, seni hayal kırıklığına uğratabilirim (dilediğin gibi) Hatırladığım kadarıyla kafamda daha çok istiyorum, istiyorum, istiyorum ve sonra bir şaşkınlık oldu ve sanki bir tür şey almış gibi oldum onaylandı, ancak istikrarsızdı ve bundan sonra ne yapılması gerektiği... Başarısızlık))) İşte burada bazı yazılı olmayan kanunlar devreye giriyor "Eğer engelleyemiyorsan, öncülük et!"
- These users thanked the author Firavun faresi for the post:
- Yuri.erzlyakov
-
- ön sevişme
- Total posts: 114
Benim durumumda bunu annem ve babam istedi ama sonunda beni zorlayan babam oldu. Evet ve 6-7 yaşımdan itibaren bir anne istedim. Sorunuzu olduğu gibi yanıtlarsam Mongoose ile aynı fikirdeyim demektir . İki ebeveynli ailelerden veya bekar annelerden bahsediyorsak, arkadaşımın annesi her şeyi üçe katladı ve arkadaşlarımın hikayelerine inanırsanız, bu tür ailelerde anneler daha fazlasını ister.
-
- Orgazm!
Yaptığımızı düşündüğümüzde, hayır, paslovitsa’daki gibi (köpek hakkında). Karar veren annedir. Biz buraya yazıp tavsiye veririz.Mongoose: ↑03 Jul 2022, 17:29 Elbette çoğunluğa katılıyorum, oğul annesini daha çok istiyor! Ancak eğer zaten sempatiyle karşılık verdiyse, kural olarak, bu onun kontrolü altında devam eder (yaşam deneyimi, daha fazla kısıtlama diyebilirim ve eylemleri kontrol etme yeteneği nedeniyle (çünkü örneğin kendimi al, bilinçli olarak başlayabilirim, seni hayal kırıklığına uğratabilirim (dilediğin gibi) Hatırladığım kadarıyla kafamda daha çok istiyorum, istiyorum, istiyorum ve sonra bir şaşkınlık oldu ve sanki bir tür şey almış gibi oldum onaylandı, ancak istikrarsızdı ve bundan sonra ne yapılması gerektiği.... Başarısızlık))) İşte burada bazı yazılı olmayan yasalar devreye giriyor "Eğer engelleyemiyorsan, öncülük et!
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 4 years 3 months
Herkesten bahsetmiyorum ama buradaki büyük çoğunluk, iddiaya göre anneleriyle seks yaparak çok sikişiyor! ve en komik şey fotoğraflar! 5 saniyede yumruk atıyorsun ve burada oturan insanların pek akıllı olmadığına daha da ikna oluyorsun! Kişisel olarak, annemle[/url] bu çok zor! eğer daha bilinçliyse! ve özellikle de ayıksanız. sikilip atılması zor bir annelik içgüdüsü var, bazı insanların, çok sarhoş olduğunda umrunda bile olmayan modern anneleri olduğunu inkar etmiyorum, eh, geniş bir anne olsa daha iyi olurdu. çoğunluk çuvallamadı! ama tavsiye istedim ya da tüm bunların gerekli olup olmadığını sordum!
Bence siktir et, ihtiyacın yok, normal bir penisin varsa git başka kızlarla anneni sik, unutacaksın zamanla annen hakkında (sapkın bir fantezin varsa bu pek olası değil), diyeceğim ki, hemen sevişeceksin Annem başkalarından hoşlanmayacak veya kızların zevki kökten değişecek ve genel olarak ben Çoğunlukla annemi görünüşünden dolayı bile istemiyorum! ama erişilemezlik yüzünden! yasaklardan! ensest korkusu! kahrolası adrenalin! BEN BUNU KAZARA YAPTIM, KİŞİSEL OLARAK, ANNEM CİNSEL BİR NESNE OLARAK BENİ HİÇ HEYECANLANDIRMADI! FARKLI Zevklerim vardı. + KADINLARIN DİKKATİNE HİÇ HİÇ ŞAŞIRMADIM, eh, HERKES BENİM EŞCİNSEL OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORDU, BU benim ruhum ve özgüvenim üzerinde daha da fazla baskı yarattı! Sonuç olarak 16 yaşımdan itibaren arkadaşlarımla hamama ve saunaya gitmeyi bıraktım! Bütün kızları ekmeye başladım çünkü çok utanıyordum (hala utanıyorum) şu anda 3 yola çıkmış olsam bile, sikimi kıza göstermedim) tüm bu saçmalıkların arka planında, ben uyuşturucu kullanmaya başladı! Bekaretime bir fahişeyle karar vermeyi başardım) bu arada hiçbir şey hissetmedim =) güzel bir gün kendimi denemek istedim, annemin bende bir sorun olduğunu düşünmeyeceğini düşündüm! ama sonunda her şey farklı çıktı)))))))))))))) Sonunda, çoğu zaman olduğu gibi, bir beyaz balık içti ve balkonda bayıldı! Annemi sık sık yatağa sürüklerdim ve her zaman umurumda olmazdı! ve burada onun vücudunu o kadar çok hissettim ki
böyle düşünceler aklıma geldi! Sonuç olarak EFORETİKLER VE SERT KOMPLEKSLER BENİ BUNA GETİRDİ! yani, tesadüfen oldu!
Kendisi bayıldığında onu becermeye başladığımdan beri, bundan başka hiçbir şey beni heyecanlandırmıyor... + Uzun zamandır kullanmıyorum! çünkü sanırım beni yaktı!
Bugün beni alıp tekrar etmeye karar verdim) yani çok şanslıydım, babamla geldi! Burada küçük bir sertleşmeyle oturup bana annemi nasıl becerdiğimi anlatacak ne kaldı
8 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
ve dahası, sonradan bir oyuna dönüşür, ilk başta sadece sevişirsiniz ve kendinizi harika hissedersiniz! o zaman artık seni o kadar da heyecanlandırmıyor! her şeyin nasıl olduğunu anlatmaya başlarsın! sonra annenin fotoğrafları....
ve sonra lekeli bir zyuz’un içinde olduğun yere yuvarlanıyorsun, bir şekilde sikini onun içine sokuyorsun ve hepsini bir arabada üniformalı tiplere gösteriyorsun hahaha
Seni uyandırmamak için her zaman her şeyi dikkatli yaptım, ama sonra çok hızlı bir şekilde dudaklarını ovuşturup onu sikmeye başladı. ve hareket etmesi umrumda değildi! bundan sonra annem benimle farklı iletişim kuruyor! Arabadakilerin dediği gibi bu kadar bayılmak imkansız! Eminim kapatılmıştır, büyük olasılıkla annem bu saçmalıktan kurtulamazdı))))) peki, sarhoş olsaydı umursamazdı) genel olarak, ne kadar çok sikişirsen, daha da kötüleşiyor! Mutfakta tek odalı bir dairede oturuyorum, annem benden 2 metre uzakta uykuda sarhoş! Gerçekten babamı ihmal edip kıçına sokmak istiyorum
Bence siktir et, ihtiyacın yok, normal bir penisin varsa git başka kızlarla anneni sik, unutacaksın zamanla annen hakkında (sapkın bir fantezin varsa bu pek olası değil), diyeceğim ki, hemen sevişeceksin Annem başkalarından hoşlanmayacak veya kızların zevki kökten değişecek ve genel olarak ben Çoğunlukla annemi görünüşünden dolayı bile istemiyorum! ama erişilemezlik yüzünden! yasaklardan! ensest korkusu! kahrolası adrenalin! BEN BUNU KAZARA YAPTIM, KİŞİSEL OLARAK, ANNEM CİNSEL BİR NESNE OLARAK BENİ HİÇ HEYECANLANDIRMADI! FARKLI Zevklerim vardı. + KADINLARIN DİKKATİNE HİÇ HİÇ ŞAŞIRMADIM, eh, HERKES BENİM EŞCİNSEL OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORDU, BU benim ruhum ve özgüvenim üzerinde daha da fazla baskı yarattı! Sonuç olarak 16 yaşımdan itibaren arkadaşlarımla hamama ve saunaya gitmeyi bıraktım! Bütün kızları ekmeye başladım çünkü çok utanıyordum (hala utanıyorum) şu anda 3 yola çıkmış olsam bile, sikimi kıza göstermedim) tüm bu saçmalıkların arka planında, ben uyuşturucu kullanmaya başladı! Bekaretime bir fahişeyle karar vermeyi başardım) bu arada hiçbir şey hissetmedim =) güzel bir gün kendimi denemek istedim, annemin bende bir sorun olduğunu düşünmeyeceğini düşündüm! ama sonunda her şey farklı çıktı)))))))))))))) Sonunda, çoğu zaman olduğu gibi, bir beyaz balık içti ve balkonda bayıldı! Annemi sık sık yatağa sürüklerdim ve her zaman umurumda olmazdı! ve burada onun vücudunu o kadar çok hissettim ki
böyle düşünceler aklıma geldi! Sonuç olarak EFORETİKLER VE SERT KOMPLEKSLER BENİ BUNA GETİRDİ! yani, tesadüfen oldu!
Kendisi bayıldığında onu becermeye başladığımdan beri, bundan başka hiçbir şey beni heyecanlandırmıyor... + Uzun zamandır kullanmıyorum! çünkü sanırım beni yaktı!
Bugün beni alıp tekrar etmeye karar verdim) yani çok şanslıydım, babamla geldi! Burada küçük bir sertleşmeyle oturup bana annemi nasıl becerdiğimi anlatacak ne kaldı
8 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
ve dahası, sonradan bir oyuna dönüşür, ilk başta sadece sevişirsiniz ve kendinizi harika hissedersiniz! o zaman artık seni o kadar da heyecanlandırmıyor! her şeyin nasıl olduğunu anlatmaya başlarsın! sonra annenin fotoğrafları....
ve sonra lekeli bir zyuz’un içinde olduğun yere yuvarlanıyorsun, bir şekilde sikini onun içine sokuyorsun ve hepsini bir arabada üniformalı tiplere gösteriyorsun hahaha
Seni uyandırmamak için her zaman her şeyi dikkatli yaptım, ama sonra çok hızlı bir şekilde dudaklarını ovuşturup onu sikmeye başladı. ve hareket etmesi umrumda değildi! bundan sonra annem benimle farklı iletişim kuruyor! Arabadakilerin dediği gibi bu kadar bayılmak imkansız! Eminim kapatılmıştır, büyük olasılıkla annem bu saçmalıktan kurtulamazdı))))) peki, sarhoş olsaydı umursamazdı) genel olarak, ne kadar çok sikişirsen, daha da kötüleşiyor! Mutfakta tek odalı bir dairede oturuyorum, annem benden 2 metre uzakta uykuda sarhoş! Gerçekten babamı ihmal edip kıçına sokmak istiyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 11 months
Ben de benimkini istiyorum. Eğer gelebilseydim birlikte yatmayı teklif ederdim. Mesela çocukluğumuzdaki gibi uyuyalım. Ve ancak o zaman yavaş yavaş güvenini kazanmaya başlayacaktı. Son olarak doğrudan soyunmanızı öneririm. Babası öldü ve iki yıldır yalnız yaşıyor.
Bunu nasıl başlattı? Doğrudan mı söyledi yoksa yavaş yavaş mı gittiler? Peki ya babam?Andreika89: ↑26 May 2022, 19:30 Annemle var. e> 10. yıl dönümümüz çok yakında. Buradaki hikayelerin çoğundan farklı olarak bu aslında yetişkinlikte yaşandı. 27 yaşındaydım. Annem 50 yaşında. Bütün bunları o başlattı ama artık onsuz yaşayamam. Senin için nasıldı? Bunu kim daha çok istedi?
Ben de benimkini istiyorum. Eğer gelebilseydim birlikte yatmayı teklif ederdim. Mesela çocukluğumuzdaki gibi uyuyalım. Ve ancak o zaman yavaş yavaş güvenini kazanmaya başlayacaktı. Son olarak doğrudan soyunmanızı öneririm. Babası öldü ve iki yıldır yalnız yaşıyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 10 months
Bizim için de benzer. Oğlumuzla benim seks yapmamızı kocam kendisi ayarladı. Daha sonra neredeyse haftada bir kez beni oğlunun yatak odasına gönderiyordu ve perhiz yapmanın çocuğa zararlı olduğunu öne sürüyordu.Vald: ↑05 Jul 2022, 16:45 Benim durumumda annem ve babam istedi ama sonunda babam annemi zorladı. Evet ve 6-7 yaşımdan itibaren bir anne istedim. Eğer sorunuza olduğu gibi cevap verirsem Mongoose’a katılıyorum. Eğer iki ebeveynli ailelerden bahsediyorsak, eğer bekar annelerse arkadaşımın annesi her şeyi üçe katlamış demektir ve arkadaşlarımın hikayelerine inanırsanız bu tür ailelerde anneler daha fazlasını ister.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 3):
- Sibiryak89, Mishanya090, Emilia
-
- ön sevişme
- Total posts: 114
?
Kocama saygılar. Oğlunuza sınır koymadınız mı? Ne zaman yapabileceğiniz ve ne zaman yapamayacağınız açısındanYana-Yanochka: ↑04 Sep 2022, 19:27 Aynı şeye sahibiz. Oğlumuzla benim seks yapmamızı kocam kendisi ayarladı. Sonra neredeyse haftada bir kez, cinsel perhiz yapmanın çocuk için zararlı olduğunu öne sürerek beni oğlunun yatak odasına gönderdi.
?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 8 months
-
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
- Registered for: 2 years 9 months
Lugansk, kanal berbat, içerik yok, başkasına ait korkunç kıçlar ve siyah ekranlı 8 dakikalık video.
Bir şey yaratmayı taahhüt ediyorsanız materyali hazırlamanız gerekir.
İnsanların ölü kanalınızı arayarak zaman harcadığı için ÖZÜR DİLEYİN
Bir şey yaratmayı taahhüt ediyorsanız materyali hazırlamanız gerekir.
İnsanların ölü kanalınızı arayarak zaman harcadığı için ÖZÜR DİLEYİN
- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
- Piero
-
Grubun VK’ya girişi yasaklandı; grupta 40 bin kişi vardı. Çok fazla izleyici içeriği yok
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
Oğul kız ya da kadın istiyor. Çoğu durumda anne, doğru zamanda en yakın olan kişi olur. Annenleyken başkasının yanındayken olduğundan daha güvende hissedebilirsin. Annem bir şeyler ters giderse gülmez, aksine tavsiyelerde bulunur ve öğretir.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- SergeyVlad
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Orgazm!
Anne, elbette gülmeyecek ama sana da söylemeyecek ve öğretmeyecek. Annem ulaşılabilir bir kız değil. Bu milyonda bir görülen bir durumdur.Annem bir şeyler ters giderse gülmez, tam tersine sana söyler ve öğretir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 8 months
Ben bunu bir şekilde doğal olarak yaptım, annem güzel bir kadın, kocam yok. Dürüst olmak gerekirse, bu ilk gerçekleşene kadar onun bir kadın olduğunu hiç düşünmemiştim. Ben masaj terapistliği eğitimi alıyorum, öyle oldu ki annemin boyun bölgesinde sinir sıkışması oldu, akşam işten eve geldiğimde masaj yapacağımı söyledim, 9 Mayıs’tı, İstanbul’dan geldim. iş, annem yemek hazırlamıştı, oturmaya karar verdik, biraz konyak içtim, oturduk yemek yedik, dinlenmek üzereydim, boynumun ağrıdığını hatırlattı. Hiç haber vermeden masaj yapmaya başladım, bir şekilde masaj yapmak için belime kadar indim, aşağıya baktım ve külotunun ıslak olduğunu gördüm, sızıntı yaptığını fark ettim ve heyecanlandım, elimi çalıştırdım ( görünüşe göre kazara) vajinal bölgede ve daha ileri gitmedim, detayları yazacağım, her şey sıradan bir kızın başına geldiği gibi oldu. , bunu sabah onunla tartışmadık bile, sadece sabah ilk başta yorgundum, bir şekilde huzursuz hissettim ve kasıtlı olarak işe erken ayrıldım, o hala uyuyordu. Gün içinde her zamanki gibi aradık (ekmek alın, nasılsınız vb.) akşam işten eve geldim, yemek yedim ve hiçbir şey konuşmadan odalarımıza gittim. Yaklaşık 3 ay sonra bir dahaki sefere ensest tekrarlandı ve ben başlatıcıydım, o mutfakta bornozlaydı ve ben de onu rahatsız etmeye başladım ve tekrar seks yaptım. O andan bu yana 7 yıl geçti, o ve ben iyi seks için sıradan partnerler gibi ara sıra (yaklaşık ayda 3-4 kez) seks yapıyoruz, başka bir şey değil, onunla seks konusunda kendimi iyi hissettiğimi anlıyorum ve o da benimle seks yapmaktan hoşlanıyor, geceyi birlikte geçirirsek en az 3-4 kez boşalıyor. Bunca zaman boyunca kafamı karıştıran tek şey babamla sadece bu kadar seks yaptığını, onu görmediğini bile söylemesiydi, ben altı aylıkken ayrılmışlardı.) Bana da öyle oldu.
- These users thanked the author İzinsiz girildi for the post (total 3):
- Şalun70, Tolkala, Stas99rus
-
- Orgazm!
Kendiliğinden de oldu diyebiliriz. Hatırlayalım, gülelim ve birbirimizi sevelim!!!
-
- heyecanlanıyorum
İlk sefer sizin için nasıl sonuç verdi?
-
- Orgazm!
2 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Aşkınız nasıl oldu?
İçtik, birbirimizin gözlerinin içine baktık ve sanki kapalıymış gibi görünüyordu. Sabah hiçbir şey hatırlamıyormuş gibi yaptım. Sonra ciddi bir şekilde konuştuk ve tekrar yola çıktık. Ve bundan pişman değiliz
2 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Aşkınız nasıl oldu?
-
- heyecanlanıyorum
Kaç yaşındasın ve ilk kez ne zaman denedin? Tabii bir sır olmadığı sürece?)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 27 Replies
- 703 Views
-
Last post by Kek747
-
- 24 Replies