Arkadaşının oğluyla seksi!

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
semt
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Arkadaşının oğluyla seksi!

Unread post by semt »

Herkese merhaba, internette bir kadınla tanıştım, 38 yaşında ve 2 oğlu var, biri 12 diğeri 6 yaşında, işemeye başladılar, mektuplaşarak seks yapmaya başladılar, fantezileri farklıydı, fotoğraflarını gönderdi, kendini nasıl sikiyor, nasıl çıplak yatıyor ve en küçük oğlu onun yanında uyuyor, bir gün o kadar kendimizi kaptırdık ki fantezilerimizde oğlu bizimle seks yapmaya başladı, bana onu nasıl emdiğini anlattı, o ve ben onu iki hortumla nasıl becerdik, o bizim aile fahişemizdi, kısacası tam bir sefahat, ama gerçek hayatta çocukların önünde şort ve tişörtle dolaşıyor, ondan büyüğü onun iç çamaşırlarıyla fotoğrafını çekecek ama o hiç giymiyor! Gerçek hayatta en büyük oğlunu istediğini söylediğinde, önce ondan bir fotoğraf çekmesini istemesi konusunda ısrar etmeye başladı, sonra yavaş yavaş soyundular ve oğul her şeyi gördü ve sonra onu geri verdi ve sikmeye başladı. benden bu oyunları durdurmamı isteyin ama oğlunun sikişmesini istediğini görüyorum! Onu onunla seks yapmaya nasıl ikna edebilirim?
These users thanked the author semt for the post:
Oleg257
Fedot
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59
Registered for: 3 years 2 months
 Re: Arkadaşının oğluyla seks yapması!

Unread post by Fedot »

Büyük olasılıkla, geri teptiği için işe yaramayacak. Ya da belki onu sevgilisi yaptı ama bunu sana itiraf etmiyor. Ve ne kabul ediyor ne de ısrar ediyor. Ya da belki hiçbir fanteziniz yoktur, sadece ona olan ilginizi sürdürmek için söyledi. Bu nedenle herhangi bir sonuca varmak oldukça zordur. Kadınlar gizemli yaratıklardır)))
These users thanked the author Fedot for the post:
semt
MISTER_COCK
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137
Registered for: 3 years 1 month
 Re: Arkadaşının oğluyla seks yapması!

Unread post by MISTER_COCK »

Oğlunuz onu sikerse bunun size ne faydası var? Eğer ondan hoşlanıyorsan, gerçek hayatta onu kendin becer ve bırak oğlunu unutsun
These users thanked the author MISTER_COCK for the post (total 2):
Fargal94, Piero
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”