meme sikme
-
Автор темыVikaDomina
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: biseksüel
meme sikiş
Erkeklerin ve hatta kadınların (kendime göre) Titfuck (göğüs sikişi olarak tercüme edilir) temasından çok etkilendiklerini duydum. Bu, penisin büyük göğüsler arasında sarsıldığı zamandır. Şahsen ben bunu iki kez denedim; bir kez tamamen ilgimden dolayı, ikinci kez ise zaten ilk kez ilgimi çektiği için).
Özellikle aktif olarak penisin ucunu dilimle yalamayı sevdim. hareket ediyor. Bundan tahrik olan tek kişinin ben olduğumu sanmıyorum)
Özellikle aktif olarak penisin ucunu dilimle yalamayı sevdim. hareket ediyor. Bundan tahrik olan tek kişinin ben olduğumu sanmıyorum)
- These users thanked the author VikaDomina for the post (total 22):
- Tolkala, George, Avare, Nikk, görünüyor_normal, Anonim, Sergey Arı, brin70, Nicholas, Eugene1eva, Andrey57115, Onizm, Gece Len, Elena Lukina, Kız Alla, Süpürme, Sadece tatlı bir çocuk, LediXXX, Marinka97, Sibiryak89, Mart, Süleyman
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Meme sikme
Onizm, ben de memeler, hatta kedide bile oluyor. Her şeyi toplayacak ve yalayacak. sperm zevklerini kendini zayıf hissettiğini söylüyor...
- These users thanked the author Tam korumalar for the post:
- Onizm
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Registered for: 3 years 5 months
bu beni çok tahrik ediyor. İlk başta bunu denemek istedim ama karşılaştığım tüm kızların göğüsleri küçüktü ama gelecekteki eşimle tanıştığımda (o 3 beden), bunu bana çok sık yapıyor ve bazen ben de böyle oluyorumVikaDomina: ↑19 Aug 2021, 16:20 Erkeklerin ve hatta kadınların (kendime göre) Titfuck (göğüs sikişi olarak tercüme edilir) temasından çok etkilendiklerini duydum. Bu, penisin büyük göğüsler arasında sarsıldığı zamandır. Şahsen ben bunu iki kez denedim; bir kez tamamen ilgimden dolayı, ikinci kez ise zaten ilk kez ilgimi çektiği için).
Özellikle aktif olarak penisin ucunu dilimle yalamayı sevdim. hareket ediyor. Sanırım bundan tahrik olan tek kişi ben değilim)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 3 years 1 month
Yani diyorum ki, erkekler çoğunlukla tüketicidir, kadın onlar için sperm sağma makinesidir ve onlar sadece duymak istediklerini duyarlar. Nereye basarlarsa bassınlar, yeter ki itsinler ama bu hoş değil, artık umursamıyorlar, onlara, gücendirmemek için bundan hoşlandıkları söyleniyor. Saf bencillik.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Katılmıyorum. Partnerimi her zaman daha çok memnun etmeye çalışıyorum ve bundan da çok keyif alıyorum. Eğer bana göğüslerin arasında istediklerini ima ederlerse, memnuniyetle!
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 4 months
Bir keresinde denemeyi önerdim. Ve bana şöyle dedi: Sen nesin, sapık falan mı? Tekrar denemedim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
ama kadınların eskiden olduğu gibi buna gözlerini açması güzel 30 yıldır
evet, biz tam olarak böyleyiz!Alla1974: ↑26 Jun 2022, 17:07 Yani diyorum ki, erkekler çoğunlukla tüketicidir, kadın onlar için sperm sağma makinesidir ve onlar sadece duymak istediklerini duyarlar. Nereye basarlarsa bassınlar, yeter ki itsinler ama bu hoş değil, artık umursamıyorlar, onlara, gücendirmemek için bundan hoşlandıkları söyleniyor. Saf bencillik.
ama kadınların eskiden olduğu gibi buna gözlerini açması güzel 30 yıldır
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
Alla1974, bazıları beğeniyor, bazıları beğenmiyor. Egoizmin bununla ne alakası var? Bu tecavüz değil...
Bir veya üç tane, hepimiz biliyoruz. Ama yeni bir şey istiyorum! 1656252478 user_id=7902] Yani diyorum ki, erkekler çoğunlukla tüketicidir, kadın onlar için sperm sağma makinesidir ve sadece duymak istediklerini duyarlar. Nereye basarlarsa bassınlar, yeter ki itsinler ama bu hoş değil, artık umursamıyorlar, onlara, gücendirmemek için bundan hoşlandıkları söyleniyor. Saf bencillik.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Onism, hadi diğer taraftan bakalım. Seni reddedersen somurtursun, bir hafta boyunca konuşmazsın ya da şantaj yapmaya başlarsın - istemezsin, diğeri de aynı fikirde olacaktır. Ama beğenin ya da beğenmeyin, sırtı sıvazlamak gibi, hoş, başka bir şey değil. Sadece sen mantıklı bir sonuca varacaksın ve kadın rahatlamak için banyoya gidecek - ne kadar bencillik
- These users thanked the author Allah 1974 for the post (total 2):
- Onizm, Tanya
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Neden olmasın, eğer ikiniz de bundan hoşlanıyorsanız o zaman bu şekilde yapabilirsiniz.
-
- Orgazm!
Hayır, kesinlikle haklısın , Eşimi zorlamıyorum, hatta sormuyorum, sevmiyorum, yapmayın, ikimizin de hoşuna giden birçok zevk var. Bir deney olarak bazen yeni bir şey deneriz ama o ya da ben bundan hoşlanmazsak neden tekrarlayalım ki? Ben de onunla keyifle tuvalete gidiyorum ve gerginliğini atmasına yardımcı oluyorum. Ve bazen bana şunu söylüyor...Alla1974: ↑27 Jun 2022, 05:03 Onism, hadi şu açıdan bakalım diğer taraf. Seni reddedersen somurtursun, bir hafta boyunca konuşmazsın ya da şantaj yapmaya başlarsın - istemezsin, diğeri de aynı fikirde olacaktır. Ama beğenin ya da beğenmeyin, sırtı sıvazlamak gibi, hoş, başka bir şey değil. Yalnızca siz mantıklı bir sonuca varacaksınız ve kadın da rahatlamak için banyoya gidecek - ne kadar bencillik
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 3 years 2 months
sıklıkla, genellikle haftada bir kez. İhtiyacım olduğunda ve karımın normal seks için zamanı veya arzusu olmadığında bunu bir yedek seçenek olarak sunuyoruz. Sırtımı yalıyorum, göğsüme biraz kayganlaştırıcı sürüyorum ve arasını sikiyorum, o da göğüslerini tutuyor. Eğer uzun süre gelmezse, ya sikimi onun meme uçlarına sürtüyorum ya da daha aşağıya inip onu göbeğinden sikiyorum ve o da meme uçlarımı yalıyor. ya göbeğe ya da göğüslerin arasına boşalmak. hızlı ve keyifli.
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
Üvey oğlumla göğüslerimin arasında seks yaptım... Bunu o buldu)... Bu bizim ikinci yakın ilişkimizdi... İlkinden sonra, muhtemelen bir süreden fazla bir süre ona am içinde vermedim. ay... Acı vericiydi...
İlk yakınlaşmamızdan iki hafta sonra beni Pagliacci operası için tekrar tiyatroya davet etti, İtalyanca söylediler ama koşu şeklinde bir çeviri vardı. sahnenin üstündeki çizgi ve operayı gerçekten beğendim ve olay örgüsünün romantik ilişkimizle ortak bir yanı vardı) Amım hala biraz acısa da, sesiyle bana iletilen güçlü arzusunu ve heyecanını hissetmekten memnun oldum. bakışlar ve hareketler...
Operadan sonra şehirde biraz dolaştık ve bir kafede akşam yemeği yedik. Herkes bizimle ilgilendi: belki yaş farkımız nedeniyle, kısmen de gece elbisem yüzünden. ) Eve geldiğimizde öpüşmeye başladılar... Sonra geceliğimin askılarını omuzlarımdan çıkardı ve göğüslerimi açığa çıkararak öpmeye başladı.. Sonra göğsüme çöktü, sonra dudaklarıma doğru kalktı ve Penisinin ne kadar gerildiğini çok iyi hissettim... Onu ellerimin arasına almak istedim ve pantolonunun düğmelerini çözdüm ve elimi külotunun içine koyarak onu okşamaya başladım.. Sonra diz çöktüm ve göğüslerimi okşamaya başladım. sert penisiyle... Penisini göğüslerimden birine ya da diğerine bastırıp masaj yaptım... Sonra penisinin başını meme uçlarımın üzerinde hareket ettirmeye başladım.. Sonra başını meme ucuna doğru yerleştirdim. , penis derisini meme ucuna çekti...
Sonra beni kaldırıp yatağa taşıdı... Külotumu çıkarıp diliyle amımı okşadı... Ve sonra , üstüme oturarak penisimi göğüslerimi okşamaya başladı... Daha sonra penisini göğüslerimin arasına yerleştirip ellerinden aldı, parmaklarıyla meme uçlarıma masaj yaparak göğüslerimi birbirine sıkılaştırdı. penisini sıktı.. Sonra sürtünme başladı... Penisi yüzümün yanındayken onu öpmeye karşı koymak benim için zordu... Ve gerçekten dudaklarımı penisinin başının etrafına doladığımda ve okşamak istediğimde dilimle geldi... O kadar çok spermi vardı ki neredeyse boğuluyordum)... Ama o kadar hoştu ki...
Bu onun üzerinde çok güçlü bir etki bıraktı ve beni öpmeye başladı. öfkeyle dudaklarımı ısırdı ve sonra bana oral seks yapmak için aşağıya indi)... Defalarca beni orgazma ulaştırdı)...
İlk yakınlaşmamızdan iki hafta sonra beni Pagliacci operası için tekrar tiyatroya davet etti, İtalyanca söylediler ama koşu şeklinde bir çeviri vardı. sahnenin üstündeki çizgi ve operayı gerçekten beğendim ve olay örgüsünün romantik ilişkimizle ortak bir yanı vardı) Amım hala biraz acısa da, sesiyle bana iletilen güçlü arzusunu ve heyecanını hissetmekten memnun oldum. bakışlar ve hareketler...
Operadan sonra şehirde biraz dolaştık ve bir kafede akşam yemeği yedik. Herkes bizimle ilgilendi: belki yaş farkımız nedeniyle, kısmen de gece elbisem yüzünden. ) Eve geldiğimizde öpüşmeye başladılar... Sonra geceliğimin askılarını omuzlarımdan çıkardı ve göğüslerimi açığa çıkararak öpmeye başladı.. Sonra göğsüme çöktü, sonra dudaklarıma doğru kalktı ve Penisinin ne kadar gerildiğini çok iyi hissettim... Onu ellerimin arasına almak istedim ve pantolonunun düğmelerini çözdüm ve elimi külotunun içine koyarak onu okşamaya başladım.. Sonra diz çöktüm ve göğüslerimi okşamaya başladım. sert penisiyle... Penisini göğüslerimden birine ya da diğerine bastırıp masaj yaptım... Sonra penisinin başını meme uçlarımın üzerinde hareket ettirmeye başladım.. Sonra başını meme ucuna doğru yerleştirdim. , penis derisini meme ucuna çekti...
Sonra beni kaldırıp yatağa taşıdı... Külotumu çıkarıp diliyle amımı okşadı... Ve sonra , üstüme oturarak penisimi göğüslerimi okşamaya başladı... Daha sonra penisini göğüslerimin arasına yerleştirip ellerinden aldı, parmaklarıyla meme uçlarıma masaj yaparak göğüslerimi birbirine sıkılaştırdı. penisini sıktı.. Sonra sürtünme başladı... Penisi yüzümün yanındayken onu öpmeye karşı koymak benim için zordu... Ve gerçekten dudaklarımı penisinin başının etrafına doladığımda ve okşamak istediğimde dilimle geldi... O kadar çok spermi vardı ki neredeyse boğuluyordum)... Ama o kadar hoştu ki...
Bu onun üzerinde çok güçlü bir etki bıraktı ve beni öpmeye başladı. öfkeyle dudaklarımı ısırdı ve sonra bana oral seks yapmak için aşağıya indi)... Defalarca beni orgazma ulaştırdı)...
- These users thanked the author Eliza for the post (total 6):
- Onizm, Fargal94, Mart, Sibiryak89, Canis91, PavelNokia
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
Göğüslerimin arasında sikilmeyi seviyorum.
- These users thanked the author nazikçe for the post (total 4):
- Onizm, Mart, Sibiryak89, Arıyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Denedim, beğenmedim, vajinada mı yoksa analda mı daha iyi
- These users thanked the author Esnek for the post:
- Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
Beni daha çok tahrik eden şey kıçın iki yarısı arasında sevişmek.
Kıçınız aşağıdan yukarıya kadar iyi ve esnek olduğunda, onu sikersiniz ve ellerinizle yarımlarını sıkarsınız - işte heyecan buradadır.
Kıçınız aşağıdan yukarıya kadar iyi ve esnek olduğunda, onu sikersiniz ve ellerinizle yarımlarını sıkarsınız - işte heyecan buradadır.
- These users thanked the author Kaynak for the post (total 3):
- Elena Lukina, Fargal94, Stas99rus
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Sapık ya da trans bir kadının sikimin üzerine atlaması ve karnıma boşalması hoşuma gidiyor. Bazen onlara yardım ediyorum. Ama analdan daha çok hoşlanıyorum. Daha sonra yavaş yavaş sperm dışarı akar. Bazen benim ağzıma ya da karımın ağzına boşalırlar.
Karımın göğüslerine boşalırım. Travestinin göğüsleri küçük ama aletimi göğüslerin arasına alıp ağzına doğru hareket ettiriyorum. Trancy de çok tahrik edici. Hem eş hem de travesti göğüslerine sperm sürmeyi seviyorlar.VikaDomina: ↑19 Aug 2021, 16:20 Erkeklerin ve hatta kadınların (kendime göre) Titfuck (göğüs sikişi olarak tercüme edilir) temasından çok etkilendiklerini duydum. Bu, penisin büyük göğüsler arasında sarsıldığı zamandır. Şahsen ben bunu iki kez denedim; bir kez tamamen ilgimden dolayı, ikinci kez ise zaten ilk kez ilgimi çektiği için).
Özellikle aktif olarak penisin ucunu dilimle yalamayı sevdim. hareket ediyor. Sanırım bundan tahrik olan tek kişi ben değilim)
Sapık ya da trans bir kadının sikimin üzerine atlaması ve karnıma boşalması hoşuma gidiyor. Bazen onlara yardım ediyorum. Ama analdan daha çok hoşlanıyorum. Daha sonra yavaş yavaş sperm dışarı akar. Bazen benim ağzıma ya da karımın ağzına boşalırlar.
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
Göğüs kısmıyla da seviyorum, ağzınızla da yakalayabilirsiniz))
Bu halini seviyorum, sadece ellerim yerine penisimi yarımlarımla sıkıyorum. Bitiş çizgisinde sırtıma bir sürü sıcak sperm gelmesi gerçekten hoşuma gidiyor. Bazen saçlara bile ulaşıyor))
Göğüs kısmıyla da seviyorum, ağzınızla da yakalayabilirsiniz))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post (total 6):
- YeniDim, Yün, Onizm, Mart, Sibiryak89, PavelNokia
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 3 years 2 months
-
- ön sevişme
Ayrıca yakınlarda ıslak peçeteler varken de harika)) Aksi takdirde mutfağa püskürtecek, zaten ıslanıyorsun ve donuyorsun ve o da buzdolabında pirzolalarla tıkırdıyor))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post (total 7):
- Onizm, sessizlik, George, Mart, Fargal94, Sibiryak89, PavelNokia
-
-
- ön sevişme
-
-
- Potansiyel seks nesnesi
ElenaLukina, yani bu, alamayacağın anlamına geliyor Bu kadar çevik insanlara nazikçe onu içeri alın, aksi takdirde pirzolasız kalacaksınız
-
- Orgazm!
Красота!

Супер! Я тоже люблю жену потрахать и на спинку наспускать... А вот между грудей тяжело, но иногда практикуем....ElenaLukina: ↑04 Jul 2022, 05:31Обожаю так, только вместо рук я сама сжимаю член своими половинками. Очень нравится получать на финише заряд горячей спермы на спинку. Иногда даже достреливает до волос ))
Грудью тоже нравится, а ещё можно ловить ротиком ))

-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 4 years
Eşim ve ben göğüslerin arasında, çöreklerin arasında ve koltuk altlarında pratik yapıyoruz. Karısından önce, tüm bunlar kız kardeşle buradan geldi ve böyle bir fetiş aşkı var.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 2):
- Süpürme, PavelNokia
-
- Total posts: 11
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Burada mesele, fiziksel formdaki zevkten ziyade, heyecanlı fantezilerin tercihleri ve özellikleriyle ilgilidir. Örneğin, oral seksten diğer cinsel zevk türlerinden daha çok hoşlanıyorum ve burada kızın benzer tercihleri olduğu için şanslıydım.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
Bu erkekler için özellikle kadın göğüsleri büyüktür ve penisi tamamen kucaklamanıza ve tabii ki bu süreçte kafayı emmenize olanak tanır
- These users thanked the author Lara for the post (total 3):
- Onizm, Sibiryak89, PavelNokia
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 4 years
- Evet, senin göğüslerin de öyle babanın ?
- Mankafa! Babamın göğüsleri yok!
- Peki neden bahsediyorum...
- Benim de annemin saçları var!
- Evet, senin göğüslerin de öyle babanın ?
- Mankafa! Babamın göğüsleri yok!
- Peki neden bahsediyorum...
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 9 months
Bir kez erkek arkadaşımla denedim. oldukça ilginç bir deneyim. Önceleri bunların saçmalık olduğunu ve bundan hoşlanmayacağımı düşünüyordum ama bu süreçte çok heyecanlandım... ama bana gelince, bu herkese göre değil.
- These users thanked the author Yuki. for the post (total 4):
- Onizm, Mart, Fargal94, Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Göğüslerinize bu şekilde uyum sağlamak pek kolay değil ama deneyebilirsiniz. Yine de bence onları ellerinle sıkmak ve amının içine sikmek daha iyi
-
- Total posts: 21
Harika, birkaç kez oldu. Eşim ve ben bir değişiklik olsun diye bunu beğendik. Bazen ruh halinize bağlı olarak sikinizle göğsünüzün üzerinde emeklemek güzeldir)