Halka açık yerlerde seks. Kim denedi?
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Halka açık yerlerde seks. Kim denedi?
Kendimi onların görebileceği bir yere vermeyi seviyorum. Parkta, bankta. Bir keresinde sinemada sikilmiştim. Yeni bir Atrium salonu açtık. Sanırım sinemaya gideceğim. Üçüncü sıra, tamam. Yakınlarda mısır kovaları taşıyan seyirciler var. Film bir melodram olarak başladı. Sanırım ağlayacağım. Çok fazla höpürdetiyor ve patlamış mısır yiyen insanlar var. Aç geldiler. Ayağa kalktı ve çıkışa yakın arka sıraya geçti. İzlemek için oturdum ve gözyaşlarımı silmek için bir mendil hazırladım. Şimdi yanına bir adam yerleşti. Höpürdetmeye dayanamıyorum. Onu hemen affettim. Aşk var, ekranda bir yatak, uyluğumda bir el. Film güzel, bırakalım. Yapmadım. Eteğin altında bacakların birbirinden ayrıldığı yere nüfuz etti. Bacaklarını açar. Direnmiyorum. Kendimi daha geniş bir alana yaydım. Bu bir aşk filmi, istemiyor musun? Muhtemelen külot görmeden delirmiştir. Eteğimi kaldırmaya çalıştım ama olmadı. Fısıldadım, kale solda. Düğmeleri açık. Göğüslerimi okşamak daha rahat olsun diye popomu kaldırdım, eteğimi çıkardım, bluzumu da kendim çıkardım. Bir filmdeki kahraman gibi çıplak. Pantolonunun düğmelerini açtı. Üye ayaktaydı. Eğildim, rahat değildi. Sonra dizlerinin üzerine çöktü, adam sandalyenin üzerindeydi. Peki geçit büyük. Ağzıma aldım, yaladım, ağzımla siktim. Penis hazır. Kalkmak istedim, ışıklar açıldı, film bitti. Yüzümü göremeseler bile sikimi tekrar ağzıma koyuyorum. İnsanlar kıçımın yanından geçiyor, bazıları alkışlayacak, bazıları bir şeyler söyleyecek. Gençler ve yaşlılar sinemaya gitmiyor. Daha sonra ağzıma bir sperm akıntısı döküldü. Her şeyi yuttum. Temizlikçi kadın devam etmek istedi: sevişmek, evde değil vb. Giyinip en yakın köşeye gittik. Duvara yaslandım, külot yoktu, bacaklarımı açtım. Yanımdan geçiyor olmalarına rağmen beni böyle becerdi. Kimseyi fark etmedim. İyi bir filmdi.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 30):
- Tam korumalar, Fargal94, Nikk, Atlas, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Nickitor, Gusk suyu, Ded, İsveç125, vslv, artmen88, Sapık, margosha22, sergey.petruhin, Sergey_1176, Makhudik76, masrafçı, Bravo61, Güzel, Yardım etmek, mega saniye, Vik.ruba80, Büyüleyici, Batı, Alexsss and 5 more users
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Halka açık yerlerde seks Kim denedi?
Veronica, prezervatif olmadan bir yabancıyla seviştin mi ?
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Bir gece kulübünde bir grup kızla böyle tanıştım. Yakınlarda bir plaj vardı ve bunlardan biri kulübedeydi. Prezervatifle almıştım ama sonra ağzıma girdim.
İkinci kez bir arkadaşım ve ben bir kafede üç kızla tanıştık. İçlerinden birinin evine gideceğimiz konusunda anlaştık. Ama arkadaşı çok içti ve eve gitti. Orada, karısı sarhoş olduğu için ona vahşi bir skandal çıkardı.
Ve biz de apartmana gitmeye karar verdiğimiz için bayanlar ve ben taksiyle ayrıldık. Onu o kadar çok seven bir metresi vardı ki onu değiştirmedi. İlk seansın ardından bayanlar artık sundurmada bayıldılar. Arkadaşları yakınlarda uyurken, sundurmada hostes bulundurmaya devam etti. Bayan spermimi dudaklarına sürdü. Sabah akşamdan kalma olduğumuzda onlara bundan bahsetmem çok komikti.
İkinci kez bir arkadaşım ve ben bir kafede üç kızla tanıştık. İçlerinden birinin evine gideceğimiz konusunda anlaştık. Ama arkadaşı çok içti ve eve gitti. Orada, karısı sarhoş olduğu için ona vahşi bir skandal çıkardı.
Ve biz de apartmana gitmeye karar verdiğimiz için bayanlar ve ben taksiyle ayrıldık. Onu o kadar çok seven bir metresi vardı ki onu değiştirmedi. İlk seansın ardından bayanlar artık sundurmada bayıldılar. Arkadaşları yakınlarda uyurken, sundurmada hostes bulundurmaya devam etti. Bayan spermimi dudaklarına sürdü. Sabah akşamdan kalma olduğumuzda onlara bundan bahsetmem çok komikti.
- These users thanked the author Tpoo for the post (total 5):
- artmen88, sergey.petruhin, Morpheus, Vik.ruba80, Alexsss
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Prezervatiflerden hoşlanmıyorum, bu sanki kendime plastik bir penis sokmak gibi, sıcak, canlı sikleri seviyorum.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 11):
- Avare, Atlas, Artem.Maxsimov, İsveç125, sergey.petruhin, Dmitry.romanov, Sergey_1176, Makhudik76, Alexsss, çok sayıda denizci, Onizm
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Karım, peki, sen onu tanıyorum)) bir zamanlar ben de neredeyse her zaman prezervatifsiz sikişiyordum. Vücuttaki veya yüzdeki sonunu gerçekten çok sevdim. Belirli günlerde ya da haplarla buna daha az izin veriyordu. Ama kendisi amcıktan pek hoşlanmadı, sadece partneri ısrar ederse. Tabii ki, zaman zaman ağzınızda. Preziki ancak adamın kendisi ısrar ederse. Ve ben hiç hamile kalmadım, herhangi bir hastalığa yakalanmadım, bunu kesinlikle biliyorum.
- These users thanked the author YeniDim for the post:
- sergey.petruhin
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
-
- heyecanlanıyorum
Veronica, Bu anlaşılabilir bir durum... Ve güvenli ? Böylece bir şeyi alabilirsiniz

-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Bilmiyorum ama sokakta gençler yalan söylüyor. Bu, akşamları çıplak dolaşırken 15-16 yaşlarındaki gençlerin beni nasıl siktiğiyle ilgili. Korkmadım, sizler çöplüklerde gezinmiyorsunuz ve genel olarak enfeksiyon kapmak mümkün ama Tanrı merhamet etti. Ve halka açık yerlere: Kuskovo’da bir daire kiraladık. Alexey ile yürüdük ve bir şeyler içtik. Bunu o kadar çok istiyordum ki beni bir ağaca bastırıp sikti ve orada insanlar vardı. Baktılar ama parmakla işaret etmediler.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 7):
- Atlas, artmen88, Roman89, sendeledim, Vik.ruba80, Alexsss, Onizm
-
- heyecanlanıyorum
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
Veronica, Mesela. Seninle sokakta bir yerde çıplak buluşurdum, gelirdim, seni sertçe göğüslerinden/saçlarından tutardım, köpek pozisyonuna koyardım ve seni sikmeye başlardım. Ve sonra sonuyla beni ağzımdan becerdi. Hiç sorun yaşamadan teslim olur musun? :ayyy:
- These users thanked the author Tam korumalar for the post:
- margosha22
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Evet, sadece kıçından mı geldiğini sorardım, sonra da hazırlayıp pantolonunu indirmesine yardım ederdim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Neşeli ama hayat üzücü. Mutlu olduğumu, özgür bir kadın olduğumu düşünüyorsun, istediğim kişiyle sevişmek isterim, istemiyorum. Ailesi olan kadınlara kıskançlıkla bakıyorum. Kocam yakınlardaydı, akşam oturduk, çay içtik, televizyon izledik. Ve yalnızım. Etrafta sadece pislikler var. Peki kaç yıl daha genç kalacağım? 10 olsun. Ve dedikleri gibi, berbat.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 8):
- Yün, Serg22, Eugene1eva, Atlas, margosha22, Rtrc, Roman89, Onizm
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
karım da kauçuğa karşı olumsuz , biz de korumasız bir arkadaşımla berbattık
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Kime ve ne zaman vereceği konusunda haklı.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
- Atlas, çok sayıda denizci
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 4 years 10 months
-
- Orgazm!
Tek olanınız bulunacak, ancak henüz zamanı gelmedi. Şehirde iyi tanınıyor musunuz? Neden küçük bir kasaba, herkes herkesi tanıyor ve çıkmaya başladığımızda kimsenin umurunda değildi, ama şimdi her şey tamamen unutuldu ve geçmişle büyümüş)))
Ve sanırım seninle her şey sonuçta aynı olacak. Sadece benim gibi geçmişi umursamayan ve beni de heyecanlandıracak birini bulmanız gerekiyor. Görüyorum ki aramızda bu kadar az kişi yok)))
Veronica, ne yapıyorsun? Eh, aynı hikayeye sahibiz, benimki daha önce başladı, tabi ki yaklaşık 30 yaşında kendimi buldum, 20 yıldır yaşıyoruz, çay ve televizyon, iş ve 2 ev vb.Veronika: ↑26 Jun 2022, 13:02 Neşeli ama hayat üzücü. Mutlu olduğumu, özgür bir kadın olduğumu düşünüyorsun, istediğim kişiyle sevişmek isterim, istemiyorum. Ailesi olan kadınlara kıskançlıkla bakıyorum. Kocam yakınlardaydı, akşam oturduk, çay içtik, televizyon izledik. Ve yalnızım. Etrafta sadece pislikler var. Peki kaç yıl daha genç kalacağım? 10 olsun. Ve dedikleri gibi, berbat.
Tek olanınız bulunacak, ancak henüz zamanı gelmedi. Şehirde iyi tanınıyor musunuz? Neden küçük bir kasaba, herkes herkesi tanıyor ve çıkmaya başladığımızda kimsenin umurunda değildi, ama şimdi her şey tamamen unutuldu ve geçmişle büyümüş)))
Ve sanırım seninle her şey sonuçta aynı olacak. Sadece benim gibi geçmişi umursamayan ve beni de heyecanlandıracak birini bulmanız gerekiyor. Görüyorum ki aramızda bu kadar az kişi yok)))
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Yakalayabilirsin, tartışmıyorum. Markete gitmeyin, domuz ülseri var, her yerde enfeksiyon var. Tek şey hızdır. Olasılık düşük, korkmuyorum. Siz kendiniz düşünün.
4 dakika 6 saniye sonra gönderilir: Nazik sözleriniz için çok teşekkür ederim, bana umut verdi ama kahretsin, her şey bitmiş değil. Belki doğururum, pek mümkün değil elbette ama bir yoldaş bulacağım. Yaşlılığında sevinecek. Tekrar teşekkürler.
4 dakika 6 saniye sonra gönderilir: Nazik sözleriniz için çok teşekkür ederim, bana umut verdi ama kahretsin, her şey bitmiş değil. Belki doğururum, pek mümkün değil elbette ama bir yoldaş bulacağım. Yaşlılığında sevinecek. Tekrar teşekkürler.
-
- Orgazm!
Bu arada gönlünüzce sikişin ve bizi unutmayın, fotoğraflar ve hikayelerle bizi memnun edin)))
Merhaba. Zaten neredeyse arkadaşız))) Mesela senin için çok endişeleniyorum.
Bu arada gönlünüzce sikişin ve bizi unutmayın, fotoğraflar ve hikayelerle bizi memnun edin)))
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Hayır, istemiyorum. Bir aile kurmak için zaten çok yaşlıyım. Olur, ne kadar sürer bilmiyorum, dedemle tanışacağım, onu emeceğim, o da beni emecek. Yeterli emekli maaşımız var. Yemek yemeyen bir komşum var, yaşlı değil. Kendisi 67 yaşındadır. İyi bir şirkette iş buldum. Üzgünüm Lesha Amca, emekli maaşın yeterli değil mi? Her zaman az para vardır. Ve emekliliğe doğru kırk yaş normaldir. Lesh Amca, beni karın olarak kabul et! Hayır Nick, dolabı doldurana ve evlenmeyene kadar para ve paketleri bir kenara bırakacağım. Mizahçı. Böyle biriyle hiç düşünmeden evlenirdim. Bir erkeğin karakter sahibi olması gerekir. Kadın da bunu hissediyor, yaşlı bir adam olmasına rağmen ondan farklı bir enerji geliyor.
7 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Lesha Amca’ya gelince, kaç yaşında olursa olsun her kadının anlayacağını söyleyeceğim. O bir kaya gibidir, ona yapışabilirsin ve sadece sıkıntı senin için korkutucu değildir. Ona ciddi ciddi evlenmesini söyledim. Tereddüt etmeden giderdim, buna değer, buna değmez, asıl mesele bu değil.
7 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Lesha Amca’ya gelince, kaç yaşında olursa olsun her kadının anlayacağını söyleyeceğim. O bir kaya gibidir, ona yapışabilirsin ve sadece sıkıntı senin için korkutucu değildir. Ona ciddi ciddi evlenmesini söyledim. Tereddüt etmeden giderdim, buna değer, buna değmez, asıl mesele bu değil.
-
-
- heyecanlanıyorum
-
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 4 years 10 months
En azından her konuda, asıl önemli olan senin memnun olman
-
- Orgazm!
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
-
NewDim, ama öyle olduğunu söylemedim bir bakıma öyle değil, açıklığını seviyorum. Ve diğerlerinin tavsiyeleriyle burada hiçbir ilgisi yok
-
- Orgazm!
Yani bunu sana değil, sana soran kişiye söylüyorum. Belki bazı şikayetleri vardır?)))
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Tamam newzDim, affedilebilirsin, yoksa kırılırdım. Ben senin evlendiğin gibi değilim, farklıyım ve sözlerin kulağa aşağılayıcı geldi, yapma.
-
Veronika, Akıllı kız! Tebrikler! Başkalarının iletişimine müdahale etmekten çekinmeyin
-
- Orgazm!
Lanet olsun, gücendirmek bile istemedim, özür dilerim. Tam tersine benimki senden önce büyüyecek ve büyüyecek))) Genel olarak, sizi rahatsız ettiği için aranızdaki farkı açıklayın? Böylece gelecekte seni incitmeyeyim.
-
Ve aradaki fark şu ki sevgili dostum, seninki bir kişi ve Veronica başka bir kişi ve birini başka biriyle karşılaştırmaya gerek yok, tüm insanlar bireydir ve kişisel alanın sınırlarını ihlal etmeye gerek yok
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Yalnızca "aynı" kelimeleri.
1 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Devam edebilirsiniz - sürtükler, fahişeler vb., vb.
1 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Devam edebilirsiniz - sürtükler, fahişeler vb., vb.
-
- Orgazm!
Tekrar özür dilerim. Ve sana neler olduğunu sormaya utanıyorum, akşam için planların değişti mi?
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Unutmuş olmak. Bir şeyler değişti, kızım geldi fotoğraf çekti, yayınlamayacağım, fotoğrafları beğenmiyorum. Yazıyorum güzelim, ____’ye baktım ve ben bir kadınım ve bana inanıp inanmaman umurumda değil. Kızıma gösterebilirim."
-
-
- heyecanlanıyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views