Karısının sorunlu geçmişi
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Orientation: biseksüel
Cevap: Eşimin çalkantılı geçmişi
Onizm, aynı çöp çok nadirdir. İkna etmek yarım gün sürer. Ve son zamanlarda vazgeçtim, sevmiyorum, yapmayın, sizi ikna etmeyeceğim. Neden boncuk atalım? İki aydan fazladır burada değilim ve bir şekilde bu uzun sürmüyor, biliyorsun

-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Orientation: heteroseksüel
Genel olarak komşu bir konuda bir yerde şu soruyu sordum: Zamanımızda emmeyen kadınlar, özellikle de eşler var mı? Açıkça ve asla mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evet, var! Bunlardan sadece biriyle karşılaştım. Ve anal lütfen, en azından elinizi amın içine koyun, göğüslerin arasına sikişmeme ve oraya boşalmama izin verdi, ama yüze hayır, hayır. Ve emmedi ve hatta kafayı yalamayı bile reddetti.
-
- Orgazm!
Bir çeşit sapık))) Ama cidden, bu tür insanlarla ancak gençliğinizin derinliklerinde karşılaştınız ve o zaman bu özellikle kabul edilmedi. Ve gelecekte, yüzde 90’ı kesinlikle kabul edildi, genel olarak geleneksel sekse ulaşamayanlar vardı, ama kafada - sorun değil))) Bundan doğrudan keyif aldıklarını söyleyemem ama beğenmediler çok fazla da yüz çeviriyorlar))) Ve sonuçta hepsi bu, artık onlar birisinin karısı ve kız arkadaşı)))
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
Biraz Olya’mdan bahsedeceğim)))
Sevgisine rağmen neredeyse hiç ekstrem vaka yaşamadı. Yani tamamen sapıklarla seks yapmayı, toplum içinde, yanlış yerde seks yapmayı vb. kastediyorum.
Gençken birkaç kez girişte, birkaç kez sokakta, geceleri, kuytu köşelerde sikiştim. Bir keresinde bir araba dolusu insan vardı, bunun hakkında yazdığımı sanıyordum. Bir keresinde, buluşmamıza yakın bir zamanda, o ve tanıdığı bir kadın, komşu raflardaki buhar odasındaki saunada sevişiyorlardı.
Arabalarda çok sayıda "toplantı" yapıldı. Aşıklarının çoğu, evde karısı ve çocukları olan aile bireyleriydi))) soluk bir otelde, şehir küçük ve herkesi, özellikle de bir kerelik olanları evine götürmedi. Yani onu şehir dışına pek de uzak bir yere götürüp arabaya ya da yakındaki bir battaniyeye koyup siktiler. Olya genel olarak arabada seksi gerçekten seviyor ve seviyor, yolda sık sık soyunuyordu, sürücünün her şeyi görebilmesi için kendini okşamaya başladı))) Bir zamanlar araba çok renklendirilmişti, yani tahmin edebileceğiniz gibi Sahibi LKN’ydi, onu seviyorlar.
Arabanın sahibi olan adam, halka açık alanda seks yapmayı teklif etti, yaz akşamıydı, şehir plajına gittiler, uzakta durdular, pencereleri hafifçe açtılar ve başladılar. Sahilde oldukça fazla insan vardı, birçoğu zaten eve gidiyordu ve araba tam anlamıyla yoldan üç veya dört metre uzaktaydı. Olya’nın kendisinin de söylediği gibi, sokaktan hiçbir şey görünmüyordu, kabul etmeden önce kontrol etti, renk tonu donuktu), ancak yarı açık pencereden inlemeleri muhtemelen duyuldu ve arabanın daha sonra nasıl sallandığını da düşünüyor: açıkça görülüyordu.
İlk başta biraz utangaçtı, yakınlardan geçen insanları görebiliyorlardı ama sonra kendini kaptırdı, Kafkasyalı erkeği çok iyi bir aşıktı))) ....
Eh, bir şey bunun gibi))) Başka ilginç durumlar da vardı, henüz sıkılmadıysan yaz, sor, ben anlatırım. Herkese günaydın)
Sevgisine rağmen neredeyse hiç ekstrem vaka yaşamadı. Yani tamamen sapıklarla seks yapmayı, toplum içinde, yanlış yerde seks yapmayı vb. kastediyorum.
Gençken birkaç kez girişte, birkaç kez sokakta, geceleri, kuytu köşelerde sikiştim. Bir keresinde bir araba dolusu insan vardı, bunun hakkında yazdığımı sanıyordum. Bir keresinde, buluşmamıza yakın bir zamanda, o ve tanıdığı bir kadın, komşu raflardaki buhar odasındaki saunada sevişiyorlardı.
Arabalarda çok sayıda "toplantı" yapıldı. Aşıklarının çoğu, evde karısı ve çocukları olan aile bireyleriydi))) soluk bir otelde, şehir küçük ve herkesi, özellikle de bir kerelik olanları evine götürmedi. Yani onu şehir dışına pek de uzak bir yere götürüp arabaya ya da yakındaki bir battaniyeye koyup siktiler. Olya genel olarak arabada seksi gerçekten seviyor ve seviyor, yolda sık sık soyunuyordu, sürücünün her şeyi görebilmesi için kendini okşamaya başladı))) Bir zamanlar araba çok renklendirilmişti, yani tahmin edebileceğiniz gibi Sahibi LKN’ydi, onu seviyorlar.
Arabanın sahibi olan adam, halka açık alanda seks yapmayı teklif etti, yaz akşamıydı, şehir plajına gittiler, uzakta durdular, pencereleri hafifçe açtılar ve başladılar. Sahilde oldukça fazla insan vardı, birçoğu zaten eve gidiyordu ve araba tam anlamıyla yoldan üç veya dört metre uzaktaydı. Olya’nın kendisinin de söylediği gibi, sokaktan hiçbir şey görünmüyordu, kabul etmeden önce kontrol etti, renk tonu donuktu), ancak yarı açık pencereden inlemeleri muhtemelen duyuldu ve arabanın daha sonra nasıl sallandığını da düşünüyor: açıkça görülüyordu.
İlk başta biraz utangaçtı, yakınlardan geçen insanları görebiliyorlardı ama sonra kendini kaptırdı, Kafkasyalı erkeği çok iyi bir aşıktı))) ....
Eh, bir şey bunun gibi))) Başka ilginç durumlar da vardı, henüz sıkılmadıysan yaz, sor, ben anlatırım. Herkese günaydın)
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 3):
- Onizm, Vladtsst, Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Yazar sayesinde ilginç bir konu. Zaten herkesin dolabında iskeletler vardır. Benim ikincisinde de var. Eski sevgilisiyle yaşarken bir arkadaşı sarhoş kocasını eve getirdi ve hiç tereddüt etmeden koca bir odaya, karısı da diğerine gitti ve hadi onu becerelim. İşte böyle. Daha sonra sevgili oldular. Onunla ilk çıkmaya başladığımızda ve farklı şehirlerde yaşadığımızda Skype’ta seks yaptıklarını izlemiştim. Üstelik Skype’ta izlediğimin farkında değildi.
- These users thanked the author Frodo for the post (total 3):
- Vladtsst, SergeiKa, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
Frodo,
Bu harika!
Müstakbel karınızın o zamanki kocasıyla Skype üzerinden seks yapmasını izlediğinizi doğru mu anladım?
Bu harika!
Müstakbel karınızın o zamanki kocasıyla Skype üzerinden seks yapmasını izlediğinizi doğru mu anladım?
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Lanet olsun, evet, bu gerçekten harika! rüyam doğrudan))) Skype’ta bile, hatta herhangi biriyle, canlı yayından bahsetmeye bile gerek yok, kayıtlar bile (((, ama bu arada, bir rüya olarak kalacak (((
Onu ne kadar ikna etsem de , ne kadar yalvarırsa yalvarsın, MFM için bile değil, ne olursa olsun başka bir adamla tek seferlik bir toplantı için bile.
Onu ne kadar ikna etsem de , ne kadar yalvarırsa yalvarsın, MFM için bile değil, ne olursa olsun başka bir adamla tek seferlik bir toplantı için bile.
-
- Orgazm!
YeniDim,
Ama elimde onun yalnızca eski sevgilileriyle çekilmiş bir fotoğrafı var. Ve bu seks değil, kucaklaşma ve kucaklaşmadır
3 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
YeniDim,
Ama aynı durum eski eşimle de oldu. Sarhoştuk. Biz onu sikmedik ama o sırayla bizi sikti ve emdi.
Ama elimde onun yalnızca eski sevgilileriyle çekilmiş bir fotoğrafı var. Ve bu seks değil, kucaklaşma ve kucaklaşmadır
3 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
YeniDim,
Ama aynı durum eski eşimle de oldu. Sarhoştuk. Biz onu sikmedik ama o sırayla bizi sikti ve emdi.
- These users thanked the author Vladtsst for the post (total 2):
- Onizm, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
Ve ben de buna inanmalıyım))))
Eh, bu da güzel bir tahrik oldu, daha dün, öğle tatilinde stresimi attı))) ağzı ve elleriyle , ve ağzı açık kaldığı aralıklarla bana çeşitli üyelerden bahsetti, o da bir anda onları taburcu etti) Tabii ki yine en büyüğünü sormadan edemedim, onda bir tane vardı, en çok Rekor kıran))) Bir süre düşündü ve dedi ki evet, o Tabii ki en kalını vardı, ağzına almak bile zordu ama... bir tane daha vardı, bir biraz daha ince ama çok daha uzun! Bu noktada sorularıma son verdi, bu kadar yeter dedi ve beni daha ciddiye aldı))) ve bir dakika sonra geri çekildim), işe geri dönme ve yeni bir stres kazanma zamanı gelmişti)))
Eh, bu da güzel bir tahrik oldu, daha dün, öğle tatilinde stresimi attı))) ağzı ve elleriyle , ve ağzı açık kaldığı aralıklarla bana çeşitli üyelerden bahsetti, o da bir anda onları taburcu etti) Tabii ki yine en büyüğünü sormadan edemedim, onda bir tane vardı, en çok Rekor kıran))) Bir süre düşündü ve dedi ki evet, o Tabii ki en kalını vardı, ağzına almak bile zordu ama... bir tane daha vardı, bir biraz daha ince ama çok daha uzun! Bu noktada sorularıma son verdi, bu kadar yeter dedi ve beni daha ciddiye aldı))) ve bir dakika sonra geri çekildim), işe geri dönme ve yeni bir stres kazanma zamanı gelmişti)))
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 3):
- Onizm, Cidden, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Frodo,
Evet, karınızın geçmişini kişisel olarak gözlemlemek muhtemelen harika bir tahrik edicidir, öyle değil mi? Sonra kendini siktiğinde.
Evet, karınızın geçmişini kişisel olarak gözlemlemek muhtemelen harika bir tahrik edicidir, öyle değil mi? Sonra kendini siktiğinde.
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Geçmişi olan eşin nasıl parladığını görmek fena olmazdı. İnternette çıktığım bir kızın videosunu bulacak kadar şanslıydım. Orada bir oğlanla sevişti, daha doğrusu oğlan onu farklı pozisyonlarda döndürüp sertçe sikti. Ve o zamanlar hâlâ gençtim. Videoyu zaten ayrılmışken bulmuş olmam üzücü ama video çok heyecan vericiydi. Böyle görüntüleri bulmak harika.
- These users thanked the author Onizm for the post (total 2):
- Vladtsst, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Benimki de geçmişinden bahsetmiyor, sadece bir tane olduğunu ve bu kadar olduğunu söylüyor.
- These users thanked the author tetikçi for the post (total 2):
- Onizm, Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Öyleyse onu kendinize yaklaştırmaya çalışın ve ona şunu söyleyin: eğer bunu söylerse tam tersi sizi heyecanlandırır, eğer hoşunuza giderse! Kötü bir şey olmayacak) ve sonra sorun, özellikle ikiniz de heyecanlıyken!)
Benimki de geçmişinden bahsetmekten korkuyordu ben onu ikna edene kadar tüm gerçek) bir güven sorunu var, her şeyi anlattı ve hiçbir şey olmadı, ancak ilişkimizin değişeceğinden çok endişeliydi.
Öyleyse onu kendinize yaklaştırmaya çalışın ve ona şunu söyleyin: eğer bunu söylerse tam tersi sizi heyecanlandırır, eğer hoşunuza giderse! Kötü bir şey olmayacak) ve sonra sorun, özellikle ikiniz de heyecanlıyken!)
- These users thanked the author Fışkırtma for the post (total 3):
- Onizm, tetikçi, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Denedim, faydası olmadı... Ve çok daha fazlası 20’ye yaklaşıyorum - sonra sen....Skvirtoch: ↑21 Jun 2022, 08:31 Benimki de ben onu ikna edene kadar tüm gerçeği söylemekten korkuyordu) bir güven sorunu var, her şeyi anlattı ve hiçbir şey olmadı, ancak ilişkimizin değişeceğinden çok endişeliydi.
Öyleyse deneyin onu kendine yaklaştırmak için ve şimdiden söyle bana, eğer bunu söylerse, tam tersine hoşuna giderse seni heyecanlandırır! Kötü bir şey olmayacak) ve sonra sorun, özellikle ikiniz de heyecanlıyken!)

- These users thanked the author Onizm for the post (total 2):
- Cidden, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
-
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
Benimki 17 civarında sikişmeye başladı, 20 yaşına geldiğinde sadece iki tane normaldi ve bunlar genel olarak rastgeleydi. Ancak 20 yaşına girdikten sonra ve ilk evliliğimden önce, oral seks de dahil olmak üzere oldukça fazla deneyim kazanmayı başardım. Ama 24-25 yaşlarından ilişkimizin başlangıcına kadar en fırtınalı dönemi yaşadı))) Zaten benimle çıkarken sikişmeye devam ettiğini yazmıştım)
Peki o zaman, ne yazık ki ya da neyse ki, nasıl baktığınıza bağlı olarak) ))), başka kimsesi olamaz ve olamaz.
Benimki 17 civarında sikişmeye başladı, 20 yaşına geldiğinde sadece iki tane normaldi ve bunlar genel olarak rastgeleydi. Ancak 20 yaşına girdikten sonra ve ilk evliliğimden önce, oral seks de dahil olmak üzere oldukça fazla deneyim kazanmayı başardım. Ama 24-25 yaşlarından ilişkimizin başlangıcına kadar en fırtınalı dönemi yaşadı))) Zaten benimle çıkarken sikişmeye devam ettiğini yazmıştım)
-
- Orgazm!
NewDim, deneyim yalnızca niceliğe bağlı değildir, ama aynı zamanda ortakların kalitesine de bağlıdır. İlk kız arkadaşım vardı, bu yüzden üvey babası ona henüz bir kızken tecavüz etti ve ona çok şey öğretti (nasıl emileceği, nasıl inleneceği ve hareket edileceği) ve benden önce çok fazla partneri yoktu, 2 - 3, ama pek çok şey yapabilirdi...

- These users thanked the author Onizm for the post:
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Lanet olsun, ne dehşet (((Tamam, ilk üç sefer benimki))) sevgi ve karşılıklılıkla çerçevelenmiş rıza gösterdi ve sonra sırf tecavüz etmek için bu olmadı. Eh, çok fazla arzudan yoksun ve biraz kabaydı, ama sonunda neredeyse her zaman karşılıklı memnuniyetle sonuçlandı)))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
Üvey babam da bana 12 yaşımdayken her şeyi öğretti. Ama tecavüz etmedi. Bir şekilde yavaş yavaş her şeyi istediğim gibi yaptım. Üvey babamın ve annemin yaptığı her şeyi istedim.Onism: ↑22 Jun 2022, 11:55 NewDim, deneyim sadece niceliğe değil aynı zamanda ortakların kalitesine de bağlıdır. İlk kız arkadaşım vardı, bu yüzden üvey babası ona henüz bir kızken tecavüz etti ve ona çok şey öğretti (nasıl emileceği, nasıl inleneceği ve hareket edileceği) ve benden önce çok fazla partneri yoktu, 2 - 3, ama pek çok şey yapabilirdi...
- These users thanked the author mercek for the post (total 3):
- Sibiryak89, Onizm, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Peki bu bir sır değilse şu an kaç yaşındasın ve bu süre zarfında kaç partnerin oldu?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Size kendimden bahsedeceğim, evet fırtınalı bir hayatı vardı ama benim soyadımı taşıyor, aksini söyleyeni yırtarım. Ve alan onun hayatı, biliyorum ama ilginç değil... Benim konumum
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
Nasıl olduğunu sormak yersiz olur. eskimiş. Ama bana öyle geliyor ki çok fazla ortak yoktu, yaklaşık 30
-
- Orgazm!
Ne yapabilirsin...
Uzun süre kendi yaşındaki insanlarla tanışamadı ama sonra geçti... Bir adam yakalandı ve küçük kızını baştan çıkardı Yavaş yavaş her şey geçti ve tekrar sevişmeye aşık oldum.
Hayat daha da kötü olabilir.

Uzun süre kendi yaşındaki insanlarla tanışamadı ama sonra geçti... Bir adam yakalandı ve küçük kızını baştan çıkardı Yavaş yavaş her şey geçti ve tekrar sevişmeye aşık oldum.
-
- Orgazm!
Ve şimdi sen listeye devam et mi yoksa koca / aile / ev mi?
Çok üzgünüm))) aslında benim)
Ve şimdi sen listeye devam et mi yoksa koca / aile / ev mi?
Eh, normal bir konum. Günlük hayatta ben de törene katılmazdım) neyse ki 20 yıldır kimse bir şey söylemedi))) sanki fısıldanıyormuş gibi. Ancak burada, samimi anlarda birini neyin tahrik ettiğinden bahsediyoruz. Mesela ben, hepsi bu)))
-
- ön sevişme
- Total posts: 149

Hmmm, diğer insanların zayıflıklarına saygı gösterilmesi ve kınanmaması gerektiğini söylüyorlar
Fakat ailenizde partnerler konusunda gerçek bir aşırılık var) karım, ilk ihanetten sonra sonucu hayatının geri kalanında hatırlardı) Tanrı korusun, en az bir vaka bulmam sizin durumunuzda, eşiniz bilmiyor. suçlu hissediyorum, ona göre seks yapmadığı için suçlanacak olan sensin, bu yüzden delirdi))) Ben de 20 yıldır karımla yaşıyorum, ama bunu düşünmüyorum bile Evet, seks sıkıcı olmaya başladı ama hile olmadığına eminim.
-
- Orgazm!
Maksimum, ancak orada olduğu bir gerçek değil bilmediğin ve hiçbir zaman bilemeyeceğin ihanet yok...

-
- Orgazm!
Eh, biz buyuz))) Yıllar boyunca ihanet olmadı, yine de uyuyorum ve bunu en azından bir kez daha görüyorum, ama şans neredeyse sıfır, aradan yıllar geçti ve o aynı değil on yıl önce, duymak bile istemiyor. Ve bu uzun süredir devam eden ihaneti yıllar sonra öğrendim ve heyecandan, nasıl bir kıskançlıktan başka hiçbir şey yaşamadım, o zamanlar zaten birlikte o kadar çok şey yaşamıştık ki..
Ve bununla ilgili çok fazla şey var ortaklar, ancak prensipte bir fark var: 50 mi, 10 mu? Tamamen fahişeliğe düşmedi, ölene kadar içmedi, her zaman kendine baktı ve kendine baktı, ama ona bakınca onun bir fahişe olduğunu kim düşünebilirdi ki? O zamanlar buna inanmıştım))) ve sonra kendimi ondan ayıramadım)))
Ve evet, bu ihanetin suçlusu gerçekten bendim, o zamanlar gerçekten deliydim, beni her türlü boktan ne kadar çıkardı, gerçekten bir aydan fazla süredir seks olmadı ve o genç ve onun istekleriyle)))
Hayır, bizim için her şey yolunda, biz birbirinizi sevin ve sıradan hayatta hiç kimse yaşlı kimseyi suçlamaz veya hatırlamaz: yalnızca seks sırasında veya ondan önce fabrika için))
Ve bununla ilgili çok fazla şey var ortaklar, ancak prensipte bir fark var: 50 mi, 10 mu? Tamamen fahişeliğe düşmedi, ölene kadar içmedi, her zaman kendine baktı ve kendine baktı, ama ona bakınca onun bir fahişe olduğunu kim düşünebilirdi ki? O zamanlar buna inanmıştım))) ve sonra kendimi ondan ayıramadım)))
Ve evet, bu ihanetin suçlusu gerçekten bendim, o zamanlar gerçekten deliydim, beni her türlü boktan ne kadar çıkardı, gerçekten bir aydan fazla süredir seks olmadı ve o genç ve onun istekleriyle)))
Hayır, bizim için her şey yolunda, biz birbirinizi sevin ve sıradan hayatta hiç kimse yaşlı kimseyi suçlamaz veya hatırlamaz: yalnızca seks sırasında veya ondan önce fabrika için))
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 2):
- Onizm, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Öğrendim benim onayım olmadan onun kaderi biliniyor ve Vietnam’da benimle birlikte Danimarkalılar ve onların eşleri artı 200 kişiyle birlikte yuvarlandılar, bensiz, kahretsin, kafamı koparacağım, kazara kaza yapacağım.. .NewDim: ↑22 Jun 2022, 16:40 Eh, biz böyleyiz))) Yıllar boyunca ihanet olmadı, gerçi şimdi bile uyuyorum ve bunu en azından bir kez daha görüyorum, ama şans neredeyse sıfır, aradan yıllar geçti ve o artık yaklaşık on yıl önceki gibi değil, duymak bile istemiyor. Ve bu uzun süredir devam eden ihaneti yıllar sonra öğrendim ve heyecandan, nasıl bir kıskançlıktan başka hiçbir şey yaşamadım, o zamanlar zaten birlikte o kadar çok şey yaşamıştık ki..
Hayır, bizim için her şey yolunda, biz birbirinizi sevin ve sıradan hayatta hiç kimse yaşlı birini suçlamaz veya hatırlamaz: yalnızca sekste veya ondan önce, fabrika için))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
+200 nedir? Daha ayrıntılı olabilir misiniz?)))
Ah, bu da daha kötü olmayan bir seçenek))) Ama en azından yapmıyorsun’ Seninkini daha sonra sunmayalım mı?
-
- ön sevişme
Onizm, belki öyle, ben de öyle söylüyorum Her şeyin yolunda olduğundan emin olduğum sürece bilmemem benim için daha iyiydi. Bir araya geldiğimizde bunu kabul ettim, dedi ki, eğer bir bağlantı varsa affedeceğimi, bunu asla hatırlamayacağımı söyleme fırsatım var, sadece dürüstçe ve hemen şimdi. Eğer daha sonra öğrenirsem daha kötü olur, o da "Hayır, birkaç haftalığına çıktım ama bu benim için böyle bir insanım" dedi. Bu bir hakaret gibi olurdu. Beni ilgilendiren her şey benim için önemli değil ama benim için bu bir tabu!
- These users thanked the author Maksimum for the post (total 2):
- Onizm, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Maxim, katılıyorum, bu pozisyon benim içgüdülerime de uyuyor. Beş altı yıl önce ben de öyle sanıyordum.
-
- ön sevişme
eh, bu iyi işte böyle! Bunu yapabilirsin, ben sadece farklıyım, tüm insanlar farklı. Kendimi biliyorum, affetmeyeceğimi biliyorum, bunu ben de biliyorum elbette. Ama bu konuda kendimi değiştirmeyeceğim, affedemeyeceğim. Eklemek istediğim tek şey, diyorsunuz ki bu benim hatam, onun isteğiyle) burası barut gibi, devam ettim. 2 hafta boyunca bir iş gezisi ve siz orada oturup birisinin karımı kendi istekleriyle oraya mı soktuğunu merak ediyorsunuz ve sonra öğrendiğimde onu haklı çıkardım, evet, bu benim işim, bir iş gezisindeyim, ve sen istedin) Ben (yine) kendi açımdan konuşuyorum, eğer eşim gece gündüz isteseydi, bu tür ayrılıklar için ona bir oyuncak alırdım, onunla beni bekleyebilirsin, tabiri caizse beni değiştir. bu benim vizyonum, bunu düşünmeyin, kimseyi gücendirmek istemiyorum.NewDim: ↑22 Jun 2022, 18:08 Eh, biz böyleyiz))) Yıllar boyunca ihanet olmadı, gerçi şimdi bile uyuyorum ve bunu en azından bir kez daha görüyorum, ama şans neredeyse sıfır, aradan yıllar geçti ve o artık yaklaşık on yıl önceki gibi değil, duymak bile istemiyor. Ve bu uzun süredir devam eden ihaneti yıllar sonra öğrendim ve heyecandan, nasıl bir kıskançlıktan başka hiçbir şey yaşamadım, o zamanlar zaten birlikte o kadar çok şey yaşamıştık ki..
Hayır, bizim için her şey yolunda, biz birbirinizi sevin ve sıradan hayatta hiç kimse yaşlı birini suçlamaz veya hatırlamaz: sadece seks sırasında veya öncesinde, fabrika için))
- These users thanked the author Maksimum for the post:
- Vik.ruba80
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 179 Replies
- 9061 Views
-
Last post by George