Fahişelerle konuşmalar

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Fahişelerle konuşmalar

Unread post by helikopter9 »

Bunu ilk kez 23 yaşımdayken bir fahişeyle denedim. O zamandan beri sık sık farklı bayanları ziyaret ettim. Her zaman kendimden büyük birini seçtim. En yaşlısı 60 yaşındaydı, biraz da göbekli bir vücudu vardı.
Nasıl böyle bir hayata geldikleri her zaman ilginç olmuştur. Kimisi söyledi, kimisi söylemedi. Mesela bir kadın bana önce evlendiğini ve kocasının yanına taşındığını, sonra işlerin yolunda gitmediğini ve sonunda boşandıklarını söyledi. İş bulmaya çalıştım ama ya beni işe almadılar ya da yeterince para vermediler.
Çalışmaya alışkın olmayan ancak hayatları boyunca kocalarına hizmet eden birkaç dul kadınla tanıştım; başka bir şeyi nasıl yapacaklarını gerçekten bilmiyorlar ama iyi korunmuşlar.
nSadece görünüşlerine çok yatırım yapan ve kendilerini daha pahalıya satmak isteyen bekar, güzel kadınlar
Yaşamak için yeterli maaşı olmayan çalışan kadınlar veya emekliler
Ve bunların en azı genellikle İşi zevkle birleştiren müreffeh bayanlar
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 3 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Fahişelerle sohbetler

Unread post by Anonim99 »

Metin, ’Cinsiyetle ilgili genel sorular’ bölümünde yer alıyor ancak soru eksik.
Автор темы
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by helikopter9 »

Anonym99: 21 Jun 2022, 03:17 Metin ’Cinsiyetle ilgili genel sorular’ bölümünde yer alıyor ancak soru eksik.
Soruda seksle ilgili hikayelerinizi paylaşmanız gerekiyor. fahişeler. Onlarla iletişim kurmanın ilginç yanı nedir?
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 3 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Anonim99 »

Bunun için ’Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler’ bölümü var. Bu, kategorinin yanlış seçildiği anlamına gelir.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”