Evli insanlarla aldatma veya seks konusunda hikayesi olan var mı?
Bunu yaşadım. Küçükken bir kızla tanıştım, ben 19 yaşındaydım, o da 17 yaşındaydı ama seks olmadı, bu yüzden göğüslerimi ezdim ve girişte kendimi sürgüne gönderdim. Sonra kaçtılar çünkü ben batırdım, sorunlu bir ailesi var, bu yaşta güzel bir meme ucu, büyük göğüsler ve dudaklar olması, üvey babasının onu taciz etmesi ve 18 yaşında evden ayrılması, bu yüzden buna tahammül edilemez. Yani tek başına ya da arkadaşlarıyla yaşıyordu, metropoldeki genç bir kız için mali açıdan zordu ve bu yüzden genç bir binbaşıyla evlendi, ebeveynleri zengindi, onlara bir daire satın aldılar, onlara bir araba verdiler vb. Ve bir şekilde, birkaç yıl sonra, tesadüfen onunla bir kafede tanıştık, orada arkadaşlarıyla oturuyordu, onları selamlamak için yanına gittim ve eski şeyler nasıl geri geldi. Numarasını buldum, onu bir meyhaneye davet ettim ve sonra yavaş yavaş yakınlaşmaya başladık. Aptal olan kocası Ivanushka’nın kendini yatakta bulduğu ve horladığı ya da bilgisayarda Dota oynadığı ortaya çıktı, ancak bu onun için yeterli değildi ve onu sevmiyordu. Genel olarak onu haftada birkaç kez becerdim, kocasının kız arkadaşlarıyla çıkmasını istedi ve bana geldi ve ben güneyli bir erkeğim, kadınları etkili bir şekilde sikmeyi seviyorum, onu orgazma getirdim akşamları birçok kez ve o yaşta beynim olmadığı için onu paket lastiği vs. olmadan siktim. Hatta bazen onu eve getirdim, veda öpücüğü verdim ve sertleştim, yolda arabadayken bana ve kocasının evine verdi, orada benim spermim dudaklarında öptü. Bütün bunlar yaklaşık yarım yıl sürdü, ta ki tanıdığım iyi dilekçilerden biri bizi kocasına rehin verene ve o, nüfuzlu akrabaları aracılığıyla neredeyse beni öldürmek isteyene kadar. Genelde karışmadım ve onu terk etmedim, histeri geçirdi, sonra ağladı ve durdu, ki bu ilginç - birkaç ay sonra kocasıyla tekrar bir araya geldi, kocası onu affetti ve kısa bir süre sonra bir erkek çocuk doğurdu, yani şimdi belki oğlum bir yere koşuyor olabilir)) Ne kadar sıradan bir hikaye, belki birinin daha ilginç bir şeyi vardır)
13 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Düzgün ahlaksız hikayeler istiyorum)
Değiştirmek
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Değiştir
AlexTDV, bilirsin... Hikayeler, farklı, tamamı sitede. Bölüm, seks - hikayeler. Ne istersen onu bulacaksın. Okuyacaksın!.. Vaktin varsa.
- These users thanked the author SergeiKa for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 328 Views
-
Last post by Seks devi