Duygular... Evet, bazen heyecan, şefkat, acıma pek hoş olmayan bir şeyi hatırlıyor, 8 cm kalınlığındaki bir penisten bahsederken amına bakmayı gerçekten seviyorum, erkek onun içindeyken nasıl göründüğünü hayal edebiliyorum. Ben bir sapığım, neden burada açıklayayım))))
Karısının sorunlu geçmişi
-
- Potansiyel seks nesnesi
Cevap: Eşimin çalkantılı geçmişi
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Isis, burada hepimiz sapıkız! Aksi takdirde karınızın maceralarıyla ilgili hikayenizden bu kadar etkilenmezdim. Ve duygular hikayenin tamamına yalnızca renk katar. :ayyy:
- These users thanked the author Onizm for the post (total 2):
- Sibiryak89, Cidden
-
Benzer düşünen insanlar bulduğuma sevindim))) Siz ve eşiniz hakkında bir şeyler bilmek isterim)
Bu arada hala bir kısmı var, burada zaten kısmen yer aldım)
Birkaç yıllık hayattan sonra, tutkularım çoktan dinmişken, akşam evde oturduk ve hiçbir şey yapmadan onun eski fotoğraflarına baktık. O zamanlar hiçbir rakam izi yoktu, çoğunlukla Kodak ve Polaroid filmlerinden kartlardı, bunları hatırlayın. Temelde suç teşkil edecek bir şey yok, ifşa yok, eski sevgililerin fotoğrafları var, eğer varsa, daha önce saklamış ya da yok etmiş, onları görmedim. Akrabalarla, iş arkadaşlarıyla grup fotoğrafları vardı ve sonra kimin meslektaş olduğunu, kimin ağzını öptüğünü ve diğer yerleri bulmaya çalışıyorduk.
Sonra genel yığında daha önce görmediğim birkaç Polaroid fotoğrafı fark ettim. İçlerinde yalnızdı, evde bir sandalyedeydi, üzerinde bir bornoz vardı, göğsü yarı örtülüydü, belki de altında iç çamaşırı yoktu. Parlak bir makyajla, dudaklarında bir gülümsemeyle. Hemen bunların nasıl fotoğraflar olduğunu ve en önemlisi fotoğrafçının kim olduğunu sormaya başladım. Bana onun fotoğraflarını çekenin bir sonraki "erkek arkadaşı" olduğunu ve bu fotoğrafların en zararsız fotoğraflar olduğunu söyledi. Ve genellikle randevular sırasında onu filme aldı, tamamen yakın çekim), hatta şimdi "kremalı pasta" olarak adlandırılan şeyin fotoğrafını bile çekti. İlk başta buna karşı çıktı, ancak bir şekilde yüzünün fotoğraflarda görünmemesi, vücudunda özel bir iz olmaması ve büyük olasılıkla bir yabancının onu tanıyamayacağı şartıyla onu ikna etti. aniden bu fotoğrafları görürse fotoğrafını çekin. Kabul ettiğinde ne düşündüğünü bilmiyorum, özellikle de tüm mahrem fotoğrafları kendisi için çektiği ve ona sadece birkaç zararsız fotoğraf bıraktığı için, bu fotoğraflarda onu sikip amını merceğin altına koyacaktı. Ve aynı zamanda onu evden arayıp bu fotoğraflara mastürbasyon yaptığını söylediğinde de tahrik olmuştu, ona her zaman durup orijinali yapmasını söylerdi))) bunlar onun sahip olduğu diğer eğlence türleriydi. Bu fotoğrafların şimdi nerede olduğunu söylemek zor, belki çoktan solmuş ve bozulmuştur, belki o herif hâlâ onlarla mastürbasyon yapıyordur, şimdi 46 yaşında olmalı, biraz daha gençti, yani bu oldukça mümkün. Ya da belki gerçekten istemediğiniz bir şey olduğunda karşınıza çıkarlar...
Bu arada hala bir kısmı var, burada zaten kısmen yer aldım)
Birkaç yıllık hayattan sonra, tutkularım çoktan dinmişken, akşam evde oturduk ve hiçbir şey yapmadan onun eski fotoğraflarına baktık. O zamanlar hiçbir rakam izi yoktu, çoğunlukla Kodak ve Polaroid filmlerinden kartlardı, bunları hatırlayın. Temelde suç teşkil edecek bir şey yok, ifşa yok, eski sevgililerin fotoğrafları var, eğer varsa, daha önce saklamış ya da yok etmiş, onları görmedim. Akrabalarla, iş arkadaşlarıyla grup fotoğrafları vardı ve sonra kimin meslektaş olduğunu, kimin ağzını öptüğünü ve diğer yerleri bulmaya çalışıyorduk.
Sonra genel yığında daha önce görmediğim birkaç Polaroid fotoğrafı fark ettim. İçlerinde yalnızdı, evde bir sandalyedeydi, üzerinde bir bornoz vardı, göğsü yarı örtülüydü, belki de altında iç çamaşırı yoktu. Parlak bir makyajla, dudaklarında bir gülümsemeyle. Hemen bunların nasıl fotoğraflar olduğunu ve en önemlisi fotoğrafçının kim olduğunu sormaya başladım. Bana onun fotoğraflarını çekenin bir sonraki "erkek arkadaşı" olduğunu ve bu fotoğrafların en zararsız fotoğraflar olduğunu söyledi. Ve genellikle randevular sırasında onu filme aldı, tamamen yakın çekim), hatta şimdi "kremalı pasta" olarak adlandırılan şeyin fotoğrafını bile çekti. İlk başta buna karşı çıktı, ancak bir şekilde yüzünün fotoğraflarda görünmemesi, vücudunda özel bir iz olmaması ve büyük olasılıkla bir yabancının onu tanıyamayacağı şartıyla onu ikna etti. aniden bu fotoğrafları görürse fotoğrafını çekin. Kabul ettiğinde ne düşündüğünü bilmiyorum, özellikle de tüm mahrem fotoğrafları kendisi için çektiği ve ona sadece birkaç zararsız fotoğraf bıraktığı için, bu fotoğraflarda onu sikip amını merceğin altına koyacaktı. Ve aynı zamanda onu evden arayıp bu fotoğraflara mastürbasyon yaptığını söylediğinde de tahrik olmuştu, ona her zaman durup orijinali yapmasını söylerdi))) bunlar onun sahip olduğu diğer eğlence türleriydi. Bu fotoğrafların şimdi nerede olduğunu söylemek zor, belki çoktan solmuş ve bozulmuştur, belki o herif hâlâ onlarla mastürbasyon yapıyordur, şimdi 46 yaşında olmalı, biraz daha gençti, yani bu oldukça mümkün. Ya da belki gerçekten istemediğiniz bir şey olduğunda karşınıza çıkarlar...
-
- Orgazm!
Eşimle o dönemde oldukça samimi fotoğraflar çektik. Fotoğraf çekimi sırasında sadece çılgınca heyecanlanmakla kalmıyorsunuz, aynı zamanda bu fotoğrafların geliştirme ve baskı aşamasından alınması gerekiyor. Utançla karışık gerçek bir heyecan dalgasının hakim olduğu yer burasıdır. Hele ki resepsiyonda güzel bir kız varsa ve size doğru bakıp aptalca gülümsüyorsa. Bu, şunu öğrendiğim anlamına geliyor...
Bugüne kadar bu fotoğraflar özel bir albümde saklanıyor. Eşim ve ben yine keyifle izliyoruz. O zamanlar hâlâ gençtiler ve her türlü şeyi yaptılar. :göz kırp:
Aslında hiç de korkutucu değil. NewDim, Sözlerine bakılırsa yüz yok özel bir işaret yok. Artık bu tür binlerce ve yüz binlerce fotoğraf var. Film kameralarının ve gelişen stüdyoların olduğu günlerde durum böyle olabilir. İşte o zaman durum gerçekten aşırıydı.
Eşimle o dönemde oldukça samimi fotoğraflar çektik. Fotoğraf çekimi sırasında sadece çılgınca heyecanlanmakla kalmıyorsunuz, aynı zamanda bu fotoğrafların geliştirme ve baskı aşamasından alınması gerekiyor. Utançla karışık gerçek bir heyecan dalgasının hakim olduğu yer burasıdır. Hele ki resepsiyonda güzel bir kız varsa ve size doğru bakıp aptalca gülümsüyorsa. Bu, şunu öğrendiğim anlamına geliyor...

Bugüne kadar bu fotoğraflar özel bir albümde saklanıyor. Eşim ve ben yine keyifle izliyoruz. O zamanlar hâlâ gençtiler ve her türlü şeyi yaptılar. :göz kırp:
-
Eh, Olechka’m, yaşam tarzıyla o da kendini farklı durumların içinde buldu...
Mesela sıradan bir an oldu, tesadüfen bir adamla tanıştım, o aşık oldu ona neredeyse aşık oldu, ciddi bir ilişki istiyordu, yani, bazı nedenlerden dolayı tüm yeteneklerini hemen açıklamadı) önce sadece randevular, sonra çekingen kucaklaşmalar, öpücükler. Neredeyse bir ay süren böyle bir flörtün ardından, sonunda bunu ona verdi ve çok mütevazı bir konumda, kansere dönüşmeyi bile açıkça reddetti ve sonrasında neredeyse ağlayacaktı. Bu damat çoktan aşık olmuştu ve evlenme teklif etmek üzereydi. İşte burada en ilginç nokta, nazik insanlar, arkadaşları, kiminle sosyal birim oluşturacağına gözünü açtı)))) ve onun için en can sıkıcı şey, onun koluyla yürürken olmasıydı. kolunda, eski bir arkadaşını saunada, buhar odasında, başka bir fahişenin, uzak arkadaşının yanında kızartıyordu. (Bu olay hakkında zaten yazmıştım) Bu adam kelimenin tam anlamıyla delirdi, onu armut gibi salladı ve arkadaşlarıyla birlikte bir çevredeki son fahişe gibi onu serbest bırakacağına söz verdi. Affına zar zor yalvardı ama yine de bu kadar kolay kurtulamadı: Onu bir araba ile ormana sürdü, ağzı da dahil olmak üzere sert bir şekilde sikti ve uzaklaşırken onu ormanda bıraktı. Neyse ki hava sıcaktı ve gündüzdü ama sert seksten sonra şehre kadar yaklaşık 10 kilometre yürümek zorunda kaldı... Ondan şikayetçi olmadı, sonuçta iyiydi, adam onu dövmedi, ama onu becerdi, korkma...
Aslında bunlardan çok fazla kalmadı. Ancak, ciddi olmayan davranışları olan diğer kız ve kadınlar gibi, bu olmadan da birkaç kez başı belaya girdi. Açık suç noktasına gelmemişti, o zamanlar polise şikayette bulunmamıştı, o zamanlar pek hoş karşılanmıyordu, bir kızın kendini sinsice sikmesi başka bir şeydi, onun kişisel zorluklar. Diğeri ise “tecavüz mağduru”, hemen bir damgalama, sempatik görüşler ve genellikle şiddet yerine), evlenmeyeceksin vs. Kimseyi, özellikle de gerçekten acı çekenleri gücendirmek istemiyorum. Çünkü çoğu sıklıkla “tecavüzcüden” zorla para alıyordu ya da aptalca bir şekilde onunla evlenmeye çalışıyordu.
Eh, Olechka’m, yaşam tarzıyla o da kendini farklı durumların içinde buldu...
Mesela sıradan bir an oldu, tesadüfen bir adamla tanıştım, o aşık oldu ona neredeyse aşık oldu, ciddi bir ilişki istiyordu, yani, bazı nedenlerden dolayı tüm yeteneklerini hemen açıklamadı) önce sadece randevular, sonra çekingen kucaklaşmalar, öpücükler. Neredeyse bir ay süren böyle bir flörtün ardından, sonunda bunu ona verdi ve çok mütevazı bir konumda, kansere dönüşmeyi bile açıkça reddetti ve sonrasında neredeyse ağlayacaktı. Bu damat çoktan aşık olmuştu ve evlenme teklif etmek üzereydi. İşte burada en ilginç nokta, nazik insanlar, arkadaşları, kiminle sosyal birim oluşturacağına gözünü açtı)))) ve onun için en can sıkıcı şey, onun koluyla yürürken olmasıydı. kolunda, eski bir arkadaşını saunada, buhar odasında, başka bir fahişenin, uzak arkadaşının yanında kızartıyordu. (Bu olay hakkında zaten yazmıştım) Bu adam kelimenin tam anlamıyla delirdi, onu armut gibi salladı ve arkadaşlarıyla birlikte bir çevredeki son fahişe gibi onu serbest bırakacağına söz verdi. Affına zar zor yalvardı ama yine de bu kadar kolay kurtulamadı: Onu bir araba ile ormana sürdü, ağzı da dahil olmak üzere sert bir şekilde sikti ve uzaklaşırken onu ormanda bıraktı. Neyse ki hava sıcaktı ve gündüzdü ama sert seksten sonra şehre kadar yaklaşık 10 kilometre yürümek zorunda kaldı... Ondan şikayetçi olmadı, sonuçta iyiydi, adam onu dövmedi, ama onu becerdi, korkma...
-
- Orgazm!
-
Sizin başınıza da benzer bir şey geldi mi? Genel olarak bize kendiniz hakkında daha fazla bilgi verin, bu ilginç.
-
- Orgazm!
Maalesef hayır. Bizde daha çok klasikler var, sıradan bir aile hayatımız var. Gençken biraz oynardık ama hep birlikteydik. Ve fotoğraf çekiminde onu cesaretlendirdim ve o da memnuniyetle kabul etti ve farklı aşırı yerlerde sikiştiler. Sonra çocuklar gitti ve buna zaman kalmadı. Artık büyüdüler ve ben onu üçlü yapmaya teşvik edip duruyorum ama o hâlâ aynı fikirde değil. Gerçek, bunu bir kadınla denemekten çekinmeyeceğimi söyledi ama FFM konusunda kekelemekten bile korkuyorum, o kıskanmıyor ama sahibi kesinlikle aynı fikirde değil. Bence kendine uygun bir kız arkadaş bulmalı.
- These users thanked the author Onizm for the post (total 2):
- Cidden, Vik.ruba80
-

Söyle bana, tamamen varsayımsal olarak)) bu pek mümkün değil elbette... Olya’mla yatmak ister misin? Ondan hoşlanan, geçmişi olan bir kadın seni tahrik eder mi? 52. olmayı düşünür müsün?
-
- Orgazm!
Elbette, ister misin? beğendim.
Seksi seven kadınlar beni her zaman tahrik eder mi? ve kendilerini tamamen sürece adamışlar. Geçmiş sorusu benim için genellikle bir soru değil. Ancak geçmişten doğru şekilde sunulan hikayeler her zaman çok heyecan vericidir. Bunun için size ve eşinize çok teşekkür ederiz!
Hayır . Küçümsenecek ne var? Geçmiş her zaman geçmişte kalır. :göz kırp:
- These users thanked the author Onizm for the post:
- Vik.ruba80
-
Doğru mu anladım, sevgiliniz sizi aldatmadı ve bu kadar zengin bir deneyime sahip değil miydi?
Ve çok samimi bir soru daha: Açıklamalarımı okuduğunda gerçekten heyecanlandın mı)) enerjini kaybetmedin mi?))))
Ve yeniden okumak istemez misin? tüm bunlar eşinizle birlikte mi? Benim gibi birine nasıl tepki verirdi? Tabii ki, benimkiyle yatmak isteyeceğiniz noktaya kadar okuyun)))))
Ve çok samimi bir soru daha: Açıklamalarımı okuduğunda gerçekten heyecanlandın mı)) enerjini kaybetmedin mi?))))
Ve yeniden okumak istemez misin? tüm bunlar eşinizle birlikte mi? Benim gibi birine nasıl tepki verirdi? Tabii ki, benimkiyle yatmak isteyeceğiniz noktaya kadar okuyun)))))
-
- Orgazm!
Hile yapmadın mı? Hayır büyük olasılıkla evet, ama kesin olarak söyleyemem. Zaten kıskanç bir gençlik yaşadım, buna güveniyorum. Aldatmış olsa bile bilmiyorum ve asla bilemeyeceğim.
Evet, açıklamalarınız çok heyecan verici. Tabi ki hem tek başıma hem de dün eşimle taburcu ettim.
Hikayeleriniz heyecan seviyemi çok olumlu etkiliyor.
Eşim de çeşitli hikayeleri seviyor ama buna nasıl tepki vereceğini kestiremiyorum. Ona tepkisini sormak daha kolaydır. Isis, bunu ayarlayıp anlatmaya çalışacağım Sen.
Kesinlikle o kadar zengin değildim, en az dört beş kat daha mütevazıydım.
Hile yapmadın mı? Hayır büyük olasılıkla evet, ama kesin olarak söyleyemem. Zaten kıskanç bir gençlik yaşadım, buna güveniyorum. Aldatmış olsa bile bilmiyorum ve asla bilemeyeceğim.
Evet, açıklamalarınız çok heyecan verici. Tabi ki hem tek başıma hem de dün eşimle taburcu ettim.

hmm... :dumayu : Bu ilginç bir fikir, bunun nasıl yapılabileceğini düşüneceğim.

-
Üzgünüm ama korkarım sayıları giderek azalacak (((zaten çoğu şey unutuldu, ve aşırılıktan daha az sıradanlık vardı Elbette biraz yayınlayacağım ama hayal kurmak istemiyorum, İnternet zaten hikaye anlatıcılarıyla dolu Ama seninle iletişim kurmayı seviyorum, sen ve senin hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorum. , şüphesiz, güzel yarı)))) Bu formatta iletişim kurmanızı öneririm: hemen hemen her türlü soruyu sorun, sizi tetikte tutacak ve kendim de içinde olacak şekilde cevaplamaya çalışacağım))) ve size eşinizle olan hayatınızı açıkça soracağım. Bu arada adı ne?
-
Isis, merhaba. Ben 36 yaşında bir adamım. Evli. Kaba konular hakkında konuşmayı seviyorum. Yazışma ister misiniz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
-
Ve ben 49 yaşında bir erkeğim. Evli. Yazın bakalım. Zaten burada herkesin önünde ruhumu yeterince açığa çıkardım, başkalarının günahlarını okumak istiyorum)
-
Hayır. Ve bu ciddi. Artık isterse ve istekli insanlar bulursa istediğini yapabilir ve yapabilir, ama ben yapmıyorum. Buna hiç ihtiyacım yok; sekste beni tamamen ve tamamen tatmin ediyor. Hala analdan hoşlanırım, bununla ilgili sorunlarımız var ama onsuz da hayatta kalabilirim. Her ne kadar çok kadın tanıdıklarım olsa da işin detayları dostça öpücüklerden öteye geçmiyor.
-
Peki herkes nereye gitti? Konuyu tek başıma gündeme getirmeyeceğim)))
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
-
İnanmayacaksınız, az önce denedim, izin vermiyor, neredeyse telefonu kırıyorlardı))
-
- Nirvana’dayım
O kadar da belli değil, röntgencilik her zaman poz vermekten daha güzeldir)))
-
Bugün onun epilasyonunu yaptık, bu yüzden ona bunun nasıl olduğunu göstermek ve aynı zamanda onu buraya atmak istedim. biraz Photoshop. Ama işe yaramadı, hiçbir şey söylemedim))
Baştan çıkarıcı bir pozda ve tam elbiseli olması pek olası değil , uzanıp gizlice fotoğrafını çekmemi bekliyor)))Sibiryak89: ↑09 Jun 2022, 22:54 O kadar açık değil, röntgencilik her zaman poz vermekten daha güzeldir)))
Bugün onun epilasyonunu yaptık, bu yüzden ona bunun nasıl olduğunu göstermek ve aynı zamanda onu buraya atmak istedim. biraz Photoshop. Ama işe yaramadı, hiçbir şey söylemedim))
-
- Nirvana’dayım
, günlük hayatta çıkarın
evine bakın) ))
Tükenme, yakınlık, kadınların güzellik yaratmak yerine seksi filme çekmelerine izin verilmesini tercih ederlerIsis: ↑09 Jun 2022, 23:00Baştan çıkarıcı bir pozda olması pek olası değil ve tam elbiseyle uzan ve gizlice onun fotoğrafını çekmemi bekle)))Sibiryak89: ↑09 Jun 2022, 22:54 Çok açık değil, röntgencilik her zaman poz vermekten daha güzeldir))
Bugün onun epilasyonunu yaptık, bu yüzden ona bunun nasıl olduğunu göstermek ve aynı zamanda onu fırlatmak istedim Biraz Photoshop’tan sonra burada. Ama işe yaramadı, hiçbir şey söylemedi))
-
Hayır arkadaşlar, kusura bakmayın, ev fotoğrafı yok. Eğer şanslıysanız sadece memeler/amcıklar. Söz vermeyeceğim ama sessizce yapabilirsem, bunu ortaya koyacağım.
-
- Orgazm!
Isis, neden sık sık " göğüsler/amcıklar"? Boş bir soru, meraktan. Ayrıca pratik yapıyoruz, bu yüzden ilgileniyorum. Son zamanlarda giderek daha az fotoğraflanıyorlardı, daha önce sık sık fotoğraflanıyordu; Sadece video işe yaramadı, ikimiz de beğenmedik. Nasılsın?
-
Nasıl ve ne hakkında konuşmak istediğimi yukarıda yazdım size. Bilgi alışverişi)))
-
Garip bir utangaçlığı var. Bırakın videoları, fotoğraflara bile izin verilmiyor, insanların önünde samimiyetle ilgili konuşmalar yapılmıyor, geçmişiyle ilgili ipuçları bir yana bırakılsın.
Ama bugün, kelimenin tam anlamıyla yarım saat önce, amı güzelleştirmek için kullanılan düzelticinin aynısıyla sikişmek hoş karşılanır. Ve deli gibi geldi, düzeltici tüm bu süre boyunca açıktı ve titriyordu))))
Düzelticinin bir fotoğrafını yayınlayabilirim))))
Dürüst olmak gerekirse, bazı nedenlerden dolayı bunu hiç denemedim. Burada paylaşmak istedim ama henüz yapamıyorum.
Garip bir utangaçlığı var. Bırakın videoları, fotoğraflara bile izin verilmiyor, insanların önünde samimiyetle ilgili konuşmalar yapılmıyor, geçmişiyle ilgili ipuçları bir yana bırakılsın.
Ama bugün, kelimenin tam anlamıyla yarım saat önce, amı güzelleştirmek için kullanılan düzelticinin aynısıyla sikişmek hoş karşılanır. Ve deli gibi geldi, düzeltici tüm bu süre boyunca açıktı ve titriyordu))))
Düzelticinin bir fotoğrafını yayınlayabilirim))))
-
- Orgazm!
Isis, hiç umurumda değil. Ve elimden geldiğince bunu sizlerle paylaşıyorum. Belki bazı sorular sorabilirsin? Bir sorunuzu bile cevapsız bırakmamışım gibi görünüyor ama öyle olunca da aklıma ilginç bir olay gelmiyor.Nasıl ve nelerden bahsetmek istediğimi yukarıda yazdım size. Bilgi alışverişi)))

-
Bu konuyu eşinize göstermeye çalıştınız mı? Peki bu bir sır değilse sen ve o kaç yaşındasınız?
-
- Orgazm!
Eşim ve ben fotoğraf çekmeyi seviyoruz ve bu bizi heyecanlandırıyor, hatta oynayabilirsiniz...
Aynı yaştayız, hafta sonundan sonra 43 yaşında olacağım.
Denemenizi tavsiye ederim, ancak yalnızca kameranın onun elinde olmasını tavsiye ederim. Yine de kadınlar daha iyi fotoğraf çekiyor, doğru açıyı biliyor vs. ve poz vermeyi seviyorlar. Ve bu süreçte eğer ilgilenirse kameranın kendisi de sana verecek.Dürüst olmak gerekirse, bazı nedenlerden dolayı hiç denemedim.
Eşim ve ben fotoğraf çekmeyi seviyoruz ve bu bizi heyecanlandırıyor, hatta oynayabilirsiniz...
Henüz değil, bu hafta sonu sana göstereceğim. İş gezisindeyim, o evde, onu gördüğümde mutlaka göstereceğim.Bu konuyu eşinize göstermeye çalıştınız mı? Peki bu bir sır değilse sen ve o kaç yaşındasınız?
Aynı yaştayız, hafta sonundan sonra 43 yaşında olacağım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
Çok ilginç bir hikaye. Bana çok yakın. Karımın o kadar çok cinsel partneri olmadı (ama kim bilir). Kesinlikle iki tanesini biliyorum. Ve eski sikiklerle ilgili hikayeleri de çok heyecan verici.
- These users thanked the author Vladtsst for the post (total 3):
- Onizm, Sibiryak89, Cidden
-
Ve bir şey daha. Buradaki açıklamalara verilen tepkilerin düzeyi beni genel olarak şaşırttı: çoğunlukla olumlu ve anlayışlı geri bildirimler.
İtiraf etmeliyim ki bundan önce tüm bunları başka bir platformda, ayrıca seks ve onun özellikleriyle ilgili bir forumda paylaşmaya çalıştım. Benzer nitelikte konular vardı, o yüzden denedim. İlk gönderiden sonra kelimenin tam anlamıyla neyin başladığını hayal bile edemezsiniz)))) bir sürü hakaret, kir ve olumsuzluk: “fahişe, fahişe, sperm yuvası, bu nasıl mümkün olur, biz öyle değiliz, arsız (olmadım) bu kelimeyi 80’lerden beri duydum)))) , mürekkep hokkası, oradaki erkeklerin hepsi bakirelerle evliydi, vb. Konu günah suçlamalarına ve cennetsel ve karmik cezalara ilişkin vaatlere geldi)))
konuyu kapatmak ve tamamen tesadüfen bu forumu buldum. Ve burada insanlar yeterli, buna çok sevindim.
Günaydın, sevgilim hakkında biraz daha konuşayım:
Bir kez, 23-24 yaşlarındayken, boşandıktan sonra bir süre genç bir adamla çıktı, haftada birkaç kez onun evinde sıradan toplantılar yaptı, bazen geceyi orada geçirdi. onun yerinde oturdular, içtiler ve yatmak üzereydiler ama sonra yanına geldiler, kapı çaldı, kapıyı açtı, gelen arkadaşıydı, onu daha önce görmemişti, arkadaşı gelmişti. vardiyasından yeni geldi, neredeyse altı aydır kuzeydeydi, evlenmemişti ve arkadaşlarının gelişini hemen yıkamaya gitti) Erkek arkadaşı elbette pek mutlu değildi, o zaten seks havasındaydım Olya da öyleydi, ama dostluk dostluktur, özellikle de bir torba dolusu içki ve atıştırmalık getirdiğine ve ziyafet devam ettiğine göre. Gece yarısından sonra uzun bir süre orada oturduk. Ola’nın erkek arkadaşı ve bir arkadaşı büyük bir kavgaya tutuştular ve geceyi orada geçirmek istediler. Daire üç odalı bir daireydi, beni sorunsuz bir şekilde içeri aldılar. Neyse yatmaya gittik. Olya ve ailesi yatak odasına uzandılar, kapıyı sıkıca kapattılar, seks yapmaya çalıştılar ama çok sarhoşlardı, neredeyse hiçbir şey olmadı ve bayıldılar.
Ancak gece yarısı uyku ve alkol nedeniyle Olya, erkek arkadaşının uyandığını ve onu okşamaya başladığını hissetti. Biraz ayıldığını düşündü, direnmedi, yarı uykuda yattı, biraz cevap verdi ve giderek daha ısrarla onu okşamaya devam etti, sonra bacaklarını açtı, içeri girdi ve sikişmeye başladı. Olya hâlâ oldukça sarhoştu, neredeyse hiçbir şey anlamadı ve direnmedi. Bütün bunların nasıl ve ne kadar sürdüğünü hatırlamıyor, görünüşe göre onu birkaç kez ters çevirdi ve hatta ağzına koymaya çalıştı, ama kusabileceğinden korktu ve dudaklarını açmadı. Ve her zaman ona bir şeylerin yanlış olduğu, bir şekilde farklı olduğu görülüyordu. Bir süre sonra erkek arkadaşı yoruldu, sonunda uykuya daldı ve hava tamamen aydınlandığında uyandı. Yatakta yalnızdı, bir şekilde ayağa kalktı ve yatağa ve kendisine baktı. Kendimde düne ait birçok iz buldum, kasık kıllarımın birbirine yapıştığını, göğsümde de kurumuş lekeler olduğunu söyledi. Neyse, hemen elbisesini giyip banyoya gitti. Erkek arkadaşı ve arkadaşı çoktan akşamdan kalma bir şekilde masada oturuyorlardı. Olya tuvalete gitti, kısa bir duş aldı ve adamların yanına çıktı. Şimdi oturmuş bir şeye gülüyorlardı. Arkadaşının gece olanları duyduğunu ve şimdi tartıştığını düşünüyordu. Ama adam ona şunu sordu: Gece nasıl ayrıldığımı hatırlıyor musun? Hayır, hatırlamadığını ama bir yere gittiğini mi söyledi? Genelde geceleri kendini çok kötü hissediyordu, tuvalete gitti, tuvalete sarılarak oturdu, kendini çok hasta hissetti, sonra bir şekilde dışarı çıktı, bir şekilde oturma odasındaki kanepeye doğru ilerledi, üzerine düştü ve bayıldı. sabaha kadar. Olya dondu... Peki geceleri kiminle birlikteydi o zaman? Arkadaşıma dikkatlice baktım, gözle görülür derecede daha neşeliydi, görünüşe göre dün çok daha ayıktı. Adam ona zar zor göz kırptı ve geceleri onu sikenin kendisi olduğunu anladı. Dehşete düşmüştü: sana söyledi mi söylemedi mi? Ama görünüşe göre bunu söylemedi ve söylemeye de niyeti yoktu. Konuşma başka konulara döndü, Olya bir süre oturdu ve biraz uyumak ve kendini toparlamak için eve gitti.
Akşam geç saatlerde kapı zili çaldığında neredeyse hiç şaşırmadı. açtı ve eşikte çok arkadaş canlısı bir adam vardı. Özür dilemeye geldiğini, bir torba şarap ve meyve getirdiğini ve içeri girmek istediğini söyledi. O halde sanırım her şey açık. Vardiyalı işçi, altı aylık perhizden sonra))))
Olya o dönemde erkek arkadaşından ayrılmamıştı, ilişkileri zaten düşüşteydi ama ne kendisi ne de arkadaşı ona bir şey söylemedi, daha az görüştüler sık sık, çoğunlukla onun evinde ve geri kalan zamanlarda bu arkadaşıyla sevişiyordu, yanmamak için de çoğunlukla onunla sevişiyordu)))) Bu onun için ilk kez aynı anda iki kişiyle çıktığı zamandı . İlk başta çok utandım, ilkinin her şeyi öğrenmesinden ya da başkasının öğrenmesinden korkuyordum. Vardiyalı çalışan arkadaşıyla ilişkisini bitirmediğini biliyordu, bunda ısrar etmedi, onun için sadece tatile çıkan bir kızdı)))) ikisiyle de birlikte olmak zorunda kaldığında kızmadı bile aynı gün. Görünüşe göre aynı fikirdeydi)))) ama ondan hiçbir şey hakkında konuşmasını istemedi. Onu dedikleri gibi verimli bir şekilde becerdi, ona hediyeler verdi ve yaklaşık iki ay sonra birbirlerinden mutlu bir şekilde ayrıldılar))), uçup gitme zamanı gelmişti. Birkaç ay sonra bir sonraki ziyaretlerinde tekrar buluştular, ama sadece birkaç kez; zaten bir nişanlısı vardı ve Olya zaten onun sadakatsizliğinden pek memnun olmayacak daha ciddi bir amcayla çıkıyordu.
Bekleyeceğim, anladığım kadarıyla çoğunluğu erkeklerden oluşuyor. buna karşı kendi tavırları var, biri yüksek sesle kınıyor, biri sessizce kıskanıyor. Ve gerçekten bir kadının bu duruma nasıl tepki vereceğini bilmek istiyorum, iffetli ya da bakire bir fanatik değil, sizinki gibi normal, orta derecede ahlaksız ve aynı zamanda geçmişi olan bir kadın.
Ve bir şey daha. Buradaki açıklamalara verilen tepkilerin düzeyi beni genel olarak şaşırttı: çoğunlukla olumlu ve anlayışlı geri bildirimler.
İtiraf etmeliyim ki bundan önce tüm bunları başka bir platformda, ayrıca seks ve onun özellikleriyle ilgili bir forumda paylaşmaya çalıştım. Benzer nitelikte konular vardı, o yüzden denedim. İlk gönderiden sonra kelimenin tam anlamıyla neyin başladığını hayal bile edemezsiniz)))) bir sürü hakaret, kir ve olumsuzluk: “fahişe, fahişe, sperm yuvası, bu nasıl mümkün olur, biz öyle değiliz, arsız (olmadım) bu kelimeyi 80’lerden beri duydum)))) , mürekkep hokkası, oradaki erkeklerin hepsi bakirelerle evliydi, vb. Konu günah suçlamalarına ve cennetsel ve karmik cezalara ilişkin vaatlere geldi)))
konuyu kapatmak ve tamamen tesadüfen bu forumu buldum. Ve burada insanlar yeterli, buna çok sevindim.
Günaydın, sevgilim hakkında biraz daha konuşayım:
Bir kez, 23-24 yaşlarındayken, boşandıktan sonra bir süre genç bir adamla çıktı, haftada birkaç kez onun evinde sıradan toplantılar yaptı, bazen geceyi orada geçirdi. onun yerinde oturdular, içtiler ve yatmak üzereydiler ama sonra yanına geldiler, kapı çaldı, kapıyı açtı, gelen arkadaşıydı, onu daha önce görmemişti, arkadaşı gelmişti. vardiyasından yeni geldi, neredeyse altı aydır kuzeydeydi, evlenmemişti ve arkadaşlarının gelişini hemen yıkamaya gitti) Erkek arkadaşı elbette pek mutlu değildi, o zaten seks havasındaydım Olya da öyleydi, ama dostluk dostluktur, özellikle de bir torba dolusu içki ve atıştırmalık getirdiğine ve ziyafet devam ettiğine göre. Gece yarısından sonra uzun bir süre orada oturduk. Ola’nın erkek arkadaşı ve bir arkadaşı büyük bir kavgaya tutuştular ve geceyi orada geçirmek istediler. Daire üç odalı bir daireydi, beni sorunsuz bir şekilde içeri aldılar. Neyse yatmaya gittik. Olya ve ailesi yatak odasına uzandılar, kapıyı sıkıca kapattılar, seks yapmaya çalıştılar ama çok sarhoşlardı, neredeyse hiçbir şey olmadı ve bayıldılar.
Ancak gece yarısı uyku ve alkol nedeniyle Olya, erkek arkadaşının uyandığını ve onu okşamaya başladığını hissetti. Biraz ayıldığını düşündü, direnmedi, yarı uykuda yattı, biraz cevap verdi ve giderek daha ısrarla onu okşamaya devam etti, sonra bacaklarını açtı, içeri girdi ve sikişmeye başladı. Olya hâlâ oldukça sarhoştu, neredeyse hiçbir şey anlamadı ve direnmedi. Bütün bunların nasıl ve ne kadar sürdüğünü hatırlamıyor, görünüşe göre onu birkaç kez ters çevirdi ve hatta ağzına koymaya çalıştı, ama kusabileceğinden korktu ve dudaklarını açmadı. Ve her zaman ona bir şeylerin yanlış olduğu, bir şekilde farklı olduğu görülüyordu. Bir süre sonra erkek arkadaşı yoruldu, sonunda uykuya daldı ve hava tamamen aydınlandığında uyandı. Yatakta yalnızdı, bir şekilde ayağa kalktı ve yatağa ve kendisine baktı. Kendimde düne ait birçok iz buldum, kasık kıllarımın birbirine yapıştığını, göğsümde de kurumuş lekeler olduğunu söyledi. Neyse, hemen elbisesini giyip banyoya gitti. Erkek arkadaşı ve arkadaşı çoktan akşamdan kalma bir şekilde masada oturuyorlardı. Olya tuvalete gitti, kısa bir duş aldı ve adamların yanına çıktı. Şimdi oturmuş bir şeye gülüyorlardı. Arkadaşının gece olanları duyduğunu ve şimdi tartıştığını düşünüyordu. Ama adam ona şunu sordu: Gece nasıl ayrıldığımı hatırlıyor musun? Hayır, hatırlamadığını ama bir yere gittiğini mi söyledi? Genelde geceleri kendini çok kötü hissediyordu, tuvalete gitti, tuvalete sarılarak oturdu, kendini çok hasta hissetti, sonra bir şekilde dışarı çıktı, bir şekilde oturma odasındaki kanepeye doğru ilerledi, üzerine düştü ve bayıldı. sabaha kadar. Olya dondu... Peki geceleri kiminle birlikteydi o zaman? Arkadaşıma dikkatlice baktım, gözle görülür derecede daha neşeliydi, görünüşe göre dün çok daha ayıktı. Adam ona zar zor göz kırptı ve geceleri onu sikenin kendisi olduğunu anladı. Dehşete düşmüştü: sana söyledi mi söylemedi mi? Ama görünüşe göre bunu söylemedi ve söylemeye de niyeti yoktu. Konuşma başka konulara döndü, Olya bir süre oturdu ve biraz uyumak ve kendini toparlamak için eve gitti.
Akşam geç saatlerde kapı zili çaldığında neredeyse hiç şaşırmadı. açtı ve eşikte çok arkadaş canlısı bir adam vardı. Özür dilemeye geldiğini, bir torba şarap ve meyve getirdiğini ve içeri girmek istediğini söyledi. O halde sanırım her şey açık. Vardiyalı işçi, altı aylık perhizden sonra))))
Olya o dönemde erkek arkadaşından ayrılmamıştı, ilişkileri zaten düşüşteydi ama ne kendisi ne de arkadaşı ona bir şey söylemedi, daha az görüştüler sık sık, çoğunlukla onun evinde ve geri kalan zamanlarda bu arkadaşıyla sevişiyordu, yanmamak için de çoğunlukla onunla sevişiyordu)))) Bu onun için ilk kez aynı anda iki kişiyle çıktığı zamandı . İlk başta çok utandım, ilkinin her şeyi öğrenmesinden ya da başkasının öğrenmesinden korkuyordum. Vardiyalı çalışan arkadaşıyla ilişkisini bitirmediğini biliyordu, bunda ısrar etmedi, onun için sadece tatile çıkan bir kızdı)))) ikisiyle de birlikte olmak zorunda kaldığında kızmadı bile aynı gün. Görünüşe göre aynı fikirdeydi)))) ama ondan hiçbir şey hakkında konuşmasını istemedi. Onu dedikleri gibi verimli bir şekilde becerdi, ona hediyeler verdi ve yaklaşık iki ay sonra birbirlerinden mutlu bir şekilde ayrıldılar))), uçup gitme zamanı gelmişti. Birkaç ay sonra bir sonraki ziyaretlerinde tekrar buluştular, ama sadece birkaç kez; zaten bir nişanlısı vardı ve Olya zaten onun sadakatsizliğinden pek memnun olmayacak daha ciddi bir amcayla çıkıyordu.
-
- Orgazm!
Ve hikaye harika, hatta biraz aşırı. :iyi:
Forumda yer almanıza sevindim.

Burada ve bu konuda karınız konusunda şanslısınız, benimki ne kadar denesem de böyle bir duruma sarhoş olamıyor. Her zaman "açık bir zihin" içinde. Tabii ki sarhoş olduğunda ufku genişliyor ama o kadar da değil...
Ve hikaye harika, hatta biraz aşırı. :iyi:
-
Evet, bu çok uzun zaman önceydi, gençliğimdeydi. Şimdi tabi ki ne ben ne de o bu noktaya ulaştık; genel olarak çok az içmeye başladık. Genelde yılda en fazla birkaç kez kendine çok fazla izin veriyor. Ben de kendimi kaptırmamaya çalışıyorum, bir ara kendimden geçerken ne olduğunu hatırlıyorum)) Ve daha dün bu konuyu tekrar konuştuk, bana buna hile demememi söyledi, bunun hile olduğunu düşünmüyor . "İçtin, bazen geceyi evde geçirmedin, bana çok az zaman ayırdın, neredeyse beni becermeyi bıraktın, o yüzden sağımdaydım), yine de o adama değil de eve gitmem iyi oldu, bilmiyorum" işlerin nasıl biteceğini bilmiyorum"
Ama daha önce başına gelenlerin çoğunun sarhoş bir dükkanda olduğunu düşünmeyin, hayır, maceralarının çoğu güçlü bir akıldaydı))), yalnızca alkol bazen rahatlamaya yardımcı oldu.
Hikâyeyi beğendiğinize sevindim, akşamın ilerleyen saatlerinde başka bir şey yayınlamaya çalışacağım.
Ve sen onun sadece geçmişiyle ilgileniyorsun, ara sıra bize neler olduğuyla ilgilenmiyor musun?))) Ve dün ona saç kesme makinesi açıkken onu becerdiğimizi söyledim))) ama kimse tepki gösterdiğini umursamıyor))))
Ama daha önce başına gelenlerin çoğunun sarhoş bir dükkanda olduğunu düşünmeyin, hayır, maceralarının çoğu güçlü bir akıldaydı))), yalnızca alkol bazen rahatlamaya yardımcı oldu.
Hikâyeyi beğendiğinize sevindim, akşamın ilerleyen saatlerinde başka bir şey yayınlamaya çalışacağım.
Ve sen onun sadece geçmişiyle ilgileniyorsun, ara sıra bize neler olduğuyla ilgilenmiyor musun?))) Ve dün ona saç kesme makinesi açıkken onu becerdiğimizi söyledim))) ama kimse tepki gösterdiğini umursamıyor))))
-
- Orgazm!
Hayır, elbette sadece geçmiş değil... Zaten yabancı cisimler, taraklar, baloncuklar vb. Zaten yıllar içinde birikmiş iyi bir oyuncak koleksiyonu. Düzeltici kullanmak kesinlikle ilginç ama bence güvenli değil, buna cesaret edemem...

-
Ve periyodik olarak oyuncakları ve doğaçlama nesneleri kullanırız))) çok sık değil, ama yine de. Ve düzelticiyi streç filme sardım ve prezervatif taktım. Bunları kendimiz kullanmıyoruz ancak bu tür durumlar için saklıyoruz. Yani her şey son derece güvenliydi. Ve çığlıklarla çok şiddetli bir şekilde sona erdi ve sonra pencereyi kapatmadıklarını hatırladılar (((( ve birinci katta yaşıyoruz, dışarıda yaz, akşam ve sokak insanlarla doluydu, Sanırım herkesi duydular ((( düzelticiden sonra, kendisininkini yapıştırmadı, ağzına biraz becerdi ve sonra kendi elleriyle onun üzerinde bitirdi. Ve bu sabah ben yazarken) iki arkadaş hakkında bir hikaye, heyecanlandım ve yatak odasına gittim (bugün farklı odalarda uyuduk, hayır. Kavga ettik, sadece televizyonun önünde uyuyakaldım) ve hazırlık yapmadan onu traş edilmiş amcıklarıyla becerdim dün işteyim ama şimdiden akşam için planlar yapıyorum))))
-
Hâlâ iş gezisinde misin? Eşinizin ne yaptığını düşünüyorsunuz? Herhangi bir şüphe var mı?)))))) Yani bu bir klasik: iş gezisindeki erkekler))) Mastürbasyona düşkün değil mi?
-
Yine de konu kapandı. Görünüşe göre herkes ilgisini kaybetmişti. Bu anlaşılabilir bir durum, yayınladıklarımdan sonra başka bir şeyle şaşırtmak muhtemelen zor.
Benim de hâlâ hatırlamak istemediğim anlar olmasına rağmen, eşimden daha fazla ayrıntı almak şöyle dursun. Yine de bazı sınırlar var.
Her halükarda herkese teşekkürler, ilginç ve rahatlatıcıydı. Eşime ve sevgililerime selamlar. Güle güle. Ara sıra uğrarım ama burayı her yerden daha çok sevdim.
Adios))))
Benim de hâlâ hatırlamak istemediğim anlar olmasına rağmen, eşimden daha fazla ayrıntı almak şöyle dursun. Yine de bazı sınırlar var.
Her halükarda herkese teşekkürler, ilginç ve rahatlatıcıydı. Eşime ve sevgililerime selamlar. Güle güle. Ara sıra uğrarım ama burayı her yerden daha çok sevdim.
Adios))))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 179 Replies
- 9054 Views
-
Last post by George
-