Ensest
-
Автор темыYaroslavya47
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Ensest
Yani kısacası, ben ve annem şehirde Buryan’ı yırtıyorlardı, annem sabahlık giymişti ve kansere çok yakalanmıştı, siyah külotunu gördüm ve oyalanmadım, önce ben kalktım ve Ani bir hareketle komşu var mı diye baktım, sikimi çıkardım ve hızla annemin külotunu itip penisini amının içine soktu, tabi ki annem kızdı ama sonra sakinleşti, yavaş yavaş hareket etmeye başladım. Yaklaşık 20 kez biraz soktum ve doğrudan onun içine girdim, ardından penisi yaklaşık 3 dakika içeride tuttum. Sonra çıkardım ve annemin amından sperm aktı, annem arkasını döndü ve beğendiğini söyledi
Aynı akşam bir sandalyede oturup video izliyordum ve sonra annem geldi ve şöyle dedi: seks istiyordu ve bu düşünce bana çok zor anlar yaşattı sikim ayağa kalktı, annem sundressini çıkardı ve ben delirdim, annem beni dövdü, beyaz bir tanga ve beyaz sutyen giydim, pantolonumu ve külotumu çıkardım
Ve annem kıçını penis üzerinde hareket ettirmeye başladı, vızıltıdan neredeyse ölüyordum
Sonra göğüslerini yakaladım ve yaklaşık 40 dakika boyunca yaladım ve o sırada annem beni mastürbasyon yapıyordu, sonra bana oral seks yapmaya başladı, iki kez ağzına girdim, sonra bana prezervatif taktı ve yaklaşık bir saat boyunca amını siktim, şimdi geldiğimi hissettiğimde hızlı ve yavaş bir şekilde ona girmeye çalıştım, sikimi çektim. vajinamdan çıktım, prezervatifimi çıkardım ve hızla annemin yüzüne mastürbasyon yapmaya başladım, gözlerinin içine girdim ve üstelik ağız dolusu da geldim
Aynı akşam bir sandalyede oturup video izliyordum ve sonra annem geldi ve şöyle dedi: seks istiyordu ve bu düşünce bana çok zor anlar yaşattı sikim ayağa kalktı, annem sundressini çıkardı ve ben delirdim, annem beni dövdü, beyaz bir tanga ve beyaz sutyen giydim, pantolonumu ve külotumu çıkardım
Ve annem kıçını penis üzerinde hareket ettirmeye başladı, vızıltıdan neredeyse ölüyordum
Sonra göğüslerini yakaladım ve yaklaşık 40 dakika boyunca yaladım ve o sırada annem beni mastürbasyon yapıyordu, sonra bana oral seks yapmaya başladı, iki kez ağzına girdim, sonra bana prezervatif taktı ve yaklaşık bir saat boyunca amını siktim, şimdi geldiğimi hissettiğimde hızlı ve yavaş bir şekilde ona girmeye çalıştım, sikimi çektim. vajinamdan çıktım, prezervatifimi çıkardım ve hızla annemin yüzüne mastürbasyon yapmaya başladım, gözlerinin içine girdim ve üstelik ağız dolusu da geldim
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Ensest
Yaroslav947, Tanrım! Ne tutkulu yüzleri tarif ettin! Biraz daha yetkin olsaydınız, bu fiyat fantezilerinize değmezdi!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 4 years
-
Автор темыYaroslavya47
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 4 years 1 month
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 3 years 2 months
Eğer hala dışarı fırlayıp üste çıkıyorsa neden prezervatif taktın? Daha net yalan söyle.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 9 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Orientation: biseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yönetici!!! Gözlerimiz kanıyor! Bu saçmalığı uzaklaştırınYaroslav947: ↑03 Aug 2021, 15:37 Kısacası, bil mi ve annesi Bur’yan anneyi parçalıyorlardı bili, sundress giymişti ve köpek gibi çok alçakta duruyordu, siyah külotunu gördüm ve oyalanmadım, ben önce kalktım ve ani bir hareketle komşu var mı diye baktım, siki ve bistroyu çıkardım annemin külotunu kenara ittim ve sikini amının içine soktum, annem kızdı tabii ki, ama sonra ben sakinleştim, yaklaşık 20 kez azar azar hareket etmeye başladım, onu içeri soktum ve doğrudan onun içine girdim, sonra yaklaşık 3 dakika boyunca aletimi içeride tuttum. Sonra çıkardım ve annemin amından sperm aktı, annem arkasını döndü ve beğendiğini söyledi
Sonra göğüslerini yakaladım ve yaklaşık 40 dakika boyunca yaladım ve o sırada annem beni mastürbasyon yapıyordu, sonra bana oral seks yapmaya başladı, iki kez ağzına girdim, sonra bana prezervatif taktı ve yaklaşık bir saat boyunca amını siktim, şimdi geldiğimi hissettiğimde hızlı ve yavaş bir şekilde ona girmeye çalıştım, penisimi çektim. vajinamdan çıktım, prezervatifimi çıkardım ve hızla annemin yüzüne mastürbasyon yapmaya başladım, gözlerinin içine girdim ve üstelik ağzım dolu bir spermle geldim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 7 months
Yaroslav947,
Yüksekten ölsen daha iyi olurdu...!Yaroslav947: ↑03 Aug 2021, 15:37 anne onu hareket ettirmeye başladı kıçından penisin üstünde neredeyse yüksekten ölüyordum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 3 years 2 months
Annenin fotoğrafı var mı?
- These users thanked the author Jjjon for the post:
- Sibiryak89
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Evet, sunum seviyesi 6-7 sınıflar, okulda kimin çalıştığını tartışacağız, anneyi çıkaracağız, hatasız Rusça
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- De5tro
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 8 months
Ya okuma yazma bilmeyen bir okul çocuğu tarafından yazılmıştır ya da Rusça değildir. C notu olan bir hikaye. Kısacası birisinin şakası gibi görünüyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Muhtemelen yazarken neredeyse ölüyordun.
- These users thanked the author sergey.chirkov for the post:
- Mart
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post