Olgun kadınların da sekse ihtiyacı var

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Olgun kadınların da sekse ihtiyacı var

Unread post by Anonim »

İsimsiz kadın, 47 yaşındayım ve benim gibi olgun insanlara, özellikle de kızlara karşı duyulan memnuniyetsizliği anlamıyorum. Eğer genç değilsem, bu sekse ihtiyacım olmadığı anlamına gelmez. Yatakta ilgi çekici değilim, diyelim ki bir sevdiğim var, o 35 yaşında ve onunla mutluyum, ikimiz de sikişmeyi ve denemeyi seviyoruz, oral seksten hoşlanıyoruz, BDSM, oldukça alışılmadık yerlerde seviyoruz, yani eğer kişi kendini yaşından daha genç hissediyorsa sıkıcı ve soğuk değildir)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anonim, kadın, 47 yaşındayım ve bu kadar olgun insanlara karşı duyulan hoşnutsuzluğu anlamıyorum...

Unread post by Nikk »

Sevgili anonim kadın!
Birincisi kadınlarda cinselliğin gelişmesi 50-55 yaşına kadar sürüyor...
İkinci olarak kendinizi 15 yaş civarında hatırlayın. O zaman 25 yaşında bir adam sana yaşlı bir adam gibi göründü! Ve 20 yaşındayken kırk yaşındakiler size kalın kafalı yaşlı adamlar gibi göründü...
Üçüncü olarak, aşk cephesindeki rekabeti hesaba katın. Olgun kadınlar yatakta genç bir rakip kadar ilginç şeyler sunabilir
hayal bile edilemez!
Bu arada, senin ve sevdiğin kişinin adına sevindim...
These users thanked the author Nikk for the post (total 6):
annem adam yaptı, geniş kalçalı adam, Eugene1eva, Cidden, ilmir, Evgenia
Vahşi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Anonim, kadın, 47 yaşındayım ve bu kadar olgun insanlara karşı duyulan hoşnutsuzluğu anlamıyorum...

Unread post by Vahşi »

Anonim, duygularınız ve bağlılığınız konusunda harikasınız seks. Bravo
These users thanked the author Vahşi for the post:
Evgenia
Mihail
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Mihail »

sana kesinlikle katılıyorum
Siyah_960
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by Siyah_960 »

Anonim: 15 Nov 2019, 17:05 diyelim ki sevdiğim biri var, o 35 yaşında ve onunla mutluyum, ikimiz de sikişmeyi ve deney yapmayı seviyoruz, oral seksten, BDSM’den hoşlanıyoruz, oldukça alışılmadık yerlerde seviyoruz, yani kişi kendini daha genç hissediyorsa yaşına göre sıkıcı ve soğuk değil demektir
Ve devam et. Benim de deneyimim oldu (ben 21 yaşındaydım, o 44 yaşındaydı) ve anılar çok hoş. Özellikle oral seks.
These users thanked the author Siyah_960 for the post (total 3):
annem adam yaptı, Eugene1eva, Evgenia
Roma123
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by Roma123 »

Anonim: 15 Nov 2019, 17:05 Genç değilsem bu sekse ihtiyacım olmadığı veya yatakta ilgi çekici olmadığım anlamına gelmez,
n40-46 yaşlarında çok sayıda kadın vardı) ve evet, bu yaşta kadınların cinsel potansiyeli en iyi seviyededir
These users thanked the author Roma123 for the post:
Evgenia
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890

Unread post by Avare »

Kimin sizden memnuniyetsizliğini ifade ettiğini bilmiyorum, ancak kişisel deneyimlerime dayanarak şunu söyleyeceğim: olgun kadınlara +/- özel konularda yaşınıza çok değer veriliyor (ilişkimiz sırasında en büyük partnerim 52 yaşındaydı), Sadece bu tür kadınların herhangi bir öğrenciye nasıl bir avantaj sağlayabileceğini ekleyebilirim, çünkü ne istediğini, onu nasıl elde edeceğini biliyorsun, daha az karmaşıksın, daha rahatsın. Olgunluk ve deneyim arzuyu yaratır. Sen ve erkeğin adına içtenlikle mutluyum, birbirinizden keyif alın, eğlenin ve kimseyi dinlemeyin, sadece sizi kıskanıyorlar
These users thanked the author Avare for the post (total 4):
pirinç, SergeiKa, ilmir, Evgenia
Lilomelech
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by Lilomelech »

Her yaştan patlamış mısırı seviyorum! Burada asıl önemli olan çekinmemek, 9 yıl boyunca yetişkin olarak benden 9 yaş büyük bir bayanla çıktım, onun iki yetişkin oğlunun eğitiminde, kır evinin tadilatında görev aldım, orası 1300 km. benimki, her zaman hoş karşılanan bir misafirdi ve ben de onunla olduğumu sanıyordum, sonra birden evlendim ve yurt dışına çıktım, şimdi yardım istiyor, nasıl çıkabilir bu sınırdan, umurumda değil kahretsin, özellikle sorun olmazsa yardım ederim ama iki ailemi sürüklüyorum ve onları kesinlikle mahrum bırakıyorum, yapmayacağım
These users thanked the author Lilomelech for the post (total 2):
Mitya, Evgenia
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Bütün bunlarda (yaşlı kadınları kastediyorum) pek çok nüans var.
Öncelikle yetişkin bir kadınla (eğer onunla bir anlaşmaya varabilirseniz) cinsel bir nesne olarak ilgileniyorsunuz. Yani, seni amacına uygun olarak istiyor.
Basitçe söylemek gerekirse, iyice sikilmek istiyor ve sana bunu ona sağlayabilecek biri olarak bakıyor.

Ancak burada onun beklentilerini aldatmamanız gerektiğini unutmamak gerekir. Ve seninle gelip gelmeyeceği onun üzerinde bıraktığın izlenime bağlı. Manevi değerleriniz anlamında değil. Hayır.
Sana baktığında, onu iyice sikebilecek kişinin sen olduğunu düşünmesi gerekir.
İkincisi, nasıl giyindiğine, ne kadar hoş, kibar olduğuna bakacaktır. ve nazik. Ama her şeyden önce önemli olan onun beklentilerini karşılayıp karşılayamayacağınız.

Ve şunu hatırlamanız gerekiyor. Ve kendinize illüzyonlar yaratmayın. Ve kendinizi fazla abartmamaya çalışın. Ve her şeyden önce kendinize şunu sorun: Bu kadının beklentilerini karşılayabilir misiniz?
Onu sonuna kadar sikebilir misiniz? Ayrıca fiziksel özelliklerinizi değerlendirmek için vücudunuza bakarak. Bunlar bu bayan için yeterli mi?
Çünkü eğer büyük bir kalçası ve büyük dolgun omuzları varsa, o zaman amının da vücuduyla orantılı olduğunu varsaymalıyız.

Ve işe yaramayacak mı yani penisinizin uzunluğu ve kalınlığı vajinasına penisin başından daha derin olmayan bir derinliğe kadar nüfuz etmeye yetecek mi?
Ben şahsen bu tür durumlarla karşılaşmadım, ancak Sıradan erkeklerin yaşlı ve dolayısıyla fazla kilolu kadınlarla birlikte olduğu birçok video gördüm.
Ve bu videolarda partnerinin taktik ve teknik verilerinin bir oyuncu için açıkça çok küçük olduğunu çıplak gözle görebilirsiniz. kadın.

O fakir ve şu şekilde ve bu şekilde. Ve o da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve şu anda gerçekten tam anlamıyla nüfuz edilmeyi istiyor. Böylece sik onun tüm amını sınırına kadar doldurur. Ama gerçekte penisi girişte bir yerlerde sürünüyor ve hepsi bu. Adam da görünüşe göre bunu kendisi de hissediyor ve sorunu anlıyor. Ayrıca beklentileri karşılamak için elinden geleni yapıyor. Ve bunu bir şekilde telafi etmek için cunnilingus’a geçiyor. Veya klitorisine masaj yapmaya başlar, parmaklarını amının içine sokar ve bu şekilde onu orgazma ulaştırmaya çalışır.

Bu nedenle, yetişkin bir bayanın üzerine çıkma ihtimaliniz varsa, o zaman sonuçlarının farkında olmalı ve anlamalısınız. Ve eğer penisinizin gerçekten yaklaşık yirmi santimetre olduğunu ve iyi durduğunu söylersek, o zaman her şey yolunda demektir. Ancak normal parametreleriniz varsa, bu Everest’e tırmanmaya değip değmeyeceğini dikkatlice düşünmek muhtemelen daha iyidir. :-)
Konuya dönersek, yaşlı kadınların seks konusunda iyi olduklarını çünkü seks istediklerini ve bunu sizden beklediklerini söyleyeceğim. Ve başka bir şey değil, genç yarışmacıların yukarıda söylediği gibi.

Çünkü genç kızlar genellikle amlarını seks için değil, göğüslerinden bir çeşit çörek almak için kullanırlar. kendi
Ve onların amları bu genç bayanın belirli arzularını yerine getirebilenler için bir yem. Ve seks uğruna çok daha az sıklıkta sevişiyorlar, ancak bu seksten bir şeyler elde etmek için giderek daha fazla sikişiyorlar.
Ve erkekler bunu her zaman hatırlamalıdır. Artık istedikleri şey sikin değil, onun için neler yapabileceğin. Ve eğer şu anda iç çamaşırını giymene izin verirlerse bu, seksten sonra senden bir şey isteyecekleri anlamına gelir.
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Vasyanitsa: 16 Jul 2021, 12:34 Çünkü genç kızlar genellikle amlarını seks için değil, kendilerine ait çörekler elde etmek için kullanırlar.
Karşılaştırmayı hatırlıyorum: Bir kızla tanıştım, öpüştük, sonra meslektaşımı terfi ettirdim, orada oturup öpüştük, hemen fark, kızla 10 saniye sürdü ve bu kadar, ama kadınla öyle olmadı ’dur, sanki dilde bir sorun varmış gibi geldi,
sonra ona dokundum göğüsleri durmadı ve bir hafta sonra bundan sıkılıp seks yaptı.
These users thanked the author alex503311 for the post (total 3):
Sibiryak89, ilmir, Evgenia
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Nitekim seksten sonra gençler hemen sorun yaşar ve koca bir pisliktir; kırk yaş üstü bayanlar için geleceğe güven verir ve gelecekte onlarla tanışmaktan mutluluk duyar. Böyle🌹’ler varsa teşekkür ederiz. 127801;🌹
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Piero, ilmir
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Sağ! Önemli olan mizaçtır! :)
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
İvannavi, Evgenia
Eric
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by Eric »

Anonim, umarım beni özlersin?
joker
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by joker »

Yaşınızla ilgili kompleksleriniz olmamalıdır, herkesin yetişkin bayanlara karşı farklı düşünceleri ve tutkuları vardır, 25 yaşındayım ve yıllar boyunca farklı yaşlardaki kızları denedim ve bir şeyin farkına vardım ki bir kadın 35 yaşından sonra açılıyor, hepsi benden 10-15 yaş büyük partnerler tam bir ateşti sonunda kendisinden 10 yaş büyük bir kadınla evlenmeye karar verdim, 5 yıldır yaşıyoruz, her şey yolunda ve seks ve ilişkiler yolunda en üst seviyede, dolayısıyla herkes bu konuda farklı düşünüyor
These users thanked the author joker for the post (total 2):
George, SergeiKa
İvannavi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 179

Unread post by İvannavi »

:shamp:

4 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Yaşınızla ilgili kompleksleriniz olmamalı, orası kesin!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Büyükannene mi söylüyorsun, serseri? Mastürbasyon yapmana izin vermiyor mu?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Nasıl yazılacağını unuttun mu? Düşünceyi kendin bile formüle edemiyor musun? Bu anlaşılabilir bir durumdur; sürekli mastürbasyon yapmak kültürel seviyeyi geliştirmeye zaman bırakmaz...
These users thanked the author Nikk for the post:
George
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Daha sadık olalım yoldaşlar!...))
Küçük makumba’da aşırı dozda sperm toksikozu var. Bu onun mevsimi.)))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

MAKUMBA: 29 Dec 2021, 14:24 SergeiKa, Charchet la femme! amın içinde..
Ve sen sadece amın hayalini kurabilirsin, wanker! :ayyy:
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!

ООО!.. 129315; ="1f609">😉🤣🤣🤣
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
Nikk, Evgeniy-Spb
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

niqk: 29 Dec 2021, 18:53
SergeiKa, sharsha la femme! amın içine bak..
Ve sen sadece amın hayalini kurabilirsin, mastürbasyon! :oops:
Bunu yapmamalıydın, evsiz kadın bekaretini aldı. :daypyat:
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
George, SergeiKa
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Zavallı evsiz kadın! Görünüşe göre çok yemiş!!! :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
SergeiKa, Evgeniy-Spb
İvannavi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 179

Unread post by İvannavi »

Anonim, şahsen sohbet etmekten memnuniyet duyarım !)
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304

Unread post by tenzör »

Anonim: 15 Nov 2019, 17:05 Anonim kadın, 47 yaşındayım ve benim gibi olgun insanlara, özellikle de kızlara yöneltilen hoşnutsuzluğu anlamıyorum.
Belki kızlar rakibinizi görür.
These users thanked the author tenzör for the post:
Sibiryak89
brin70
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by brin70 »

Anonim: 15 Nov 2019, 17:05 Anonim kadın, 47 yaşındayım ve benim gibi olgun insanlara, özellikle de kızlara yöneltilen hoşnutsuzluğu anlamıyorum
Genç rakipler sana uygun bir eş yok) tadını çıkar
These users thanked the author brin70 for the post (total 3):
İvannavi, SergeiKa, Cidden
Eugene1eva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111

Unread post by Eugene1eva »

Black_960: 04 Jul 2021, 13:19 Ben de bu deneyimi yaşadım (ben 21 yaşındaydım, o ise 44 yaşındaydı) ve anılarım çok hoş. Özellikle oral seks.
Benzer bir durum da vardı. Hem yaşa hem de hoş anılara göre.
Sözlerin doğruluğu ve doğruluğu nedeniyle 45 Baba Berry’nin tekrar olması boşuna değil. Görünüşe göre atalarımız bizden 20 kat daha akıllıydı.
These users thanked the author Eugene1eva for the post (total 2):
Cidden, ilmir
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285

Unread post by Cidden »

Bence 25 yaşında bir kızın seks için özel bir arzusu ve arzusu yoksa, o zaman 45 yaşında yakalanacak hiçbir şey yoktur, ancak her zaman arzusu ve arzusu varsa ve hala yeni bir şeyler öğreniyorsa, o zaman kadın ateştir🔥
These users thanked the author Cidden for the post:
Merkez
ilmir
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Unread post by ilmir »

Kadınlarda cinsel aktivitenin zirvesi 40’a yakın, erkeklerde ise 20.25’te gerçekleşir, bu nedenle her zaman bilinçaltımızda kaderin bu harika armağanlarına çekileceğiz.
These users thanked the author ilmir for the post (total 3):
İvannavi, Alex 17, Nick1979
stas.shevchenko
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53

Unread post by stas.shevchenko »

Olgun bir erkeği sikmek harika.
Gerçekten seks yapmayı daha çok istiyorlar
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 523

Unread post by pipipisa »

Çocukluğumdan beri kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum

26 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Annem, arkadaşları ve ben ilk kez çıplak yüzüp oynadığımızda harikaydı
Andrey.Novikov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Andrey.Novikov »

Tüm memnuniyetsizliklerinizi unutun. 27 yaşındayım, evliyim ama olgun olanları gerçekten seviyorum. Sadece birkaç ay önce 45 yaşındaki karımı aldattım. Önemli olan kalbinizle yaşlanmamak! Ve formda kalın)
buldum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117

Unread post by buldum »

19 yaşımda 39 yaşında bir kadını becerdim, dürüst olalım, o beni becerdi ve bunu da çok iyi yaptı, ilk seferinde bana iki kez daha eziyet etti ve sonra ayın 4’ünde ona eziyet ettim.
Ve aletimi nasıl yuttu, etli canavar))
These users thanked the author buldum for the post:
Cidden
Alain Delon
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Alain Delon »

Neden 47 yaşını beklediniz? 5 yıl içinde tüm bunlara katılmadığım için çok pişman oldum. Daha parlak yandığınızda, bunun gibi forumlarda gençler sizi ateşli bir piliç olarak hatırlayacak. Artık seksin bir sanat düzeyine geçme zamanı geldi! Üstelik uzmanlıkların kapsamı da oldukça iyi. Muhtemelen B seviyesi için çok geç.
These users thanked the author Alain Delon for the post (total 2):
Merkez, Cidden
Semyon Semyoniç
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Semyon Semyoniç »

Necro konularının neden burada gündeme getirildiğini şimdi anlıyorum. Gönderileri doldurmak için.

Ancak yetişkinlerde her şey o kadar basit değildir, bir gün büyükanneye dönüşme anı gelir, hamamböcekleri çok büyüdüğünde, yaşam deneyimi ve ilkeleri somutlaşır. ve söylediğim herkese ve her şeye bakmaya başlıyorlar ve siz gençler bana borçlusunuz. Korkunç ama zamanla neredeyse herkesin başına geliyor.
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362

Unread post by Merkez »

andrey.novikov: 11 Jun 2022, 14:46 Önemli olan kalbinizle yaşlanmamak! Ve formda olun)
...ve parayla :evet:
Andrey.Novikov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Andrey.Novikov »

Merkez: 11 Jun 2022, 22:32 andrey.novikov: ↑Önemli olan kalbinizle yaşlanmamak! Ve formda olun)
...ve formda kalmak için parayla
parayla mı?)
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!

Semyon Semyonich: 11 Jun 2022, 22:11 Nekro konularının burada neden gündeme getirildiğini artık anlıyorum. Gönderileri doldurmak için.

Ancak yetişkinlerde her şey o kadar basit değildir, bir gün büyükanneye dönüşme anı gelir, hamamböcekleri çok büyüdüğünde, yaşam deneyimi ve ilkeleri somutlaşır. ve söylediğim herkese ve her şeye bakmaya başlıyorlar ve siz gençler bana borçlusunuz. Bu çok kötü ama zamanla neredeyse herkesin başına gelebilir.
Eka, anladın!... Önce şunu dene necro " ... Ve onun senin neye değer verdiğini anlamasına izin ver... O zaman hamamböcekleri hakkında sonuçlar çıkaracaksın." :cat1:
Alınma niyetinde değilim. Bir kadın ve 80’inde... BİR KADIN!... Seni erkek olarak görüyorsa.
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

Semyon Semyonich: 11 Jun 2022, 22:11 Nekro konularının burada neden gündeme getirildiğini artık anlıyorum. Gönderileri doldurmak için.
Fakat yetişkinlerde her şey o kadar basit değildir, bir gün büyükanneye dönüşme anı gelir, hamamböcekleri çok büyür, yaşam deneyimi ve ilkeleri somutlaşır ve onlara bakmaya başlarlar. herkese ve her şeye, dedim ve siz, tüm gençler bana borçlusunuz. Bu çok korkunç ama zamanla neredeyse herkesin başına geliyor.
Siktir git :evet: Yaşı normal kadınlar, büyükanneler değil, sadece çok yetişkin kızlar :daypyat: İşte 70 yaşında bir kız :m0571:

https://i120.fastpic.org/big/2022/0612/ ... 5cade4.jpg
These users thanked the author Yün for the post (total 3):
İvannavi, şefkatli, Nick1979
Semyon Semyoniç
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Semyon Semyoniç »

Ah, bu tamamen farklı bir konu, çok az insan sıkıcı, her şeyi bilen ve huysuz bir insana dönüşmemeyi başarır, bu tür insanlar ağırlığınca altın değerindedir.
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362

Unread post by Merkez »

andrey.novikov: 12 Jun 2022, 18:46 formunu koruyacak para mı?
onun isteklerini tatmin edecek para!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”