Annemi bir adamla buldum. Bu ne kadar iğrenç!!!
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 3 years
Annemi bir adamla buldum. Bu ne kadar iğrenç!!!
Annem uzun süredir boşanıyor ama neredeyse her yaz erkekler onun için av sezonunu açıyor. Ya sahilde buluşmaya çalışıyorlar, sonra toplu taşımada, sonra bir kafeye oturuyorlar, annemle ben oraya gittiğimizde, sonra annemin iş arkadaşları onu arabaya alıp çay istemeye çalışıyorlar. Köye ya da Türkiye’ye gittiğimizde genelde talip kalabalığı oluyordu. Annem her zaman ya onlara gülerdi ya da eğer tamamen deliyseler defolup gitmelerini söylerdi. Bir keresinde işten bir adam beni ziyaret etmek istedi ve ben odamdayken açıkça annemi rahatsız etmeye çalıştı. Bu yüzden annesi ona kapıyı göstermek için demir bir ayakkabı çekeceği kullandı. Düz yalınayak. Daha sonra ayakkabılarımı koridora fırlattım. Genel olarak anne kendi başının çaresine bakabilir. Ve dün eve üç çift erken gittik (4 çift olması gerekiyordu ama 1 çift vardı). Eve geliyorum ve o bir adamla sikişiyor. Elbette böyle bir konuyla ilgili fantezilerim vardı ama bunu kendim duyduğumda çok tatsız oldu. Çığlıklar, ciyaklamalar, inlemeler, iç çekmeler, tiksinmiştim. Sanki annemi değil de kız arkadaşımı veya karımı becermiş gibi bir tiksinti vardı. Üstelik gürültülüydü, hiç de utangaç değillerdi. Ve daireden çıktım. Annemin bunu duyduğumu bilmesini istemiyordum. Daha sonra merdivenlere oturup telefonla oynadım. Sonra adam dışarı çıktı ve onu tanıdım. 5. veya 7. katta yaşıyor. Onunla defalarca asansöre bindim ve merhaba dedim. Ama onu annemle hiç görmedim ve birbirlerini tanıdıklarını bilmiyordum. Daha sonra yarım saat daha bekledim ve içeri girdim. Annem sanki hiçbir şey olmamış gibi göstermedi bile. Yazar daha kısadır. Fantezilerimde her şey o kadar da iğrenç değildi. Annenin birini siktiğini duymak genel olarak berbattır.
- These users thanked the author MobilIndefinet for the post (total 4):
- sptlh, hayalet, PavelNokia, Endişeli
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
- Registered for: 4 years
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Re: Annemi bir adamla yakaladım. Bu ne kadar iğrenç!!!
Belki Kıskandım ama çok iğrençti. Sanki ruhum çıkarılmış gibiydi. Bunun mümkün olduğunu düşünmemiştim
- These users thanked the author MobilIndefinet for the post:
- hayalet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Küçük çocuklarda sahiplenme yaygındır. Kızlar genellikle anne ve babalarını kıskanırlar, tüm ilginin kendilerinde olmasını isterler. Ne kadar güçlü bir ego özdeşleşmesi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
Annem onu bir kadın olarak sevdiğini düşünüyor, bu yüzden sevgilisini senden sakladı :evet: Yani o da seni bir erkek olarak seviyor ve seni incitmek istemiyor :wink: Ayrıca burada sıradan evlat sevgisi ile anne sevgisinin başka bir örtüşmesi var. Acaba kızları kıskanıyor mu? Cevabınız evet ise her şey çok karmaşık

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Erkek olarak aşk bir fantezidir, hüsnükuruntudur. Anneler çocuklarının önünde sevişmezler, bunu istedikleri için değil, onların ruhlarını travmatize etmemek için ve bu kesinlikle uygunsuz olarak kabul edilir.Bolbol: ↑26 May 2022, 10:51 Annem onu bir kadın olarak sevdiğini düşünüyor, bu yüzden sevgilisini senden sakladı :evet: Yani o da seni bir erkek olarak seviyor ve seni incitmek istemiyor :wink: Ayrıca sıradan evlat sevgisi ile anne sevgisinin örtüşmesi de var. Acaba kızları kıskanıyor mu? Cevabınız evet ise, o zaman her şey çok karmaşıktır![]()
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Ben onu bir kadın olarak değil, bir anne olarak seviyorum!
Bu arada, sürecin özünü anlamayan küçük çocuklar için bu neden tatsız? ? Bunun neyle bağlantısı var?nruhlarını travmatize etmemek için
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
MobileIndefinet, Freud’a göre önemsiz bir şekilde yorumlanabilir: Çocuğun cinsel nedenlerden dolayı annesine ilgi duyması. Yaptığı her şey seks yoluyla oluyor. Belki de bu doğrudur. Her ne kadar bu çok ahlaksız olsa da.
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 6 months

Hayır Arkasında bir sürü erkeğin olması çok şaşırtıcı.
Bir şeyi anla!.. Anne, onun özel hayatına girmeye hakkı var. Ve onun kişisel alanına sızmamalısın... Şimdilik, şartlara bağlı olarak ona bağımlısın.
Onun yanında değerli bir erkeği tanıyıp görünce kıskançlık geçecek.
n Peki, eğer göremezsen hem onun hem de senin için zor olur.
Her şeyden önce kendinizle fikir birliğine varın.
Ve annem aslında muhteşem görünüyor.
Anladığım kadarıyla bu senin annenMobileIndefinet: ↑26 May 2022, 10:39n Kıskanıyor olabilirim ama çok iğrençti. Sanki ruhum çıkarılmış gibiydi. Bunun mümkün olduğunu düşünmemiştimTravolta: ↑26 May 2022, 10:32 Ben de öyle düşündüm

Hayır Arkasında bir sürü erkeğin olması çok şaşırtıcı.
Bir şeyi anla!.. Anne, onun özel hayatına girmeye hakkı var. Ve onun kişisel alanına sızmamalısın... Şimdilik, şartlara bağlı olarak ona bağımlısın.
Onun yanında değerli bir erkeği tanıyıp görünce kıskançlık geçecek.
n Peki, eğer göremezsen hem onun hem de senin için zor olur.
Her şeyden önce kendinizle fikir birliğine varın.
Ve annem aslında muhteşem görünüyor.
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Gel sıradan bir kadın. Milyonlarca var.
Neden muhteşem)? Oldukça sıradan. Bir model değil. Yaşına göre herkese benziyor
-
- Orgazm!
Git. Sessizce, Dunyashka’yı tatmin et... Ve olgunlaşmamış balkabağından çıkan fitneyi bir kenara at... Eğer başka bir şey yapamıyorsa...
Tavsiye istedin mi?... Ah, geri çekil, yapmamalı...
Kesinlikle kıskanıyorsun!!!MobileIndefinet: ↑26 May 2022, 11:22n Haydi, sıradan bir kadın. Milyonlarca var.Anladığım kadarıyla bu sizin anneniz
Arkasında bir sürü erkeğin olmasına şaşmamalı.
Neden muhteşem)? Oldukça sıradan. Bir model değil. Yaşına göre diğer herkese benziyor
Git. Sessizce, Dunyashka’yı tatmin et... Ve olgunlaşmamış balkabağından çıkan fitneyi bir kenara at... Eğer başka bir şey yapamıyorsa...
Tavsiye istedin mi?... Ah, geri çekil, yapmamalı...

-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Yani annenin kendi kişisel hayatı olmalı, sevişmek istiyor, bu yüzden onu seviyorsan, birisiyle yatacağı gerçeğini kabul et.
-
- Orgazm!
Kaç yaşındasın oğlum?
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
MobileIndefinet, ama eğer o olsaydı nasıl fark ederdin? Sana bundan bahsetmedim, bu onun istemediği anlamına gelmez. Ve eğer bu kadar kıskanıyorsan, ona onu kendinin tatmin edeceğini söyle, böylece kimseyle çıkmasın.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
Görünüşe göre anneni kendin becermek istiyorsun. Eğer öyleyse, o zaman hedefinize doğru gitmeniz gerekir. Harekete geçtiğinizde en çılgın fikirler bile gerçekleşebilir. Ve eğer oturup burnunuzu indirirseniz, o zaman öyle olacaktır. Annenin hem psikolojik hem de fizyolojik olarak sekse ihtiyacı var. Ve ona bu konuda yardım edebilirsin. O da sana. Ancak hiçbir şey yolunda gitmezse, hiçbir durumda zorlamamalı veya ısrar etmemelisiniz. Sadece sevgi ve şefkat!!!
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Fizyolojik ve psikolojik olarak sekse ihtiyacınız var mı? Birkaç yıl onsuz yaşadı
Hayır. Bu yanlış.
Fizyolojik ve psikolojik olarak sekse ihtiyacınız var mı? Birkaç yıl onsuz yaşadı
- hayalet
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Anlaşılan annenin seks yaptığını duyman senin için normal değildi ve bu seni psikolojik olarak incitiyordu. Ve annenin kişisel hayatı hakkında karar verme ve sana söylememe hakkı var
-
- Sürtünmeler
Harika anne! Umarım kafası kazınmıştır!MobileIndefinet: ↑26 May 2022, 10:39n Kıskanıyor olabilirim ama çok iğrençti. Sanki ruhum çıkarılmış gibiydi. Bunun mümkün olduğunu düşünmemiştimTravolta: ↑26 May 2022, 10:32 Ben de öyle düşündüm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
Artık kaprisli bir çocuk gibi konuşuyorsun. Sen sadece kendini düşünüyorsun. Annenin birini becerdiğini bilmiyorsan, bu onun seks yapmadan yaşadığı anlamına gelmez. Sizi ikna edebilmemiz için bizi kışkırttığınız izlenimine kapılıyoruz. Tipik çocuksu bencillik.MobileIndefinet: ↑26 May 2022, 13:47 Fizyolojik ve psikolojik olarak sekse ihtiyacınız var mı? Birkaç yıl onsuz yaşadı
-
- Sürtünmeler
Türkiye’ye gittiğinizde gözünüzün önünde olmadığı geceler oldu mu?
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Bilmiyorum . Ama erkekler neredeyse bizim evimize gelmiyordu.
Hayır, bu olmadı. Bir adamla restorana gitmesine rağmen. Ama yargılamak çok aptalca. Hatta büyükannesinin köydeki komşusuyla nehre gitti ama onlarla hiçbir ilişkisi yoktu. Özellikle seks
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
Forumdaki biri yetişkin bir erkeğin aklında seks olmadan bir kadınla yüzmeye gideceğini düşünebilir mi? Yoksa kadının kendisi neden çağrıldığını anlamayacak mı? :)
Öyleyse bir durum hayal edelim: komşum yaşlı bir kadın ve onun kırk yaşındaki evlenmemiş kızı onunla kalmaya geldi . Çitin arkasında buluşuyoruz ve onu yüzmeye çağırıyorum. O da kabul ediyor ve gidiyoruzMobileIndefinet: ↑28 May 2022, 10:50 Büyükannesinin köydeki komşusuyla nehre gitti ama onlarla bir ilişkisi yoktu. Özellikle seks

-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Bilmiyorum. Bunu görmedim. O adam onun erkek arkadaşı olmadı. Onu aramadı. Muhtemelen seks yapmış olabilirler, ama öyle olup olmadığını bilmiyorum
-
- Sürtünmeler
Bunun olmadığını düşünmek saflık olur)MobileIndefinet: ↑28 May 2022, 11:27Bilmiyorum. Bunu görmedim. O adam onun erkek arkadaşı olmadı. Onu aramadı. Muhtemelen seks yapmış olabilirler, ama olup olmadığını bilmiyorum
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Olmadı. Boşandığından beri erkeklerle ilişkisi olmadı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
MobileIndefinet,
Ve gerçek şu ki anne - yaşayan bir insan! Ve onun da sekse ihtiyacı var! Ve "...daha önce bir çiftten geldiği..." gerçeğine bakılırsa kendisi de artık kesinlikle bir çocuk değil!!!
Böyle bir yanlış anlama nereden geliyor - NORMAL YETİŞKİN KADIN’nin ihtiyaçları! ÖZEL BİR YAŞAM HAKKINA SAHİP ve emekli olana kadar gidip altını değiştirmek zorunda değil.. .. Bunu boş zamanınızda düşünün ve çok geç olmadan tavrınızı değiştirin.... Onu anlamaya çalışın ve onun hayatını kabul et... !!!
Ve gerçek şu ki anne - yaşayan bir insan! Ve onun da sekse ihtiyacı var! Ve "...daha önce bir çiftten geldiği..." gerçeğine bakılırsa kendisi de artık kesinlikle bir çocuk değil!!!
Böyle bir yanlış anlama nereden geliyor - NORMAL YETİŞKİN KADIN’nin ihtiyaçları! ÖZEL BİR YAŞAM HAKKINA SAHİP ve emekli olana kadar gidip altını değiştirmek zorunda değil.. .. Bunu boş zamanınızda düşünün ve çok geç olmadan tavrınızı değiştirin.... Onu anlamaya çalışın ve onun hayatını kabul et... !!!
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Tartışmalı bir açıklama. Birkaç yıldır buna sahip değildi ve sonra aniden ona mı ihtiyaç duydu? Bu temel bir ihtiyaç değil
- hayalet
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 9 months
Bir söz vardır: "Kendinizi idol yapmayın!" Ve bu hayatta ve özellikle sizin durumunuzda ÇOK adildir!
bu ne aptallık.... Daha önce annenin bir ihtiyacı olduğunu ve seks yaptığını bilmiyordun. bu sefer!
Bir söz vardır: "Kendinizi idol yapmayın!" Ve bu hayatta ve özellikle sizin durumunuzda ÇOK adildir!
-
- Orgazm!
MobileIndefinet,
Değil bir "ilişki" içinde olmak gerekiyor... Görünüşe göre henüz herhangi bir ilişkiniz yok, yani gençlik zevkleri... Zamanı gelecek, bugünün çaresiz ve çok kıskançlığından pişman olacaksınız. kararsız adam . Annesinin eteğine tutunuyor...
Bırak bu durumu... Ya da daha iyisi, onun erkeği ol.
Nedense her şeyin tersine döneceğine dair bir güven var. annenle aranız daha iyi.
Değil bir "ilişki" içinde olmak gerekiyor... Görünüşe göre henüz herhangi bir ilişkiniz yok, yani gençlik zevkleri... Zamanı gelecek, bugünün çaresiz ve çok kıskançlığından pişman olacaksınız. kararsız adam . Annesinin eteğine tutunuyor...
Bırak bu durumu... Ya da daha iyisi, onun erkeği ol.
Nedense her şeyin tersine döneceğine dair bir güven var. annenle aranız daha iyi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 3 years 7 months
Kabullenmek her zaman kolay olmuyor ama annen de insani ihtiyaçları olan bir insan. Ayrıca erkeklerin ilgisine, ilişkilere ve kabul edilmesi ne kadar zor olursa olsun seks gibi şeylere de ihtiyacı var. Ayrıca yaşlı kadınların arzuları genellikle daha da güçlüdür. O yüzden en iyi seçenek bunu anlayıp durumu olduğu gibi kabul etmektir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
Bu kıskançlık! Ailede babanın yokluğunda çocuğa olan sevginin tamamı anneden geçer. Bir kişide hem anne hem de babadır. Annenizi gerçekten çok sevdiğinizde, o sizin en iyi arkadaşınız ve en iyi arkadaşınızdır. Her şey doğal. Bunu sakince karşılamanız gerekiyor, bu sadece insan fizyolojisi!
- These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post (total 4):
- Sibiryak89, Julikos, Biyel kolu, Mart
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
- Registered for: 2 years 7 months
Diğerlerinde her şey sakin mi? yılın zamanları?MobileIndefinet: ↑26 May 2022, 10:25 Annem uzun süredir boşanıyor ama neredeyse her yaz erkekler onun için av sezonunu açıyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
- Registered for: 1 year 5 months
Derslere gittiğine göre artık yetişkin bir çocuksun. Ve tüm yetişkinlerin bunu zaman zaman yaptığını anlamalıyım. Bunda iğrenç veya doğal olmayan hiçbir şey yok. Çünkü bir zamanlar, inlemelerle, iç çekişlerle, çığlıklarla annen sana hamile kaldı. Ve sana hayat verdi. Sadece kabul et
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year 5 months
Bunda yanlış olan ne?
Ayrıca sürekli olarak benimkine yumurta yuvarlıyorlar, birbirlerini tanıyorlar.
Kendisinin de ilgiden hoşlandığı açık. Periyodik olarak birini eve getirir
Kendisinin de ilgiden hoşlandığı açık. Periyodik olarak birini eve getirir
- These users thanked the author MaximGYM for the post (total 2):
- Stirlitz, seksforumu_
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Bundan hoşlanmadımBağlantı çubuğu: ↑05 Jan 2024, 19:55 Nedir bu? Ayrıca sürekli olarak benimkine yumurta yuvarlıyorlar, birbirlerini tanıyorlar.
Kendisinin de ilgiden hoşlandığı açık. Periyodik olarak birisini eve getiriyor
Bu tamamen farklı bir konuBağlantı çubuğu:05 Jan 2024, 19:55 Çünkü bir zamanlar öyleydi aynısı İnlemeler, iç çekişler ve çığlıklarla annen sana hamile kaldı. Ve sana hayat verdi. Kabul edin
- These users thanked the author MobilIndefinet for the post (total 2):
- hayalet, Biyel kolu
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
- Registered for: 1 year 8 months
Blat)) ) Bu sefer daha önce onunla evlenen masörle bile sikişmiyor mu? En azından sunum tarzını değiştirin. YanıyorsunMobileIndefinet: ↑28 Jan 2024, 12:32Bundan hoşlanmadımNedir bu? Ayrıca sürekli olarak benimkine yumurta yuvarlıyorlar, birbirlerini tanıyorlar.
Kendisinin de ilgiden hoşlandığı açık. Periyodik olarak birisini eve getiriyor
Bu tamamen farklı bir konuBağlantı çubuğu:05 Jan 2024, 19:55 Çünkü bir zamanlar öyleydi aynısı İnlemeler, iç çekişler ve çığlıklarla annen sana hamile kaldı. Ve sana hayat verdi. Kabul edin
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 19 Replies
- 784 Views
-
Last post by Skirli
-
- 1 Replies