[quote="Natta Len" post_id=67214 time=1651350263 user_id=6743] [quote=helicopt9 post_id= 60074 time=1647344445 user_id=4745]Büyük göğüsler[/quote] Belki de makul büyüklüktedirler ve benimki gibi büyük göğüsler değillerdir? n[/quote] Haydi - "pindyurki"! Oldukça baştan çıkarıcı memeler! Birçok forum kullanıcısı bunu beğendi! Ve ben de! :cat1:
niqk: ↑30 Apr 2022, 18:39
Erkeklerin sana bakmasından hoşlanır mısın?
Buna bayıldım, dayanamıyorum, özellikle de bana bakmalarına göğüslerinizin tam ortasında.
Şimdi eşime bir tanıdık gelecek, üstsüz tişört giyiyorum, o baksın.
Ah, sen baştan çıkarıcısın! Forum üyelerimizi de baştan çıkarın!
[quote=Marisola post_id=67235 time=1651374038 user_id=6823] [quote=niqk post_id=67186 time=1651333163 user_id= 218] Erkeklerin sana bakmasından hoşlanır mısın? [/quote] Buna bayıldım, dayanamıyorum, özellikle de bana bakmalarına göğüslerinizin tam ortasında. Şimdi eşime bir tanıdık gelecek, üstsüz tişört giyiyorum, o baksın. :bel_flag: [/quote] Ah, sen baştan çıkarıcısın! Forum üyelerimizi de baştan çıkarın! :daypyat:
HAYIR. Ne MFM’ye ne de iPhone’lara dayanamıyorum
Böylesi daha iyi - Samsung için MFM
Peki neden parkta? Park sadece teşhirciler ve wankerlar için bir cennettir.
These users thanked the author Marisola for the post (total 4):
HAYIR. Ne MFM’ye ne de iPhone’lara dayanamıyorum 🤮 Böylesi daha iyi - Samsung için MFM 🤣 Peki neden parkta? Park sadece teşhirciler ve wankerlar için bir cennettir. 🤔
[quote=niqk post_id=67392 time=1651423532 user_id=218] Ya da belki ikna olmuş bir mastürbasyoncudur?! [/quote] Bir mastürbasyoncunun neden FFM’ye ihtiyacı vardır? İki kadına yetecek parası yok 🤣
[quote=Marisola post_id=67398 time=1651424401 user_id=6823] [quote=niqk post_id=67392 time=1651423532 user_id= 218] Ya da belki ikna olmuş bir mastürbasyoncudur?! [/quote] Bir mastürbasyoncunun neden FFM’ye ihtiyacı vardır? İki kadına yetecek kadar parası yok 🤣 [/quote]
İki kız birbirini okşuyor, bir de erkek! Böyle bir resme mastürbasyon yapabilirsiniz! :bel_flag:
tabii ki babam ortalıkta değilse eve onsuz giderim. Ama nadiren ailemi ziyaret ederim. Yurtta yaşıyorum; Odada, bazen onsuz ama tuvalete gitmek için odadan çıkmanız gerekiyor. En azından 1 bedenim olsaydı koridorda bile onsuz yürümezdim. Gerçi itiraf etmeliyim ki bazen sutyensiz dışarı çıkıyorum, giyemeyecek kadar tembelim, bazen de buna ara vermek istiyorum.
[quote="[url=https://sexforum.win/viewforum.php?f =50]Ensest[/url] sürtük" post_id=67159 time=1651327961 user_id=6749] tabii ki babam ortalıkta değilse eve onsuz giderim. Ama nadiren ailemi ziyaret ederim. Yurtta yaşıyorum; Odada, bazen onsuz ama tuvalete gitmek için odadan çıkmanız gerekiyor. En azından 1 bedenim olsaydı koridorda bile onsuz yürümezdim. Gerçi itiraf etmeliyim ki bazen sutyensiz dışarı çıkıyorum, giyemeyecek kadar tembelim, bazen de buna ara vermek istiyorum. [/quote]
Ben de görmekten çekinmezdim. Ve kutular olması gerektiğini kim söyledi? Küçük ve düzenli çok daha iyi! Ne söylerseniz söyleyin kadın göğüsleri hepsi iyi)
These users thanked the author Mamenkin Testi) for the post (total 3):
Ben de görmekten çekinmezdim. Ve kutular olması gerektiğini kim söyledi? Küçük ve düzenli çok daha iyi! Ne söylerseniz söyleyin [url=https://sexforum.win/viewforum.php?f=28 ] kadın göğüsleri[/url] hepsi iyi)
[quote=maru post_id=60073 time=1647344243 user_id=5974] Bunu yapmayı seviyor musunuz kızlar? [/quote] Evet, bazen sütyen ve külot olmadan yürüyüşe çıkmayı seviyorum. Çok heyecan verici ve sizi :)’e yönlendiriyor
Evet, bazen sütyen ve külot olmadan yürüyüşe çıkmayı seviyorum . Çok heyecan verici ve seni baştan çıkarıyor
Akıllı kız!... Aromanın senden geldiğini hayal edebiliyorum! !! Kızım (19 yaşında) istek üzerine aynı yoldan çıkmaya başladı... Onun dönüşünden sonra deliriyorum... Ve o adrenalin içindeydi- bütün akşam hararetli bir ruh hali... : cat1:
These users thanked the author SergeiKa for the post:
[quote=Anna18092003 post_id=72404 time=1653756190 user_id=7003] [quote=maru post_id=60073 time=1647344243 user_id= 5974] Bunu yapmaktan hoşlanıyor musunuz kızlar? [/quote] Evet, bazen sütyen ve külot olmadan yürüyüşe çıkmayı seviyorum . Çok heyecan verici ve seni baştan çıkarıyor :) [/quote] Akıllı kız!... Aromanın senden geldiğini hayal edebiliyorum! !! :cat2: Kızım (19 yaşında) istek üzerine aynı yoldan çıkmaya başladı... Onun dönüşünden sonra deliriyorum... Ve o adrenalin içindeydi- bütün akşam hararetli bir ruh hali... : cat1:
[quote=Anna18092003 post_id=72404 time=1653756190 user_id=7003] [quote=maru post_id=60073 time=1647344243 user_id= 5974] Bunu yapmaktan hoşlanıyor musunuz kızlar? [/quote] Evet, bazen sütyen ve külot olmadan yürüyüşe çıkmayı seviyorum . Çok heyecanlı ve heyecanlı :) [/quote] Gösterilemeyecek kadar zayıf değil mi? 😀
[quote=Sibiryak89 post_id=72500 time=1653790596 user_id=944] Gösterilemeyecek kadar zayıf değil mi? [/quote] Neyi göstermeliyim?)))) Elbiseli bir fotoğrafım mı? Yani yaygın olacak))) Orada yürürken fotoğraf çekmiyorum))))
[quote=Anna18092003 post_id=72502 time=1653790851 user_id=7003] [quote=Sibiryak89 post_id=72500 time=1653790596 user_id= 944] Gösterilemeyecek kadar zayıf değil mi? [/quote] Neyi göstermeliyim?))) Elbiseli bir fotoğrafım mı? Yani bu çok yaygın olacak)))) Orada yürürken fotoğraf çekmiyorum)))) [/quote] 😀👍Ayrılmadan önce neden sadece sokakta ve forum daha mı kötü? 😀
Sibiryak89: ↑29 May 2022, 05:34
Dışarı çıkmadan önce neden sadece sokakta, peki forum daha mı kötü?
Tabii ki böyle bir fotoğraf çekmeyi hiç düşünmedim. dışarı çıkmadan önce))) Peki, havalar ısınınca, bir ara yürüyüşe çıkmaya hazırlanacağım, belki kendi fotoğrafımı çekerim :)
[quote=Sibiryak89 post_id=72506 time=1653791664 user_id=944] Dışarı çıkmadan önce neden sadece sokakta, peki forum daha mı kötü? [/quote] Tabii ki böyle bir fotoğraf çekmeyi hiç düşünmedim. dışarı çıkmadan önce))) Peki, havalar ısınınca, bir ara yürüyüşe çıkmaya hazırlanacağım, belki kendi fotoğrafımı çekerim :)
Anna18092003: ↑29 May 2022, 05:43
Elbette dışarı çıkmadan önce böyle bir fotoğraf çekmek hiç aklıma gelmemişti))) Peki, havalar ısınınca bir ara böyle bir yürüyüşe çıkmaya hazırlanacağım, belki bir fotoğraf çekerim kendi resmim
[quote=Anna18092003 post_id=72509 time=1653792186 user_id=7003] Elbette dışarı çıkmadan önce böyle bir fotoğraf çekmek hiç aklıma gelmemişti))) Peki, havalar ısınınca bir ara böyle bir yürüyüşe çıkmaya hazırlanacağım, belki bir fotoğraf çekerim kendi resmim [/quote]
[quote=Bolbol post_id=72512 time=1653793164 user_id=7207] Bugün hava sıcak olacak [/quote] +8-10 sıcak değil ama gün içinde hava 20+ olduğunda mümkün olacak
[quote=Anna18092003 post_id=72513 time=1653793459 user_id=7003] +8-10 sıcak değil ama gün içinde hava 20’nin üzerinde olduğunda bu mümkün olacak [/quote] Tamam, madem öyle soğuk, bugün balıkçı yaka giymene izin vereceğiz, öyle olsun :evet:
Elbette dışarı çıkmadan önce bu şekilde fotoğraf çekmeyi hiç düşünmemiştim))) Havalar ısınıyor, bir ara böyle bir yürüyüşe çıkmaya hazırlanacağım, belki ben’ Kendi fotoğrafımı çekeceğim
[quote=Bolbol post_id=72512 time=1653793164 user_id=7207] [quote=Anna18092003 post_id=72509 time=1653792186 user_id= 7003] Elbette dışarı çıkmadan önce bu şekilde fotoğraf çekmeyi hiç düşünmemiştim))) Havalar ısınıyor, bir ara böyle bir yürüyüşe çıkmaya hazırlanacağım, belki ben’ Kendi fotoğrafımı çekeceğim [/quote]
Bugün hava sıcak olacak :daypyat: [/quote] [quote=Anna18092003 post_id=72513 time =1653793459 user_id=7003] [quote=Bolbol post_id=72512 time=1653793164 user_id=7207] Bugün hava sıcak olacak [/quote] +8-10 sıcak değil ama hava sıcak Gün içinde 20+, o zaman mümkün olacak [/quote] n+23 numaralı dairede her türlü farklı şey bekliyoruz😀
Giysilerinizin altında sutyen olmadan her zaman keskin ve erotiktir. Önemli olan göğüslerin mevcut olmasıdır, aksi takdirde bu samimi nesne boyut verir ve onsuz yapamazsınız.
Giysilerinizin altında sutyen olmadan her zaman keskin ve erotiktir. Önemli olan göğüslerin mevcut olmasıdır, aksi takdirde bu samimi nesne boyut verir ve onsuz yapamazsınız.
Alex bi: ↑29 May 2022, 10:41
Giysilerin altında sutyen olmaması her zaman çekici ve erotiktir. Önemli olan göğüslerin mevcut olmasıdır, aksi takdirde bu mahrem nesne boyut kazandırır ve onsuz yapamazsınız.
Eh, bilmiyorum Katılıyorum) küçük göğüsler, IMHO, sütyensiz büyük göğüslerden daha doğaldır. Zıplamıyor, sarkmıyor ama düzgün ve sevimli görünüyor
These users thanked the author Şans for the post (total 4):
[quote="Alex bi" post_id=72542 time=1653810086 user_id=7192] Giysilerin altında sutyen olmaması her zaman çekici ve erotiktir. Önemli olan göğüslerin mevcut olmasıdır, aksi takdirde bu mahrem nesne boyut kazandırır ve onsuz yapamazsınız. [/quote] Eh, bilmiyorum Katılıyorum) küçük göğüsler, IMHO, sütyensiz büyük göğüslerden daha doğaldır. Zıplamıyor, sarkmıyor ama düzgün ve sevimli görünüyor😊
Yazın kıyafetlerim dar olduğunda sık sık böyle yürüyorum, külotumun kıyafetlerimin altından ve özellikle pantolonumun altından belirgin bir şekilde çıkmasından ben de hoşlanmıyorum…. Tangalar en iyisidir ama ayrıca tanganın bile görülebildiği hafif yazlık hafif dar pantolonlar da var, o yüzden denerim iç çamaşırını giymeden. Ve sutyensiz bir tişört (ve eğer hala meme uçları varsa) aynı anda Bir sürü göz beliriyor....
1 saat 17 dakika 5 saniye sonra gönderildi: Evgenii-SPb, böyle bir trans isterim
These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post (total 6):
Yazın kıyafetlerim dar olduğunda sık sık böyle yürüyorum, külotumun kıyafetlerimin altından ve özellikle pantolonumun altından belirgin bir şekilde çıkmasından ben de hoşlanmıyorum…. Tangalar en iyisidir 👍 ama ayrıca tanganın bile görülebildiği hafif yazlık hafif dar pantolonlar da var, o yüzden denerim iç çamaşırını giymeden. Ve sutyensiz bir tişört (ve eğer hala meme uçları varsa) aynı anda Bir sürü göz beliriyor....
[size=85][color=green]1 saat 17 dakika 5 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Evgenii-SPb[ /ref], böyle bir trans isterim :m0571:
SergeiKa: ↑28 May 2022, 20:22
Kızım (19 yaşında) istek üzerine aynı şekilde dışarı çıkmaya başladı... Onun dönüşünden sonra deliriyorum... Ve bütün akşam adrenalin yüklü bir ruh halindeydi...
[quote=SergeiKa post_id=72423 time=1653758566 user_id=4591] Kızım (19 yaşında) istek üzerine aynı şekilde dışarı çıkmaya başladı... Onun dönüşünden sonra deliriyorum... Ve bütün akşam adrenalin yüklü bir ruh halindeydi... [/quote]göster)
[size=85][color=green]1 dakika 10 saniye sonra gönderildi:[ / color][/size] [quote=Anna18092003 post_id=72509 time=1653792186 user_id=7003] Hava ısınıyor, belki bir ara yürüyüşe çıkmaya hazırlanırım Kendi fotoğrafımı çekeceğim [/quote] Yaz çoktan geçti ama fotoğraf çekmedim)) Yalancı))
Yazın sokakta yürürken her zaman kızların nasıl giyindiğine daha yakından bakarım. Ve eğer onu sütyensiz görürsem ya da külotu görünürse, sikim bundan çok mutlu olur. Kızlar erkekleri daha çok memnun eder
These users thanked the author Lubluminet for the post:
Yazın sokakta yürürken her zaman kızların nasıl giyindiğine daha yakından bakarım. Ve eğer onu sütyensiz görürsem ya da külotu görünürse, sikim bundan çok mutlu olur. Kızlar erkekleri daha çok memnun eder
[quote=Herurg post_id=129073 time=1667151497 user_id=11070] Sorun ne? Ben her zaman sütyensiz giderim.. [/quote] Aferin! Otur, beş. Plajda iki numarayı denemek üzere olan pek çok adam gördüm...
Bu yıl kimler deniz gezisine çıktı veya gitmeyi planlıyor?
Yarın bir haftalığına Lazarevskoye’ye gidiyorum... 27 Temmuz’dan 3 Ağustos’a kadar bir şey olursa yazın, belki konuşuruz, ama bunu garanti...
Last post
Vasyanitsa, dürüst olmak gerekirse bu tür ayrıntılarla ilgilenmiyordum. Arkadaşlarım birkaç yıldır orada yaşıyorlar ve henüz geri dönme planları yok. Orada, sakin bir bölgede, plaja çok da uzak...
Bir eşin ya da kız arkadaşın tişört giyip sutyen giymemesinin çok seksi olduğunu düşünüyorum. Özellikle papillalar şiştiğinde ve haleler göründüğünde. Sevdiklerimizin fotoğraflarını fenerlere...
Last post
Neden götten?) nazik bir kız
Bu şahsen beni tekme gibi tahrik ediyor!!! Sadece bir kereliğine. Kızın alçakgönüllülük ve uysallığın bir birleşimi var ve emeklilikte bile bir tür görünmez,...
Birkaç gün önce bir festivaldeydim, dans ediyordum, duygusaldım. Farklı tipte kızlar toplanmış, hepsi nehir kıyısında, 4 gün boyunca onların güzel vücutlarına hayran kaldım... mayolar, tişörtler,...