Nehirde çıplak!

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Maximus86
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 4 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Nehirde çıplak!

Post by Maximus86 »

Yazar gibi ben de fırsat buldukça vahşi kumsallarda güneşleniyorum. Bunlardan biri pelerinin arkasında bulunur. Daha önce geçiş yolu vardı ama bir ara heyelan oldu ve plaj adeta çıkmaz sokak haline geldi. Birkaç kez bindiğimde çiftlerin seviştiğini gördüm. Bir hafta boyunca neredeyse her gün sahildeydim. Her zamanki gibi yol için soyundum ve güneşlenmek için uzandım. Genç kızların pelerinin arkasından bakıp saklandıklarını gördüm. Muhtemelen orada olanlara baktık ve sahil boyunca yürüdük. Bacaklarımı açarak uzandım. Kızlar yanımdan geçiyordu ve kızların geçerken benim cazibeme nasıl yan gözle baktıklarını gördüm. Yaklaşık 10 dakika sonra geri döndük. Sanırım kasıtlı olarak çıplak insanları veya sikişenleri görmek istediler. Bu tür çocuklar bu kumsalda utangaç değiller. Nereye gittiklerini biliyorlar
These users thanked the author Maximus86 for the post (total 5):
Tolkala, annem adam yaptı, görünüyor_normal, gynecologist_homegrown, Onizm
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by George »

Maksimus86: 12 Aug 2021, 07:55 Sanırım kasıtlı olarak çıplak insanları veya sikişenleri görmek istediler.
tabii ki! Çıplak bedene karşı kutsal bakışlardan mustarip insanlar için çıplak insan görmek ya da sikişmek büyük ilgi çekicidir..... Aynı zamanda bizden nefret ediyorlar ve aynı zamanda bizi kıskanıyorlar!!!
These users thanked the author George for the post (total 4):
Tolkala, annem adam yaptı, gynecologist_homegrown, Islak
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 266
Registered for: 5 years 5 months

Post by Gizli »

Hala nehre gitmek istiyorum
artm.razvratnik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 159
Registered for: 4 years 7 months

Post by artm.razvratnik »

Sekret, Eski eşim ve ben sık sık oraya giderdik çıplaklar plajı. Erkeklerin karıma bakışları hoşuma gitti.
These users thanked the author artm.razvratnik for the post (total 2):
Nikk, Evgeniy-Spb
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 8 months

Post by Nikk »

artm.razvratnik: 12 Aug 2021, 14:47 Sekret, C eski karısı sık sık çıplaklar plajına giderdi. Erkeklerin karıma bakışları hoşuma gitti.
Sadece baktın mı?
artm.razvratnik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 159
Registered for: 4 years 7 months

Post by artm.razvratnik »

Orada, sahilde, evet. O zamanlar kızlarla sadece eğleniyorduk. Daha sonra onu başka biriyle görmek istedim.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 5 months

Post by Evgeniy-Spb »

artm.razvratnik: 12 Aug 2021, 14:47 Sekret, C eski karısı sık sık çıplaklar plajına giderdi. Erkeklerin karıma bakışları hoşuma gitti.
Katılıyorum, bu beni tahrik ediyor.
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268
Registered for: 4 years 4 months

Post by Alena »

İlki küçükken oldu. Yaklaşık 6 yıl önce arkadaşım ve ben çıplak yüzüyorduk. 8 yaşında görünüyordu, o zamanlar köyde yaşıyorlardı. O andan itibaren başladı ve bugüne kadar. Hafta sonları mutlaka yüzmeye giderim, Tanrıya şükür nehir yakındadır. Tabii ki mayo almıyorum
These users thanked the author Alena for the post (total 8):
George, annem adam yaptı, artm.razvratnik, Evgeniy-Spb, görünüyor_normal, gynecologist_homegrown, Fargal94, Onizm
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon

Post by Gizli »

Ve nehirde çıplak fotoğraf çekiyordum ve kızlar beni burada yakaladı, hem utanç verici hem de güzeldi!
image 1.jpg
1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
alena, tanışalım mı?
These users thanked the author Gizli for the post:
Evgeniy-Spb
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353

Post by Andrey ben »

Ailelerimizle birlikte denizdeydik. Eşim ve ben ve karımın erkek kardeşi ve onunki. Akşam şafak vakti yüzmeye gitmeye karar verdik. Ama sadece kardeşimin karısı ve ben kendimizi yastıktan kurtarmayı başardık. Suya ilk giren o oldu. Ben de onun arkasından mayolarımı çıkardım ve onu takip ettim. Birbirimize yakın yüzdük - durum heyecan vericiydi, memnun yüzümü yüzmenin keyfine bağladı. Hala ikinci olarak dışarı çıkmaya cesaret edemedim (onunla yüzleşerek) - ilk önce dışarı çıktım. Hiçbir şey söylemedi ama sonra uzun bir süre sinsice gülümsedi.
These users thanked the author Andrey ben for the post (total 5):
George, annem adam yaptı, Evgeniy-Spb, Onizm, PavelNokia
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon

Post by Gizli »

Andrey I: 20 Aug 2021, 13:50 Ailelerimizle birlikte denizdeydik. Eşim ve ben ve karımın erkek kardeşi ve onunki. Akşam şafak vakti yüzmeye gitmeye karar verdik. Ama sadece kardeşimin karısı ve ben kendimizi yastıktan kurtarmayı başardık. Suya ilk giren o oldu. Ben de onun arkasından mayolarımı çıkardım ve onu takip ettim. Birbirimize yakın yüzdük - durum heyecan vericiydi, memnun yüzümü yüzmenin keyfine bağladı. Hala ikinci olarak dışarı çıkmaya cesaret edemedim (onunla yüzleşerek) - ilk önce dışarı çıktım. Hiçbir şey söylemedi ama sonra uzun bir süre sinsice gülümsedi.
Harika hikaye!
These users thanked the author Gizli for the post:
annem adam yaptı
1520’yi al
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 202

Post by 1520’yi al »

Kız kardeşim ve ben nehirde yüzdük, ben çıplaktım, o ise mayo giymişti.
These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 2):
gynecologist_homegrown, PavelNokia
Ress
Potansiyel seks nesnesi

Post by Ress »

Çocuklukta çıplak yüzmek muhtemelen düşünülmüyor -
O zamanlar herkes 7 yaşına kadar, hatta 10 yaşına kadar böyle yüzüyordu... Eh, 13 yaşındayken ben zaten uzak bir yerde saklanıyordum. plajdan. Genellikle ebeveynleriyle birlikte tenha yerleri seçerler.

Bir kez oldu, bazı kızlar o yere girdiler... ve beni suya girerken yakaladılar... ama ailemin önünde bunun sorun olmayacağını düşündüm; kızlar bunu yapardı sağlıklı bir yaşam tarzı nedeniyle ailemin emriyle soyunduğumu anlıyorum... çünkü sanki varsayılan olarak kendimi bununla hiçbir ilgim yokmuş gibi görüyordum... İçeri giriyorum ama o kadar çok şey var ki taşlar, hemen içeri giremem. Acelem var ve kızlar sırtıma bakıyor... ya da büyük olasılıkla kıçıma. Pek hoş değil... Sonra hatırladığımda eğlenceli bile göründü.

Ama o yaşta... 22 yaşımda olduğumu hatırlıyorum... Bir dolomit ocağının yakınındaki tenha bir yere motosikletle yüzmeye gitmiştim. Köy ondan uzakta olduğundan birinin aniden ortaya çıkması riskini göze alamadım.
Yüzdüm ve çıplak bir şekilde gezintiye çıktım. Sonuçta özgürlüğün rüzgarını tüm vücudunuzla hissetmek için artık çıplak bisiklete binme şansınız olmayacak... Bir de ekstrem bir şeyler istiyorsunuz. Köye doğru gittim... Yarım kilometreye ulaşamadığım için sinirlerim bozulmaya başladı - arkamı döndüm ve koştum.
Beyaz tozla kaplı kıyıya vardım.
Yine yüzmeye gittim. Ama ayrılmak üzereyken hemen umutsuz bir durum ortaya çıktı: Kıyıda bir araba belirdi ve çocuklu bir kadın geldi. Onun önünde dışarı çıkıyordum ama çocukların önünde bu bir şekilde korkutucu. Kadın beni görmedi, kıyı kıvrımında, hatta bir uçurumun altında yüzüyordum...
O ve çocuklar suya girerken... Yavaşça süründüm ve - neredeyse bir sıçrayışla - kendimi hemen kıyafetlerimin yanında buldum. Otururken mayolarımı giydim... böylece neredeyse fark edilmeyecek. O zaman paniğe kapılmıştım - korkudan titriyordum... o teyzenin veya çocuklarının "süpürmek" üzere olduğunu düşünüyordum...

Ancak çocuklukta her şey bir şekilde yolunda gitmedi. önemli değil.
Plajdan eve çoğu zaman çıplak dönüyordum. Bazen başkasının sokağında çıplak görünüşümle dalga geçen bazı çocuklara da rastlıyordum elbette ama bana tuhaf geldiler... Anlamadım: hava sıcak, neden kıyafet giyeyim ki? Zaten 7 yaşıma kadar bu aptalca formaliteleri anlayamadım. "Şehirde DEĞİLİZ!" diye düşündüm

Bazen külot giymeden sadece gömlek giyiyordum... Kimse benimle dalga geçmesin diye bir bakıma kıyafet kurallarına uyuyordum. Daha önce "üst" giymek veya "alt" giymek norm olarak kabul ediliyordu; bu, özel sektördeki çocuklar için standart yaz üniformasıydı...

Hatırlıyorum annem ve teyzem beni sahil gezisine hazırlıyor. Ama hâlâ ne giyeceğime karar veremedim; üst mü alt mı? Önce iç çamaşırını, sonra gömleğini giydi... Gömleği denediğinde teyzem ve annem şakalaşmaya başladı: “Ama kediyi görebilirsin, kızlar gülecek”... Ama anlamadım. - “Peki ne görebiliyorsun? Bir gömlek giyiyorum! ("Kıyafet kurallarına uyuyorum" gibi).
görünüyor_normal
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Post by görünüyor_normal »

Temaya biraz doğal estetik)
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806

Post by George »

Ailedeki çıplaklığı ve ailedeki ebeveynler ile çocuklar arasındaki ilişkiyi ideal bir şekilde yansıtan fotoğraf!
Kahrolsun ikiyüzlülük!!!
These users thanked the author George for the post (total 4):
Avare, görünüyor_normal, gynecologist_homegrown, abartı
Çavuş
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 4 years 2 months

Post by Çavuş »

olesya, harika))
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353

Post by Andrey ben »

These users thanked the author Andrey ben for the post (total 11):
gynecologist_homegrown, noel, İvannavi, Belphegor, yıldız benzeri, Fargal94, Onizm, Rasaroam, ira_pz, abartı, Evgeniy7519
-demokrat-
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 4 years 1 month

Post by -demokrat- »

Bu yaz kız arkadaşım ve ben köye gittik ve sık sık vahşi kumsala gittik. Yüzdük, çıplak güneşlendik, seks yaptık. Birkaç kez bazı okul çocuklarının arkamızdaki çalıların arasından nasıl baktığını fark ettik. Harika bir duygu, sana anlatacağım
These users thanked the author -demokrat- for the post (total 4):
Onizm, Islak, PavelNokia, abartı
CYBE
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 315
Registered for: 4 years 1 month

Post by CYBE »

Geceleri Gelendzhik’te sahilde ve aynı gece Azak Denizi’nde seks yapıldı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

Çıplaklar plajlarında hem gece hem de gündüz sikişebilirsiniz! Ve gecenin köründe bile gözetleyenler ve mastürbasyon yapanlar neredeyse kesinlikle olacak! :smile001:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Alinka, PavelNokia
aleksandr.nikolaev
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 3 years 7 months

Post by aleksandr.nikolaev »

Alinka, ’ye ne kadar çılgınca seksi söylüyorsun: şampuan:
These users thanked the author aleksandr.nikolaev for the post:
Alinka
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347

Post by Alinka »

niqk: 04 Oct 2021, 18:40 Çıplaklar plajlarında hem gece hem de gündüz sevişebilirsiniz! Ve gecenin köründe bile gözetleyenler ve mastürbasyon yapanlar neredeyse kesinlikle olacak! :smile001:
Ve itiraf ediyorum, bu bir yemeğe baharat gibi!!! Büyünün gizli anlarında, duyulara özel bir keskinlik ve parlaklık verir... :angel: Ama aynı zamanda gözetleyen gözleri de kışkırtabilirsiniz... Burası artık soğuyor ve yağmur daha sık yağıyor, ama daha geçen gün sıcaklık +25’e ulaştı... kocam izinli olarak işten eve geldi ve biz de eğlence merkezindeydik... Ayaklarım ıslandığında ve kocam fotoğraflarımı çekerken oynamaya karar verdim. şakalar, bir balıkçının ortaya çıktığını fark ettim... :roll: Sonra onunla göz göze geldim, utandığım bir sahneyi canlandırdım ve hemen iyi bir kıza dönüştüm, arkamdaki kıyıya saklandım koca ve şanslı olanlar...
M75j-WSEHXM.jpg
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Registered for: 5 years 3 months

Post by Avare »

Alinka: 21 Apr 2022, 01:39
niqk: 04 Oct 2021, 18:40 Çıplaklar plajlarında hem gece hem de gündüz sevişebilirsiniz! Ve gecenin köründe bile gözetleyenler ve mastürbasyon yapanlar neredeyse kesinlikle olacak! :smile001:
Ve itiraf ediyorum, bu bir yemeğe baharat gibi!!! Büyünün gizli anlarında, duyulara özel bir keskinlik ve parlaklık verir... :angel: Ama aynı zamanda gözetleyen gözleri de kışkırtabilirsiniz... Burası artık soğuyor ve yağmur daha sık yağıyor, ama daha geçen gün sıcaklık +25’e ulaştı... kocam izinli olarak işten eve geldi ve biz de eğlence merkezindeydik... Ayaklarım ıslandığında ve kocam fotoğraflarımı çekerken oynamaya karar verdim. şakalar, bir balıkçının ortaya çıktığını fark ettim... :roll: Sonra onunla göz göze geldim, utandığım bir sahneyi canlandırdım ve hemen iyi bir kıza dönüştüm, arkamda kıyıya saklandı koca ve şanslı olanlar... M75j-WSEHXM.jpg
Sevgili minx’imiz, balıkçı güzel manzaralarla mutlu etti🥰😍
These users thanked the author Avare for the post:
Alinka
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 3 years 11 months

Post by Piero »

nikolay.buduyuschee, İkisi de güzel! "Kukan istemiyorlar" mı? Soldaki zaten hazır gibi görünüyor!

20 dakika 38 saniye sonra gönderilir:
Geçmişte ünlü bir kişiyle bir ilişki yaşanmıştı... Soçi yakınlarında Lazarevskoye’deydi, oradan çok da uzak olmayan bir yerde film için birkaç bölüm çekildi. O gün güneş yoktu, yönetmen çekimi başka bir güne erteledi ve şehre dönmemek için geceyi orada geçirmeye karar verdiler. Akşam mutlu bir şekilde geçti ve gece saat 12 civarında birçok kişi yüzmeye gitti. Ben bu grupta rastgele bir kişiydim, kimse benimle ilgilenmedi bile, ben de bundan faydalandım... Sadece üçü çıplak yüzdü, geri kalanlar mayo ve şortla yüzdü. O biraz uzağa yüzdü, ben de onu geri getirmek için yüzdüm. Yukarı yüzdüğümde, ona yardım etmem için aniden bacağına kramp girmiş gibi davranmaya başladı. Karanlığın ve konumunun avantajını kullanarak ona sarıldım, onu istediğim yere, özellikle de kıçına ve göğüslerine el yordamıyla elledim. Kıyıya döndük, çakıl taşlarının üzerine oturduk, sarıldık ve herkes gidince çok keyifli bir seks yaptık. Uzun süre boşalamadım, bir kabukluya dönüşene kadar ona bir saatten fazla eziyet ettim. Ertesi gün sabah birkaç çekim yaptık ve ayrıldık. Daha sonra onu sık sık farklı filmlerde ekranda gördüm ve her seferinde o harika anları yaşadım... Yazık ki devamı yoktu..!
These users thanked the author Piero for the post:
Onizm
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565

Post by Denach »

Alinka, Sen kurnaz bir güzelsin!!! Fotoğraflarınız harika, özellikle ateşin etrafında!!!
These users thanked the author Denach for the post:
Alinka
svetlana.
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Post by svetlana. »

Fotoğrafları ve videoları neden burada göremiyorum? Tanıdığım bir adam bu forumun bağlantısını verdi ve burada alışılmadık fotoğraf ve videolar görebileceğinizi söyledi, ancak ben hiçbir şey göremiyorum! ((
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Post by Denach »

Burada en başından itibaren en azından takma adınızın rengi maviden değişene kadar konuşmanız gerekir - bu 40’tan fazla mesajdır
svetlana.
İlgi gösteriliyor

Post by svetlana. »

Den725: 21 Apr 2022, 14:14 Burada en başından itibaren en azından takma adınız maviden renk değiştirene kadar konuşmanız gerekiyor, bu 40’tan fazla mesajdan oluşuyor
öyleyse neden yazayım ki bu kadar zamandır burada mısın? İnternette bir adamla konuştum, onunla tanıştım ve bana sitede sıradan olmayan, annelerin kızları ve oğullarıyla sikiştiği videolar ve fotoğraflar olduğunu söyledi. Ve bana sitenin linkini verdi. Burada gerçekten görülecek bir şey var mı?
These users thanked the author svetlana. for the post:
Onizm
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Post by Denach »

Vidyuhi hakkında bir şey söyleyemem, onları burada görmedim. Ama ensestle ilgili her türlü hikayeye ve bu anlamda reşit olmayanların fotoğraflarına gelince, evet. Sadece bu tür konulara pek fazla girmiyorum, bu yüzden konunun başlığı berbat görünüyorsa hikayeyi ve yorumları okuyup ensest hakkındaki olumsuz görüşümü dile getireceğim. Ama bazen gülüyorum, bunu çarpıtmak gerekiyor, ne tür saçmalıklar yazıyorlar)))
These users thanked the author Denach for the post (total 2):
George, Seks devi
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Post by Avare »

svetlana.ivanko: 21 Apr 2022, 14:42
Den725: 21 Apr 2022, 14:14 Burada en başından itibaren en azından takma adınızın rengi maviden değişene kadar konuşmanız gerekir, bu 40’tan fazla mesajdır
peki bu kadar uzun süre buraya ne yazayım? İnternette bir adamla konuştum, onunla tanıştım ve bana sitede sıradan olmayan, annelerin kızları ve oğullarıyla sikiştiği videolar ve fotoğraflar olduğunu söyledi. Ve bana sitenin linkini verdi. Burada gerçekten izlenecek buna benzer bir şey var mı?
Bu forumda herhangi bir video bulamazsınız ve kesinlikle yasaklı içerik de bulamazsınız.
svetlana.
İlgi gösteriliyor

Post by svetlana. »

Gezgin: 21 Apr 2022, 15:21 Bu forumda herhangi bir video bulamazsınız, yasaklı içeriği de bırakın
yasaklı olduğunu nasıl anlayabilirsiniz? Burada onun hakkında mı yazıyorsun?
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Post by Avare »

svetlana.ivanko: 21 Apr 2022, 15:25
Bu forumda herhangi bir video bulamazsınız, yasaklanmış içeriği de bırakın
yasaklanmış içeriği nasıl anlıyorsunuz? ? Burada onun hakkında mı yazıyorsunuz?
Yasaklı içerik, reşit olma yaşının altındaki çıplak çocukların/gençlerin resimlerini içeren fotoğraf/video materyalleri anlamına gelir. Eğer bu burada olursa, son derece nadirdir.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

svetlana.ivanko: 21 Apr 2022, 15:25
Bu forumda herhangi bir video bulamazsınız, yasaklanmış içeriği de bırakın
yasaklanmış içeriği nasıl anlıyorsunuz? ? Burada onun hakkında mı yazıyorsunuz?
Bu tür sorular genellikle kişisel bir görüşmede açıklığa kavuşturulur. Yazmak...
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321

Post by şefkatli »

svetlana.ivanko, Tüm fotoğrafları görmek için burada, forumda aktif olmanız, en az 25 mesaj yazmanız gerekiyor, o zaman her şeyi göreceksiniz! Göreyim seni!
Gece Len
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410

Post by Gece Len »

Kayalık bir kıyıda, yani nehir değil deniz... kocam ve arkadaşım fotoğraf çektirdi
These users thanked the author Gece Len for the post (total 2):
Maximus86, Rogatik
Kot
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 6 months

Post by Kot »

böyle bir anne isterdim
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon

Post by Gizli »

Nehirde doyasıya yüzdükten sonra çalılıkların arkasına gidip mayolarımı sıktım, havalandım ve orada durup sıkıldım ve aniden benden yaklaşık 5 metre uzakta nehir boyunca yüzen bir kız gördüm. ve çalıların arasında o kadar büyük bir delik vardı ki, kız yüzüyordu ve çıplak bana bakıyordu, bana yetişti, durdu ve baktı, ilk başta utandım ve saklanmak istedim. çalıların derinliklerinde, sonra onu fark ettiğimi görmediğini fark ettim ve yabancı bir kızın bana tamamen çıplak bakması da beni tahrik etti. Onun önünde duruyorum ve dönüyorum. sonra kıçımla arkamı dönüyorum, sonra öne doğru, hatta amım tüm bunlardan biraz yükseldi ve o daha uzun süre hayran kalsın diye bilerek külot giymiyorum, ama sanki kuruyormuşum gibi davranıyorum. Güneşi tüm bu süre boyunca gizli bir şekilde izledi. Yaklaşık 3 dakika sonra mayomu giydim ve kız hemen daha da yüzdü ve sahile geldiğimde bu gözlemci kızın dışarı çıktığını gördüm. Suyun içinden çıkıp gizlice bana bakan o kızın sudan çıkıp beni gördüğü anda ne düşündüğünü hâlâ merak ediyorum.
These users thanked the author Gizli for the post (total 4):
Gece Len, Cidden, Onizm, Islak
dekatlon
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 3 years 6 months

Post by dekatlon »

Hikayeler çok sıcak, biri diğerinden daha güzel!)

15 dakika 52 saniye:
Üç dakika boyunca “bu kültürel mi değil mi?” diye düşündüm, sonunda giyindiğimde soru kendiliğinden ortadan kayboldu 😂😂😂
misafirler
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 315

Post by misafirler »

Benimki de nehir kenarında soyunmayı seviyor)
DCBF7749-A1E0-4686-BC18-8F340FB9964A.jpeg
These users thanked the author misafirler for the post (total 10):
Şans, Gece Len, Rogatik, Sarımsak, Belphegor, İvannavi, Fargal94, Onizm, Denach, Alex431
Gece Len
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410

Post by Gece Len »

gosti: 17 May 2022, 17:39 Benimki de nehir kenarında soyunmayı seviyor)
DCBF7749-A1E0-4686-BC18-8F340FB9964A.jpeg
çok tatlı! Güzelliği farklı bir açıdan gösterebilir misiniz?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”